2014. február 23., vasárnap

ÖSZÖD, NEM ÖSZÖD, NEM KAPSZ MÁST

Kár pedig, mert ha az embert egész életében csak libacombbal etetnék, hát igen hamar belehalna.
Vagy tényleg elfogyott a muníció, vagy a jobboldali PR-szakemberek éppen azon vannak, hogy bebizonyítsák, az egész szakma van válságban, nem csak a baloldali kampányguruk.
Így aztán ismét előhúzták Őszödöt, Gyurcsány nyolc évvel ezelőtt közkinccsé tett beszédét, mert valamiért az a fixa ideájuk, hogy ez baromira érdekli a népet.

Úgy látszik, szent céljuk, hogy Gyurcsányból mártírt csináljanak, hogy így tegyenek egy utolsó kísérletet arra, hogy eltakarítsák egyszer és mindenkorra gyűlölt ellenfelét a pocakos generális útjából, buzgón ácsolják a lator keresztjét, mégha költséges is, amilyen langaléta.
Ahogy elnézegetem, nem nagyon fog sikerülni, hiszen ezidáig csak annyi derült ki, hogy a Fidesz volt az, aki az őszödi beszédet nyilvánosságra hozta, méghozzá a számára politikailag kedvező időpontban, az általuk választott módon és körítéssel, sunyin tagadva szerepét az ügyben.
A körítés kissé büdös volt és elegánsnak semmiképp sem mondható, mindenesetre egy konzervatív ízlésű polgár nehezen tudott volna vőlegényt választani eladó lányának a Kossuth-téri hugyosok és a futballhuligánok előkelőnek még nagy toleranciával sem minősíthető táborából.

Természetesen nem lett volna előnyös, ha a beszéd nyilvánosságra hozatala alkalmából közlik, hogy egy általuk lerövidített változatról van szó, hiszen támogatóik többségének számára az összetett mondatok megfejtése szinte megoldhatatlan problémát jelent, az pedig felesleges kockázatot jelentett volna, ha valaki megérti, hogy mit is mondott Gyurcsány.
Ezért hát maradt a beszédből a kurvaország, ez meg az ő csőcseléküknek, melynek tagjai egyébként előszeretettel kötik bánatos seggükre a nemzeti zászlót, éppen elég volt a felháborodáshoz.
A módszer általános a Fidesz házatáján, most sem a teljes vizsgálati anyagot hozta Pintér caporegime nyilvánosságra, hanem szemezgetett a rendelkezésre álló dokumentumokból, mint liba a kukoricás-garbóból.

Ma este aztán az ATV-ben Gyurcsány is nyilatkozott, gyakorlatilag megismételte eddigi álláspontját, mely szerint ameddig nincsenek megdönthetetlen bizonyítékai, addig tőle ugyan neveket nem fog hallani senki - miközben az ő nevét, mint kiszivárogtatóét már a szőke Selmeczi Gabikától a terepszínű Pelczné Gáll Ildikóig mindenkitől hallani.
Mondjuk elájulva nem voltam a beszélgetéstől.
Bár Gyurcsány kétségkívül tiszteletreméltó álláspontot képvisel, de már megint defenzívába szorult – feleslegesen.
Kommunikációs alapelv, hogy egy politikus soha ne arról beszéljen, amiről kérdezik, hanem arról, amit ő akar eljuttatni a választókhoz.
Másrészt, az egész kérdéskört sikerült leegyszerűsíteni, mint a hajdani kabarétréfát, arra, hogy járt e Cecil a Török utcában?
Nos, ha erről beszélünk, akkor az jó a Fidesznek, de rossz a demokratikus oldalnak, mert módot ad arra, hogy elfedje az igazságot – és ebben is nagy gyakorlata van a Fidesznek.

Ha Viktort valaki megvádolja, hogy az államkincstárból egy nagy fehér vászonzsákban kilopta az ország drágakő-vagyonát, beleértve a Szentkoronát díszítő rubintokat is, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a bűncselekményt tagadni fogják, hosszú vitában bebizonyítják, hogy a zsák alapanyaga juta, és elefántcsont-színű, tehát ellenfeleik hazudnak reggel-délben meg este, bevallotta Gyurcsány is!
A Szentkoronán meg, különben is, minden nap teljes munkaidőben ott ül Rubint Réka, csak most éppen pisilni ment – hát már ezt is sajnálják tőle ezek a rohadt komcsik?  

Pedig ez a kérdés nem egyszerű, nem is túl vicces, mert az őszödi beszéd csak egy - nem is túl fontos - láncszeme egy eseménysornak.
Nem mondom, hogy nem jöhetett jól a Fidesznek, de nem volt oka semminek, ha aznap Gyurcsánynak éppen nő a bölcsességfoga és szájzárat kap, akkor nincs őszödi beszéd, hanem van helyette valami más.
Egy a lényeg, hogy a tervezett puccsra legyen valami indok.
Ha nincs, majd lesz, majd odaküldünk valakit egy rendezvényre közbekiabálni, hogy akasszuk fel Orbánt, és akkor meg lehet őt védeni, vagy fel lehet háborodni máson - a Reichstag felgyújtása, a gleiwitzi rádióadó elfoglalása vagy Kassa bombázása óta nemigen kell csodálkozni semmin.

Lehet, hogy Orbánék az akciójukat nem puccsnak nevezték, de hiába hívjuk a másfél mázsás Tank Arankát Lenge Szellőcskének, a puccsot meg utcai nyomásgyakorlásnak, attól még minden és mindenki marad, aki-ami volt.
A lényeg a hatalom erőszakos megragadása, ennek pedig minden ismérve megvolt és csak a beszari vitéz átmeneti és rövid ideig tartó feltisztulásán múlt, hogy a Televízió elfoglalása után nem küldte neki kedvenceit a Parlamentnek is, félve az esetleges következményektől.
Gyurcsányt nem az ellenségei fogják legyőzni, hanem a barátai, akik nem képesek arra, hogy megértessék vele, hogy Orbán focin szocializálódott, nem idegen tőle a sunyiság, a durva belemenések, és ha valaki kénytelen az ő pályáján játszani, akkor bizony szólni kell a csontzenének - vagy a labda, vagy a baba.

Ha a permanens hadvezérrel akad dolgunk, akkor bizony támadni kell, mert védelemben nem nagyon lehet háborút nyerni, emellett célszerű a hadszínteret az ellenség térfelére helyezni, a károk minimalizálása érdekében.
Azon is spekuláltam, hogy ésszerű dolog-e hagyni, hogy a potenciális kiszivárogtatók – a két férfi, egy nő nyugodtan ülhessenek a babérjaikon, hiszen így nem ad nekik módot arra, hogy hibázzanak.
Nem kell mindenáron személyesen intézkedni, hiszen azért vannak a jóbarátok, hogy esetenként átvállaljanak kellemetlen feladatokat.
A rendőrség sem csak akkor nyomoz, mikor már a bizonyítékok logikailag zárt láncolata egyértelművé tette az elkövető személyét, a nyomozás megindításához elegendő a gyanú is.

Szóval, lehetne Orbán akciójából politikai hasznot húzni, hiszen ő ma bátran melegíti fel 2006 őszének eseményeit, mert úgy érzi, hogy ez számára veszélytelen, míg ellenfelére nézve veszélyes.
Meg kellene győzni az ellenkezőjéről.

:O)))

27 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megint azt látom, hogy pont a lényeg nem kerül szóba.
Az, hogy a felelősség a zavargásokért azé, aki az eredeti beszéd mondanivalóját meghamisította a szöveg megvágásával.
„Természetesen nem lett volna előnyös, ha a beszéd nyilvánosságra hozatala alkalmából közlik, hogy egy általuk lerövidített változatról van szó, hiszen támogatóik többségének számára az összetett mondatok megfejtése szinte megoldhatatlan problémát jelent, az pedig felesleges kockázatot jelentett volna, ha valaki megérti, hogy mit is mondott Gyurcsány.”
Ez szerintem is pontosan így van, ezért kell egy helyes a teljes szöveg elolvasására ösztönző rövidítés is. Csak hogy tiszta víz kerüljön a pohárba.

„Persze, hogy bonyolult az egészségügynek a dolga. De hát amelyikünk bemegy egy egészségügyi intézménybe, tudja, hogy hazugságok sokaságára épül. Persze, hogy az oktatásban borzasztón nehéz bármihez hozzányúlni. De igen, azt látjuk, hogy nem egyenlően osztja a tudást széjjel.”
„Ha van társadalmi botrány, akkor az, hogy a felső tízezer termeli magát újra közpénzen. Mi meg ezt nem merjük kimondani,”
„Mi azért nem merünk hozzányúlni egy sor nyilvánvaló társadalmi hazugsághoz, mert félünk a ránk ható politikai következményektől.
De hölgyeim és uraim! Ez egy pár száz embernek, meg a családjának, meg az ismerősének a problémája a miénk. De nem azért kell politikusnak lenni, mert ebből olyan kurva jól meg lehet élni. Mert már elfelejtettük, hogy milyen autófényezőnek lenni. Hanem azért, mert meg akarjuk ezeket oldani.”
És a sokat lejátszott részlet levágott vége sem elhanyagolható.
„hazudtunk reggel, éjjel, meg este. Nem akarom tovább csinálni.”
Mindenkinek el kellene egyszer végig olvasni.
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C5%90sz%C3%B6di_besz%C3%A9d

Geza írta...

Szerintem Gyurcsany jol szerepelt, igen, a kerdesekre valaszolt, nem beszelt melle, es ahol tudta, ott tovabb erositette a beszed (marmint az oszodi) szellemiseget. Egyebkent nem lehet konnyu ezekkel az atv-s sliffentyukkel beszelgetni. A korabbi TVs eletebol ujra elohuzott riporter gyerek ugy igyekezett mint allat, de GYF nyugodsagaval nem tudott megbirkozni. Szanalmas es hanyingerkelto volt ennak a hienanak az igyekezete.

Az azert nem ertem hogy miert nincs nagyobb felhaborodas azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen, nyilvanvaloan szennyes kampany celzattal kikerult irattal kapcsolatban hogy nem vetodik fel a belugyminiszter felelosege. Lehet, hogy mar mindenbe belenyugodvan, termeszetesnek vesszuk, hogy a BM tevekeny segitseget nyujt a fidesz kampanyaban?

Geza írta...

Az elobbi bejegyzes utolso bekezdesehez: a Galamusban megjelent Kremer Ferenc irasa "A legnagyobb bun" cimmel, amely eppen "felhaborodik". Nagyszeru volt olvasni, remelem masok is felmerik ennek a dolognak a sulyat.

MoonRiver írta...

Egyetértek, Gyurcsány offenzívában lubickol a legjobban. A beszélgetés legalább a közepéig rémes volt, zavaros, Simon András sem volt megfelelő partner. Amíg Gyurcsány nem hevül fel kellően, addig még a magyarázata is csupán világos, de nem elég szuggesztív. Pedig Orbán politikája éppen erről szól, hogy vallást csinált a Fideszből. Az pedig miért nincsen a mai napig permanensen ismételgetve, hogy Orbán képviselőként kordont bontott, ami ékes bevezetője volt annak, hogy tank masírozott Budapest utcáin? Mindenki tudhatja, még Fidesz oldalon is, ha valaki farkast kiált a házban, arra nem az a megfelelő cselekedet, hogy felgyújtjuk a értesülést megosztó összes rokonát. Most pedig hiénafalka van a házban, és azt jó tudni, hogy az a banda dögevő. Lehet találgatni a továbbiakat illetően.

Névtelen írta...

"...ha erről beszélünk, akkor az jó a Fidesznek, de rossz a demokratikus oldalnak, mert módot ad arra, hogy elfedje az igazságot – és ebben is nagy gyakorlata van a Fidesznek."
"Gyurcsányt nem az ellenségei fogják legyőzni, hanem a barátai, akik nem képesek arra, hogy megértessék vele, hogy Orbán focin szocializálódott, nem idegen tőle a sunyiság, a durva belemenések, és ha valaki kénytelen az ő pályáján játszani, akkor bizony szólni kell a csontzenének - vagy a labda, vagy a baba."
ÍGY!

Cereus írta...

A "vallatás" utáni lesötétített záróképet bámulva azt vettem észre, hogy Gyurcsány Ferenc a szemébe akar nézni rendkívül "bátor" kihallgatójának.
Ez azért nem sikerült, mert Simon módszeresen kerülve tekintetét ránézni sem mert.
Csak pakolt és rühelődött mint a koszos malac, a legelemibb udvariassági szabályok betartása nélkül.
Mert ők, az ATV másodlagos felfedezettjei Havassal együtt.
Nesze neked ellenzék!

Névtelen írta...

Mindig is hiányoltam, azóta is, hogy nem léptek fel a fidessel szemben államrenderőszakos megdöntésének kísérlete miatt, holott mindenki tudta, hogy ők szervezik. Tartották a kapcsolatot Debil meg Satu parancsnokkal, már nyáron fenyegetőztek vele, hogy lángba borítják az országot, nem kellett nekik öszödi beszéd, az csak hivatkozás volt. Ehelyett 1-1 garázdát próbáltak bíróságra vinni, az is bohózatba fulladt, na ez volt a baj.

pamagd írta...

"...Nem mondom, hogy nem jöhetett jól a Fidesznek, de nem volt oka semminek, ha aznap Gyurcsánynak éppen nő a bölcsességfoga és szájzárat kap, akkor nincs őszödi beszéd, hanem van helyette valami más.
Egy a lényeg, hogy a tervezett puccsra legyen valami indok.
Ha nincs, majd lesz, ............ "

Pontosan.
Ezt hajtogatom én is... mivel át akarták venni a hatalmat, valamit mindenképpen kerestek volna.
Ez a beszéd kapóra jött, mert nem kellett tovább keresni az ürügyet. És dehogynem ismerte a Fidesz és Orbán korábban... már nyár elején-közepén egészen biztosan. Onnan kezdve Orbán csak úgy szólalt meg, hogy hangsúlyozta a "hazugság" szót.

És el kéne olvasni.... végig...
De sokan csak körbeháborogják miatta az internetet, holott az interneten megtalálható írott formában és hanggal is.

De milyen érdekes, hogy a Fidesz most teljes erővel Gyurcsányt üti...

hello írta...

Így utólag visszagondolva, szerintem 2006. szept. 17-18-án olyan szinten lepte és rettentette meg nem csak Gy.F.-et, de az egész kormányát, ami történt, hogy eszükbe sem jutott azonnal parallel jogi úton és a kommunikációjukban is hatásos ellentámadásba átmenni a szöveg megkurtításával meghamisított közzétételével bevezetett fideszes puccskisérlet miatt.

Akkor még nem volt fideszkézen az ügyészség meg a többi, lett volna mód a tisztességes nyomozásra és felderítésre, a felelősségrevonásra.

De hát nyilván ebbe is belejátszott Gy.F. felfogása, ami azóta is védi a kiszivárogtató párttársait, hogy amit nem tud 100 %-ig bizonyítani, azzal nem áll elő.

Volt a tegnapi interjúban Gy.F.-nek egy mondata, aminek az igazára tragikusan későn ébredt rá: "Ha egy politikus naiv, az bűn!"
Pedig anno hányszor mondtuk ezt neki, csak hát senki, ő sem tud kibújni a bőréből.

sphagin írta...

Kedves PuPu !

Egyetértek veled !

"Meg kellene győzni őket az ellenkezőjéről !"

üdv sphagin.

Unknown írta...

Kedves PuPu! Többször hangsúlyozott tiszteletem, rokonszenvem, sőt csodálatom ellenére ezúttal nem tudok egyetérteni veled Gyurcsány bírálatában. Az áprilisi választás(népszavazás)egyetlen tétje igen egyszerű: tahóság vagy emelkedettség? Párizs, vagy egy Irán szagú szittya sereg. A nemesség igényét és példáját semmiképpen sem adhatjuk fel, mert akkor mindent feladtunk. Minimális etikai követelmény, hogy nem vádolok meg valakit nyilvánosan 1000 százalékos bizonyosság és bizonyíték nélkül. Mindig tartottam magam ehhez. Politikusaimtól is ezt várom el. A rendőrségre és a nyomozó hatóságokra való hivatkozás hamis. A rendőrség és az ügyészség olyan intézményes jogosítványokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számukra a megalapozott gyanú bizonyítását és az arra épülő eljárás lefolytatását. Ezekkel a jogosítványokkal a magánszemély, az állampolgár, sem a politikus vagy a politikai szervezet kimondottan nem rendelkezik ezért velük szemben az etika általános szabályai és elvárásai érvényesülnek. Milyen hitele lenne annak, ha politika szervezetként elhárítjuk a nyomozati cselekmények végrehajtását, ugyanakkor pedig megalapozatlan vádakat fogalmazunk meg az elvárható igényesség, fogalmi tisztaság és kellő bizonyítottság nélkül.

Cereus írta...

A "vallatás" utáni lesötétített záróképet bámulva azt vettem észre, hogy Gyurcsány Ferenc a szemébe akar nézni rendkívül "bátor" kihallgatójának.
Ez azért nem sikerült, mert Simon módszeresen kerülve tekintetét ránézni sem mert.
Csak pakolt és rühelődött mint a koszos malac, a legelemibb udvariassági szabályok betartása nélkül.
Mert ők, az ATV másodlagos felfedezettjei Havassal együtt.
Nesze neked ellenzék!

Névtelen írta...

A végén én is ugyanezt állapítottam meg, mint Cereus. Pupu írása remek és a kommentek is .De jó lenne ilyen embereket gyorsan szaporítani...

moose írta...

Az ukrán események fényében nincs olyn érzésetek, hogy aknára léptek a fideszes kampánystratégák?

-…akár mozdulatlanná merevednek,…

- …akár próbálnak elugrani,…

ez a 8 éves rozsdás akna mindenképpen robbanni fog!

… mert...Szerintem így "újratöltve" a hírt, sokan újra megnézik az öszödi beszédet.
Az eltelt 7-8 év és ez a 2010-2014-es kormányzati ciklus kézzelfogható, a mindennapokban kitapintható válaszokat adott az akkor csak blabla, "hazudtunk" beszédnek tartott, itt az egyik hozzászólásban viszont lényegre tapintóan kivonatolt alapigazságokra!

Az ukránok megunták, csináltak forradalmat,…
(ukrán események fénye) és elérték a céljukat, van módjuk változtatni!

Nekünk szerencsénkre április 6-án lesz módunk békésen véleményt nyilvánítani! Választani!
Most is azt mondom, bízzunk az átlagválsztók józan ítélőképességében, "életösztönében",
élniakarásában! Azt kell elérni, hogy elmenjen mindenki szavazni!
Legyen erős kontroll a szavazatszámláláskor és a választóköri jegyzőkönyvek összeállításakor!

Azért a végén Gíurcsány összefoglalta a 2009.decemberi vizsgálati zárójelentés főbb megállapításait:
- belülről került ki,
- nem lehet tudni, hogy személy szerint ki volt
- a Fidesz szivárogtatta ki a beszédet a rádiókhoz, TV-hez, újságokhoz, de már megvágva,..

Megállapította, hogy végső soron a Fidesz a kiszivárogtató.

Ez így "Egyenes beszéd " volt szerintem.

morzsi írta...

Kedves PuPu!
Majd mindent leírtál "Öszöddel" kapcsolatban, akkor a beszédet, később még a "vonzatát" - a 2006 őszi balhékat, benne a tv-székház felgyújtását - is Gyurcsány nyakába varrták.
Gorkij az egyik drámájában ezt írta: "ha jót kapsz, add vissza jóval, ám vigyázz arra, hogy ne többet adj, mert az emberek vérszemet kapnak és még több jót követelnek. - De ha rosszat kapsz, fizesd vissza százszoros rosszal!"

Anélkül, hogy Gy. tehetségét vitatnám, megkérdem. Ő, legkésőbb 48 órán belül tudta, hogy az egész botrányt, annak minden részét a fidesz szervezte. Miért nem utasította a minisztereit, hogy a törvények adta lehetőségeken belül járjanak el. Mitől tartott? Hogy a nyugati világ kommunista diktátorként kezeli majd? Miért nem jártak a végére?
Miért kell egy baloldalinak szégyenkeznie, amikor fél Európa láthatta, hogy a "békés" tüntetők, nem békések, hogy a szabadságért küzdő fiatalok nem a szabadságért, hanem a botrányért csinálták az egészet.
Egyáltalán, - miért ilyen "balfék" ez a baloldal, mert csak ennyire tellik? Üdvözlettel: -morzsi -

pleinair írta...

Az őszödi beszéd kiszivárogtatásának ügyét bumerángként kellene felhasználni a fidesszel szemben. Bele lehetne lökni Orbánékat a maguk által ásott gödörbe, ha végre pótolnánk az évek óta elmulasztott kommunikációs lehetőségeket.

Gyurcsány egy mondatban utalt orbán 2006-os puccskisérletére. Erről kellett volna szóljon az interjú! Meg kellene tanulni végre, hogy minden támadásra ellentámadással válaszoljunk, hogy a fidesz által erőszakosan tematizált közbeszédet ellenkező irányba, tereljük. A kiszivárogtatás körülményeinek magyarázata helyett fel kellett volna használni a lehetőséget az emberek felviágosítására, Orbán Gyurcsány-kormány megdöntésére irányuló 72 órás ultimátumára, a felbujtott futballhuligánok e célra való felhasználására, a rendőrség megtámadására, az okozott károkra, és valamennyi következményre.
Egyszer minden kiderül, de nem mindegy, hogy mikor.
Most húzzunk bele Feri, és valamennyi demokrata politikus, üssétek vágjátok ezt a tolvaj bandát minden fórumon, minden percben, úgy, hogy lélegzethez se jussanak!

Cereus írta...

Azon tipródik az ATV, jelesül Mészáros Antónia is hogy ki szivárogtatta ki az öszödi beszédet.
Szerintem, ma már ez teljesen felesleges a beszéd szándékát illetően.
Talán inkább az lenne a kérdés: kinek állt érdekében a mondanivalót megvágva a lényegét meghamisítva, a szigorú nyomdafestéket nehezen tűrő szavakat kihangsúlyozva mantrázni éjjel és nappal.
Az pedig, hogy Kósa Lali hatszor is elismételhette a FELTETT KÉRDÉSRE érdemi válaszadás nélkül, mellébeszélve Gyurcsány mondatait miszerint "hazudtunk éjjel nappal...." amit minden helyzetre betanult és büntetlenül alkalmazhatott a műsorvezető erélyes tiltakozása nélkül. Miközben Kósa zavarában azért kiitta a rendelkezésére álló egy pohár ATV-s vízkészletet.
Ha azért nem kapott vízpótlást Kósa mert mellébeszélt akkor a technikai dolgozóknak gratula.

Munyó52 írta...

Igen, Cereus, ez a kérdés: cui prodest?
Az első perctől nem értettem, hogy Gyurcsány miért kezeli ilyen óvatosan ezt a problémát.
El kell dönteni: vagy úriember, vagy politikus. A kettő együtt a ma Magyarországán nem megy.
Bár én őszintén remélem, hogy nem Orbán, hanem Gyurcsány hangneme és viselkedése válik uralkodóvá és (talán) természetessé hosszútávon.

Névtelen írta...

"El kell dönteni: vagy úriember, vagy politikus."
Legyen "és" !

nemóvatos írta...

Sajnos Gyurcsány akkor is most is lényegében: magányos harcos.
Itt senki nem említi pl. Gál j Zoltán kabinetfőnök(???) viselkedését, ami most derült csak ki.
Neki előre szóltak a rádiótól hogy adásba megy "valami".
Nem nézett utána pontosan, hogy mi az, és úgy tájékoztatta GY.F.-et, aki bizalomból azt mondta "ha én mondtam akkor haddmenjen".
A helyzet most sem jobb sokkal.
Azzal magam is egyetértek, hogy bele lehetne verni a mostani ügybe a Fidesz orrát, de ehhez csak ezzel kellene foglalkozni nem pedig magyarázkodni.
Arra pedig, hogy miként kell és lehet egy riport során arról beszélni amiről egy profi politikus akar; arra jó példa volt a szabad szemmel-ben a volt kormányszóvivő (a neve nem jut eszembe, de kopasz és szőrösképű, szemüveges fazon).

hello írta...

