2015. április 25., szombat

KONZULTÁLUNK, INZULTÁLUNK

Aki nálunk bevándorló, az máshol kivándorló.
Aki nálunk kivándorló, az máshol bevándorló.
Aki agybeteg diktátor, az mindenhol agybeteg diktátor, akin általában jókat lehet röhögni, de azért oda kell figyelni rá, merthogy uralma éppen döglődik és a hiéna is sebzetten a legveszélyesebb.
De persze lehet, hogy ez itten, kis „e”-vel nem is hiéna, hanem oroszlán, az állatok királya, mert, hogy ezt művelhette az országgal, az az alattvalóktól is függött…

Most éppen kármentési akcióba kezdett, van neki erre bevált receptje, ilyen nehéz időkben kell a legalantasabb ösztönökre játszani, mondjuk nekiküldeni barmait a bevándorlóknak, a legkiszolgáltatottabb, legnyomorultabb népének a Földnek, akik ahogy nem rendelkeznek az oxigén nélküli élet képességével, úgy érdekérvényesítő képességük még ezt a szintet sem éri el.
Konzultálni fogunk erről a kérdésről.
Az belekerül pár milliárdba, eredménye ugyan, mi lenne, de a Süsü reménykedik abban, hogy agyas népünk rácuppan a témára, mint Julcsa Jancsi fa… fantasztikus kommunikációs képességére, és nem arról beszél majd, hogy már megint mennyit lopott a kis spermahuszár, és hogy ez már a saját bandájának is megfekszi a gyomrát, hanem elkezd haragudni a marokkói bevándorlókra.
Vagy a bangladesiekre, mindegy is.
Mindenesetre, ha a konzultációkra szánt pénzt a menekültekre költenék, pár évig egészen elviselhető körülményeket lehetne teremteni számukra.

Ez a hülyegyerek azt hiszi, hogy egy ekkora nagyhatalom, mint mi is vagyunk, képes megállítani ezt a modern népvándorlást.
Valaki súgja már meg neki, hogy modellezheti a kérdést – egy kétszázas víznyomócsövet próbáljon egy kézzel befogni úgy, hogy a 8 bar nyomással kiömlő víz ne öntse el a konyháját.
Nem is jósolnám meg az eredményt, de azt azért tanácsolnám neki, hogy az ajtót a kísérlet idejére hagyja nyitva, vagy növesszen magának kopoltyút, életbenmaradás céljára, esze úgyis annyi van csak, mint egy aranyhalnak.

A kérdései, melyeket a konzultáció során fel akar tenni maradék híveinek, ostoba, demagóg és idegenellenes kérdések, emellett ha valóban érdekelné az emberek véleménye, akkor ebben a formában ezeket fel sem lehetne tenni, ezeket valószínűleg Győző bácsi fogalmazta Felcsúton, a konyhában, időnként megnyalva a tintaceruza hegyét..
A színvonal körülbelül ez: Mit szeretnél inkább, egy szép sült libacombot, vagy három nagy seggberúgást?
De az a helyzet, hogy erről meg se lenne szabad kérdezni az embereket, mert ezzel azt a hitet erősítjük bennük, hogy Magyarország képes megállítani ezt a folyamatot, ami maga a tömény hazugság.
Ha az ország elzárkózik a bevándorlástól, akkor a mai fiatalok gyermekei már megérhetik, hogy képtelenek lesznek eltartani egyszerre gyermekeiket és felmenőiket, lehet, hogy puskával akarnak majd vadászni a saját apáikra.

Szép kis ország leszünk, tele leszünk képzetlen bevándorlóval, mert az elzárkózást képtelenség lesz fenntartani, képzetlen magyarokkal, mert a mai iskolarendszer zombik képzésére van optimalizáva, képzetlen cigányokkal, akiket nagybölcsen kizártak a társadalomból, meg néhány gazdag a saját maguknak épített koncentrációs táborok ötméteres betonfalai mögött.
Viszont van egy jó hír is, Vezérünk Röszkénél, a szigorúan őrzött államhatáron a Magyarország feliratú táblára lesz kiszögezve a füleinél fogva, mint a denevér, rontás és bevándorlás ellen.

Bizony kell majd a bevándorló, mert évről évre fogy a magyar, nincs elég gyerek, emellett akinek van csepp kis esze, és valami jó szakmája, az hanyatt-homlok menekül innen, beleértve a bevándorlókat is, hiszen nem azért jöttek, mert egy kretén diktátort egy másikra akartak cserélni, hanem megélhetésért.
Nem most kellene ostoba kampányokkal megpróbálni visszacsalogatni az országba azokat, akik kimentek – gazdasági menekültnek – hanem olyan környezetet kellett volna teremteni, melyben értelmes életet élhettek volna.
Miét jönne vissza valaki egy olyan országból, ahol létbiztonsága van, amelyikben emberi életet tud élni?
Illúzió.
És, ha véletlenül visszajönnének, mit tudna kezdeni velük?

A probléma egyébként valós, a népvándorlás óriási terheket róhat a befogadó államokra, de ezzel értelmesen kellene – európai szinten - foglalkozni, ez a tökéletlen meg megint abban látná a megoldást, hogy szembemegyünk az Unióval.
Óriási kihívás előtt áll az emberiség, és a kor kérdéseire még nem születtek meg a válaszok.
Egy biztos: ez a mici még kérdezni sem tud tisztességesen, hát hogy tudna válaszolni?
Az is nagy baj, hogy egy kleptomániás bűnöző, de ennél még nagyobb baj, hogy korlátolt és ostoba is, akinek csak egyetlen dolog számít: a saját hatalma.
Ideje lenne már, de nagyon világgá zavarni.

:O)))

7 megjegyzés:

nemóvatos írta...

A migránsok tömegeinek kezelése tekintetében nem rendelkezem kiérlelt állásponttal.
De azt szívesen venném ha a mici ellen oldaláról terjesztésre kerülne néhány válaszlevél forma amit legalább a borítékot felbontó közmunkások stócolhatnának különvéleményként.
PL.: Ne a nemzettel konzultálj hanem: kormányozz tisztességesen az ország javára!
vagy: A maffiával nem konzultálunk hanem leszámolunk!

sphagin írta...

A minap találkoztam egy közmunkára ítélt szabályszegővel !
Van aki semmilyen szabályt nem szeg meg és mégis közmunkára ítélik !
Ennyit az ötleteikről !

Ezek a közmunkások magyarul beszélnek és mégis ki vannak rekesztve, modern rabszolgák !

Velük se tudunk mit kezdeni, pedig még nyelvi nehézségek sem merülnek fel.
Szerintem egy olyan problémával állunk szemben, amit magunk generálunk.
Nem tudunk bánni a saját "bevándorlóinkkal", pedig rajtuk keresztül megtanulhatnánk kezelni a "problémát" !

És ez, csak akarat kérdése !

Ami valójában egy együttműködési probléma, a közös célok érdekében.
Képtelenek vagyunk együttműködni, szinte minden téren és még saját magunkkal is !
A politikában pedig a gyűlölködésig fajul ez a dolog !

A hiba bennünk van, ebből kellene kiindulni !
És még akkor nem is beszéltem azokról, akik rá is játszanak erre !

Mindenkivel konzultálnak, hogy senkivel ne kelljen !

A hozzáértőkkel, az erre létrehozott képviseletekkel, a velük egyet nem értőkkel való konzultációra nem is gondolnak, mert még kiderülne, hogy mást gondolnak mint ők !

Ez a NER.

Ezért fordul elő, hogy a saját piszkukat eszegetik és csodálkoznak, hogy undorral néznek rájuk !

Nem értem, hogy min csodálkozunk ?
Nem is a problémával foglalkozunk !

hello írta...

Odáig világos, hogy amikor a honfitársaink nagyon nagy része nyomorog, nem talál normális munkát, egy menekültáradat fogadása rengeteg problémát vet fel. Még nálunk gazdagabb és boldogabb országok számára sem egyszerű a helyzet kezelése, de ezek a szerencsétlenek a háború, a halál, a legyilkolásuk elől menekülnek! Vagyis a gazdasági racionalitás mellett nem hagyható figyelmen kívül a humanitárius része a helyzetnek!
Nem értem az EU-t, mikor a határőrizet erősítését emlegetik, meg az embercsempészek lefülelését - de ettől még nem tudom, a hazájukból menekülni kénytelenekkel mi lesz?!

Amilyen szinte hisztérikusan idegenellenes légkört sikerült az elmúlt években ebben az országban kialakítani, nem lepne meg, ha különösebb hamisítás nélkül is diadalittasan bejelenthetné, hogy lám, a zemberek is őt igazolták.
Ez azonban csak újabb szegénységi bizonyítvány lesz ránk nézve.

Mi lett volna, ha pl. 45 után Amerikában vagy 56 után Ausztriában is a mici álláspontját vallották volna, a temérdek világgá ment magyarnak is azt mondják, hogy na, sürgősen húzzatok vissza a hazátokba, itt semmi szükségünk rátok!?

Higany írta...

"Nem értem, hogy min csodálkozunk ?
Nem is a problémával foglalkozunk !"

KÉT adórendszert fizetünk. DE kit érdekel? Az egyik a keresztényeké? (Ők ADÓ mentessek, ugye? KI fizeti "részüket?") Közrabszolga meg mehetne SALYÁT "önkormányzati" vezetőséghez, hogy nekik adjál az ÖNKORMÁNYZATI földeket (meg művelésre,) és annak "BEJÖVETELE legyen FIZETÉSÜK!

grund írta...

Felháborító, hogy ez a félázsiai zacskótöltelék ezeknek a szerencsétleneknek a helyzetét kihasználva próbálja prolongálni hatalmát. Hazudozik, terel, maszatol, a legocsmányabb emberi ösztönökre játszik ezzel a kérdőívvel is, amiben meg konzultálni kellett volna, ill. kellene az emberekkel, döntött/dönt és utána mindenkinek kuss. Ha meg mégis hallatja valaki a hangját, az csak "próbaüzemi gépházzaj" számára. Vegyük már észre emberek, hogy ez az elmeháborodott csak az erőből ért,ezeken a kiscsoportos összejöveteleken csak zsebre tett kézzel röhög. Egyetlen megmozdulás volt eddig, amitől egy kicsit megszeppent haverjaival a mélynövésű. Nem véletlenül harcol ez állandóan és törekszik/törekedett módszeresen a társadalom különböző rétegeinek szembeállítására. Itt már mindenki mindenkinek az ellensége és ha ezt 2018-ig tétlenül nézzük, a Jóisten nem ment meg minket a Jobbiktól...

Frank írta...

Olvasom egy hírben, hogy egy angol firkásznő csótányoknak nevezte a hozzájuk bevándoroltakat, s ez nagy felháborodást keltett, nemcsak a bevándoroltak körében.
Nálunk a hasonló - spermahajderi - megnyilvánulást a jobbikosok cukis kampányára rácuppanó tömeg
vastapssal jutalmazza.

Névtelen írta...

Nemzetköileg biztosított területeket kell létrehozni az adott államokban, vagy a közelükben, és ezek területét szükség szerint növelni. Egyszerűbb leírni, mint megvalósítani, de ez lehet egy megoldás.