2010. február 13., szombat

ÁLFIDESZESEK...

Álfideszesek álruhában álkopogtatócédulákat gyüjtenek áligazolványokkal.
A Fidesz feljelentést tett a Rendőrségen, merthogy aktivistáik bejelentése szerint álfideszesek hamisított igazolványokkal gyüjtik a kopogtatócédulákat Zuglóban.
Is.
Merthogy Kishartyánban, a VIII. kerületben, Szombathelyen és Pécsett, valamint Etes községben is.
Hát nem tudom, - nagyvárosban elméletileg még csak-csak előfordulhat az ilyesmi, de nekem abban azért komoly kétségeim vannak, hogy a 600 lakosú Kishartyánban vagy az 1500 lakosú Etesen ismeretlenek ajánlószelvényt tudnának gyüjteni.
Ha valaki ismeri a falut, akkor az tudja, hogy sacc/kb. 5000 lakosig mindenki ismer mindenkit, - esélye sincs senkinek, - lakjon ott vagy másutt -  a politikai kalózkodásra, egy hatszáz lakosú községben meg egy ilyen akció elmegyógyintézetbe juttahatná a vállalkozó kedvű aktivistát.
Erős a gyanúm, hogy másról van itt szó, - leginkább a fideszes politikai marketing legújabb módszeréről.
A feljelentés valós, a rendőrség majd nyomozgat, aztán majd a választások után megállapítja, hogy bűncselekményre utaló nyomokat nem találtak, így az eljárást bizonyítékok hiányában megszüntetik.
De akkor már kit érdekel ez az egész?
Addig viszont a feljelentőé a pálya, ellenfele szép módszeresen össze lett kenve - mondjuk - sárral, ha törölgetné magáról és vadul tiltakozna, csak még gyanúsabb lenne.
Mariska néni meg még a választás napján is ezeken a fondorlatos csalókon szörnyülködhet majd, akik be akarták őt csapni, - de hát persze ilyenek ezek, megmondta a drága Viktor is, márpedig ő még soha nem hazudott...
Az álfideszesek a zsákmányt Mohácsnál egy csőszkunyhóban adják személyesen Meterházy Attila kezébe, ő meg majd felhasználja, szép apránként...
Amúgy nincs nagy véleményem a szocialista kampány irányítóiról, de egy ilyen amatőr akció talán még az ő képességeiket is alulmúlná, ezen csak veszíteni lehet, politikai hozadáka meg egy nagypárt számára nulla.
Viszont a legutóbbi kampány során a Fidesz nemigen zárkózott el a piszkos módszerektől, egészen a betörésig elmentek az ő végtelen tisztességükben és törvénytiszteletükben, - csakhát mára ezt mindenki elfeledte, és úgy tünik, a szocialisták között nincs egy ember sem, aki erre emlékeztetné a társadalmat.
Pedig csak a piszkos módszerek változtak, - a Fidesz vezetőinek mentalitása egy fikarcnyit sem...
Ha tévedtem volna, bocsánatot fogok kérni.
:O)))

Nincsenek megjegyzések: