2010. március 4., csütörtök

MERÉNYLETEK...

Megverték volna Lendvai Ildikót is.
A Magyarok Nyilai csoport azt tervezte, hogy abban a lakóházban verik meg a politikusnőt, amelyikben lakik.
Megverik, mint Csintalant, hiszen ő is ellenszenves számukra.
Hogy nőnek született?
Legyen ez az ő baja.
Aztán a nemzeti hősök a belvárosi helyszín miatti magas kockázatra való tekintettel letettek tervükről.
Tulajdonképpen igen jellemző ez a csoportra, meg arra a mérhetetlen büdöstalpú bunkóságra, amelyik a mai magyar jobboldalt jellemzi.
Nőt megverni jobb helyeken nem kelt valami túl nagy szimpátiát, de ők nem attól tartottak, hogy a verés kontraproduktív lesz és ellenszenvet vált ki a tömegekből, - ők csak a lebukástól féltek.
Persze azokban a körökben - a mai magyar szélsőjobbon - ahol ők mozognak nemigen adnak az úri jó modorra, megmondják az őszintét lépten-nyomon.
Ami azt illeti, a Gyurcsány ellen tervezett merénylet már szinte előrelépés ehhez képest, - Gyurcsány házára páncéltörő gránáttal akartak rálőni, már a tüzelőállást is kiválasztották, - mégiscsak elegánsabb, mint testőrökkel ujjat húzni.
Hát most lehet, hogy még a bíróságnak is nehéz lesz felmenteni őket.
Ha győz a Fidesz, akkor nemigen lesz tovább szükség sem rájuk, sem a Magyar Gárdára, - zavarná a zaj a fiúkat a gyüjtögetésben...
Persze érheti még meglepetés Orbánt, mivel úgy tünik, őt is lehúzták a népszerűségi listáról a Jobbik házatáján, márpedig én még emlékszem, amikor Budaházy Vona mellett csattogtatta a karikásostort.
Igen könnyen támadhat utódja, ha Vona elégedetlen lesz.
Mint a népi bölcsesség tartja, nem könnyű a szart visszalapátolni a lóba...
:O)))

Nincsenek megjegyzések: