2014. október 26., vasárnap

ULTIMÁTUMOK

Kettőt,de lehet, hogy hármat is kapott ma Orbán, hogy a fal adta a másikat.
Nem a romkocsmák népe, nem a csak pofázó, de gyakorlati cselekvésre képtelen értelmiségi népek üzenték meg neki, hogy akkor most hátrálni kellene egy cseppet, hanem olyanok, akik nem riadnak vissza kis randalírozástól sem.
Orbán hibázott, nem kicsit – nagyon.
Két olyan társadalmi csoportot sértett vérig, akik képesek megkeseríteni az életét, komoly tömegeket mozgósíthatnak ellene, legkellemesebb esetben pedig akár el is zavarhatják a malac kacskaringós farkára – de ez persze egyelőre csak ábránd.
De azért áll a bál.

A könnyebb feladatnak a fiatalok megnyugtatása tűnik, velük szemben a Nagy Pávatáncos már megtette a nyitólépést, meghajolt és felajánlotta, hogy az adónak felső korlátot szabnak, ami hétszáz forint lesz, ami igazán bagatell összeg, ha valakinek milliós fizetése van, mely mellett még a csőröcskéjét is megnedvesítheti a Nagy Korrupciós Lavórból – természetesen a táplálkozási láncban elfoglalt helye mértékében.
A diáknak, a kiskeresetű fiatalnak, a nyuggernek viszont hétszáz forint maga a gazdagság, ha átváltja sörre, libanyakra vagy csirkefarhátra.

Gondolom, az elképzelés az lehetett, hogy majd elkezdenek valakivel alkudozni, jobb esetben az tüntetők közé telepített saját ügynökükkel, és megállnak valahol ötszáz forintnál, majd bejelentik, hogy a kormány kompromisszumkészsége és felelősségérzete meghozta az eredményét, úgyhogy a győztesek szépen hazaballaghatnak.
Nagy kár, hogy a pszichiátriák lakóin kívül tulajdonképpen már senki sem hisz neki, mindenki ismeri a sunyiságait, így nem tűnik valószínűnek, hogy az érdekeltek a feltételnélküli kapituláción kívül bármit is elfogadjanak, és minél tovább húzza ennek bejelentését Viktor, annál nagyobb lesz a bukás.

Már ma este is sokan türelmetlenkedtek, és elkezdték leamortizálni a Fidesz Lendvay utcai székházát, - ha Orbán ránéz a homlokzatra, és elképzeli, hogy az ő ábrázata is hasonlóképpen fog kinézni, sírva fakadhat.
Az is meglehetősen érdekes, hogy egy egyszerű vizitdíj-típusú ügy milyen hamar kapott politikai tartalmat, társadalomkritikai jelleget.
Ha ezt a vonalat erősítik a tüntetők – nem fizetnek adót tolvajoknak – akkor lehet ebből akár még politikai kibontakozás is, ha visszatérnek az adó problémájára, akkor hosszabb távon vesztenek.
Ameddig a – tüntetők véleménye szerint - Digitális Analfabéta és vazallusai irányítják az államot, itt XXI. század soha nem lesz.
Ma persze még hazasétálnak a hétvégi forradalmárok, de nem biztos, hogy a hatalom packázása nem bőszíti fel őket annyira, hogy ne csak a székház berendezését törjék össze, de adjanak a lakóinak is.

Orbán másik nagy hibája a labdarúgó-szurkolók megsértése volt.
A szurkolók nehezményezik a stadionok beléptetési rendszerének szigorítását, a vénaszkennert feleslegesnek ítélik, idegenkednek személyazonosságuk nyilvántartásától és nem hiszik el, hogy egy meccs után adataikat megsemmisítik.
Tény, ami tény, innen már csak egy lépés, hogy mindenkinek a bőre alá chipet ültessenek be, mint a Bodrinak, amúgy meg – bízva Kubatov Gábornak, az FTC elnökének képességeiben és rutinjában – valóban, kissé túlzottnak tűnik az eljárás, habár kétségkívül megkönnyíti a rendezők életét.

A drukkereket viszont ez idegesíti, hiszen kit érdekel a stadion, kit érdekel a meccs, őket az az adrenalin érdekli, ami egy jó kis bunyó alkalmából elönti a szervezetüket, boldog eufóriába ringatva őket.
Így viszont a bunyó kockázatos, és ha a vénaszkenner dolgozik, akkor akár örökre ki lehet őket tiltani a stadionokból, sőt, el is lehet őket raktározni, ki lehet fizettetni velük a kártételeiket, szóval kényelmetlenné válik ez a szép, madárdalos élet.
Ők sem fogják beérni félmegoldással, ők is adtak ultimátumot, az ő szankcióik pedig meredekebbek lesznek a civilek amatőr és humánus megoldásainál, hiszen ők gyakorlottak a randalírozásban és a rendőrökkel vívott harcban.
Saját irányítási rendszerük van, a maguk módján fegyelmezettek is.
Ha ma ők balhéznak a Lendvay utcában, lehet, égnek a függönyök, az íróasztalok, a berendezés.
A rendőrök sem állnak olyan békésen a fallal a hátuk mögött, hogy semerre se tudjanak mozdulni - jelzem, a parancsnokot jól seggbe kellene rúgni és elküldeni továbbképzésre, de azonnal.
Hát, most van negyvennyolc óra szünet, a fiatalok ötletesek, majd kitalálnak valamit, a köménymag meg elkezdi töltögetni az üvegeket, meg rendelnek egy raklap viacolort…

De a legnagyobb hiba volt akkor kiprovokálni a cirkuszt, mikor a világ összes médiuma Magyarországra figyel, és amikor a szövetségeseink is árgus szemekkel figyelik, hogy mit lép a Kettéfűrészelt Gigász.
Mást ne mondjak, az USA ideiglenes ügyvivője is ott sétált a fiatalok között, hátizsákkal a hátán és beszélgetett.
Ha ez nem kristálytiszta üzenet, és még ezt sem érti, akkor Orbán beszámíthatatlan.
És úgy tűnik, hogy akkor most akkor van…

:O)))

31 megjegyzés:

morzsi írta...

Hm.Alakul a dolog:):):)

kosbor írta...

az adó elvi kérdés, az összeg csökkentése olyan, mint az ajtórésben hagyott pöröly. még elfogadhatatlanabb, hogy csak úgy, sutty, lesz egy adó, mert Népünk Napsugara ezt álmodta. az adóhivatal részvétele a párt által törvényesített lopásban már csak színezi a dolgot. igazi rémtörténet azonban, hogy a tüntetésen a remndőrség teljes készültségben végignézte, miképpen dobáljáa rongyosra a redőnyöket néhány rendbontó. kb 2 perc alatt csöndesen véget lehetett volna vetni az inkább öngerjesztő garázdaságnak mint politikai agresszíónak nevezhető afférnak - de nem. és ez lesz az indok holnap arra, miért kell még durvább elnyomás, még több adó, még orbánabb viktor.

Geza írta...

Azert azok az analizatorok is jol mellelottek, akik nagy hangon bizonygattak, hogy az internet ado is csak egy gumicsont, hogy az USA-bol valo kitiltast (es egyebb belso ugyeket) elsunnyogjak.

Mindenesetre erdekes latni, hogy a szuknek indult topic hogy szelesedik ki. Furcsa kettosseggel neztem a randalirozo ~szaz embert a szekhaz elott. A bunko focidrukkerek felvonulasa is enyhe rohogessel fog el: kaptak egy fsza stadiont, most meg kajabalnak egy kis technikai fejlesztes miatt - hat ezeknek kedvezzen az ember!

Nagyon erdekes, hogy hova fog fejlodni az egesz, de a mai napbol meg tul sok mindent nem kell kikovetkeztetni. En egyelore valoszinu maradok a bekesebb, szinvonalasabb, de meglehetosen hatastalan DK demonstracioknal:)

Jutka írta...

Érdekes volt látni a Hír tv tudositását. Hol voltak a többiek?
ATV, M1...vagy csak én nem láttam?
Jó ijedt arca volt a studióban ülő bemondónak, amikor szidták a Hír Tv-t a tüntetők. Ilyen tömeget a Hösök terén már régen láttam.
Gondolom , hogy nemsokára jön a CÖF ellentüntetéssel.Nem hiszem, hogy az o.V ezt ennyibe hagyja. Ha gyengének mutatja magát, oda lesz a nimbusza.
Érdekes volt látni a Rogán A. interjut is. Ilyen ijedt arccal még nem láttam öt.
Szappan adó-mosószer adó...ellen miért nem megy a tiltakozás.Ha végig utazok a 4-6 villamoson, bizony sok emberre rá férne a mosakodás, ha már a rezsi csökkent.(?)

talalom írta...

Jutka! Az ATV élőben közvetített, sőt, később a film alatt is visszakapcsolt. Én megnéztem a HTV-t is: Császár Attila ezúttal a stúdió melegéből osztotta az észt - ő volt az, aki 2006-ban lelkesülten ordítozott, hogy "ez az, a pesti srácok forradalmat csinálnak!". Most nem volt olyan lelkes, párszáz tüntetőről beszélt. (M1-2-3-4-et évek óta nem nézek.)
Geza! Akkor holnap 16-kor!

civilhuszár írta...

Csúnyán viselkedtek Viktor 2006-os zsoldosai. Persze az ilyen szabadcsapatoknál előfordul, hogy egykori megbízóik ellen fordulnak, ha megnehezítik rongy életüket.:-)

Más.
http://kep.cdn.index.hu/1/0/705/7051/70518/7051839_73b9c6469d7d728e1570e51d4bda3f99_wm.jpg
Szerencsétlen Kovács Zoltán miket művel a még ócsó interneten ?

civilhuszár írta...

http://index.hu/belfold/2014/10/27/a_kormanyszovivo_megprobalta_leoltani_goodfriendet/

A Fideszes tahóság határtalan.

Jutka írta...

Kedves Talalom!
Igazad van, most már én is tudom. Bénák voltunk.

civilhuszár írta...

http://hvg.hu/itthon/20141027_Ezt_latta_az_esti_tuntetesen_az_amerikai

Ezt valószínűen nem látta a helyszínen.
http://index.indavideo.hu/video/Igy_verik_szet_a_Fidesz-szekhazat_billentyzettel_es_monitorral_1?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

Góbé írta...



Az elején látva hogy "nem várják a demonstrációra azokat akinek más politikai ügyek is kavarják a gyomrát" kicsit aggódtam: talán nem ismeri fel Gulyás úr hogy a netadó csak egy újabb állomása a diktatúra megszilárditásának ? Ma már minden mindennel összefügg, ugyan hogy lehet egy elemet kivenni a rendszerből és csak az ellen tiltakozni?

De szépen összehozták, ... korrupt adóhivatalnak, tolvaj államnak nem fizetünk adót... Ezt kellene erősiteni minden szinten, polgári engedetlenség keretében.

Viszont a netadó ellen folyamatosan tiltakozni kell. Ha egyszer ha "lájtosan" is de meg merik szavaztatni, az a 700,- Ft-os plafon szépen lassan kis lépésekkel növekedni fog az eredeti céljuk eléréséig, vagy annál is tovább. Nem az adó mértéke, a bevétel, hanem a talán utolsó ellenőrizetlen kommunikációs csatorna ellehetetlenitése a céljuk.

A járókeretes klub tagjai tálán még emlékeznek - ha nem felejtették el a cavintont beszedni -, hogy "90-ben, a taxisblokádot a 100 %-os benzináremelés váltotta ki. A hatalom akkor is viszakozott, csökkentette a mértéket, a balhé elült. Alig 3 hónap múlva már az eredeti terv szerinti nagyságot érte el a benzin ára, - balhé, ellenállás nélkül...

Az azért külön szép volt hogy a hirtévét, végre átlátva a feladatát, tevékenységét, a helyére tették.

civilhuszár írta...

Góbé írta...
Kérem szépen, Orbán mindig elmegy a falig. Nos Csaucsika is elment a falig 1989 karácsony táján. Aztán bekerült országa az Unióba. Nekünk most a bent maradásért kell történni valaminek.

Kibic37 írta...


civilhuszár-nak

Ez tetszik: "...Csaucsika is elment a falig 1989 karácsony táján."
A mérnökakadémikus ténsasszonnyal karöltve. One way ticket ...

Nekem két ATV műsorban elhangzott prognózis jutott az eszembe. Valamikor áprilisban egy Friderikusz műsorban Békesi a skorpióhoz hasonlította Orbánt, aki megmarja az enni adó kezet is. Nem tehet róla, ilyen a természete. Ezért szerinte nem fogja kitölteni a teljes ciklust.
A másik jóslat Magyar Györgyé volt egy Havas műsorban, amikor azt mondta Orbánnak öt éve egyfolytában szerencséje van. Csak egyszer kell, hogy ne legyen szerencséje ...

Talán ez most bekövetkezett.

Bal kéz középső ujj begörbítve, asztal lapján (más deszka is megfelel, lényeg hogy fa legyen) alulról felfelé háromszor kopp, kopp, kopp.

hello írta...

http://kiskunhir.hu/index.php/velemeny/77-lancreakcio-az-u-s-a-kicsinalja-az-orban-kormanyt

pleinair írta...

Hogy megdöbbent szegény, jóságos miniszterelnökünk az erőszak tegnap esti csúnya megnyilvánulásán! Ő még ilyet nem látott!
(2006-ban sem, mert akkor is atombiztos bunkerjából irányította a jól előkészített randalírozást)

Atyai jóindulattal hangjában rosszallását fejezte ki, és türelemre intette a háborgókat. merthogy vele és kormányával meg lehet állapodni, mindent meg lehet beszélni.
Miatyánk a Fidelitásszal asztalhoz ülve máris módosító javaslatok kidolgozásán munkálkodik, aztán majd a módosítók módosítóján fog fáradozni, addig, míg pár hét alatt kifárad az ellenállás, és szép lassan beletörődik a nép a csökkentett internetadóba.
A mi Vezérünknél jobban senki se ismeri a magyar tömeglélektant, a népet, melyből mesebeli róka ravaszságával felturbózva ő maga is vétetett.
Ám a rókának is négy lába van, mégis elbotlik saját lompos farkában, ahogy a Tündökletes is el fog bukni.

pleinair írta...

Nehéz megállnom, hogy ne folytassam az utolsó mondatom által diktált gondolatmenetet, de sajnos a komolyság megköveteli az önmegtartóztatást.:))

Unknown írta...

A tegnapi nap elkezdődött valami: Leesett a tantusz és nagyot koppant! Végre megértette a még nem teljesen elhülyített nép egy része, hogy a NETADÓ egy elterelő hadművelet qrvául elbaszott része volt a kormány és Orbán által a KORRUPCIÓ VÁDJÁVAL KITILTOTTAK TÁRSASÁGA felmentésére irányuló törekvésének. Azt gondolták a barmok, amíg ezen csámcsog a nép, rá se szarnak, kik az érintettek és mit követtek el.

-És bedobták a NETADÓT. Csak arra nem gondoltak, hogy a másik ügyet csak a pártok és néhány jól tájékozott civil fogja "fújni", addig ezt az ökörséget az interneten függő lakossák aktív része személye elleni támadásnak veszi, és különösen a fiataloknál ez a lépés kiverte a biztosítékot. Amit természetesen csak meg kellett szólítani Őket, és MILLIÓNYIAN hajlandók a szellemi szabadságukért akár az utcára menve tüntetni. Még a Fidesz hívei közül is SOKAN, beleéretve a fociszurkolókat, kemény magostól együtt, függetlenül attól, milyen szinekért dobog a szívük?

a tegnapi nap példaértékü volt abból a szempontból is, hogy megmutatta: KÉT NAP ALATT FEL LEHET CSATASORBA ÁLLÍTANI MINDENKIT, aki Orbánék hülyeságeitől herótot kap. Hogy ez mennyire igaz? Arra bizonyítékul szolgálnak a KÉPEK, amelyek azt sugallják: Nem kevés ember nyilvánította ki egyértelmüen akaratát! volt az NEGYVENEZER IS, alsó hangon, ellentétben a fideszhez kötődő média számaival. Na és a mondanivaló is lényeges: NEM HAGYJUK!!! és a szokásos ORBÁN TAKAROGGGY!! jól érzékeltette a tömeg akaratát.

Ha két nap alatt sikerült ennyi embert mozgósítani, kellő energiával és felvilágosító munkával rövid időn belül MILLIÓKAT LEHET/ne/ utcára vinni. Éx ha a KÉT DOLGOT összekapcsoljuk, annak a LÁNGJA elég kell legen az orbáni rothadó hatalom felégetéséhez!

És hogy néhány "ultra" vandalizmusba ment át a békés tüntetés végeztével, az "benne van a pakliban". Erre csak ráerősített a RENDŐRSÉG =nem véletlenül!/ azzal, hpgy a blokád alá vett Lendvai utcát felszabadítja a csürhe előtt, hogy legyen rá OK NEM MEGHÁTRÁLNI a jogos követelések elől. Nem véletlenül mutatta a HÍT TV a betört ablakokat! Ezt akarja majd a kormány felhasználni a BÉKÉS TÜNTETŐK LEJÁRATÁSÁRA!

tEGNAP LÉPTÜNK EGYET A DEMOKRÁCIA MEGVÉDÉSÉNEK ÚTJÁN ELŐRE. De még hosszú az út a célig! A maffiaállam, a korrupció felszámolása és Orbán elzavarásáig. Mindig az első lépés a legnehezebb! De sikeresen túl vagyunk rajta, csak menni kell a megkezdett őton tovább, egészen a kitűzött célig!

A Demokráciáért, a Szabad Magyarországért ELŐRE!

Unknown írta...

Előbbit ugyan nem ide szántam, de ide is pompásan illik. Nem lóg ki a sorból.

Kibic37 írta...

Bocs, hogy shitpalizálok, de nem tudom kihagyni. Egy Faludy vers a hvg.hu-ról:

„A szabadság csodaszarvasát űztük
négyszáz éve. De ki fut most utána?
Te érted el. Szívós vagy.
Egy országot toltál át Ázsiába.”

Majd az első komment így:

"Focista vagyok Csútnak tanyájáról,
mely lábam alatt a piszkos mélybe vész,
s most méterhosszan lógok egy nyárfaágról,
és nyakamon érzem, hogy seggem míly nehéz."

:DDD

Kibic37 írta...

Lemaradt a link:

http://hvg.hu/velemeny.publicisztika/20141027_Az_orszag_amely_kiment_a_hidegre#fee9pr

Névtelen írta...

Nincs eddig is elég adó az internetszolgáltatáson a számitógépen, még az egeren is ????????? Ha jól megnézzük háromszor is adózva van..........

TENKES írta...

Az eddigi 27 százalék mi ???????????

Kibic37 írta...


Na, valami ilyesmit vártam volna, amikor a lánchíd lezárása videón fanyalogtam:

"Az Orbán-kormánnyal szemben kibontakozó és egyre szélesedő ellenállásra tekintettel, azt tisztelve, a Demokratikus Koalíció lemondja az október 27-ére, hétfőre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elé, az adóhivatali vezetők feltételezett korrupciós ügyekben való érintettsége kapcsán tervezett önálló tüntetését. Tegnap egy olyan széleskörű, az Orbán-rendszerrel szembeni tiltakozás indult el, amelyet a DK nem kíván önálló, egy párt által szervezett demonstrációval befolyásolni. A látszatát is el kívánjuk kerülni annak a hasonló esetekben gyakran megfogalmazódó vádnak, hogy egy politikai párt megpróbál „rátelepedni" egy civilek által kezdeményezett demonstrációra.

A DK támogatóit, híveit arra kéri, hogy csatlakozzanak az Orbán-kormány ellen meghirdetett keddi tüntetéshez.

DK Sajtóiroda"

Bölcs és korrekt!

Geza írta...

Kibic37:

Hat igen, bolcs dontes, de azert nem kell azt gondolni, hogy olyan fene nagy reklam lett volna az a <100-200 utcan szobrozo (satorozo?) fagyoskodo/idosodo ember a DK szamara (nem is tudom, hogy honnan jott ez az otlet - na ja, lehet, hogy a meglevo media kapcsolatok kisse segitettek volna, de az osszhatas megiscsak a "diderges" lett volna - a szo valos es atvitt ertelmeben egyarant).

Ha ebbol a "felbujdulasbol" lesz valami, akkor "erdekes" lesz a mai ellenzeki partok szerepe egy esetleges
ujraszervezodesben (de persze lehet, hogy a kezunk elobb er majd a bilibe).

Anikó írta...

A foci B középhez: a stadionok beléptetésénél alkalmazott technikákkal maximálisan egyetértek, kivétel nélkül mindegyikkel - gondolom emlékeztek rá mit műveltek az angol szurkolók Európa és világszerte minden tét meccsen, ahol angol csapat játszott, őrület volt, mindent tönkretettek.
Na azóta, hogy kitalálták ezt a pár nagyon hatásos újítást és bevezették, azóta az angol szurkolók maguk az angyalok, se vasrács nem kell a pálya köré, se semmi, csak pár rendőr körbe-körbe, meg az a rengeteg kamera amivel be van technikázva minden stadionjuk, arcfelismerő programmal ésatöbbi, ésatöbbi... egyik se meri kockáztatni a belépőjét és egyetlen hétvégi szórakozási lehetőségét egy kis randalírért. -
igaz, sajnos mi nem vagyunk angolok, a focink sincs mégcsak köszönő viszonyban sem az övékével, de randalírozni, törni-zúzni, na azt pont úgy tudjuk, mint anno ők is.
Na ennek kell sürgősen megálljt parancsolni, amennyiben kulturált országban szeretnénk élni.
Én ott szeretnék.

A tüntetéshez, amihez csak gratulálni tudok, meg hogy végre, no és hajrá fiatalok-középkorúak és mindenki akinek még megmaradt a józan esze és kivonult:
Ha Orbán megpróbál izmozni itt a netadóval, akkor tényleg beteg és ostoba, akkor már annyira el van szállva -
hogy ilyen szépen fejezzem ki magam, elnézést -
a saját hatalmától, akkor azt hiszi ő már mindent megtehet, szent és sérthetetlen, remélem van a környezetében józanabb gondolkodású csókos, aki még fel tudja mérni a helyzetet és nyomást tud gyakorolni rá.
Ha nem, akkor kezdhetik csomagolni a börtön-neszeszerüket.
És ezen még az a seggfej Bencsik CÖF összeráncigálása sem fog sokat segíteni, idő sincs rá nagyon, meg kéne mozdítani a vidéki, a határon túli, a lengyel szerelmeseiket, azonkívül az ittenieknek is van nethasználatuk, nehogy má... annyira hülyék legyenek, hogy nekik nem számít kell-e fizetni vagy alanyi jogon jár.
Ha mégis sokan lennének/lesznek, akkor kiderül, hogy igazam van és egy sötét, büdös, bunkó garnitúra, nemcsak a pártjuk, de a háttérben mozgó szponzoraik is, meg a közvetett és közvetlen haszonélvezőik, no és persze a szimplán orbánszerelmesek is.
Akkor ezek önmaguk ellenségei. Reménytelenek.

Szóval érdeklődéssel figyelem a fejleményeiket. Hová alakulnak/alakulunk.
Hajrá Magyarország !!!!!

Kibic37 írta...

Gézának
Persze, így van. A tegnapi sikeres tüntetés után ez mindenképpen visszalépésként hatott volna, ezt a DK-sok is belátták. Így meg talán profitálhatnak is valamit belőle.

Anikónak
Hááát, ehhez a Bencsikhez fogható férget azt hiszem keveset termelt ki magából az Univerzum. És ez az összehasonlítás feltűnően durva becsületsértés a férgek népes családjára nézve, amiért elnézést is kérek tőlük.

papa1950 írta...

Minden ultimátum annyit ér, amannyit betartanak belőle.
Az elsőnek szurkolok, a másodiktól félek... Remélem az illetékesek is így gondolják.

Donáto írta...

Az "illetékes elvtárs" mai is olyan hülye, mint volt a Kádár rendszerben.
Mitől lenne okosabb, hiszen pártunk és kormányunk sem éles eszével hívta fel a haladó világ figyelmét.

És a mi fényességünk, - az IQ bajnok, - meg azt hiszi, hogy ez az ország gazdagabb mint Irán, s ha ő elzárja a csapokat, akkor felszökik a csirke farhát világpiaci ára, vagy csúcsokat dönt a new-yorki tőzsdén az Erzsébet utalvány.
Tényleg! Mit gondolnak ezek magukról? Minden második nap sajtótájékoztató keretében világgá ordítják, hogy az Egyesült Államok "valótlanságot állít" - ami minden nyelvre lefordítva azt jelenti, hogy a jenkik hazudnak.
Engem ezek ne védjenek meg! Védje meg őket a Hende Csaba.

Névtelen írta...

A székház mutogatása kétélű fegyver.Akit eddig a köztévé révületben tartott,hogy itt minden rendben,esetleg rájönnek hogy a fidesszel ezt is meg lehet tenni.O.

Varjú néne írta...

Tisztelt Senkik!
Itt senki nem érti, hogy a fidesz azért akarja befizettetni ezt a netadót, hogy az eeemaradt falvakban islegyen net, meg még a kerti budiban is, meg a randőrök, meg a közterület hogyishívjákok is kapjanak ötven százalékos emelést és a nyugdíjasok is megkapják a nyugdíjukat. Így mán érhető? Ehhez köllött három nap, hogy kitanájják.
Varjú néne, rokkant nyugdíjas takarítóné

civilhuszár írta...

Derága Varjú néne !

A WikiLeaks megnyilvánulása óta tudjuk, hogy nem arra kell figyelni, hogy mit csicsereg a kedves nemzetnagyonmegvezető, hanem arra amit aljas módon csinál a magyar néppel.
A randőrök meg ismerik a másik aljas húzását, amit Demeter Ervinnel mondatott, és aztán első dolga volt elvenni a szerzett jogokat, meg a rokkant nyugdíjakat.http://indavideo.hu/video/Demeter_Ervin_es_Soltesz_Miklos_sajtotajekoztatoja_reszlet

Tehát most azon kell töprengeni a moslék agyukkal, hogy mentsék bőrüket, lehetőleg a hatalmuk megmentésével párhuzamban.
És ezt nem tudják kitannáni 3 nap alatt. Ennyi idő alatt totál meg is lehet bukni ! Ámen.

hello írta...

A véleményemet erről az egész vircsaftról ismeritek.

Ami viszont aggaszt, és tudtommal sokan másokat is: a többség által elfogadhatónak tartott demokratikus alternatíva híján utánuk esélyesen a Jobbik jönne - az meg pláne minden téren az ország vesztét okozná.
Szóval akkor most mit kívánjunk?