2009. október 14., szerda

SZILI, PTK, VÍRUS...

Szili Katalin Kiskörösön tartott fórumot.
Gondolom, arra számított, hogy ez a legalkalmasabb város a szoci szavazók visszacsalogatására, merthogy ha azt a hármat, aki itt található sikerül meggyőzni, akkor övé a 100%os siker.
Nem tudom, mit ért el, - szerintem nagyjából semmit, - de boldogan Gyurcsányozott, mondván, szakítani kell a Gyurcsányizmussal.
Hát igen.
Egy ember volt, akinek a sors megadhatta volna, hogy kirángassa a tespedtségből Magyarországot, ha az övéi melléállnak.
Világos hát, és olyan nagyon magyar is egyúttal, hogy ők voltak azok, akik hátbaszúrták.
Közöttük is első helyen jön gyanúba Szili és csapata, - már ha a félnótás Karsait nem számítjuk.
Szili valóságismerete nulla, mártír-póza vicces, realitás-érzékét a KE választáson, a benne rejlő potenciális lehetőségeket pedig a pécsi polgármester-választáson demonstrálta.
Bár a Szocialista Pártnak nagy baja, hogy nincsenek a mai politikai versenyben esélyes vezetői, de ez a kenetes tyúk lenne tán a legrosszabb megoldás.
A vége úgyis az lesz, hogy visszahívják majd Gyurcsányt, csak addig még kicsit dolgozgatnak a párt minél alaposabb tönkretételén...
   Visszaküldte az új PTK-t a Parlamentnek Sólyom László.

Az volt várható, hogy az Alkotmánybíróságnak küldi meg előzetes normakontrollra, de ütemet tévesztett, - kap majd a fejére Viktortól... 
Szépen napvilágra is jött az ügy kapcsán, hogy a Fidesz szeretné, ha ő tudná - lehetőleg kétharmaddal - megalkotni a törvényt, - akkor aztán lenne benne Miatyánk meg bokacsattogtatás dögivel, - hozzáigazítanák szerencsétlen törvénykönyvet sebesen a század követelményeihez .
Ja.
A XIX. század követelményeihez, - lehet, még a kötelező egyházi házasság és a hitbizomány is benne szerepelne.
Sólyom Szili Katalin ajándéka a nemzetnek, ő adta nékünk narancssárga masnival átkötve és a többi féleszű szoci asszisztenciájával, akik nem merték megmondani a nagyasszonynak, hogy a viselkedése ostoba és erőszakos.
Mert ugye a mikatink még népszerű is, meg vallásos is, meg még nőből is van, - ki lenne hát alkalmasabb nála?
Persze ne feledkezzünk meg a szabad madarak múlhatatlan érdemeiről sem, különösen Horn Gáborról, a következetesről.
Szánalmas és nézni is rossz, ahogy egy nagy pártot tönkretesznek az egyéni ambíciók és az amatörizmus...
    És elütött a vírus, ezért ma rövid lesz a blog, lehet elégedetten hátradőlni, ha valaki véletlenül olvasná is.
Ezért jó ezt csinálni, - a visszajelzések miatt.
Ha erre jár valaki, tegyen legalább egy x-et a hozzászólásokba, hadd lelkesedjek!
Én pedig megyek nyögni...
:O)))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szálem! (Megjegyzek, ha már blogfitogtatja magát itt a nyilvánosságnak.)

#1. Politikus, és vezető politikus csak azon önjelöltekböl lesz, akikben túlbuzog a tettvágy, szereplési vágy, mindenáron meg akarják mutatni önnön nagyszerűségüket - melyben kritikátlanul és rendíthetetlenül hisznek, és ezért pusztán csak szeretet várnak el a "közönségüktől". Az eszesebbje nem is kívánja ezt az idők végtelenségéig folytatni, sőt pontosan tudja, hogy a felsőszintű karrierépítéshez 6-8 évenként váltani kell. Talán ebből is sejthető, hogy legalább két generáció átlagnál jobb képességű egyed szállt ki a mindennapi politikai életből. A maradék nívótlansága, improduktívsága fellelhető hétköznapjaink lenyomatában.

#2 A fentiek értelemszerűen tettenérhetőek a parlamenti munkában is. A "soha többet paktumot" mentalitás eredményeként sokadik nekifutásra, szégyenletes procedúrát követően hivatalhoz jutott ombudsman, alkotmánybíró, főügyész, köztársasági elnök esetében is. Persze így is a miénk, mégha savanyú is!

#3 Felépüléséig pedig pusztítson sok narancsot, hogy a Fényességes Padisah kenegesse propurmézzel a pofaszakállát!

szomjas teve

PuPu írta...

Szálem alejkum!
Teljesen egyetértek veled effendi.
És hihetetlenül bosszant, hogy bár mindannyian nívótlanok, de a szoci képviselők emellett még fegyelmezetlenek is, állandóan az az érzése az embernek, hogy egyénenként improvizálnak meg lotyognak össze-vissza, - semmi összhang, semmi közösen kialakított vagy egyeztetett irányvonalat nem olvashatsz ki a nyilatkozataikból, - szörnyűek.
De az ellenfél bezzeg szervezett, fegyelmezett és mind ugyanazt hajtogatja ugyanazokkal a szavakkal, - a nép is megtanulja a mondókát rövid idő alatt és boldogan énekli vissza, így ő is szinte politikusnak érezheti magát!
Idáig minden nap kétszer elolvastam a blogomat, ne árválkodjon itten olvasók nélkül, mától - hála neked- csak egyszer fogom!
Allah mosdassa rózsavízben illatos lábaid!
:O))))