2011. június 21., kedd

VILÁGREKORD

Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze, hogy bejelentse legújabb győzelmét.
Zemberek!
Most, hogy legyőztük a gonosz, zsakettban és cilinderben, dagadt hasán óralánccal feszítő, szivarozó Nemzetközi Valutaalapot, megakadályoztuk, hogy a zsidó karvalytőke befektetésnek álcázott hadműveletével, kétezerötszáz labilis nemzettudatú állampolgár foglalkoztatását mézesmadzagként lebegtetve elfoglalja a drága magyar anyaföldet, most, hogy az Unió is kapott már a pofájára és megreguláztuk ezt a mitugrász Putyint is, eljött a nagy nap, mikor ismét óriási győzelemről tudok beszámolni!
Zemberek!
Hölgyem és Uraim! Bandám!
Csökkentettük az államadósságot, méghozzá egyszerre négy százalékkal, ha hiszi a Mari néni, ha nem!
De nem ez benne a szép, hanem az, hogy mecsoda remek technikával értük el újabb világraszóló sikerünket!
Két legyet egy csapásra!
Először egy nagy bunkósbot segítségével és páratlan meggyőzőképességünk révén a népek nyugdíjra félretett pénzét elraboltuk, majd ebből a pénzből azt a részt, amelyen a népek által megbízott pénzkezelők bűnös felelőtlenséggel eltőzsdézve állampapírokat vettek tőlünk elkommunizáltuk tőlük, így aztán az államadósság, ha akart, ha nem csökkenésnek indult.
Mint amikor kölcsönkérek egy százast a Kövérlacitól, majd jól fejbevágom a bunkósbotommal, a kötelezvényt, hogy a kölcsönt egyszer majd visszafizetem majd neki, megkukult állapotában visszaveszem tőle és utána kijelentem, hogy az adósságaim csökkentek.
Hát mit szóltok hozzá, Zemberek?
Világrekord ez, higgyétek el, ez a pofátlanság világrekordja!
És erre olyan büszke vagyok, mint az alcsuti legény, aki kiviszi a kerítéshez a Julcsát és odamutat – látod azt ottan Julis?
No, azt ottan mind én szartam!
Merthogy ezt a pénzt ugyan ti a nyugdíjaitokra tettétek félre, de kit érdekel ez?
Addig, mire összeomlik a jelenlegi nyugdíjrendszer még van pár évünk, és egyébként is – én már régen gondoskodtam minden fel és lemenőmről és azokról, akikről kénytelen voltam, hogy tartsák a pofájukat, - hát én aztán túl fogom élni, ha nem kapok nyugdíjat, azt elhihetitek!
Hogy veletek mi lesz?
Hát mi lenne?
Majd ha már nagyon éhesek lesztek, akkor kivonultok a Kossuth térre, oszt kicsit körbehuggyozzátok a Parlamentet, majd csak akad vezér, aki szervezgeti a dolgot.
Gazsit már tanítgatom, ha ő is megállna az NB II nyugati csoportjánál, akkor is tudja, hogyan lehet a családi vagyont gyarapítani, hogyan lehet mozgósítani a szurkolótáborokat egy kis adrenalin-partyra!
Hogy az éhendöglötteket kerülgetni kell?
Sag schon, ahogy a francia mondaná, menjenek el a kezelőorvosukhoz, kérjenek róla papírt, hogy nekik árt az éhenhalás és akkor élnek tovább boldogan, mint Karsai Battonyán!
Hogy nem lesz orvos?
Majd lesz táltos -  ne felejtsek el szólni a Rózsának, hogy valamelyik felszabaduló épületet – a Fővám térit talán – adjuk át a nemzeti Sámán és Táltosképzőnek!
Most ugyan kicsit snassz, de majd Makovecz olyan szép tornyocskákat rittyent rá gyufából, hogy mindenki megnyalhatja utána a talpam!
De vissza a győzelemhez, melynek íze oly édes, mint a sült liba mellé felszolgált párolt káposztában az aszaltszilva!
Szóval Zemberek és bandatagok!
Mi nem állunk meg itt egyhelyben, mint Schmittpali a lakodalomban, mi belecsináljuk a kétharmados törvénybe, hogy márpedig a zállamadósságot csökkenteni kell, merthogy a zállamadósság a rákfene, mert az maga a Nagy Magyar Büdösség!
Merthogy ha nem veszünk fel kölcsönt, akkor, ha ötven évig erősen takarékoskodunk, akkor talán – hangsúlyozom, talán - fel tudjuk építeni azt, amit kölcsönből felépítve már húsz éve használnánk, de eb ura fakó, nekünk Széchenyi nem azért tetszik, mert megírta a Hitel című könyvét, hanem azért, mert olyan szép szakállas ember, ha jól emléxem, egy helyre járunk vele orvoshoz is…
Itt is elmondom: Magyarországon ma tízforintnyi adóból hét forint államadósság-törlesztésre megy; ebből ki kell jönnünk, mert ez agyon nyom bennünket, még ha ez az „agyon” talán lányos túlzás is részemről.
Az is igaz, hogy vannak kákán is csomót keresők, akik kétségbevonják számításaim helyességét, mondván, száz az a tíz, de kuss, én így számolok és a kétharmad meg az erő velem, van!
Zemberek!
Itten van a vége annak, amikor meg van kötve a kezem, mint a vágásra kiválasztott liba lába, merthogy az Unió császára vagy mije is voltam, de elsejétől odavágom a sutba a koronát és csak nektek írom elő, hogy a következő húsz év kormányai mit tegyenek annak érdekében, hogy az ország olyan legyen, amilyennek én elképzelem!
Tágas mezők, kis falvakban harangszó, megy a család a templomba, utána apa olvas (Nemzeti Kincses Kalendárium), anya főz, Jancsi, Julcsi a katekizmus képeit nézegeti, Öregapó és Öreganyó a kemence mellett melengeti a hátát, mindenki szánt-vet, Peti ugat, a lovak nyerítenek, a libák gágognak, a bűnös Budapest meg kukoricán térdel.
Egyelőre Tarlóst kapták büntetésül, de ha nem viselkednek rendesen, jöhet helyette akár a Kövérlaci is!
Végül hadd köszönjem meg a nevetekben magamnak, hogy ilyen remek sikereket értem el, biztos vagyok benne, hogy ti is érzitek a győzelem illatát!
Hajrá Magyarország, hajrá Mogyorók!

:O))))

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hú, de nagyon jó ez az írásod is!!!!
Fergeteges vagy!!!
Ilyen fantasztikus humorérzékkel országot lehet építeni, beteg embereket lehet gyógyítani PuPu! Nem tudom viktor miért Bécsbe jár, amikor te itt vagy... :)
Ja, mert embereket írtam...

MoonRiver írta...

Erre én is bedühödtem, mert a pofátlanság teteje. Valamit mégis tud ez az ember, hidd el. Ha mi csínybe mentünk anno, védekezni próbáltunk és arra kerestünk magyarázatot. Viktor mindenféle embertelen és aljas dolgokat képes hőstetté felmagasztalni, ez az ő technikája. Vaslogikával így bármilyen hiba, vagy negatívum, abban az esetben van megnevezve, ha neki ezt utólag reparálnia szükséges, azaz nem ő követte el. Kb. 3. osztályra az ilyen viselkedést száműzöm a teremből és a többi gyerek számára is elfogadhatatlanná teszem.

Névtelen írta...

A tv-ben volt egy kakaó reklám:"... és fogd rá a nyuszira" Ez jut mindig eszembe. Mindent, amit tesz, azonnal Gyurcsányra és a 8 évre fog rá.
A legkirívóbb: Mikor kezelésre kezdett járni, azonnal bedobta, hogy Gyurcsány idegbeteg. Ez végig, mindennel így megy!

Névtelen írta...

Ilyen korlátolt gengszter rengeteg van hazánkban,csak azt nem értem,hogy a francba hisznek milliók egy ilyen emberszabásúnak?Mi lett ebből a népből?O

éva írta...

Fordul a kocka. A 80-as években mi sajnáltuk a romániai magyarokat a "Kárpátok géniusza" és az államadósság eszetlen csökkentésével összefüggő nyomor miatt (azóta sem tudták kiheverni, vagy utolérni minket) - most majd ők fognak sajnálni minket.
(A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg bármely Erdélyből áttelepült rokonát vagy ismerősét)
Egyébként is Orbán MINDIG igazat mond, tehát ha azt mondja, hogy a nemzeti jövedelem 70 %-át kell adósságtörlesztésre fordítani - ha a fene fenét eszik, akkor is úgy lesz! Hibába, hogy eddig 7 %-ot törlesztettünk, és már attól is "háborús romokat" vizionált a fidess.
Ami megint nem volt hazugság: tessenek csak odafigyelni a következő időszakban! Kő kövön nem marad!

kistigris írta...

Nem az a baj, hogy kezelésre "kezdett" járni, hanem, hogy nem folytatta. Valami kellemes, zárt helyen lenne a helye.

Papi írta...

Sz@r munkát végeztek a grazi orvosok!A kegyes halált nem ismerik?A román diktátor is hogy járt szegény!Erre szakosodott a mienk is!

Névtelen írta...

Kistigris
Helyesen így:
Nem az a baj hogy kezelésre kezdett járni, hanem, hogy nem maradt ott! :))