2012. február 20., hétfő

AZ A FRÁNYA PÉNZ

Azt írja a Népszabadság, hogy az Európai Bizottság valószínűleg már a héten javasolni fogja a kohéziós alapok felfüggesztését, magyarán, az Uniós támogatások leállítását.
Márpedig, ha javasolja, akkor előbb-utóbb meg is lépi, aztán törhetik a fejüket az elemzők, hogy akkor most azért történik ez, mert Magyarország uniós elnöksége idején határozottabb szankciók bevezetésére irányuló döntést vitt keresztül a játékszabályok megszegőivel szemben, vagy pedig azért, mert lát egy sötét parasztot a politikai sakktáblán, amely úgy lépked, mintha ő lenne a király.
Mindenesetre akármire is jutnak a politológusok, az az egy biztos, hogy az unortodox gazdaságpolitikával az égvilágon semmire sem jutottunk, ami azt illeti, már a szánk széléig ér a massza, melyet magunk alá rondítani Vezérünk és hozzáértő csicskásai voltak oly kedvesek.
Bolond a mi Vezérünk, attól tartok.
Ezt a lépést csak a vak nem látta előre, hiszen azt mindenki tudta, hogy a nagy háborúskodásban Európa nem a páncélosait küldi majd Orbán és különösen tehetségtelen kormánya ellen, hanem csak elküldi neki a selyemzsinórt, mint hajdan a Padisah az engedetlen pasának, és megvárja a hírt, mely szerint érdemei elismerése nélkül hálás népe más, fontos feladattal bízta meg.
Ő lesz a Dummy az újonnan felépítésre kerülő Országos Ideg és Elmegyógyintézetben, végtére is abban nagy gyakorlata van, hogy hogyan kell egy nap tízszer nekimenni fejjel a falnak.
Egy olyan fejjel, mellyel egyébként jobban tenné, ha az üléssel próbálkozna, nem próbálná meg folyvást faltörő kosként alkalmazni.
Egyébként is ebben a történetben nem ő a birka, hanem a nép, amelyik még mindig tűri, hogy kísérletezgessen rajta és családján, hogy elvegye a nagymamáktól a nyugdíjat, a gyermekektől a továbbtanulás lehetőségét és nem vágja ki a Parlamentből őt és egész pereputtyát, mint a macskát, mosni.
Mellesleg mindenki megszívja ebben az országban, ha ez az egyébként az Unió történetében első esetben bekövetkező esemény minket talál meg – kivéve természetesen őt, a bandáját és a parlamenti mamelukokat.
Legalább annyit érezne meg, mint egy átlagos magyar család – de ő nem fog megérezni semmit abból a kárból, ami ostobasággal felturbózott hatalmi gőgje következtében hozott az országra, mert ő már megszedte magát – nem akárhogy.
Véleményem szerint a vagyona olyan, mint a jéghegy, - na, nem azért, mert olvadna, hanem azért, mert csak egytizede látszik, kilenctizede láthatatlan.
Száz oldalt írt ez a bánatos Barrosonak, ahelyett, hogy egyetlen mondatot írt volna: Elqrtam, nem kicsit, nagyon!
És fel sem kellett volna kelnie a számítógép elől annak, aki helyette veri a billentyűket, mert ugyanazzal a lendülettel írni kellett volna egy másik levelet is: Magyarok! Bocsánatot kérek, én a jót akartam, de elrontottam, - lemondok, viszem magammal a száműzetésbe a kuszatekintetűt is.
Álom, álom, édes álom.
Az nem, hogy menni fog, mert ez a mai bejelentés is egy százas szög politikai pályafutása koporsójába, de nem az utolsó.
Hamar el fog jönni az idő, amikor majd elkezdenek félni vazallusai, mert az élete mindenkinek kedves, és soha nem lehet tudni, hogy kit talál meg egy felbőszült tömeg, merthogy lassan vége lesz a békés tüntetéseknek, az is biztos.
Elsősorban azért, mert ez a jellemtelen gazember mindig a legelesettebbek, legkiszolgáltatottabbak rovására akarja megoldani a problémáit, márpedig az ő problémái elsősorban a pénzhez kapcsolódnak, azt kell elszedni a nyomorultaktól az utolsó petákig.
És senki ne higgye, hogy nem tudja, mit csinál – a szociopatákra éppen az a jellemző, hogy pontosan tudják, mit művelnek, de nincsenek érzelmeik, nem törődnek tetteik másokat érintő következményeivel.
Forradalmárkodni van esze, a nincstelenektől elvenni nincsenek gátlásai, ez az ember az ország szégyene.
Ahelyett, hogy az egészségügyet rendbetenné, az orvosok röghözkötésén fáradozik, nomeg most éppen a cukorbetegektől akarja elvetetni gyógyszereik ártámogatását,
Az illetékes államtitkár meg hűséges végrehajtója főnöke barom ötleteinek.
Egy cukorbetegnek diétáznia kell.
Ez még egy gazdag embernek sem könnyű, de egy alacsony jövedelműnek gyakorlatilag lehetetlen, ugyanis a diétához sonkát és drága, speciális kenyeret, lisztet, húsokat – legjobb talán a libahús - és halat kell venni, meg a drága cukorpótlókat.
Majd megnézném én, hogy mit tud egy cukorbeteg főzni magának a havi negyvenhétezerből, mert ha nem diétázik, és ezt két laboreredmény jelzi, akkor a szép tervek szerint elvész az inzulinhoz adott állami támogatás.
Ezt pedig – ne cifrázzuk – hívjuk annak – ami: gyilkosságnak.
Közben meg az egészségügyben már megint csak maszatolják a szart, mert érdemben hozzányúlni félnek, a rezidensekkel vívnak, míg azok meg nem vonják a vállukat és itt nem hagyják ezt a kócerájt, amit Magyarországnak hívunk mindközönségesen, és ami a hazájuk mellesleg.
Aki azt hiszi, hogy az Unió itt majd megáll és egy kis idő után megsimogatja Vikike buksi fejét, az téved.
Ez csak az első komolyabb figyelmeztetés, aztán jön majd a többi.
Nem irigylem magunkat, mire ezt a kétlábon járó történelmi kisiklást eltakarítjuk valahogy, beledöglik az ország.

:O)))

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

remélem, kevesen szorulnak orvosi ellátásra, de sajnos tudom, hogy sokan- jómagam is. hidegrázásos történeteket tudok, de nem fogok bele.nem tudom elmondani, milyen érzés volt, hogy Pártunk és Kormányunk első intézkedéséei között a VIP kórházakat kozta létre saját magának. soha egyetlen parlamenti képviselő vagy nagyvezető nem töltött akár csaak egyetlen napot is táppénzen - nekik jár teljes fizetés, még ha betegek is.jár az autó, amivel szállítják őket, nem fizetnek parkolási díjat a kórház udvarán - akár több ezer forintot egy napra - , nem várnak gyógyszerre, nem könyörögnek az OEP-hez pl. onkológiai ellátásért, nem várnak fél napokat a rendelői széken kuporogva,nem olyan orvos kezeli őket, akinek jó, ha 10 perce van és hullafáradt, nem a nyomorult rokkantnyugdíjukból adnak a nyomorult orvosnak egy kis pénzt - nekik ez ismeretlen, meg az összes pereputtyukbnak, haverüknek, komájuknak. mit gondolsz, PUPU, mi fenéért akartak volna hatalomba kerülni, ha nem azért, hogy több legyen nekik, mint másnak. ebben is, meg másban is. mindenben.

pumukli írta...

Na, és akkor mi van? Ha nem adnak pénzt, úgy otthagyjuk őket, hogy csak nézhetnek. Az unión kívűl is van élet. Majd két ököllel törölhetik a szemüket,ha majd látják, hogy Magyarország világelső lesz a termelésben, meg a szoc. ellátásban, meg a mit tudom én miben.Akkor nyívákolhatnak majd, hogy egy ilyen nagyszerű Vezető, egy zseni, és hagyták kilépni. Persze, lehet, hogy nem így lesz, de nem tudhatjuk a jövőt. Sajnos még a holnapot sem.

éva írta...

