2009. december 19., szombat

HÓ...

Ma nem történt a belpolitikában semmi érdekfeszítő.
Folyik a szájkarate a magánnyugdíjpénztárak ügyében, a Fidesz a Köztársasági Elnököt előzetes normakontroll kérésére biztatja, a szocialisták a Fideszt azzal vádolják, hogy rá akar tenyerelni a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott vagyonra, - államosítani akarja azt.
Ami igaz, igaz, - a Fidesz szereti, ha minden pénzeláda kulcsa az ő zsebében van, - anno a TB önkormányzatiságát is ők szüntették meg, - nem viselték, hogy egy a költségvetés összegével megegyező nagyságú pénztömeg ne az ő hatáskörükben legyen, - hasitasi nem kér kódot, mondá Viktor és annyi lett az önkormányzatiságnak...
Eltart még egy darabig a huzakodás, szerintem csak a választás után kerül az ügy végére pont...
Viszont leesett egy tisztességes hó, - ritkaság ez mostanában, amikor eltüntek az évszakok és a fehér karácsony a mai fiatalok számára olyasmi, mint a kékmadár, - ismerik a fogalmat, de látni még nem látta senki.
Mindjárt tele is lettek az árkok autóversenyzőkkel, bizonyítva, hogy a magyar virtus még nem halt ki, - az alkalmi  kaszkadőrök többsége hálistennek szerencsésen túléli a produkciót, habár vannak azért, akiknek ez nem sikerül.
A rettenetes hidegben minden nap három-négy embert találnak kihűlve, megfagyva, - belegondolni is borzasztó.
Minden tiszteletem azoké a szociális munkásoké, akik ez ellen tenni próbálnak.
A jövő héten jön az enyhülés, a karácsony várhatóan nem lesz havas, - de szép lett volna, ha a mai állapotoknak 24.-én este örülhetünk...
De ne legyünk telhetetlenek, aki családi házban él, az hajigálja a havat a kocsikijáróról meg a járdákról lelkesen, aki meg bérházban, az nézze az ablakból bánatosan hóbatemetett kocsiját, és  bízzon a Főkefében, vagy az olvadásban.

:O)))

Nincsenek megjegyzések: