2014. március 17., hétfő

VADAI VAN SORON

Nekem már a kardlengetésnél is gyanús volt, amikor pedig bevajazott cipőkanál segítségével felhúzta a fejére a Gripen-vadászpilóták sisakját, rettenetesen kellett röhögni, mert felidézte Pozsgayt, aki utolsó politikai tetteként egy autóversenyző sisakjával tette ugyanezt.

Valahogy olyan vicces a mi honvédelmi miniszterünk, már csak ránézésből is, habár a Vezérnek bizonyára kedves, hiszen alacsonyabb nála.
Igaz, vannak a kormányban magasra nőtt egyedek is, ezek azért kellenek, hogy demonstrálni lehessen, hogy még az ekkora benga Lázároknak is a kicsi, de fekete bors parancsol - látod Anikó, hogy fosnak ezek mind tőlem?


Igaz, szellemileg mindahányan földszintesek, és valljuk be bánatosan, szellemileg a Mi Boldogságunk sem egy felhőkarcoló…
Mindenesetre végigkérdeztem néhány festőművészt, de egyik sem tervezi meghívni Hende minisztert modellnek a thermopülai csata aktualizált festményéhez (Viktor megvédi a Vereckei-szorost) mondván, terjedelmi okokból a hadtáp ökrei már nem kerülnek megfestésre.


Szóval, Hende miniszter immáron szabad szemmel érzékelhetően is megzakkant.
A miniszter vasárnap Kunszálláson beszélt arról, hogy a korábban államtitkárként dolgozó Vadai Ágnes - jelenleg független országgyűlési képviselő, a DK politikusa - a saját honlapjának a kezelésére két gazdasági társasággal kötött szerződést annak ellenére, hogy a minisztériumnak van sajtóosztálya, és azt mondta: az ügyészség vádat emelt Vadai Ágnes ellen.
Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője ugyanakkor hétfőn azt közölte az MTI-vel, hogy nincs gyanúsítottja a korábbi honvédelmi minisztériumi szerződések miatt indult nyomozásnak, amelyet szeptemberben rendeltek el ismeretlen tettes ellen.


Nincsenek illúzióim. ha szorul a hurok Polt majd intézkedik és lesz vádemelés – lehet, egyébként is csak április negyedikére (hehe komcsi, nesze neked!) lett időzítve, ez a Csaba meg nem tud semmit rendesen megjegyezni.
Nem lennék államtitkár a HM-ben, mielőtt Hende ül a miniszteri székbe, az államtitkárok valamiért ingerlik őt, de rettenetesen!


Ott volt Fapál László is, aki persze megérdemelte a sorsát, hiszen aki annyira ostoba, hogy pénzzel teli whiszkysdobozokkal rohangál a minisztérium folyosóján a saját irodája és a miniszter titkársága között, azzal nincs mit kezdeni.
Igaz, menet közben kiderült, hogy ez nem igaz, de ennek azért nem csaptak akkora hírverést, mint a vádnak, meg aztán nincs is ennek az ügynek még vége.
Fidesz-uralom időszakában egy ilyen bonyolult ügy betart hat-nyolc évig is, ha ez kifújt, majd lesz másik, ezalatt lehet rá mutogatni, lehet pórázon vezetgetni, lehet bekenni sárral, - mindent lehet, csak beismerni a hamis vádat, azt nem lehet.


Most Vadai Ágnes került sorra, ő is államtitkár volt, ő is bögyében van a Fidesznek, őt is el kell távolítani a közéletből, mégiscsak pofátlanság, hogy egymagának több esze van, mint az egész Fidesz-kormánynak, pedig már a Kuszaszemű nem is rontja az átlagot!
Mindenesetre a Fidesz imád kriminalizálni, emellett vonzódik a látványos, akciófilmekbe illő jelenetekhez.


A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorát is kommandósok teperték a szőnyegre saját irodájában, majd megbilincselve vezették el.
Tábornokot, egy egyetem rektorát.
Be is hívhatták volna az ügyészségre, egy telefonjukba került volna, ez nem az a kategória, amelyik kirohan a Hungária körút közepére, kirángatja az arrajáró első kocsi vezetőjét és az autóban lapuló anyóssal a háta mögött vad menekülésbe kezd, de akkor hol a cirkusz a plebsnek?
Rendesebb országokban egy egyetemre be se mehet a rendőrség, katonai objektumba meg pláne nem, de nálunk persze ez nem így van.


A TEK, mint rendes hárombetűs szervezet, mint hajdani elődjei is mindenféle extra jogokkal rendelkezik, habár külön törvénybe rögzítve még nem találkoztam ezekkel.
De bűnhődjenek a bűnösök!
A rektort persze el is ítélték, a pere most van éppen perújítás alatt, mert úgy tűnik, sikerül bebizonyítania, hogy a dolgok mégiscsak az ő verziója szerint folytak, - hát majd meglátjuk.


Persze ez Vadain nem fog segíteni, szerintem a bővérű kommandósok között már folyik a vetélkedés, aki a legjobb idő alatt rohan végig az akadálypályán, az teperheti földre a dúskeblű politikus-asszonyt.
Azt azért tudni kell, hogy a férfiak csak a magazinokban szeretik az anorexiás modelleket, az életben a kissé telt, divatosan püffedt nőknek sokkal jobb esélyeik vannak - de ne térjünk el a tárgytól.
Vadai Ágnes bepöccent és ez semmi jóval nem kecsegteti a kiemelkedően értelmes tekintetű minisztert.


Bizony, fel lesz ő jelentve mindenféle bűncselekmények miatt, lehet, még pedofíliáért is, aztán legfeljebb majd a nyomozás során kiderül, hogy a politikus-asszony már kiszaladt a büntethetőségi korhatárból, de hát ez sem kell, hogy azonnal kiderüljön, meg aztán mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát.


Azért nagyon remélem, hogy felszabadulásunk ünnepére, április 6.-ra rendeződik ez az ügy, utána meg Hende miniszter csak egy olyan emlék lesz, mint amikor arra emlékszik az ember, hogy bizonyos vágyak perfektuálása során kiderül, hogy a vágyott nőnek büdös a lába.


Orbán rendszere, melyben az ilyen Hendék, Lázárok, Rogánok és egyéb senkik valakik lehetnek, egyre utálatosabb.
Az a féktelen gőg és beképzeltség, mellyel elutasították a televíziós vitára történő kihívást, mindent elmond a peckes kis illuzionistáról,  torz önkényuralmi rendszeréről, a demokráciához való viszonyáról, beteg személyiségéről.
De nem csak róla, a vazallusairól is.
Lesz itt dolog, mire végre eltakarítjuk ezt a szeméthegyet.

:O)))

16 megjegyzés:

kiskertész írta...

Nem értelek Pupu! Hogy maradhatott ki a felsorolásból az a tohonya Répa Robi? Ránézésre ezzel össze lehetne kötni, szörnyű élmény volt egyszer élőben látni.
Szuper az összegzésed ismét. :D :D

nemóvatos írta...

Kiskertészhez:
Bocs, de ha PuPu felsorolta volna az összes arra érdemest, akkor a blog korlátozott karakterszáma miatt az írás érdemi része csak annyi lehetett volna:
Ezek miatt tartunk itt:

Jutka írta...

Kedves Pupu!
Nagyon szeretem olvasni az irásaidat, és sokszor veled is értek. Egy dolog van ami mindig nem tetszik az , hogy az O.V és most a H.Cs. magasságával élcelődsz. Sajnos én is alacsony vagyok, és a fiam és a férjem is az. Erről nem tehet senki sem. Ez genetika.
Ha megnézem, azért sok hires vagy hirhedt ember alacsony volt.
Valószinüleg ezzel probáljuk kompenzálni a magasságbeli különbségünket.
Kérlek ne vedd bántásnak, de ha lehet a jövőben ne a magasságukkal
élcelődj.Annyi minden más van.
üdv. Jutka

PuPu írta...

:O))))
Kedves Jutka, én is alacsony vagyok.
És nem azon élcelődtem volna, hogy Hende vagy Orbán alacsony - nem ezért nem szeretjük őket - hanem azon, hogy Viktor szeret nála alacsonyabbakkal együtt szerepelni - lásd Matolcsy, Farkas Flórián, - mert egy hiú dög.
Amikor Gyurcsánnyal vitázott, kis emelvényre állt, most legutóbb pécsett székre.
Hende meg szellemileg földszintes.
A mai gyerekek egyébként sokkal magasabbak, mint a szüleik, az unokáim mind felülről néznek rám, de túl lehet az ilyet élni, tudok erre disznó népi bölcsességet is...
De igazad van, nem ez a lényeg.
Ellenben a Vezér pocakos is.
Én is.
De én nem viselkedem úgy, mintha 190 magas, fekete hajú és kékszemű , horpadthasú hadfi lennék és nem utálom a pocakos tábornokokat..
Amúgy meg szerettem Sztankayt és Bessenyeit is, merthogy a tehetség a lényeg...
:O)))

hello írta...

Bizony, végül is érthető, hogy rohadtul irritálhatja őket, mint írod Vadairól:
"egymagának több esze van, mint az egész Fidesz-kormánynak, pedig már a Kuszaszemű nem is rontja az átlagot!"

No meg nem is tesz lakatot a szájára, nem hunyászkodik meg, azaz amikor csak kérdezik, simán leiskolázza a vitapartnereit.

Ráadásul kezdettől szilárdan Gyurcsány mellett áll, alelnöke a DK-nak!
Csoda, ha imádnák ártalmatlanná tenni?

Annnyira szeretném megélni, hogy újra egy normális ország legyen a hazámból! Csak hiába meresztgetem a szememet, nem látom az alagút végét.
Adalék hozzá:
naná, hogy a jobbikos plakátragasztók nem a fideszes, hanem a kormányváltók képviselőjének plakátjára ragasztják az övéket. "Apa családtagjait" nem bántják, nyilván számítanak rá, hogy az újabb 2/3-hoz hogy szükségük lesz egymásra... :-((


asta írta...

Csak egy női megjegyzés: Vadai lefogyott és egy rendkívül sármos nő (is) lett belőle... hogy ezt egy vén teve nem veszi észre??!! Nahát!

Én a helyükben nem merném bántani, mert tőle aztán ugyanúgy megkapják, ahogy Gyurcsánytól is amikor bepróbálkoztak.. szép műsor lenne!:))

nárcizmus írta...

Az a jó, amikor a kritika minősége - többek között - megegyezik az önkritika színvonalával.
Így mind a kettőben egyszerre benne vagyok :-)))

Öreg harcos írta...

Drágáim!!! Nem értelek benneteket, csak az irígység beszél belőletek. Nézzétek ezt a fotót!!!Olyan délceg,okos, megfontolt, körültekintő!!!!(több jelző pillanatnyilag nem jut eszembe, illetve Pupu biztos kimoderálná. )Azért a baloldal hálás lehet HCS-nak!!!Minden megnyilvánulása hoz némi szavazatot a baloldalnak.

sphagin írta...

Kedves PuPu!

Hát, lesz itt dolog, az biztos !

Üdv sphagin

öcsike írta...

Pupu bácsi!
Ma kaptam egy intőt, mert óra alatt ettem.
A tanár néninek is csurgott a nyála, de azért adott nekem egy intőt.
Otthon apának megmutattam és ordítani kezdett velem, hogy - mire vágok fel,a parizeres zsemlémre, mikor másoknak csak egy üres kiflire jut? Bőgni kezdtem, erre teljesen kiakadt és olyanokat ordított, hogy óra alatt figyelni kell, nem enni, meg hogy mi lesz belőlem, közmunkás?
Aztán töltött magának valamit és olyanokat mondott, hogy - ha ezek a szemetek még négy évig itt maradnak a gyerekekből ha felnőnek vagy közmunkások lesznek- vagy, ezt leírtam! - közmunka politika fejlesztési államtitkár helyettesek.
Ezt az utóbbit nem teljesen értem, de nagyon jól hangzik.
Kezit csókolom: öcsike

civilhuszár írta...

Kérem szépen, Szanyi kapitány mondására hivatkozva tényleg kár volt bezárni az OPNI-t. Orbán több oda való embert használt fel politikai céljának elérése céljából sleppjében.
De egyet azért szemére vetek a kis nemzetnagyonmegvezetőnek, hogy nem Overdőse-t nevezte ki honvédelmi miniszterének. Akkor a lábának helyrehozására is több idő lett volna. De így is többet ér biológiailag mint a selejt Hende.

civilhuszár írta...

Orbán halála a kövér katona a bekapcsoltan maradt mikrofon szerint.
Miért tűri akkor meg a köcös Hendét ? Mert közben ő is kövér focicsatár lett ? :-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__3524686-orban-utalja-a-kover-embereket-elfogadhato-ez

civilhuszár írta...

Pontosabban : köpcös Hendét

Öreg harcos írta...

Bocsika!!! Hendével nem az a baj, hogy kövér.!!!! (köpcös stb.)Egyszer a munkahelyemen, mikor a sokadik alkalmatlan embert vették fel megkérdeztem:
Mondd, drága főnököm,itt pályázati feltétel, hogy aki idejön hülye legyen, vagy tekintsem puszta véletlennek????

morzsi írta...

Kedves Jutka!
Senkinek semmi baja az alacsony emberekkel.
Viszont ha egy kis termetű ember nem elég intelligens és kisebbrendűségét mérhetetlen hatalomvággyal próbálja egalizálni, akkor az borzasztó eredményhez vezethet.
Az kétségtelen, hogy a férfi 100 méteres síkfutás döntőjében hátránnyal indulnak de az élet számos más területén meg előnyt élveznek.
Ha egy alacsony fiú sokat tanul és szorgalmas, jó esélye lehet, hogy szép karriert fut be, szép egzisztenciát épít magának és akkor a szép primadonnák/modellek sem fogják elkerülni.
Viszont ha egy ország kicsi, nem elég tanult, nem elég szorgalmas, akkor az marad ami nekünk. A kivagyiság, a nacionalizmus a kisebbség állandó lenézése.
Láttál már lehorgasztott fejű luxemburgi embert? Nem? És lehajtott fejű, semmibe meredő tekintetű magyarokat? Igen?
Hidd el, nem a méret a fontos!
Baráti üdvözlettel: - morzsi -

a_huje írta...

"két külsős vállalkozást bízott meg honlapszerkesztéssel és PR-feladatokkal, mikor ez a kommunikációs osztály feladata lett volna..."

Én meg úgy tudom, hogy nem honlapszerkesztés, hanem fejlesztés történt. Amihez nem sokat ért egy PR-es. Vagy most már a PR osztályon webfejlesztők is dolgoznak? Egyáltalán Hende tudja miről beszél?