2009. november 25., szerda

TALÁLKOZÓK...

Orbán találkozott Putyinnal, a fél ország meg ezen röhög.
Egyre hihetetlenebb az a történet, melyet a Nagy Kormányos előad, pedig ma reggel még cizellálta is az M1 immár neki is kedves műsorában.
Elmondta például, hogy a találkozó több mint fél órán át, de kevesebb, mint egy óráig tartott, - ilyen helyzetekben nem nézegeti az ember az órát, ugye.
Azóta is sokan keresnek valamilyen orosz forrást a hír megerősítése végett, de sehol egy sor róla, sehol egy kép, - sehol semmi...
Ha én az MTI lennék, csak rákérdeznék az orosz miniszterelnök sajtóirodájánál a tényekre, - szerintem érdekes lehetne a magyar választók számára a valóság és Orbán Viktor verziójának egybevetése.
Viszont van egy találkozó, amelyikről nem kell titkosszolgálati eszközökkel szerezni az információt, - ez a Gyurcsány házaspár moszkvai magánlátogatása Putyin meghívására.
A találkozásról hírt adott a sajtó, készült róla fénykép, ez felkerült az orosz miniszterelnök honlapjára és az időtartamát is jól meg lehet becsülni.
A találkozón részt vett Putyin egyébként ritkán közszereplő felesége is.
Hát lám, lebukott a gyanús szocialista, aki kezében tartja az orosz-magyar kapcsolatokat, és aki a Putyin-Orbán találkozóról szólva azt találta mondani: "Orbán elnök úrnak az a jobb, és részemről az az elegánsabb, ha ezt most nem kommentálom" ...
Pedig ma reggel kiderült, hogy Orbán és Putyin rokonok, - egy pártcsalád tagjai, - habár én már hallottam olyan rokonról is, akit szégyellt az egész család.
Úgy látszik Putyin is szégyelli neveletlen politikai unokaöccsét.
Szánalmas és nevetséges ez a derékViktor, de mit tegyünk, - ma úgy néz ki, nem tud akkorát hazudni, hogy hívei el ne higgyék.
Kíváncsi vagyok, meddig tart ki ez az állapot...
Bajnai Gordont meg - állítólag - meghívta Washingtonba Joe Biden amerikai alelnök.
Vele egyidőben, de külön delegáció tagjaként lesz az USA-ban Martonyi János volt és esetleg leendő külügyminiszter is, aki az Amerikai Magyar Koalíció nevű szervezet évzáró vacsoráján szólal fel, előadást tart a Johns Hopkins Egyetemen és részt vesz az Aspen Intézet egy fórumán is, amelyet Madeleine Albright szervez volt külügyminisztereknek.
Normális ország esetében ez lenne a természetes, kormány és ellenzéke együttesen, de külön-külön is azon dolgozik, hogy az ország külföldi megítélése jó legyen, - de hol beszélhetünk itt normális országról?
:O)))

Nincsenek megjegyzések: