2009. december 10., csütörtök

KOKÓ, ORBÁNDUMÁK...

Kovács István, a népszerű Kokó a H1N1 elleni gyógyszert promotálja Szabolcsban.
Kudlik Juli társaságában a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat gyógyszerajándékát - a vírusellenes Tamiflu gyógyszert osztják a leendő rászorulóknak, - 500 szabolcsi családnak.
Bizonyára szükség van a gyógyszerre, és ha még sokáig folyik az oltásellenes kampány, akkor lehet, hogy még hiánycikk is lesz.
Az egészségügyileg magasan képzett hátrányos helyzetű szabolcsi családfő meg majd felírja a gyerekeinek a konyhakredencben tárolt gyógyszert, - vagy megpróbálja eladni Ukrajnában...
A Szeretetszogálat képviselője viszonylag ésszerűen nyilatkozik és elmagyarázza, hogy a megelőzést nem ez a gyógyszer szolgálja, ám a két alkalmi reklámember veretes hülységekkel szórakoztatja a hallgatóságot.
Mindketten elmondják, hogy első az egészséges életmód, ők ugyan soha nem járnak orvoshoz és majd ráérnek akkor elmenni, ha már megbetegedtek.
Kudlik Julitól az ember lassan nem is vár mást, a Vezér közelségében eltöltött hosszabb idő úgy látszik maradandó nyomokat hagyott rajta, - van az úgy, hogy öregecskedő dámák mély érzelmeket táplálnak egyes férfiak iránt, s mint tudjuk, a hatalom a legerősebb afrodiziákum...
De Kokóról azt hitte az ember, hogy ő az a ritkán előforduló ökölvívó, akinek az agya semmiféle károsodást nem szenvedett pályafutása során.
Tévedtünk.
Egyrészt itt van ugye az oltásellenesség problémája általában.
Ilyen alapon nem kell oltani sem járványos gyermekbénulás, sem himlő ellen, - elég egészségesen élni és KudlikJuli példáját követve sportolni.
Másrészt meg a vírus az úgy terjed, hogy miután valakire rátüsszentették egy promóciós körúton Szabolcsban, mondjuk, akkor igazolást kér a dohányzásmentes, egészséges életmódról, és ha megkapja a papírt, akkor csendben elenyészik.
Vagy mégsem?
Merthogy az az édesapa, akinek a huszonéves fiát makkegészségesen vitte el a járvány, másként gondolja.
Tulajdonképpen megértem én, - fizetni kell a 25 millióért, amit a vendéglőjére kapott a népszerű sportoló, de - hacsak nem bővíti éppen az üzletet üzlethálózattá, -  valaki elmondhatná neki, hogy az előző választáson és utána már lekvittelte a dolgot Viktorral, - igen szépen mutatott mögötte,mint mozgó asztaldísz a naggyűlésen.
Tudjuk, van az a pénz, amitől az ember haja korpás, de azt is tudjuk, hogy a kivívott közszeretetet igen könnyen el lehet veszíteni, ha valaki rossz ügyhöz adja a nevét.
Márpedig itt rossz az ügy és gátlástalanul kártékony az, aki részt vesz benne.
Orbán sorra prostituálja a népszerű sportolókat, Egerszegitől Kokóig.
Kár értük...
Aztán felmerül az a  kérdés is, hogy mennyivel támogatja az   offshore tulajdonosi hátterű, adóparadicsomban bejegyzett, ismeretlen tulajdonosi hátterű  Roche (Svájc sem jobb, mint Ciprus...) a Fidesz kampányát, hogy így kell fizetni érte?
Meg kellene vizsgálnunk: vennénk tőlük használt autót?
Merthogy gyanús, nagyon gyanús cég ez, a tisztázatlan tulajdonosi hátterével!
Itt lenne az ideje összehívni a Nemzetbiztonsági Bizottságot - minimum.
De az ENSZ BT. talán még jobb lenne...


Orbánt ismét alelnökké választotta pártcsaládja.
Tizenakárhányan vannak egyébként megtisztelve ezzel a titulussal...
A választást méltatva többek között elmondta, hogy az Unióban a következő tíz év legfontosabb feladata munkahelyek teremtése lesz.
Percig sem zavarta, hogy amikor a magyar jelöltet a munkahelyteremtésért felelős biztos posztjára jelölte Barroso, akkor az egész Fidesz papagájkórus azt rikácsolta, hogy Magyarország ezzel a jelöléssel le lett értékelve,  a Heti Válasz szerint  "valamennyi közép-európai jelölt fontosabb posztokat tudott elhappolni", - most meg kiderült, hogy Andor László talán a legfontosabb feladat irányítását kapta meg .
Viccesek ezek a fiúk, nagyeszű vezérükkel az élen, - lassan de biztosan belegabalyodnak a saját hülyeségeikbe, mint macska a házicérnába...


:O)))

2 megjegyzés:

zilah írta...

Kedves Pupu, az előbb olvastam, hogy kevés a visszajelzés. Pedig nagyon jól írsz, sok dologban megeggyezik a véleményünk, kár, hogy itt a blogban rejtve maradnak a gondolataid, de remélem egyre többen leszünk, akik olvassuk az irásaidat. Üdvözöl: Zilah :O))

PuPu írta...

Köszönöm, - hiányoztál!
:O))))