2015. július 15., szerda

MÉG AZ ÁG IS HÚZZA

Ezt a szerencsétlen országot még az ág is húzza.
Nem elég, hogy a vezetése szerencsétlen, még a külső körülmények sem kedveznek annak, hogy egy élhető ország jöhessen létre.
Az Unió nemigen foglalkozik velünk, Ukrajnában a jobboldali fegyveresek a hatóságokkal lövöldöznek egymásra, Görögország lázadozik a megszorítások miatt, a forint árfolyama úgy ugrál, mint szeretett miniszterelnökünk maga.
Az illegális migránsok, a menekültek nagy tömegei keresik azt az országot, ahol félelem nélkül lehet élni - no, ha hozzánk jönnek, rossz lóra tettek.

Épül nekik a kerítés, a tetején-alján pengés szögesdrót, mely veszélyes sérüléseket is okozhat, de nem ebből a célból alkalmazzák a hivatalos álláspont szerint.
Sztálin elvtárs visszadobta a labdát a játszó gyermekeknek, pedig agyon is lövethette volna őket, mondja a régi, kissé morbid vicc.
Viszont a kerítés csak három méter magas lesz, ami százhetven kilométerrel számolva százhetvenezer négyzetméter kerítésdrót árával olcsítja a mi kis Maginot-vonalunk, a Geci-vonal felépítésének költségeit, ez maga a rezsicsökkentés csúcsa.
A pontos számítások szerinti megtakarítást a Rendőrség köteles lesz a parkolási bírságok csekkjein feltüntetni, narancssárga alapon.

A HÍR24 azt írja: „Két és fél méterenként lesznek az oszlopok, a drótfonatot három szál feszítődróttal rögzítik hozzájuk. A próbakerítésben 25 méteren keresztül faoszlopokat használunk, 125 méteren át fémoszlopokat. Ezekre különféle technológiával rögzítik a drótfonatot. A fémoszlopok egyik része betonozással készül el, a másik cölöpverővel. Szakemberek döntik majd el, melyik a legmegfelelőbb technika. A kerítés anyaga elég vastag ahhoz, hogy ne lehessen elvágni. Tetején és alján pengés drótot feszítünk ki. A pengék Szerbia felé néznek majd, hiszen az arról érkező migránsok mozgását kell megakadályozni. Ezek a drótok megakadályozzák, hogy a kerítésre másszanak, ám arra is alkalmasak, hogy a mászóknak sérülést okozzanak. De nem a sérülés okozása a cél, hanem a migrációs mozgás megakadályozása.”Ahogy én ezeket ismerem, a kalkuláció svédacél oszlopokra és ponthegesztett kerítéselemekre készül, a kivitelezőnek ezt fizetik ki, a kerítés maga pedig a libaólaknál alkalmazott drótfonat lesz, az árkülönbözet pedig megy Vejkó cégének, amelyik majd ki is világítja a kerítést.
A közmunkások már gyűjtik a szentjánosbogarakat.

Állítólag a kormányfő felhúzza katasztrófaelhárító gumicsizmáját és sajtótájékoztatót tart a kerítés tövében, hálás népe pedig csorgó nyállal ámuldozik határozottsággal párosult bölcsességén, európai szinten is kiemelkedő humanizmusán, majd elborzad, mikor ismerteti velük az egy kerítésépítőre jutó menedékkérők számát.
Hogy tavaly és ebben az évben hány menedékkérelmet bíráltak el pozitívan a magyar hatóságok, arról nem beszél.
Ennek oka az lehet, hogy beosztottai nagy része nem tud háromig számolni, csak ha a saját pénzéről van szó.

És akkor itt van még a Jobbik válsága is.
A hazafiak nem tudnak megállapodni abban, hogy elég-e csak koncentrációs táborokat felállítani az illegális határátlépőknek, vagy mindjárt a krematóriumokat is meg kell építeni, illetve elég a kerítés mögé a géppuska, vagy áramot is kell bele vezetni, egyben átnevezve Szoboszlai Barna Emlékkerítéssé.
Bonyolítja a helyzetet, hogy valamelyik tájékozatlan ügyész vádat emelt Érpatak polgármestere ellen, igaz, csak felfüggesztett börtönt kért rá.
Ez az eljárás a justizmord maga, hiszen a kóros elmeállapot büntethetőséget kizáró ok.
Viszont érdekes a vád: A beszéd célja az volt, hogy a hallgatóságban bizonyos csoportokkal szemben félelemérzetet, ellenszenvet, gyűlöletet alakítson ki, egyidejűleg az általa hamisan beállított támadással szembeni fellépésre buzdított.
Most aggódva várom, jaj, csak nehogy ugyanerre hivatkozva Miniszterelnök Urunkkal szemben is vádat emeljen ez a megvadult, halálraszánt ügyész.

Van azért jó hír is, megtalálták a hiányzó láncszemet a pióca és Orbán Viktor között.
Az ominózus féreg ötven millió évvel ezelőtt döglött meg, remélem nem akarnak a megtalált spermiumra alapozva Jurassic Parkot avatni a Kossuth téren...
Semmi sem kizárt, ezek a férgek nagy túlélők...

:O)))

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én nagy veszélyét látom annak, hogy ez a fajta mentalitás nagyon be fog ivódni az emberek tudatába.Ez a lókupeci szemlélet,bár itt már mindenki ló és mindenki kupec a közösségi érzés apró morzsáit is a szélbe engedi.Ez, hogy könnyen át lehet verni akárkit,a bevádoltak és 6-10 év után bűntett hiányában felmentettek tudnának regélni.Ha anyagilag kárpótolják is, mit ér az az elvesztegetett életéveikért,amikor vidáman élhettek volna, de csak túléltek.Lassan már a fél ország a túlélő kategóriába kerül.Ez egy olyan lefele haladó spirál, a népesség erkölcsi demoralizálását hozza.Mert az él jól, aki más kárára él.A vadon törvénye, ha élni akarsz, vedd el mástól.Itt sokkal nagyobb a baj, mint az látható.A latens következmények később jönnek elő.Sajnos.Ez már a ma ifjúságának árt.És a leg fájóbb számomra, hogy minket fognak, a beletörődőket okolni.Ez a szép új világ, még haló porainkban is fel fogják róni nekünk, hogy nem szóltunk.Nem eleget.PuPu vigyázz,mert olyan tisztán leírod a dolgokat, hogy szinte már félteni kell.Létrát ne fuvarozz még nappal se.

pleinair írta...

A Piócát börtönévei minden reggelén torna gyanánt pengés kerítésmászásra ítélném. Így kilógó testrészeit lassan lefaragná a hazánkat védő borotva. Megtudná a féreg, milyen, ha nem kolbászból van a kerítés.

guglikugli írta...

PuPukám! Amit leírtál, semmi hozzáfűzni valóm nincs, mármint a tartalomhoz. Kiváló írás, mint mindig.
Egy mondatodat kiemelnék, ami örömmel töltött el: "Állítólag a kormányfő felhúzza katasztrófaelhárító gumicsizmáját..."
Végre nem azt a szörnyszülött szót használtad, hogy KATASZTRÓFAVÉDELEM!
Orbániára jellemző ez a szó, ugyanis ők mindenáron védik a katasztrófát (amit okoztak/okoznak folyamatosan). Egyébként aki ezt a szót kiizzadta, kötél általi halálra ítélném, mert hogy nem magyar ember volt a kitalálója, az biztos. Talán nemzethy magyar lehetett.