2011. március 28., hétfő

EGY ÁTLAGOS NAP EURÓPA PERIFÉRIÁJÁN...

Ma megint rohama volt a Vezérnek, úgy látszik megint elgurult a bogyó.

Az Országgyűlésben az Alkotmányról elmélkedett, meg a Nemzeti Konzultációnak nevezett parasztvakítást méltatta és közben olyan sűrűn hivatkozott az emberek akaratára, mintha darabbért fizettek volna érte.
Leszámítva azt, hogy a kilencszázezer kérdőív feldolgozása ennyi idő alatt csak akkor sikerült volna, ha a Kossuth téren egymillió számlálóbiztos számlálja a válaszokat éjjel-nappal.
Hazudozik ez a szomorúszemű, nem is kétséges.
Mert azt, hogy csak olyasmikről kérdezi meg az emberek véleményét, amire meglehetős biztonsággal prognosztizálni lehet a választ, és amely kérdésekről éppen ezért nem is szoktak népszavazást rendezni – lásd a halálbüntetés vagy a költségvetés kérdéskörét – mégcsak lenyeltük volna.
Igaz, ez esetben joggal merül fel a kérdés, hogy akkor miért nem lehetett népszavazást tartani az állampolgári jogon járó sörről?
De az, azért, hogy a Vezér magasztos hasára ütve szórja az adatokat - hogy finom legyek és légies, - ez azért túlzás.
A mi kis, országméretre szabott diktátorocskánk az új alkotmányt olyan gránit alapnak nevezte, amelyre felépíthető egy sikeres ország.
Percnyi kétsége se legyen senkinek -menet közben egy képviselői módosító indítvány eredményeképpen a gránit dolomittá fog átlényegülni – kő, nem kő, ezt kapjuk majd.
Végtére is több gátat már nem lehet építeni a keményre szikkadt vörösiszap útjába – jelzem a gátszakadás a célját többé-kevésbé elérte, hozott is a konyhára, el lehet altatni az ügyet, mint hajdan Sportcsarnok leégésének titokzatos esetét…
Az új Alkotmány remek jogszabály lesz, amellett, hogy hatékonyabban betonozza be Orbánt a hatalomba, mint Al Capone az ellenfeleit az építkezések alapjaiba, nagy sunyin szembefordítja az országot Európával, például a nemzeti fizetőeszköz alkotmányba foglalása révén.
Miután alkotmányt módosítani csak két egymást követő országgyűlés kétharmados döntésével lehet, itten forint lesz még akkor is, mikor a világon már mindenki jüannal fizet.
Valahogy odaszorultunk az erdőszélre, mint a cigánykaraván és hiába akar Európa segíteni rajtunk – a vajdának fontosabb az ő pitykés lajbija meg a botja, mint a beilleszkedés, - kis ganédomb a mienk, de legalább ő a kakas rajta.
Szánalmas és szánni való ország lettünk, húsz évet dob ki éppen az ablakon egyeske…
A mai nap viszont vakarhatta a fejét a nagyhatalmú belügyminiszter is, hadai a méltatlan bánásmód és szerzett jogaik elvonása miatt fellázadtak és kilátásba helyezték, hogy utcára vonulnak.
Igen elszántnak tűnnek, és eléggé sok kellemetlenséget tudnak okozni a kormánynak ha megmérgelik őket. Viszont lesz egy pozitív hozadéka a dolognak: elképzelhetetlenül sok rendőrt lehet majd látni a pesti utcán – ezt valóban elérte Viktor.
Érdekelne azért, hogy a Terrorelhárítási Központ állománya milyen álláspontot foglal el ebben az ügyben, hiszen a római császárok is a praetorianusaiktól szokták megkapni az első öt-hat lándzsaszúrást.
De az igazi tragédia az lesz, ha a Koronaőrség és a Honvédség is bepöccen, akkor aztán Viktor alhat a Parlamentben, a korona vitrinje alatt, nehogy valaki ellopja a szakrális felségjelvényt, mielőtt a Hercegprímás a fejére nem teszi, - Viktor katolizálása szerintem már folyamatban van…
Érdekes ez a demonstrációs szándék, ámbátor valahogy ilyenkor mindig felmerül a kérdés: de hol van Gaskó?
A mai nap híre az is, hogy emelkednek a gyógyszerárak, nem kevés gyógyszer ára és nem kevéssel, merthogy a kormány csökkentette a támogatást.
Elspekulál az ember – jobbról gyakran hallani, hogy a komcsik arra játszanak, hogy a magyar nép összezsugorodjon , hogy a zsidók Izraelből majd rá tudjanak telepedni a Föld szívcsakrájára vagy mijére, hogy  magyarember örökkön-örökké már csak sábeszgojként tengethesse bús életét.
Namármost az kétségtelennek látszik, hogy itt,  a nagy Nemzeti Összefogás idején a Nemzeti Ügyek Kormánya tudatosan és hatékonyan kezdi irtani magyarembert – persze, csak azokat, akik nem érnek semmit, a hulladékmagyarokat.
Majd a Jani kiválogatja őket, ő a szakértő ebben az ügyben.
Nem gondoltuk volna rólad ezt Viktor, lehet, hogy a sukorói üggyel csak leplezted valós szándékaidat?
Viszont az értékesebbje, az úgynevezett értékmagyar most például államilag támogatott hitelt vehet fel arra, hogy megvásárolhassa az eladósodott hulladékmagyarok  lakásait.
Érthető nem?
Nem az eladósodottak kapnak visszamenőleg kedvezményt, nem az állam veszi meg a lakásokat és adja bérbe a szerencsétleneknek, hanem értékmagyar veheti meg, hadd tollasodjon, mint a liba.
Persze, ha a libákkal is így bánnának, mint az ország lakosságával, akkor tán egy se tollasodna, és nem sok érné meg a pecsenyelibaságot.
A szomorú az, hogy elképesztő dolgok tanúi lehetünk.
Ma hallottam a televízióban, hogy vannak emberek, akik három szelet kenyeret vesznek - hitelre.
Ha valaki ezt nekem huszonöt évvel ezelőtt mondja, kiröhögöm, ma meg azt, aki azt állítja, hogy ez a társadalmi rendszer igazságosabb vagy humánusabb annál.
Mai hír még az is, hogy a szocialista párt és Gyurcsány is gyűlni fog, természetesen a szokásos kínlódások közepette.
Rendesebb kocsmákban ilyenkor valamelyik legény megigazítja a csizmaszárban a kést és odapöki a szót a másiknak: Macskajancsi! Gyere ki a hóra, jáccuk le!
És akkor van csihipuhi, ordítás és anyák emlegetése, majd az egyik fekve marad, a másik meg letépett fülekkel, vérző orral, de diadalmasan visszaballag, oszt onnantól kezdve ő az első legény a faluban.
Persze ezek kultúrnépek - Viktor már régen belevágta volna a bugylit ellenfele hátába.
Soxor eltöpreng az ember – lehet, hogy ezek a rusztikus megoldások a hatékonyabbak?

:O))))

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Üdv, Effendi!
Gránit alap lesz az, meglásd... Trigránit!

szomjas teve

Névtelen írta...

Éppen most hallottam ezt a pompás összeesküvés-elméletet, mely szerint Izrael - gondolom, a Shylock-hadművelet keretében - elfoglalja Európát. Fölöttébb káprázatos perspektíva kínálkozna ezekben a kurva antiszemita kelet-európai országokban a visszatelepülőknek. Na de ugye teher alatt nő a pálma, úgyhogy ez esetben várható, hogy csupa kőkemény zsidó fog Európa-szerte bolyongani, illetve dehogy bolyongani! hiszen az a lényeg, hogy a csóróvá tett őslakosokat kiűzik lakásaikból.
Ilyesféle érveket felhozni a tompaelméjűekkel szemben, hogy a kétségtelenül jelen lévő izraeli befektetők egyáltalán nem a legjelentősebbek a spanyol, holland és egyéb nációbeliek mellett, teljesen hasztalan, akinek egyszerűsített a világképe, az úgyis meggyőzhetetlen racionális érvekkel.

éva írta...

Az odáig rendben van, hogy egész Európában (de a világon is többfelé) fogják a fejüket, hogy az állítólag "szabadságszerető" magyar nép hogyan tud elviselni, sőt 2/3-al támogatni egy széllelbélelt széllkakaskát. De én sem értem! Annak is elgurult a gyógyszere, aki azt hiszi, hogy Orbán Kádár reinkarnációja, és a nem is olyan elviselhetetlen "diktatúra" mellé majd elhozza a kádári létbiztonságot is. Csak sajnos még mindig ez a többség (bár már nekik is dereng, hogy esetleg csak az unokáik fogják meglátni kánaán határait)!
Mert (állítólag) van 1-1,5 milliós kemény mag, akiknek a hátán fát lehet hasogatni, ha nemzetiszínűre festik a nyelét - illetve bármit bekajálnak, ha nemzeti színű szósszal van leöntve jó vastagon: de ettől még kisebbségben kellene már lenniük! Ehhez képest a többség a "bizonytalan, nem válaszolók" táborát növeli
És az mszp töketlenkedésétől meg tényleg "kinyílik a bugylibicska a zsebünkben"
Egy Gyurcsány nem csinál kommunikációs nyarat!

éva írta...

Egyébként Pupu, hiába kérdezte a kiskakasunk amire tutibiztosra vette a plebs válaszát: a gyerekeknek adandó választójog kérdésében jól pofára esett: még a fidesz-fanok 85%-a is elutasította. Hogy ne is legyen kétségünk aziránt, hogy ezt a marhaságot sajátfejűleg találta ki, közölte, hogy majd a jövőben jólmeggyőzi a népet az ötlete helyességéről.
Ez TÉNYLEG hülyének néz mindenkit!