2012. január 5., csütörtök

BUKOTT DIKTÁTOR

Orbán megbukott, ez ma már világos, mint a nap.
Hogy hogyan és mikor lehet végleg eltakarítani, már csak ez a kérdés, de ez is inkább technikai jellegű.
Az a stádium, melyben leledzik olyan, mint mikor a család áll a haldokló ágyánál és mindenki azon töri a fejét, hogy hogyan lehetne még utoljára kicsípni valamit az örökségből, miközben azzal bíztatja az ágyban fekvőt, hogy nem is olyan nagy a baj, majd meggyógyul, meglátja!
Hát ez a beteg bizony már nem fog meggyógyulni.
Még agonizálgat egy darabig, de lassan már jártányi ereje sem lesz, legfeljebb még dührohamai lehetnek időnként, de ha az állampolgárok megkapják az emelt energiaszámlákat meg az adórendszer által megkurtított fizetéseiket, akkor legjobban akkor teszi, ha fejére húzza a lopott libák tollából készült nemzetiszínű paplant és álmodik tovább, szépen, csendben, szerényen.
Tán maga sem gondolta volna, hogy ilyen hamar vége lesz álomvilágának és lehet, még ma is abban él, hogy ki tud mászni a saját maga által ásott gödörből, de ez csak illúzió.
Mikor a nyugat azt üzeni, hogy szakítani kell a jelenleg folytatott politikával és Orbánnal vagy nélküle fordulatot kell végrehajtani és meg kell változtatni az általa keresztülerőszakolt törvényeket, akkor ezzel be is árazta a Mi Boldogságunk politikai súlyát és körvonalazta jövőjét is.
Ő lesz - mégha ha marad is, - a p*nán a szőr.
De egy gyenge zsarnoknál nincs csábítóbb préda a saját falkájának sem, ilyenkor hamar előállnak a trónkövetelők.
Persze azért hibát elkövetni nem lenne szabad.
Ezidáig is az volt a gond, hogy mindenki úgy gondolt rá, mint normális politikusra, de ez súlyos tévedés volt.
A Vezér beteg ember, és az a betegség, amiben szenved nem szervi eredetű, hanem mentális betegség, amelyik megakadályozza abban, hogy reálisan közelítsen az őt körülvevő világhoz.
Ő álmodott egy modellt, melyben ő az alfa és omega, ő a legerősebb, a legokosabb és a legszebb, hozzá igazítják a kronométereket és a méterrudat, ő mondja meg a tutit meg a frankót, nemmellesleg felvirágoztatja a hazai labdarúgást.
Az egyébként is álmodozásra hajlamos magyar jobboldal meg beleszerelmesedett az új mesébe és a mesemondóba.
Keresett a modell valóraváltásához végrehajtókat is, de a világ sajnos már csak olyan, hogy ilyesmihez értelmes és gerinces ember nemigen adja a nevét, hát maradt neki egy Szijjártó, egy Lázár, egy Selmeczi Gabriella meg egy Rogán - no meg a szupertehetséges Matolcsy, akik egyenként és külön-külön sem ütik meg azt a mércét, melyet bármelyik egyenes gerinccel rendelkező középiskolai tanár, orvos vagy könyvelő helyből megugrik.
Szóval figyelni kell rá, mert ettől az embertől minden kitelik, beleértve az öngyilkos gazdasági lépéseket, gazdasági szükségállapottól a bankbetétek zárolásáig, az államcsődtől az Unióból való kilépésig.
És kitelik tőle az erőszak is, hiszen ezt világosan ki is fejtette: az ellenfelet - ha alkalom adódik rá - meg kell ölni.
Nem az erkölcsi gátlásai tartották ezidáig sem vissza, hanem a félelem.
Mert amúgy gyáva is, és paranoiásan retteg attól, hogy mi lesz, ha egyszer nem ő dirigálja az előadást.
Páncélozott BMW - vel menekült el az Astoriától is, akkor, mikor kedves csőcseléke tombolásától kísérve Gyurcsány és néhány tökös szocialista politikus este koszorúzott az 56-os emlékműnél.
Mikor Szlovéniába ment vonattal, a szerelvénye előtt előfutó mozdony szalad, felette harci helikopter biztosította a szerelvényt, és mindenkinek be kellett menni a peronokról a várótermekbe, mikor áthaladt a vonat.
Már akkor nyilvánvaló volt, hogy ez az ember szalajt, mint a rigalánc, de a baloldal valamiféle téves álszeméremből, a jobboldal meg számító lojalitásból nem mondta ki, hogy a Mi Tündökletességünkhöz képest Süsü, a sárkány egy akadémikus.
Elszomorító, hogy a társadalom a mai napig tűri, hogy egy olyan beteg cibálja a szakadék felé, akiről egy rendes pszichiátriai tanszéken köteteket tudnának írni a kutatók.
Tulajdonképpen rettenetes munka vár utódjára, hiszen Augiász istállójának kitakarításához egy Héraklész szükségeltetne, de jelenleg azon a politikai oldalon csak cselédek és csicskások láthatók, mert az értékesebb emberek visszahúzódtak, mint csiga a házába, ezzel persze viszonylagossá téve értéküket.
Viszont átvállalni a munkát és ismét rendbetenni az országot a jobboldal országlása után nem lenne helyes.
Amit elrontottak, vagy szervilis magatartásukkal hagytak elrontani, azt hozzák rendbe valamennyire, hozzák ők meg a népszerűtlen intézkedéseket, mutassák meg, hogy nem csak pofázni tudnak.
Érdekes idők jönnek, kíváncsi vagyok, hogy mikor bukkannak fel itthon a brüsszeli száműzöttek, mikor jönnek rá néhányan a jobboldalon, hogy ők már akkor is, ott is tudták és megmondták, hogy ezt ugye, így nem és máshogy kellene…
Meg ne tévesszenek bennünket, hiszen egy Áder, egy Szájer ezer szálon kötődnek a Vezérhez, mindahányan a Mocskos Generáció tagjai, az Orbán Család tagjai, maffiózók.
Cosa Nostra – a mi ügyünk, mondta a Keresztapában Don Corleone, mikor a maffiacsaládok felosztották egymás között New Yorkot.
Kis ország, nekünk egy család jutott, egy kollégiumnyi söpredék.
Meg az általuk lefizetett cselédség.
Nem szabad őket még egyszer az ország kormányrúdjához engedni…

:O)))


ps: A képet a Varánusz-blogról kölcsöncsentem, remélem nem haragszanak meg érte...

30 megjegyzés:

Névtelen írta...

a blogger,saját tulajdonságait írta meg :
beteg ember, - mentálisan
erőszak-os,
erkölcsi gátlásai, - nincsenek
gyáva,
paranoiás,
szalajt,

Ezt pedig az mszp-ről és a dk-ról írta:
mindahányan a Mocskos Generáció tagjai,
maffiózók,
kollégiumnyi söpredék.
Nem szabad őket még egyszer az ország kormányrúdjához engedni…

Sose legyen blogger írójának nagyobb élvezete, minthogy a zsidók tönkreteszik az országot!/Bár hát mi is volt várható, aki a rokonságában már összegyűjtötte a harácsoló zsidókat./

Hidas írta...

Mindegy, hogy honnan jön Heraklesz, csak jöjjön már, s akkor ragadjuk meg a vellát, hányjuk ki a Szart, a Szijgyártót,a Szép Szőke Szelmeczi Gabicát, Matolcsycskát meg a többi okos tojást.
Énekeljünk nekik egy szép Kovács Kati számot: "MOST KÉNE ABBA NAGYNI ELFUTNI, ELROHANNI..

Hidas írta...

Ekkora balf@szt régen láttam, mint ez a névtelen. Írass fel szemüveget (szódavizes dioptriásat), meg nagyothalló készüléket, s akkor talán észre veszed, hogy mi zajlik körülötted!!!
Az a baj, hogy még mindig sok ilyen húgyagyú van az országban!!!

Névtelen írta...

"Készek vagyunk feltétel nélküli megállapodásra az IMF-el bizonyos feltételekkel."

Mi ez, ha nem az agónia?

éva írta...

Zsidózó névtelen: vagy elgurult a gyógyszered, vagy valami nagyon ütőset vehettél be! Ha még Pupu sem képes némi értelmet csempészni a narancsgőzös (vagy inkább barna trutyis) agyadba.
Feltétel nélküli névtelen (mi lenne ha valamit aláírnátok?) Dönitz is így kezdte - aztán aláírta a feltétel nélküli kapitulációt.

Névtelen írta...

IDIÓTÁK! KORAI AZ ÖRÖM. ÉHEZTEK NAGYON? HÁT MÉG ÉHEZZETEK EGY KICSIT,AZ NAGYON EGÉSZSÉGES.

pleinair írta...

Szegény szürkeség homályában reszkető névtelen, félelmében vagdalkozik. Vesztét érzi, akárcsak paranoiás vezére.

pumukli írta...

Névtelen írta...
"a blogger,saját tulajdonságait írta meg :"

Eddig azt hittem, homályos a lószemüveged. De most már látom, hogy együt voltál Orbánnal a pszichiatrián.
Azonban úgylátszik, nem használt a kezelés egyikőtöknek sem.

pleinair írta...

Egyszer kell bukni, de akkor nagyot!

Végre ezt is megértük, hamarabb, mint gondoltuk.
Ha a fidesz szavazógépezet önálló életre kel, ha ez az automataként működő maffiózó banda humanizálódik, akkor saját érdekében rásegít a keresztapa agóniájára. Mert egyetlen nap is hosszú lenne ebből az állapotból.
Ami rájuk vár, azt megérdemelték.
Ez a gerinctelen, jellemtelen, hazug banda most kénytelen lesz "munkája" rothadt gyümölcseit eltakarítani.

pleinair írta...

Mi mindig láttuk, a smink alatt mi van. Messzebűzlő szaga árulkodó volt.

Névtelen írta...

Nem lennének zsidók és baloldaliak akkor az ilyen szerencsétlenek mint a/5:32/hozzászóló milyen élvezetektől esnének el.Nem szidni kell azokat akik többre vitték,hanem tanulni tőlük,igaz,hogy ehhez ész is kellene.

kogito írta...

Alant egy másik blogból mentettem ki egy hozzászólást ami az első, NÉVTELEN hozzászólását érinti. Viszont üzenem ennek a félnótás nímandnak, hogy most éppen a skizofrén vezére veri szét az országot, amiben a blogger semmiképpen sem látszik résztvevőnek.
Íme az írás:

A Federal Reserve kartell és a nyolcak:

Goldman Sachs, Rockefeller, Lehmans és Kuhn Loebs, a Rothschild, a hamburgi Warburg, a párizsi Lazard, és a római Israel Móses Seif család

A bankvilág Négy Lovasa (Bank of America, a JP Morgan Chase, a Citigroup és a Wells Fargo) birtokolja az olajipar Négy Lovasát (Exxon Mobil, a Royal holland / Shell, a BP és a Chevron Texaco), kiegészülve a Deutsche Bankkal, a BNP-vel, a Barclays-szel és pár más régi európai pénzhatalmi óriással. De a globális gazdaság feletti monopóliumuk nem ér véget az olajfolt szélén.

A cégek a SEC-nek (Értékpapír Kereskedelmi Hivatal) benyújtott 10K bevallásai alapján, a Négy Lovas a Fortune 500 majdnem összes vállalatának a tíz legnagyobb részvénytulajdonosa között van.
Kik hát a pénzközpont óriásbankjainak a fő részvényesei?

Ezt rendkívül jól leplezik!

A szerző (Dean Henderson) érdeklődésére a legfőbb 25 amerikai bank holding részvényesei felől, a banki szabályozó ügynökségeknél ezen adatokat a Szabad Információs Törvény (Freedom of Information Act) által érintett kategóriába minősítették, majd megtagadták kiadásukat "nemzetbiztonsági" okok miatt. Ez azért is ironikus, mivel sok bank részvényese Európában lakik.

A globális oligarchia vagyonának egyik legfontosabb bázisa mely e hatalmas bank holding cégeket tulajdonolja a US Trust Corporation, melyet 1853-ban alapítottak, és most a Bank of America tulajdonában van. Nemrég US Trust igazgatója és tiszteletbeli vagyonkezelője még Walter Rothschild volt. A többi igazgató Daniel Davison a JP Morgan Chase-től, Richard Tucker az Exxon Mobiltól, Daniel Roberts a Citigrouptól és a Marshall Schwartz a Morgan Stanley-től volt.

JW McCallister, - egy olajipari bennfentes, aki kiváló kapcsolatban áll a szaudi uralkodóházzal - , írta a The Grim Reaper-ben, hogy szaúdi bankároktól szerzett információk szerint a New York-i Federal Reserve Bank - a FED messze legerősebb tulajdonosbankja - nyolcvan ( 80) százalékának mindössze nyolc család a tulajdonosa, amelyek közül négy él az Egyesült Államokban. Ezek a New York-i Goldman Sachs, Rockefeller, Lehmans és Kuhn Loebs, a párizsi és a londoni Rothschild, a hamburgi Warburg, a párizsi Lazard, és a római Israel Móses Seif családok.

Thomas D. Schauf, CPA (mérlegképes könyvelő) megerősíti McCallister állításait, hozzátéve, hogy Federal Reserve Bank mind a tizenkét fiókját tíz bank tartja ellenörzés alatt. Ezek a londoni NM Rothschild, a berlini Rothschild Bank, a hamburgi Warburg Bank, az amsterdami Warburg Bank, a New York-i Lehman Brothers, a párizsi Lazard Brothers, a New York-i Kuhn Loeb Bank, az olaszországi Izrael Moses Seif Bank, a new yorki Goldman Sachs és a szintén New York-i JP Morgan Chase Bank. Schauf négy személyt említ meg, akik nagyszámú FED részvényt birtokolnak.
Vagyis William Rockefellerről, Paul Warburgról, Jacob Schiffről és James Stillmanről van szó.
A Schiffek bennfentesek a Kuhn Loebnél.

A Stillmanek - akik a XX. század fordulóján beházasodtak a Rockefeller klánba - pedig a Citigroup belső köreibe tartoznak..

Eustace Mullins is azonos következtetésekre jutott könyvében A Federal Reserve Titkai-ban, amelyben diagramokkal illusztrálja a FED és annak leánybankjait a Rothschild, Warburg, Rockefeller és a többi fenti családdal összekötő kapcsolatot.

Ezeknek a bankár családoknak a világgazdaságra gyakorolt befolyását nem lehet eléggé kiemelni, és épp ezért nagyonis szándékosan borul titkok homálya erre a kapcsolatrendszerre. A médiabirodalmi águk ugyanis - mint "összeesküvés elmélet"-et - , gyorsan lejárat minden, e központi banki kartellt leleplező információt. Pedig a tények makacs dolgok.

Dean Henderson

(Fordítás: szabogreg)

Névtelen írta...

"a rokonságában már összegyűjtötte a harácsoló zsidókat" -
És az is szégyellje magát, aki szerint hazánkban dúl az antiszemitizmus - ugye, első beíró?

Névtelen írta...

na most egy jot rohogtem, kora reggel, jol indult a napom. kedves balsik, olyan picikek vagytok mint a nyulbogyo. annyan vagytok akik ide irogatnak, es megint csak ehes disznok makkal almodtok. kedves puputok joslata eddig meg sohasem valt be. gondolkodtatok mar azon, hogy miertvan az, hogy az amerikai filmekben a negativ, ocsmany karaktereket mindig zsidok alakitjak?

Névtelen írta...

"Orbán megbukott, ez ma már világos, mint a nap."

Volt már egy pár melléfogása blogírónak. Elég csak az arab tavaszt megemlíteni.

libamáj írta...

Kedves Kárörvendő Társaság!
Azt hiszitek itt az ideje a libamáj és libacomb szopogatásnak? Tévedtek! Nem kicsit, nagyot!Szopogassatok még egy kicsit csirkelábat,vagy Orbán ....-t, még annak van itt az ideje!

Névtelen írta...

Erről a szlovén vonatozás meg helikopterezésről van valami forrás? Fontos lenne...

Altec írta...

"Nem szidni kell azokat akik többre vitték,hanem tanulni tőlük,igaz,hogy ehhez ész is kellene."
Nem hát, Viktor tanult, láthatod!

Névtelen írta...

Nem szabad őket még egyszer az ország kormányrúdjához engedni…?
De minden ellenzéki politikusnak szabad az Ő rúdjához járulni és lepippantani.

irkomirko írta...

