2010. március 7., vasárnap

SÁVOLY, HAGYÓ...

Félreértés ne essék, nem a versenypályával kapcsolatban bizonytalanodtam el, inkább csak a járásom.
Szóval kitört a gyalázat a sávolyi Moto GP versenypálya körül is, megjelent a szokásos hangoskodó csapat és azt követeli, hogy a Magyar Állam azonnal függessze fel részvételét a beruházásban.
Jövő héten várható döntés az ügyben, én nagyon drukkolok, hogy a kormánynak legyen ereje és tartása kiállni az ügy mellett, - hiszem, hogy ez egy jó ügy, amelyik jó hírünket vinné szerte a világban.
Megaztán borzasztóan unom már a fanyalgókat, akik nap mint nap ellopják a jókedvünket, az optimizmusunkat, a pozitív életszemléletünket, és sajnos úgy fertőznek, mint a pestis.
Értelmes emberek mantrázzák a hazugságaikat, a tényekkel alá nem támasztott fiktív adataikat, a fanyalgásaikat; - ha valamit felrovok a jobboldalnak az leginkább az, hogy a legvidámabb barakkból Európa legmegosztottabb, legrosszkedvűbb országát csinálták meg, ahol a fiatalok ahelyett, hogy vidáman élnének és a jövőjüket terveznék azon törik a fejüket, hogy hogyan tudnának ebből az országból viharsebesen elmenni.
Nopersze, ha a Fidesz megnyeri a váúlasztásokat, érdekes helyzet alakulhat ki, ugyanis ugyanerről az országról és ugyanezekről a gazdasági-társaalmi viszonyokról kell majd bebizonyítani, hogy ez az ország a valaha létező országok legjobbika, maga a narancssárga paradicsom, ahol a nép úszik a boldogságban Bölcs Vezére útmutatásainak megfelelően tempózva...

Hagyó ma felfüggesztette párttagságát.
Egyet el kell ismerni, - a Fidesz roppant jól belejött a karaktergyilkosságba.
Sajnos Hagyó ma már azt csinál, amit akar, a neve Tocsikhoz mérhető módon összefonódott a korrupcióval, és személye húzza magával az MSZP-t is.
Mégegyszer leírom: Hagyó csak egy a sok pártkorífeus közül, akik pénzt teremtenek elő pártjaik kampányaira, - mellesleg a vádakat még bizonyítani kellene.
Szinte bohózatjellegű, hogy ezt a helyzetet ugyan mindenki ismeri, minden párt ugyanígy finanszírozza kampányait, mégis van képe kiállni Navracsicsnak a sajtó elé méltatlankodni.
Mentségére szolgáljon, hogy a felvételek tanusága szerint maga is mosolyog a mondókáján.
A pártfinanszírozás átalakításának napirendre tűzését a Fidesz söpörte le az asztalról, mert érdeke a zavaros viszonyok fenntartása tartozásainak visszafizetése érdekében.
Ehhez képest tenyérbemászó a cinizmus, mellyel a kérdést kezelik.
De a probléma megkerülhetetlen, - előbb utóbb szembe kell néznie vele az Országgyűlésnek, bárkié is legyen benne a többség...
:O)))

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves PuPu!
Ad Hagyó: no, szóval a mai hírek függvényében: 1 hónappal ezelőtti, ügyvéd által nem ismert interjút bespájzolni, ügyészségnek nem átadni, hogy az intézkedjen a mentelmi jog felfüggesztéséről, hanem megvárni a kampányt, teljesen hiteltelenné teszi ezt a faszit.
Nem a Hagyót.
És még a Nokiás doboz is... meg félt bemenni az állítólagos étterembe s kint szoborzott vagy mifene...
Nekem csak egy kérdésem van: hogy a bánatos francba lehetett egy ilyen agyilag selejtes faszi a bkv vezérhelyettese?
Édes Istenem!!!
(Ettől a HM nem angyal, meg biztos sáros is, de ebben a kérdésben azt hiszem nem.)
Szegény ország!!!