2010. június 13., vasárnap

GYŐZELEM A FELVIDÉKEN!

No, akkor túl vagyunk már ezen is.
Bevetették a nagyágyút, meghirdették Gyurcsány rabosítását, felvázolták cellája berendezését, külön kiemelve a falba erősített vaskarikát és a lábbilincsen lógó tízkilós vasgolyót, - akkor most ki kellene valami mást találni.
Ez a legutóbbi ötlet nem igazán jött be, pedig első blikkre olyan ütősnek tünt.
A zemberek meghallgatják aztán legyintenek egyet és továbbmennek, - talán csak a leghithűbb pártzombik veszik komolyan a bajszos emberevő vágyálmait.
Persze ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli, - ha csak egy napra is sikerült elterelni a figyelmet a rettenetes égésről meg a 29 pont harmatgyenge rögtönzéséről, hát az pontosan egy nappal kevesebb kínos feszengést jelent.
Mert az azért látszik, hogy még azok is pironkodnak a Fidesz házatáján, akiknek egyébként arcápolás céljára a vizilóval közös kozmetikust kell választaniuk.
Komoly gond ez, de talán a Fidesz közelmúltban munkanélkülivé vált elnökségének utolsó mentsvára lehet a feladat: ki kell találni, hogy kit lehetne pórázon vezetgetni immár gyakorlatban is, merthogy elméleti síkon Gyurcsánnyal már bemondták a fedáksárit, ezt überelni nem lehet.
És most a helyzet sürgetővé vált, merthogy újabb győzelmet aratott a háromharmaddal felérő kétharmad, a tizenötmillió magyar miniszterelnöke, az ősi föld védelmezője, a Nagy Sámán!
Példátlan és szinte emberfeletti ügyességgel Guiness-rekordot érő teljesítményt produkált, - anélkül, hogy akárcsak a komáromi híd közepéig is elment volna, kiejtette a szlovák parlamentből a Magyar Koalíció Pártját.
Pedig a vége felé már tiltakozott a szerencsétlen párt, rimánkodott, hogy legalább a választásokig titkolja szerelmét nagy pártfogója, és ha lehet, hagyja őket megoldani a saját problémáikat, - de nem.
Még mit nem!
Nem úgy van az, hogy a határontúli okoskodjon, meg azt képzelje, hogy ő tudja legjobban, hogy mi a saját érdeke, - nem szólva az olyan istentől-embertől elrugaszkodott ötletekről, mint hogy arra törekedjen, hogy jól kijöjjön a többségi nemzettel...
Hát akkor most már megint győztünk, és ezt a győzelmet már nehéz lenne Gyurcsány nyakába varrni, de még Bajnai sem alkalmas erre a célra, - komoly dilemma ez.
Ki legyen a felelős azért, hogy az ott élő magyarok képviselete és ezzel arányosan érdekérvényesítő képessége csökkent Szlovákiában?
Persze Fico is megszívta, de annyira azért talán mégsem, mivelhogy pártja a legtöbb szavazatot szerezte.
Ezzel lehet, hogy a várható négypárti koalíció ugyan legálissá, de teljesen illegitimmé vált, Fico pedig a szlovák nemzet Örökös Miniszterelnöke lesz, aki majd sunyi mosollyal lesi, hogy Slota népe randalírozgat egy kicsit Bratislava utcáin...
Képviselőik pedig felállnak és kivonulnak majd, mikor Bugár Béla szólásra emelkedik, - ők nem hallgatják ezt a bozgort - pardon, ez majd Romániában lesz esedékes... - ezt a magyarbérecet, aki el akarja vitatni az ősi szlovák Tátra bérceit, a Vágot megzabolázó tutajosok örökét!
Szóval gond ez a javából, mert lassan több a világraszóló győzelem, mint az opcionálisan pórázon vezetgethető figyelemeltérítők száma, - még a végén rájön a nép, hogy a  Nemzet Spiritusza hibát hibára halmoz, és a hülyeségek Csomolungmáját hordja össze, nemmellesleg debil hülyéknek nézve elsősorban saját választóit.
Más örömhírt ma nem állított elő tehetséges kétharmadunk, ezért legyünk hálásak mi,  az egyharmad, de aggódjunk is picit - holnap ismét dolgozni kezdenek szorgalmasan.
Márpedig nincs pusztítóbb, mint amikor a hülyeség szorgalommal párosul...
:O)))

1 megjegyzés:

Cigany Roxana írta...

hallottam ma beszélni egy szlovákiai magyar fiatalt,aki azt mondta,hogy felveszi a magyar állampolgárságot,mert így ingyen tanulhat majd a magyar egyetemen.
a dolognak nem csak hátrányai vannak...


na,oké értem én,hogy a hülyeségem szorgalommal párosul:)))) majd kevesebbet írok neked.sajnos érdekel az általad felvetett téma,ha nem érdekelne,nem írnék.tudod mi jutott még eszembe míg olvastalak?az,hogy az emberek egymás számára csak mint önmaguk egy részének asszimilációi érthetők.