Pupu, azzal vitatkoznék, hogy mi jobban meg fogjuk érezni, mint ők. Na ne mán! Hát hol vagyunk mi a húsosfazék közlében, ahová simlicskáék olyan alaposan bekvártélyozták magukat?! Az az EGYETLEN esélyünk, hogy ez EGYEDÜL őket érintené érzékenyen - és ha valaki tud ez ellen tenni - az éppen Simicska és becses üzlettársai.Mi nem pályázunk, nem beruházunk - nekünk tehát nem osztanak vissza.
Mi észre sem vettük a tavalyi 5000 milliárd beérkezését,tehát a hiánya sem fog feltűnni!

Lukáts Gyuri bácsi írta...

"Nem irigylem magunkat, mire ezt a kétlábon járó történelmi kisiklást eltakarítjuk valahogy, beledöglik az ország."

Így van, mert egyenlőre a nyoma sem látszik annak, hogy azok akik megszavazták el akarnák takarítani.
3 hónapig van már csak munkanélküli segély. Felszólalt valaki a munkanélküliek közül? Senki. Senkit sem hallottam. Keretszámok? Pár hallgató a corvinuson játszotta az eszét. Ennyi. Havi százezer a tandíj? Senki semmit még csak nem is köp. Akik köpködnek azok kizárólag balosok. Az összes többi hallgat mint a sír.
Mert elfogadták a fasiszta ideológiát , úgy érzik, azt hallják, hogy most éhezniük kell azért, hogy magyarország felvirágozzon, most akár felére is lehetne csökkenteni a fizetéseket, amit persze nem tesznek, csak a bankokat sarcolják.
Ahhoz, hogy az megváltozzon 2 dolog kell. Iszonyatos megszorítások, amikor már a kajára sem elég és egy másik fontos dolog egy ideológia, ami kioltja a fasisztát és a fasiszták ellen hangolja az embereket.
Egyenlőre egyik sem látszik. Addig pedig mi balosok hiába kapálózunk és osztjuk az észt, hogy rossz vége lesz.

Egyenlőre minden ugyan úgy áll, ahogy a választáskor, semmilyen adat nem romlott érdemben, kicsit kevesebbet autóznak az emberek, de ez csak annyiban nyílvánul meg, hogy nem naponta mennek a plázába vásárolni, csak kétnaponta. Munkanélküliségi ráta ugyanannyi.
Amíg ez a stagnálás van akár tíz év múlva is elhiszik az emberek, hogy a zsidó demokraták elmúlt 8 éve miatt van mindez.

Ésszerűnek látszanék, hogy amikor összeomlik az ország, vagy bejelentik, vagy megérzik a megszorításokat, akkor készen álljon egy ideológia amit el tudnak fogadni és elkezdjék köpködni a fasiszta fideszt. Ezidáig csak annyit mondanak, hogy " áh ezek sem oldják meg a gondjainkat, meg ezek sem különbek" de ezen kívül semmit.

Ne feledjük! 56-ban sem Rákosival volt az igazi bajuk, hanem azzal, hogy nem volt kaja a boltokban. Ezt egy ideológia Rákosiék nyakába varrta és máris döntötték a vörös csillagot.

Lukáts György :)

Névtelen írta...

Kedves pupu!

Nem lehetne esetleg az a két szót, amit biztosítékként kell beírni ide, hogy nem lennénk gépek egy kicsit olvashatóbbá tenni? Sztem iszonyat nehéz kiolvasni.

PuPu írta...

Kedves betűket reklamáló névtelen, nekem nem jelenik meg ilyen ablak, valószínűleg azért, mert az én oldalam.
Sajnálom, de nem tudok segíteni!
Én is utálom nagyon, a facebookon szoktam hosszú körmondatokba foglalt jókívánságokat megfogalmazni, mikor meg akarom osztani a blogot...
:O))))

Névtelen írta...

Rémes hír: Hi-t hibajelzésnek vette a doki /ami EE/, magas cukrára adott egy kis cukrot..... bravó, ha igaz... beteg nem fog többé küzdeni a szövődményekkel!

Névtelen írta...

http://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar