2014. június 1., vasárnap

JOBBNÁL JOBB


Hát ide jutottunk – nevezetesen, hogy már csak egy párt van hátra a parlamenti pártok közül – a Jobbik.
Ők az ország szégyene, mert egy olyan országban, ahol százezrek haltak meg egyszerűen csak a származásuk miatt, képesek náci eszméket, fajelméletet hirdetni.
Hogy ezt a maguk sunyi módján teszik, az nem menti ezt egy pillanatra sem, virtigli nyilasok ezek, ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva.

A Jobbikot Orbán nemzette, a párt létének értelme és létrehozásának célja az volt, hogy jöjjön létre egy, a Fidesztől jobbra álló szélsőséges szervezet, melynek maga a léte a Fideszt a társadalmi közép felé tolja.
Istenem, hát, ha valaki ki akar irtani komplett népcsoportokat, azokhoz képest Orbán szervezete valóban mérsékelt középpárt, de azért azt hiszem, hogy ennek a szép célnak az eléréséhez nem okvetlen kellett volna lábbal tiporni félmillió legyilkolt zsidó emlékét és koncként odavetni sem kellett volna a nyolcszázezernyi magyar cigányságot nekik, hadd tépjék, szaggassák a legkiszolgáltatottabbakat.

Sajnos Orbán úgy járt velük, mint a bűvészinas a seprűvel – ki tudta táncoltatni a sarokból, de visszaparancsolni nem tudja.
Igaz, nem is nagyon akarja, hiszen érdekeinek éppen megfelel, hogy folyamatos elfoglaltságot adnak a szakállas bácsiknak, ő meg sunyin röhöghet a rettegésükön és felháborodásukon.

A Jobbik pedig hozza az elvártakat, van neki legális és illegális félkatonai szervezete, nem is egy, masíroznak a cigánylakta területeken, meg titkos katonai kiképzést folytatnak, beépülnek a fegyveres szervezetekbe.
Ott vannak az egyetemeken, ott vannak a fiatalok között és ahol ott vannak, ott folyik is a kútmérgezés szorgalmasan.
Vannak híveik, különösen a falvakban, ahol Orbán idiótaságai, de a baloldali váteszek cirkalmas bölcsességei sem képviselnek mozgósító erőt, és ahol egy ígérettel, mely szerint megvédik Mari ángyi libáit, komoly tömegbefolyásra lehet szert tenni.

Azért érnek el eredményeket, mert benne élnek abban a közegben, melyből szavazóikat meríteni szeretnék, nem narratívákról beszélnek nekik, hanem arról, hogy Jóska bátyám, ha elkapjuk a tetves cigányt, hogy lopja a libáját, hát a seggén keresztül húzzuk ki a fogát!
Jóska bátyámnak ez tetszik, aztán egy libát csak ellopnak majd a harmadik faluban, ami alátámasztja, hogy nem hiábavaló az éberség, így aztán mindenki elégedett, habár semmi nem történt, csak a libából lett valahol pörkölt.

A Jobbik olyan orvos, mely a társadalom betegségeit ráolvasással akarja gyógyítani, fájdalomcsillapításra meg bunkósbotot ajánl.
Viszont látnivaló, hogy tesz valamit, még akkor is, ha amit tesz, a végtelenül erkölcstelen, álságos és embertelen.
Parlamenti képviseletet szereztek, ott megpróbálják nem összeszarni az üléstermet, van, hogy sikerül nekik, ezzel megnyugtatják a politika balekjait, akik nem akarják tudomásul venni, hogy az auschwitzi rámpára az első lépést nem 1944-ben tette meg a zsidóság, hanem akkor, mikor kirekesztették a társadalomból őket, a társadalom meg eltűrte ezt.

A cigányellenességnek is meglesz persze majd a böjtje, ötven éven belül többségbe kerülnek és a nagy társadalmi inga elindul visszafelé.
Nem lenne hátrányos Vonának elmenni Dél-Afrikába, tanulmányútra, tanulmányozni milyen kisebbségként luxusgettókban, állandó fenyegetettségben élni. mikor az ablaka alatt felhergelt tömeg skandál jelszavakat ellene.
Ha ő nem is biztos, de a leszármazottai könnyen megérhetik ezt a helyzetet..
Persze lehetne felemelni is a falvak magárahagyott cigány és nemcigány népét, de az pénzbe kerülne, egymással szembefordítani a sok szerencsétlent meg – ismerve az áldott jó magyar természetet – ingyérbe van…

Van még egy csoport, mely pártszövetségnek álcázza magát, ők képviselik a minősített parlamenti többséget, ez a magyar maffia.
Ők magukat ugyan pártnak nevezik, de hát ez lényegtelen, hiába nevezzük a hiénát katicabogárnak, attól az még egy gyilkos, büdös dög marad.
Aki nem ismeri a maffia természetét, az olvassa el Puzo A Keresztapa című könyvét,és vesse össze a mi magyar valósággal.
Ne arra a részre koncentráljon, amelyikben a véres lófejet teszik a renitens filmgyártó ágyába, hanem arra, melyben már konszolidálódtak a viszonyok.

A mi maffiánk is túl van már az olajszőkítések romantikus napjain, akinek meg kellett halni, az meghalt, a maffia mára már megkaparintotta az államot, és egyszerűen nincs szüksége arra, hogy derékig vérben gázoljon.
A maffia ma törvényt alkot, kétharmaddal, majd a törvény alapján öt perc alatt elveszi a húsz éven keresztül létrehozott biogazdaságot, hogy kedvezményezettjük hozzájusson az uniós támogatásokhoz.
Lázár meg elmegy kétmillióért kirándulni, majd amikor a sajtó felfedi, akkor egy laza mozdulattal visszafizeti a pénzt, melyet ezek szerint jogellenesen vett fel, s melynek visszafizetésére vagyonbevallása szerint nincs is fedezete – gondolom, hitelt vett fel erre a célra…

Ezzel vége a történetnek?
Ha az ABC-ben ellop Julcsa egy tejfölt, utána hiába fizeti ki, attól még jön a rendőr és felelősségre vonják, itt meg az elkövető vágja a sértett pofákat.
Hálistennek nem bírnak magukkal, már annyira elpofátlanodtak, hogy hibát-hibára halmoznak, a nép meg kussol és figyel.
Egyszer majd valami teljesen jelentéktelen ügyön aztán eldől benne a borjú és szétveri a maffiát, meg mindenkit, aki arra jár.

A baj az, hogy ezzel párhuzamosan jelen van a félelem is, mert azt már megtapasztalhatták az emberek, hogy aki szembefordul a hatalommal, azzal milyen gátlástalanul számolnak le.
Embereket vezetgetnek pórázon, éveken keresztül tartanak előzetesben, miközben a cigánygyilkosságok tetteseinek a mai napig nincs jogerős ítélete.
A maffia megveszi az államapparátust, a bírókat, ügyészeket, képviselőket, a Keresztapa kezében összpontosul minden formális és informális hatalom, elképesztő.
Hogy dilis kicsit?
Istenem, Al Capone sem volt teljesen normális, mégis eléggé hatékonyan üzemelt…

Sajnos ez nem vicc, ez maga a tömény magyar valóság.
Ennél még Ceausescu uralma is erkölcsösebb volt, hiszen ő az állam nevében birtokolta a társadalom vagyonát, az elnöki palota kincsei is a társadalmi vagyon részét képezték, de a mai Magyarországon a társadalom vagyona valódi magánvagyonná válik és örökre elvész a társadalom számára, melynek fele egyébként éhezéstől szédülve is eltámolyog a szavazóhelyiségekbe, megbűvölten leadni szavazatát a mi helyiérdekű Cipollánkra.

A nép meg elindult kifelé az országból, százezrek mentek világgá ezekben az években és menni is fognak mindaddig, míg csak itt nem marad az országban a hárommillió nyugdíjas, az egymillió nincstelen cigány, az egymillió zsellér meg a százezer haszonélvező, akiknek addigra már igen kevés lesz az élveznivalójuk.
Hát így állunk.

Aki a Fideszről azt képzeli, hogy párt, az sürgősen keresse fel orvosát, gyógyszerészét.
Aki azt képzeli, hogy ezt a bandát le tudja győzni a többiekkel való összefogás nélkül akármelyik párt is, az kísérje el őt.
Aztán várjuk meg, míg Viktor felvágtat Semjén hátán a Mátyás-templom előtt, a hatvannégy vármegye földjéből összehordott koronázódombra, és ott négy focilabdát rúg a világ négy égtája felé.
A korona szilárdan ül a fején, ki van tömve jól Magyar Nemzettel, örvendj magyar - az örök Magyar Királyság feltámadott…

:O)))

28 megjegyzés:

várpalotaipz írta...

" Egyszer majd valami teljesen jelentéktelen ügyön aztán eldől benne a borjú és szétveri a maffiát, meg mindenkit aki arra jár . "
Ez, így lesz. Ebből a helyzetből másként nem lehet- békésen, tárgyalásos úton- kijönni , véleményem szerint sem ! Sajnos, ez van .
PuPu ismét tökéletes a meglátásod !

Neked5 írta...

Remek elemzés, egyetértek.
Kivéve: "Aki azt képzeli, hogy ezt a bandát le tudja győzni a többiekkel való összefogás nélkül akármelyik párt is, az kísérje el őt."
Ezt a bandát semmilyen összefogással, sem önállóan választáson legyőzni nem lehet. Maffiát le lehet váltani? Diktátoroktól választással meg lehet szabadulni? Mindenki tudja, hogy a választási törvényt a saját hatalmuk bebetonozásához írták át, mindenki látja, hogy az önkormányzati választásokra már gőzerővel készítik elő az ujabb csalást.. Akkor miért gondolja bárki, hogy 2018-ra nem módosul ujra a választási törvény ahhoz,,hogy hatalmon maradjanak? Ha rezeg a léc, majd csavarnak tovább a választási törvényen.. Orbán röhög a pártokon, hogy azok az ő 2018as leváltásáról ábrándoznak .. Addigra még jobban el lesznek lehetetlenitve, kétség ne legyen, lesznek még ötleteik.. És lehet reménykedni, hogy majd az unió... Uj alkotmanyt, médiatörvényt irtak, fenekestől felforgatták az országot és Orbán ezt a sok mocskot amit megcsinált, az EU tagjaként tette, ahogy eddig sem, ezután sem fogja érdekelni mit mond az EU.. majd szabadságharcolnak, meg békemenetelnek osztjónapot..
4 ėve, a kétharmad óta mondom: ezeket leváltani nem lehet, csak elkergetni.

Miklós írta...

Már réges-rég nem csak arról van szó, hogy ki legyen a baloldal vezére, hiszen mi tudjuk, hogy ahol az ellenzéki hölgyek és urak markodnak ezen, az nem baloldal! A magyar baloldal a nép számára láthatatlan, vagy talán nincs is...
Van helyette egy jó kis maffia állam saját bejáratú ellenzékével, ügyészségével, kamaráival, civilszervezeteivel, és mindennel ami szemnek és szájnak ingere. Úgyhogy teljesen mindegy, hogy Mesterházy vagy Botka, az egész el van rohadva, egy-két jó ács kéne sok fa, hogy elkészüljön egy teljesen új boltozat. Ehhez egy ember, de még kettő is kevés, talán egy új párt...?
Akik, egy kicsit is körülnéznek, nagyon is jól látják a bajt, tudják is a megoldást, csak hát ŐK, nem az őfelsége ellenzékei...
Ez se fog megjelenni a Népszabadságban.

civilhuszár írta...

Hát kéremszépen elérkezoik az az idő, amikor a maffia büntetni fogja aki ellene kommentel sért maffiózó tagokat. Csökkent az ingerküszöbük.
Csípi a szemüket a kritika és kinevezik ultraliberális gyakorlatnak.
Ez már Weimár ?

http://cink.hu/a-szabad-velemenynyilvanitas-csak-egy-ultraliberalis-gy-1584239833

Plebejus írta...

"Aki azt képzeli, hogy ezt a bandát le tudja győzni a többiekkel való összefogás nélkül akármelyik párt is, az kísérje el őt."

Személy szerint én el sem megyek ősszel szavazni, ha az "összefogás" újra létrejön. Összefogással vagy anélkül az önkormányzati választás már úgyis elúszott. Építkezni kell 2018-ra...

Névtelen írta...

Blogírónak ott lett volna a helye a Bilderberg-konferencián. Nem is értem miért libajnait hívták meg. Hisz blogíró a legnagyobb zsidó egyben hazánk egyik legnagyobb árulója is.

Petyko írta...

Mi az, hogy „baloldal”? Mit hiányol az, aki „igazi baloldalt” hiányol, aki jelenlegi, magukat baloldalinak nevező pártokat „álbaloldalinak”, „nem baloldalinak” minősíti? Mit kér számon tőlük, mit kellene tenniük, hogy igazi baloldalinak tudhassa nevezni azokat?
Marx vagy József Attila korában pontosan lehetett tudni, mi a baloldal, ki a baloldali, mert a baloldalnak volt (olyan, amilyen, de) a konkrét helyzet konkrét elemzésén alapuló ideológiája, volt taktikája és volt stratégiája, voltak közeli és távolabbi céljai. És ezen az se változtat, hogy később mivé torzult – mivé torzították felkent vezetői és mire használták a baloldaliságot, a tömegek baloldaliságát.
Most mi van? Most a tartalom nélküli, jobb esetben zavaros, bizonytalan tartalmú, bizonytalan vagy semmilyen taktikájú és stratégiájú „baloldaliság” szó kvázi varázsszóként való mantrázása folyik. Akinek fogalma sincs, mi lenne a teendő, de cselekedni akar, csinálni valamit a szörnyű helyzet ellen, az elkezdi kiáltozni, hogy „baloldaliságot, baloldaliságot, ezek itt nem baloldaliak, ezek itt ilyenek meg olyanok”! Mely kiáltozással persze nem jutnak, mert nem is lehet jutni sehova.
Mentségükre szolgáljon, hogy az „itt és most” baloldaliságát, a kor követelte baloldaliságot az egész világon keresgélik. És felvetik, hogy egyáltalán létezhet-e a régi értelemben vett baloldal, hogy ezeket a régi kifejezéseket kell-e új tartalommal megtölteni, vagy az új tartalomhoz új kifejezéseket kell-e találni, mert a régiek erőltetése óhatatlanul a régi megoldásokat sugall, ami csak akadályozza az új helyzetre adandó új „baloldali” válsz megtalálását.
De nyilvánvalónak látszik, hogy az itt és most Magyarországán nem is a baloldaliság mibenlétének kidolgozása, majd céllá, taktikává, stratégiává – cselekvéssé váltása az aktuális teendő, hanem egy maffiaállamtól való megszabadulás. Ami se a régi, se a remélt új értelmezésben nem tekinthető kizárólag baloldali leckének, hiszen nem csak őket, hanem minden nem-autark, nem a maffiaállam kegyeltjeihez tartozó, magát demokratának, humanistának tudó embert, embercsoportot érint, így azt
a magukat baloldalinak nevező csoportok nem képesek egyedül, csakis a többiekkel együttműködve megoldani.
Aki ezt nem látja, aki az együttműködését szükségét tagadja, létrejöttét ellenzi, sőt gátolja, az a maffiaállam konzerválásán munkálkodik, az a diktatúra eszkalálódása előtt egyengeti az utat.

Geza írta...

Brillians! (Persze jobban elveznem, ha az egesz egy kepzeletbeli orszagrol szolna.)

A Jobbik nyilvan borzalmasan gusztustalan, de hat, mar bocsi, mi van a Lazar ocsivel meg a Kerenyivel? Meg mi van a sunnyogassal meg hacacareval, amikor az alszent fideszesek egyutt menetelnek a valodi holocaust tulelokkel? Mi van azzal a tobb millio oresfeju tokkel, aki ezekre szavazott? - Tudom, a blog nem errol szol, de itt a *hulye nep* a lenyeg, aki egy-ket ostoba szlogenert es par ezer forint rezsipotlekert eladta a lelket es a hulyeje meg mindig nem veszi eszre, hogy mily mertekben kibsztak vele. (Arrol meg nem is beszelek, hogy eleteben nem gondolta at, hogy mi a demokracia meg az ehhez fuzodo millio szinu emberi ertekrend amely oly nagyszeruve teszi a szabad tarsadalmakat.)

Plebejus írta...

"Aki ezt nem látja, aki az együttműködését szükségét tagadja, létrejöttét ellenzi, sőt gátolja, az a maffiaállam konzerválásán munkálkodik, az a diktatúra eszkalálódása előtt egyengeti az utat."

Az MSZP az "együttműködés" keretében átadhatott volna mondjuk az Együttnek és a DK-nak 1-1 parlamenti helyet, máris nagyobb "hangja" lenne az ellenzéknek! Ők kiknek egyengették akkor az utat tessék mondani?

Nálam például ez volt az utolsó utáni csepp, ami után azt mondtam - semmit nem támogatok, amiben ott lesznek a "szegfűsök" és ez bizony nettó -5 szavazatot a családban bizton jelentene.

Plebejus írta...

Geza 2014. június 1. 8:23

Teljesen egyetértek!

Plebejus írta...

Geza 2014. június 1. 8:23

Teljesen egyetértek!

hello írta...

PuPukám, csak 1 állítmányoddal vitatkoznék: hogy a nép FIGYEL.
Mármint így, általánosítva.

Akiket én ismerek ennek a szektának a híveiből, azokhoz képest egy szemellenzővel felszerszámozott ló 360 fokos panorámalátással bír.

Az alkalmi, kamu, mutyi pártocskákat leszámítva teljes lett az általad felfestett pannó.
Itt élünk, tudjuk, tapasztaljuk, hogy igazak a megállapításaid.
Na, erre szoktam mondani, hogy ezt a 93 ezer négyzetkilométert nagyon lehet szeretni, mert szép ország, ám a rajta regnáló politikai berendezkedés az abban élő társadalommal együtt már sokkal nehezebben képes pozitív érzelmeket kiváltani azokból, akiknek más elképzelésük van arról, hogy egy normális országnak miként kellene működnie.

civilhuszár írta...

Elöntötte az agyad a bélsár névtelen nácika.
A szájüregbe üllepedvényt a vécécsészébe ürítsd, ne ide.

magyarmagyar írta...

civilhuszár írta...

Elöntötte az agyad a bélsár névtelen nácika.
A szájüregbe üllepedvényt a vécécsészébe ürítsd, ne ide.


Hagyd már, hadd játsszon egy kicsit! Kiengedték a gumiszobából, mert fel kell újítani a burkolatot, lerágta már a csupasz tégláig. Kissé alulméretezték a szedatívumot, van ilyen. Hadd fröcsögjön, ez legyen a legjobb dolog az életében ami történik vele. Szegénykém, nem tehet arról hogy megbomlott az elméje, vagy már így is született...

Névtelen írta...

Itt van még aki abban bízik, hogy lesz "szabad" választás 2018-ban?
A 2/3-dal majd jól megszavazzák, hogy ne lehessen 2018-ban szavazni, mert Orbán királyság lesz. :)
A birkák meg tapsoljanak, de akkor is mikor már ők mennek a vágóhídra, mert már nem lesz kit helyettük zsigerelni.
A jobbik meg ugyanolyan fidesz szatellit párt, mint az lmp...

Névtelen írta...

Your article implies that you are very well written and competent at writing eye catching
content pieces. Would you prepare articles for others? I could possibly pay you for the
work (by the hour, per publishing, .etc).


My blog post High Performance Handbook Scam ()

sphagin írta...

Kedves PuPu !

Nincs mit hozzáfűzni, tökéletes képet festettél !

üdv sphagin.

Attila írta...


Mint mindig, most is jó az írás, kedves Pupu! A Jobbik most még tud úgy viselkedni, mint a szűzlány. Tiltakozik a mutyi ellen, annak módja szerint, de alig várja már, hogy megtörténjen a dolog és közel kerülhessen a zsírosbödönhöz.
Más!
Azt nem igazán értem, miért nem volt képes az MSZP megtalálni a módját, hogy Bajnai és Gyurcsány frakcióhoz jusson. Biztos lett volna rá mód! Nagyobb lett volna a baloldal megnyilvánulási lehetősége és végül is pénzforrást is jutott volna nekik.
Gyurcsány személyében pedig Orbán kíméletlen bírálója, Bajnai pedig gazdasági ügyekben lett volna kompetens. Nem is szavaztam rájuk az EP választáson.

Üdv: Attila

Plebejus írta...

"Itt van még aki abban bízik, hogy lesz >szabad< választás 2018-ban?"

Nem a mesékben, sokkal inkább a realitásokban kellene keresni a jövőt! "Mari néni, Jani bá' számára" is érthető módon politizálni, magyarázni, kormányváltó hangulatot teremteni, lehetőleg "tisztának" maradni, a támogatókkal kommunikálni etc etc.....
Van még egy lehetőség, "tessenek forradalmat csinálni, kérem!"

EZOTERIC írta...

PuPu! A diagnózisod tökéletes. Mára már olymértékű összefonódások mételyezik a társadalom életét, hogy ebből csak egyetlen módon lehet kijönni.
A fertőzöttség nem csak a magukat jobboldali pártoknak nevezett képződmények sajátja, ebbe vastagon benne van mindenki aki számított vagy ma is számít.

A "szüzek" akik még nem kerültek helyzetbe egyrészről kevesen vannak, másrészről eddig nem tudtak eléggé beágyazódni.
Bizonyára ezek pontosan tudják, hogy simán - mondjuk demokratikus választás útján- nem kerülhetnek még a tűz közelébe se.
Tudják, de forradalmi kategóriákban eszük ágában sincs gondolkodni. Az túlságosn kockázatos és bizonytalan a kimenete.
Célszerűbbnek látszik a győzteseknek behódolni. Ez biztosíthatja a biztos fennmaradást és a mutyival szerzett vagyon gyarapodását.

Forradalmi kezdeményezés csak az esélytelen tömeg megmozdulásával alulról jöhet.
Ezzel viszont egy a baj. Garantáltan katasztrófa a vége. Aki ezt nem így látja az ne foglalkozzon politikával.

Az alulról induló forradalom olyan mint a cunami.
A mélyből indul és ahogy jön felfelé egyre nagyobb és magasabb hullámokat vet. Aztán amikor a felszinre ér szétterül és maga körül válogatás nélkül mindent elpusztít.

Ezt azért jó lenne valamiképpen megúszni! Ennek érdekében kell összefogni azoknak, akik ha sok mindenben nem is értenek egyet, de az ország végső pusztulását nem kívánják.
Az idő pedig egyre kevesebb!
Tegnap írtam erről, de szerintem senki sem olvasta!

Névtelen írta...

7:40-es Névtelen!
Bolondságokat beszélsz. blogírónak semmi helye a bilderberg konferencián. ő egy hatalmas nulla, sőt két nulla. főként pedig GYÁVA. csak a szája jár. még.

morzsi írta...

Kedves PuPu!
Petyko kommentjét szeretném annyival kiegészíteni, hogy sajnos Neki is igaza van.

A mai parlamenti pártok valóban nem jók semmire, csak különböző érdekcsoportok kiszolgálására.
Ezt semmi nem bizonyítja jobban, mint az, hogy a kilépett Horváth András NAV-os mellé senki nem állt ki. Súlyos vádjait csak nagy csönmd követte.
Üdvözlettel: - morzsi -

PuPu írta...

Morzsikám, a parlamenti pártoknak éppen az a dolguk, hogy érdekeket jelenítsenek meg.
A mi problémánk meg az, hogy ők inkább elfedni akarnak érdekeket...
:)

morzsi írta...

Igen PuPu! Értem.
A saját érdek vezérli őket.
Hogy a kormányhoz hű média még nagyobb előnyt élvezzen, bevezetik a reklámadót. Amivel mondjuk a MN-t megadóztatják, annyival több hirdetést fognak majd részükre biztosítani.
Aztán szerdán közölték, hogy az Ab döntése szerint sértő, nem helyt álló kommenteket büntetni lehet.
Csak hab a tortán, hogy két nyelvvizsgával lehet majd diplomát szerezni. Nem kell sok idő hozzá és olyan törvényt hoznak, melyben közlik, hogy csak az szerezhet diplomát, akinek a monogramja K.L. és debreceni polgármester a szakmája...
Hiába, ez az igazi rendszerváltás. Tisztelettel_ morzsi -

civilhuszár írta...

"Névtelen írta...

7:40-es Névtelen!
Bolondságokat beszélsz. blogírónak semmi helye a bilderberg konferencián. ő egy hatalmas nulla, sőt két nulla. főként pedig GYÁVA. csak a szája jár. még.

2014. június 1. 16:38 "

Csak nem beteg vagy, hogy magaddal társalogsz ?
Tuttam, hogy elmebeteg vagy.

Nagy Zsolt írta...

Kis magyar Korruptokrácia:

https://youtu.be/8cn7huBAzh4

Nagy Zsolt írta...

Nem félünk a Farkastól: https://youtu.be/5AcvCo__hQg

Névtelen írta...

Vajon a pártok által szervezett tüntetések elérik céljukat?

Tüntetés a korrupció kormánya ellen 2018. április 18-án:

https://youtu.be/cJIie3D6NC0