Kedves Pupu!
A bukott diktátorról szóló írásod egyeseknél kiverte a biztosítékot, pedig nem lenne számukra haszontalan, ha elolvasnák dr.Kende Péter ügyvéd Viktor című könyvét, amelyet még 2002-ben adott ki. Az író nemrégen azt nyilatkozta: a mai helyzetet látva nem gondolta, hogy akkoribam milyen óvatos volt a személyiség megítélésében.

Névtelen írta...

Orbán Viktort és tsait a rezsim bukása után felelősségre kell vonni független bíróság előtt!
MEASZ!

Ego írta...

Kedves PuPu!
Pazar írás, öröm volt olvasni.
.
A zsidózó Névtelen(ek?)nek:
Eddig tartott, végetek van.
A nyeldeklési inger, ami elfogott benneteket, nem a szokásos okból van, hanem mert fogytán a levegőtök.

irkomirko írta...

A ma reggeli kapituláció annak a jele, hogy valaki értelmes ember tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt: tegnap az ATV-ben minden hozzáértő ( de Vértes András nagyon plasztikusan) felvázolta a 3 döntési lehetőséget. Úgy látszik, Orbán észbe kapott és az utólsó pillanatban menteni akarja vezető szerepét: inkább ő hajtja végre az EU által előírt változtatásokat, mintsem nélküle tegye meg azokat a parlament többség.

Névtelen írta...

kendy petert elvbol nem olvasok. nem hallgatok bugar gyurit sem, mert egy ocsmany kurvapecer. a jobbsik nem fuldokolnak, vigan lubickolunk, mint halacskak a vizben. keves liba nem fog disznot gyozni. hahaha.

kertészke írta...

Nahát, Pupu! Mennyi szemetet idehordott ez a mai orkán!

Névtelen írta...

az egesz bal oldal.

Névtelen írta...

Szerintem az fog történni, hogy amikor a Nemzet Pojáca Golyóstollának meglesz a két éve lemond és helyette ov-t teszik meg államfőnek. Helyére pedig beültetnek egy -valamivel- szalonképesebb valakit. Csak a baj az, hogy ezzel érdemben semmi sem fog változni, ez az élősködő állammaffia Simicskától Rogánig ugyanúgy a nyakunkon marad, mint valami burjánzó rákos daganat, ami mindent elpusztít. Az ilyet az orvosok késsel kivágják, nekünk is valami hasonlót kéne csinálni, amíg nem késő. Mint Romániában anno, a kondukátor uralmának egy tabula rasá-val vetettek véget, átalakítva az egész állami és jogi rendszert, kipaterolva a talpnyalókat. Ezt érdemelné orbán és csürhéje is.

Varga Éva írta...

Hétfőn, a tüntetésre menet láttuk, hogy szép(gagyi), terepszínruhás(utánzatú) csoportosulás sorakozott(próbálkozott vele) a Teréz körút sarkán.1/3-a kb. 150 kilós bambaképű, 1/3-a épp az ellentéte: vasággyal együtt sem volt 40 kilónál több - igaz, foga sem volt a legtöbbjének, amivel rágni tudott volna -, a maradék meg hetven és a halál közti - gondolom - egykori nyilasnövendék.
Azon gondolkodtunk a társasággal, akikkel voltam, hogy mit csinálnak ezek, mikor nem bohóckodnak közterületen.
Most rájöttem: ide írogatnak, névtelenül.
Viceházmesterek ivadékai ....szerencsétlenek.
Elnézve őket, az egykori magyar oktatásügy kiváló teljesítményét mutatja, hogy képes volt őket megtanítani a betűvetésre. (Jó, úgy, ahogy, de mégiscsak ....)

A bukott diktátor maradéktalanul hívő népe ők.

Névtelen írta...

egonak, mar latom hegy elesititek a kaszat a jobb ellen;, most titeket senki nem akar szetlapitani mint egy pondrot, pedig...... na latod ez a kulonbseg a ket oldal kozott, mi nem vagyunk veres szaju ebek, akik szetmarcangoljak a veluk egyet nem ertoket.

L.Alex mondom a magamét írta...

Nagyon nagy szarban lehet a narancsbirodalom, ha az egyébként finoman, és tárgyilagosan író PUPU blogjában is hisztizni kell már.

PUPU írt, PUPU ír, PUPU írni fog, akkor is, ha ez van akinek rosszul esik!