Milyen érdekes, mi itt egy sor dolgot mennyivel tisztábban látunk - pláne, hogy legalább MOST mit is lehetne és kéne kezdeni ezzel a felmelegített témával, hogy annak bumeránghatása legyen a megint előásóira!

DE MÉG MINDIG NEM jutnak el odáig, hogy az egész ország által megismerhetően, nyilvánosan, határozottan, a Gy-F.-et jellemző szenvedéllyel verjék bele a Fidesz orrát, hogy EZZEL készítették elő a puccskísérletet!
Hiszem ott van a már nyilvánosságra hozott jelentésben a Fidesz szerepe A CSONKOLT, KIHERÉLT SZÖVEG sokszorosításban és a médiához való eljuttatásában!
Miközben Kocsis Máté szövegét nyomja minden adó!

Egyszerűen nem értem, mi tartja őket ettől vissza!?!?!

asta írta...

hellonak

Most káromkodni fogok... nő létemre. A sűrű ismétlések mián ide írom az értelmezést: k= durva anyjukat, b= tudjátok
Szóval, ki az az 1,5 db működő agysejttel rendelkező egyed, aki ne tudta volna már a maga idejében mi történt. b! Ki az a nyavajgó értelmiségi politikusnak látszó tárgy, aki a ma már összes szöveg és tény, beismerés ismeretében is képes elkenni a fekáliát és nem meri kijelenti világosan és határozottan, hogy szervezett puccs kísérlet történt: k.! Ki az a barom, aki még ma is védekező álláspontra helyezkedik és magyarázkodik?
Mi van itt? Ennyire gyávák vagyunk? bb..!!
És hol a fantázia? b! Még egyszer nem hallottam, hogy még a mai tákolámányban is bele vagyon vésve, hogy a hatalom ilyen módon való megszerzési kísérlete, az egyeduralomra való törekvés bűncselekmény? bbbbbb!
Tényleg valakiknek rezsóra kéne már ülni, hátha a sülő ülep hús illata felébresztene egyeseket! kkkkk! Tesze-tosza bagázs!
Bocsánat, felrobbanok ! bbb!

Névtelen írta...

VÉGRE:
https://www.facebook.com/gyurcsanyf?fref=ts

BewTiborc írta...

Kedves asta! Emlékezz aMészáros tudor tegnap esti szövegére az újságíró klubban. Ők azok, megtaláltad. Bezzeg a Gyurcsányozáskor nem voltak aggályai és nem volt óvatos.Az este ismét készpénznek vette, hogy a Gyurcsány tudtával szivárogtattak. Undorító fazon, úgy látszik kell az állás a kislányomnak is. A másik a Vicsek faszkalap, azt mondja a telefonálónak, hogy arról nem tehetnek, hogy az állam nem jól működik. De mégis kinek a dolga lenne az állam hibáinak feltárása? nem az ellenzéki újságíróknak? Ehelyett kajánul vigyorognak és féltik jó kis állásukaat. Undorító fos alakok. Asta nyugodj meg, ha győz az ellenzék, ne félj nagy pofájuk lesz, Ők mind harcoltak. Tudod én emlékezem arra, hogy nálunk a háború befejezése után egyszerre 50.000 partizán lett, a valóságban pedig volt tiz.

NewTiborc írta...

Bocsánat: NewTiborc

asta írta...

New Tiborcnak
Hogyne emlékeznék...felejthetetlen alakítás volt. Az ATV kezd nagyon furcsán viselkedni... ez a Simon deszépokosvagyok gyerek Olga műsorának meggyalázója, Mészáros pedig egyre undorítóbb, lassan eléri a Havas szintet. Majd megköszönhetjük nekik.55838526 329

Névtelen írta...

http://jobbdemokrata.blog.hu/2014/02/26/oszod_nem_oszod_552