2012. március 31., szombat

SOK HŰHÓ

Jó kis hét volt, és még nincs vége.
Ami azt illeti, bármelyik popsztár megnyalná mind a tíz ujját, ha egy héten keresztül annyira a figyelem középpontjában lenne, mint a Nemzet Palkója, egyesek szerint a nemzet szégyene.
Mindenkit ő érdekelte, őt meg nem érdekelte senki, megmakacsolta magát, mint a szamár, oszt egy tapodtat se mozdul, azóta sem.
Gyanús is ez nekem, mint ahogy az a fideszes kiszivárogtatás is, hogy Palkó önjáró lett, ami azért furcsa, mert ezidáig a Sándor-palota ablakán is csak akkor integetett ki, ha a Mi Büszkeségünk fogta a könyökét és lengette a karját, most meg hirtelen ilyen önálló lett.
Mit is szólna a háziasszony, ha a tepsiben fekvő és sercegő liba hirtelen beindulna és felreppenne az égre, mert megsértődött?
Ugyan - a liba is csak akkor merne felreppenni, mikor Vityka elrendelné neki, hogy demonstrálnia kell a minden polgár számára járandóságképpen beígért libacombot, melyet azzal a tágra nyitott csepp szájával annyira vár magyarember!
Palkó önállósága éppen annyira hiteles, mint ha valaki a Szentatyáról azt állítaná, hogy hirtelen iszákos lett, és dugdosni kell előle a misebort, mert ha megkaparintja a demizsont, az üzemszünethez vezethet a Szent Péter bazilikában.
Szóval nemámhogy itt az Álamelnök Úr a legnagyobb hazug, a Fidesz és vezére ez irányú képességei felülmúlhatatlanok.
Többen pedzegetik bloggerek és kommentelők, hogy oka van ennek a makacsságnak, és ez az ok legkevésbé sem köthető Schmitt Pál sportolói attitűdjéhez, mely szerint nem adjuk fel akkor se, ha a párbajtőr hátunkon kibukkanó végét ellenfelünk már elgörbítette a hátunk közepén és hátralevő életünket ezzel az ékítménnyel vagyunk kénytelenek leélni.
Plagi bácsi nem önállóan találta ki, hogy úgy tesz, mint aki többet nem oboázik vagy micsinál Orbánnak, ő egy olyan fülkeforradalmár, aki legfelsőbb jóváhagyással ellenforradalmárkodik.
Plagi bácsi csak az időt húzza, módot adva ezzel a Mi Fényességes Csillagunknak a trükközésre, és melegen tartva neki, esetleg az általa kinevezett új seggnyalónak a trónt – minden nap nyereség!
Mert ő csak akkor ülhet bele, ha van méltó utód a miniszterelnöki stallumra, az pedig kétséges hogy ki emelkedett a megbízhatóság oly magas fokára, hogy nem kell róla feltételezni gyilkot vagy árulást.
Márpedig ilyen ember nem létezik jelenleg, ehhez össze kellene vonni az elnöki és miniszterelnöki funkciót, de amíg ezt nem lehet nagyobb cirkusz nélkül megcsinálni, addig a helyzet csak egyre rosszabb lehet.
Állandóan azon kellene morfondíroznia, hogy vajon ellene fordul e az utód vagy a frissen kinevezett elnök – merő frusztráció az élet.
Mint a háziasszonynak, aki azon töri a fejét, hogy amikor becsukta a hűtő ajtaját, biztosan kialudt e a lámpa, mert amikor kinyitja az ajtót, akkor azért az égő lámpa láttán feltámad az aggály…
Egy szociopata gyárilag gyanakvó, mindenkiben ellenséget lát és senkiben nem bízik, kivéve saját magát, ezért is tart mindent két dolgos kezében, ezért kell rettenetesen megfontolnia a személyi döntéseket és meghozni a megfelelő biztonsági intézkedéseket, például gyermekek túszként tartása a Cinege utcai borospincében (van már rá használatbavételi engedély?) esetleg herélés, ólomöntés fülbe, miegyéb…)
És akkor még mindig itt vannak az elhalasztott döntések, az államcsődről, az Unióból való kilépésről, a politikai ellenfelek számára megrendezendő disznótorról, melyen a disznót az ellenfelek képezik – rengeteg a munka, melyet elé kell még végezni.
Most kínlódjon egy új versenyzővel?
Na, nem!
Palkó már bevált, szépen kidolgozott aláírása van, majd le kell szoktatni arról, hogy a neve elejére írjon valamit, vagy vitézzé kell ütni – ott van a kard is kéznél, mindjárt balra, a korona mellett.
Két aláírás között meg készülhet a PhD megszerzésére, ha lehetett díszdoktorit venni, ez már csak nem okozhat nehézséget!
Aztán majd 2014-ben – vagy előbb - lecseréljük, vagy egyszerűen megszüntetjük a funkciót és kinevezzük a mindenkori magyar miniszterelnököt kendének, aki egyébként gyula is lesz, egy személyben.
Eleinknél a gyula aprította az ellent, míg a kende szakrális vezető volt, aki előtt hasoncsúszva illett megjelenni és nem volt szabad rá se nézni, annyira szent volt.
Így aztán derék Jobbikosaink is megnyugodhatnak majd, a népi hagyományok ápolása okán, de ennek az az ára, hogy egyelőre még nézegetniük kell a Palkót, aki nem igazán az ő ízlésük szerint való.
Aki meg még normális maradt az országban, az remekül fog szórakozni, fellendül az idegenforgalom, a népek üvegfal mögül figyelhetik a nyugalomba vonult és éjjel-nappal fénymásolgató exelnököt és megdobálhatják almacsutkával a ketrecbezárt gyurcsánytot, aki azzal tölti éveit a nehéz rabságban, hogy próbál nagyobb hazugságokat kitalálni, mint a Mi Büszke Turulmadarunk, de arckifejezésén már látszik a feladat reménytelensége.
Oly szép ország, oly szép, oly pirinyó
Szívet-lelket andalító…

:O)))

8 megjegyzés:

Hidas írta...

Nem véletlenül hagyták helyén Plagi bácsit. Addig is ezen csámcsogunk, erről az ügyről írnak a blogok, s nem a belső gazdasági csődhelyzetünkkel foglalkozunk.
A vasárnapi újság (így kis betűkkel) meg tovább folytatja a paraszt- vakítást.

Névtelen írta...

"Rögtön színre is lépett a második versenyző. Maga Bruckner Szigfrid. Pózba vágta magát, az égre emelte tekintetét, és nekikezdett:

Ej, mi a kő! tyúkanyó, kend
a szobában lakik itt bent?

- Állj - mondta Mikkamakka -, ezt nem te írtad!
- Hát kicsoda? - háborgott Bruckner Szigfrid. - Ki az ördög írta volna, itt van, nézd meg a papírt, nem az én írásom ez?!
- Jó, jó - vágott közbe Mikkamakka -, de ezt már régen megírta Petőfi Sándor. Mi meg abban állapodtunk meg, ha jól emlékszem, hogy mindenki a saját versét adja elő.
- Úgy van! - helyeseltek a többiek.
- Ki az a Petőfi Sándor?! - kiabált Bruckner Szigfrid. - Sohase hallottam a nevét.
- Elég szégyen - mondta Maminti -, de a verset akkor is ő írta. Légy szíves, saját költeményt előadni.
- Na jó - mondta Bruckner Szigfrid. - Tudok én mást is. Ide süssetek!
Póz, arc az ég felé. Nekikezdett:

Ej, kend, tyúkanyó, mi a kő,
itt bent lakik a szobában?

- Hohó - hadonászott Aromo -, ugyanazt mondod kitekerve! És ráadásul rím sincs benne.
- Rímnek kell benne lenni? - kérdezte Bruckner Szigfrid Mikkamakkát.
- Hát nem árt - mondta az -, de ne az Anyám tyúkját mondjad. Akárhogy forgatod, úgyis ráismerünk.
- Na jó - mondta újra Bruckner Szigfrid -, akkor nem az Anyám tyúkját mondom.
Elkezdte:
- Apám tyúkja, írta Bruckner Szigfrid.

Ej, tyúkapó, mi a kő, itt bent
lakik a szobában kend?

- Megölni, lelőni, szétvágni, elzavarni, kirúgni, szétfűrészelni! - dühöngtek a többiek.
- Így nem lehet szavalni! - háborgott Bruckner Szigfrid."

Forrásmegjelölés :-) Lázár Ervin:Dömdö-dömdö-dömdödöm

Névtelen írta...

http://orulunkvincent.blog.hu/2012/04/01/a_vincentblog_megszunt

Megszûnt a Vincent blog. A jövõ ma van.

pumukli írta...

"Megszûnt a Vincent blog."

Ha ez nem áprilisi tréfa, akkor már tényleg csak az Orbán Védelmi Hatóságok következnek a fekete autókkal.
/Nem tévesztendő össze az ÁVH-val, csak a feladata lesz ugyanaz./

Névtelen írta...

Az Örülünkvincent csak áprilisi tréfál... én is beszoptam...

Névtelen írta...

Névtelen,
ne örülj, mert ma a Bolondok Napja van! Holnap a normális Vincent folytatja - ahogy eddig.
Hidas -
tényleg, Orbántól megkérdezte már valaki mit keres egy saját kezűleg írott jelentése az ügynökatákban?
Pupu
Már a NOB is vizsgálódik, pedig azok még nem rúgtak ki senkit

(mindenkinek volt annyi esze, hogy már előbb lemondott)
Az egész plagiügynek van egy nagy hozadéka: TÉNYLEG egyesítette a nemzetet (ellene).
Megvan az ELSŐ ügy, amiben a bal- és a jobboldal (legalább is az értelmes része) egyet tud érteni.
Köszönjük Emese (akarom mondani Orbán)!
kekec

pretty írta...

El kell ismerni Scmitt nem mindennapi "ember" mert nagyon sok buta,gerinctelen ember van kis hazánkban de hozzá hasonlót tán csak egyet találnánk.

Novi írta...

ha és amennyiben nem olvasta valaki...
http://mediasarok.sote.hu/wp-content/uploads/2012/03/dr_fluck_kulonvelemeny.pdf