2015. április 2., csütörtök

ORBÁN VIKTOR SZÁRNYVONAL

Repülőtér már van, ha pucolni kell, hát ott a felszállópálya, a család belefér a svájci lajstromozású, kétmotoros Cessnába, nem nagyon propagáljuk, mert mindenki halálra röhögné magát, de titkolni sem lehet.
Viszont az embernek, ha miniszterelnök, akkor sok a jóbarátja, Besenyei Péter például szívesen a nevére vette a repülőteret, habár gyakorolni azért Tököl felett szokott.
Racionális oka van ennek, mert bár a műrepülő világbajnok nem szédülékeny típus, mégis, mikor egyszer megpróbált lenézni a Puskás Akadémiára, sugárban hányt 
- hát kell ez neki?
Az csak a baj a jóbarátokkal, hogy bukás esetén könnyen előfordulhat, hogy felszálláskor még mosolyognak és zászlócskákkal integetnek, leszálláskor meg már, mint rögtönítélő bíróság várják a diktátort, aztán már csak a vakolat porzik a lövedékektől...

Lesz már vasút is, mert hát, ugye, snassz falu az, amelyiknek még egy vasútállomása sincs, de majd most lesz!
Bagatell összegbe, alig hatszáz millióba kerül, az Unió ad rá pénzt, a hatszáz millióhoz még jön hozzá egy kis összeg, önrészként, és máris kész a kisvonat - nem túl hosszú, öt telken megy keresztül egyelőre, abból négy a Puskás Akadémiáé, egy meg Mészáros Lőrincé.
Tudnám, miért ugrik be állandóan Moldova Joszif Sztálin Szárnyvasútja?
Namármost a vasút persze el fog menni az Arborétumig, közben megáll Felcsúton.
Már látom lelki szemeimmel, amint a Felcsút-Fradi örökrangadó után a Fradi köménymagja felszáll a kisvonatra, leszáll Alcsúton és az arborétumban egymás kezét

fogva körbetáncolják a 170 éves libanoni cédrust, közben zsidóznak kicsit - mi írja azt elő, hogy egy futballdrukker kartográfus legyen?
Végtére a zsidók is Libanon környékén laknak...
Aztán a vereség felett érzett bánatukban teleokádják az Orbán Viktor Szárnyvonal kocsijait, kitörik az ablakait, feltépik az üléseket, ahogy szokták.
A bolondnak is megéri felépíteni, nem szólva arról, hogy komoly üzleti sikereket hozhat.


Az üzleti terv naponta 2500 utast feltételez, ami igen optimista terv, de merjünk nagyot álmodni!
Talán az egész térségnek nincs ennyi lakosa, amúgy meg mi a francot csinálnának az Akadémián?
Julcsa nénje a Kati ángyival passzolgatna?
Vagy Jóska sógor gyakorolná a fűtött pályán a kapuralövést?
Mindegy is lenne, ha a gazdaságossági számítások csak ebben a térségben készülnének így,de sajnos, a Dilis ezt az egész országra alkalmazza...
A vasút nem köt össze semmit-semmivel, de terv van azért a fejlesztésére, a vonat majd egyszer Bicskére fog menni, de addig sem mennek gyalog, elindulnak Bicskére, sej, hárman ülnek egy kecskére, mek-mek-mek!

De azért a legjobb a csónakázó tó ötlete, ezt majd az Önkívület fogja megalkotni, öt hektáron.
Én csak támogatni tudom, legalább lesz a libáknak Tatán kívül máshol is pihenőhely - öt hektár vízfelület nem semmi.
A tó komplex szórakozást fog nyújtani, nyáron csónakázni lehet majd benne, emellett akinek erre van igénye, az akár bele is fulladhat, hiszen a gödör fóliával lesz kibélelve, abból pedig emberfia ki nem mászik ha egyszer beleesett.
A tó partján lőállások lesznek, onnan lövöldözhet Semjén és Lázár a libákra vagy a csónakázókra - a megváltott kilövési engedélynek megfelelően.
Az engedélyt személyesen a Vezérnél lehet megvásárolni, egy minisztert öt államtitkár áráért lehet majd kilőni, diákoknak és katonáknak engedmény!


Télen, ha fagy lesz nagy, akkor korcsolyázni lehet majd a tavon, de szép is lesz, amint Tiborcz Pisti és Rasi, az ő saját lábaikkal ott bógniznak majd a hazai vizeken...
A tavat az esővíz fogja feltölteni, ettől lesz stabil vízállásszint - a csónakok hol a parttól egy kilométerre, hol a tó közepén lebegve lesznek találhatók.
A felcsúti értelmiség ott fog fel-alá ladikázni, Mészárosné főkötőben, fodros napernyővel, Süsü meg egy szandolinban húzza meg - egyszer az evezőket, egyszer a demizsont, - idilli kép.
Komolyan mondom, ez a koma megzakkant.
És ha csak én mondanám komolyan, de szerintem erről van néki lelete is.
Most, amikor már a trágyadomb alól úgy pislog ki, mint a levelibéka, még mindig azt hiszi, hogy maradandót alkot, szülőfaluja népe pedig majd népdalokban őrzi meg áldott emlékét.

Hát, lehet, hogy jobban járnak ha Orbán népeként őrzi meg őket az emlékezet, mint egy csomó birkaként emlékeznek majd rájuk, akik egy idióta lázálmaihoz adták a hátteret.
A stadionra Ceausescu stadionjának sorsa vár, a Buggyant meg örülhet, ha rá meg nem Ceausescué.
De erre nem vennék mérget...

:O)))

10 megjegyzés:

Unknown írta...

Az utolsó két mondat baromira tetszik.

Frank írta...

A mi süsünk tapasztalatcsrére is ment Kazahsztánba, nemcsak rokoni látogatásra. A kazah elnöknek sem tetszett Alma-Ata fővárosként, így hát a szülőfaluját nevezte ki annak, és óriási építkezésbe kezdett ugyanott.
Felcsútra nagy jövő vár....

Wolk írta...

A látogatásáról készült videót Orbán jegyzi. Tessék már megnézni azt a a lányos zavart amit Orbán művel amikor Nazarbajevvel próbál jópofizni. (1:40)

Tényleg beteg?

stirlitz írta...

Hé azért Sztálin nagy államférfi volt ne hogy már össze mérhető legyen vele

Naphosszat Henyélő Nagyember írta...

Stirlitz !
Sztálin egy paranoiás tömeggyilkos, dilettáns hadvezér, stb. volt, ez tény.Sztálin is egy kis seggdugó volt, csakúgy , mint a mi őrült törpegecink.

Névtelen írta...

Komplexusai vannak. Ez látható a videón. Egészségi okok miatt nyugdijazni kell. Ilyen beteg ember nem lehet pozicióban.

pleinair írta...

Nem tudom, mit kell még ennek a bűnözőnek tenni ahhoz, hogy emberszámba se vegyük, és minden erőnkkel azon legyünk, hogy bandájával együtt eltakarítsuk a közéletből.
Már nem érdekelnek a kisded játékai, az idióta szórakozásai. Ez önmaga által is bevallottan egy aljas fosztogató, akinek hatalomban tartása az egész nép szégyene. Azonnal el kell sodorja a felháborodás, mint hömpölygő, dühödt árvíz a bűzlő szennyet. Azonnal, bár már ma is késő lenne!

Névtelen írta...

Naphosszat henyélőnek!
Legyél szíves és olvass többet! Sztálin nélkül talán ma nem élnél...:(

Névtelen írta...

Miért is utazott el Orbán, magával ráncigálva a feleségét meg a felcsúti polgármestert feleségestől?
Szerintem bemutatta a helyet ahova menekülnek, ha ithon
szorul a hurok. A vagyonuk nagyrészét valószinüleg már előrre küldték.

lorinczy írta...

Sztálinnak sokat köszönhet az orosz nép, sok jót és nagyon sok rosszat. A mai napig vitatkoznak a politológusok döntései helyességén. De ! Sztálin öregségében ártott az állandó ellenségkeresésével, bizalmatlanságával a környezetének, míg ez a rohadt patkány már évek óta félcédulával miniszterelnök. Sztálin meghatározó egyéniség volt, ez meg egy paprikajancsi. Nem Sztálint védem, csak az összehasonlítás sántít.Mellesleg Sztálinnal állították meg az oroszok a fasizmust, 270.000.000-ós nemzetet vezetett, ez meg 10.000.000 embert nem képes tisztességesen irányítani.