2015. július 19., vasárnap

SAPKÁT AZ ORSZÁGRA

A Jobbik aggódik, mert nem lehet kerítést építeni a Tiszára, így a határzár nem teljes, várhatóan meg fog nőni a vízi úton érkező bevándorlók száma.
Ha mélyen belegondolunk, akkor a Tiszán húzott kerítés sem oldana meg semmit, hiszen a fodorlatos migráns még ez esetben is tengeralattjáróra szállhat, áttengeralattjárózhat a kerítés alatt és torpedóval seggbelőheti a Jobbik szegedi elnökét, aki az aggodalmat megfogalmazta.
Jön egy afgán Dönitz, oszt annyi nekünk.
Persze ez csak technikai probléma, békaembernek öltöztetett közmunkásokkal fel lehetne építtetni a kerítést, a vizet meg vödörrel hordhatnák a szerb oldalra, ez is egy döngő lépés lehetne a teljes foglalkoztatottság felé.
És ez se lenne kevésbé hatékony, mint amikor szivattyúkkal emeltük a Duna vízszintjét Bősnél.

A magyar jobboldal mindig híres volt a kreativitásáról.

De akkor még mindig nem lehetnénk biztonságban, hiszen ha az eget nem kerítjük le, akkor jöhet különféle repülő szerkezeteken a rókaravaszságú bevándorló, például felvásárolhatná Belgrád összes lufiját, és kedvezőtlen széljárás esetén úgy reppenhetne át a kerítés felett, mint a nyárilúd Semjénmentes időben, és bár a libapotty sem semmi, de egy bevándorlópotty a kerítésszemlét tartó bel és hadügyminiszterek fejére azért húzósabb lenne.
Ezért hát meg kellene építeni az Égigérő Kerítést, felszerelve rá néhány égigérő vascsicsergőt - határ a csillagos ég, ahogy ezt Vezérünk nagy példaképe, Rákosi elvtárs mondotta volt.
Igaz, hogy minden kerítés felülről nyitott, de ha például sipkát húznánk az országra, a probléma részben kiküszöbölhető lenne, egy bohócsipka mostanság éppen jól illene rá.


De ha már vidáman csilingelnének is a sapeszon a csengettyűk, csörögnének a csörgők, akkor is ott lenne még megoldandó problémaként az alagutak kérdése, mely probléma két síkon vizsgálható.
Egyrészt a fokozottan védett délvidéki földikutya alagútjai okozhatnak gondot, két aspektusból is.
Talán emlékezhetünk a Tanú című film főhősének az ürgék elleni hősies, ám vesztes harcára.
Mi van akkor, ha például a földikutya rájön, hogy elrághatja a kerítéscölöpöket desszertként, vagy körbefúrhatja az útjában álló,  jó, Orbán féle dolomiton érlelt, tüzihorganyzott dunaújvárosi zártszelvények tövét.
Mi van akkor, ha a kerítés egyszercsak hipp-hopp ledől?
Talán suttyomban meg kellene mérgezni a földiebeket, de lehet, hogy elég lenne ivartalanítani őket, meg Orbánt és minisztereit is, egykoszból.

Ha nem történik semmi, lehet, egyszercsak felbukkan a kerítés tövében a volt köztársasági elnök, hátizsákkal, turistabottal, pörge kiskalapja szalagjába tűzött bánáti bazsarózsával és felemeli intő szavát a környezet védelme érdekében.
Mögötte ott loholnak mindahányan a Duna Kör tagjai, ott loholnak a méregzöldek, a kutyások és a macskások is, mert ne feledjük a kerítés pengéi veszélyeztetik a köztudottan korlátozásokat nem ismerő cicók életterét, mire átérnek Szerbiába, lehet is hívni hozzájuk a szűcsöt.
Annyi a splendid isolationnak, mondhatom!

És akkor még az emberek ásta alagutakról szó sem esett - és ez a másik vizsgálandó sík - pedig ha valaki olvasta az Egri csillagokat, akkor tudhatja, hogy a gaz Jumurdzsák inspirációjára már akkor is alkalmazták ezt az eljárást a török bevándorlók, akik az alagutat egyenesen a vár lőporraktáráig fúrták.
A veszély ma is reális, az alagút végén bármikor felbukkanhatnak a muszlimok a felcsúti Kancsó Aréna szomszédságában található ház éléskamrájában - a kancsó a Köcsög szó szinonimája. mint tudjuk.
Hacsak nem vágja bele a fáklyáját a  halal disznósajtba a migránsvezetésre kényszerített Rogán, hát annak beláthatatlan következményei lehetnek.

Mindenesetre időarányosan jók állunk, Szegeden már megvertek egy lányt - eltörték az arccsontját - mert a barátja egy sötétbőrű magyar állampolgár volt.
Mostmár jöhetnek a többiek is, akik majd sörétes puskával célbalőnek a menedékkérők táboraira.
A legtöbb találatot elérők között a Jobbik turultojásokat sorsol ki, a lelövöldözött gyerekek dupla szorzóval játszanak.


Ez itt az én hazám, a sötét butaság és agresszivitás hazája, ahol a futóbolondok és a csibészek összefogva rombolják le azt, ami ebből a hajdan normális országból még megmaradt.
Csak túléljük őket valahogy...

:O)))


5 megjegyzés:

rézevőfiamór írta...

Nem fogjuk túlélni!
'18-ban simán viszik az újabb kétharmadot és amíg jön az apanázs az Uniótól, addig van mit fosztogatni. 2020-ban úgyis leáll az uniós apanázs, akkor fog lelépni a bagázs a lopott holmival, és jön a jobbik-lúzer fideszesek koalíció nyolc éve. És azt már ez az ország nem éli túl.

Névtelen írta...

A menekültkérdést lehetne nagyon egyszerűen,, nagyon jól, nagyon becsületesen kezelni, de akkor Nemzetmentő Geci Viktornak nem lenne kitől megvédeni a hazát.
Nem tudnának szélsőjobbos nácik a példaképük, a Führer sugalatára magyar állampolgárokat és nőket összeverni.
Az nem aggaszt, hogy akkor hova jutna az ország.
Az aggaszt, most hova fog jutni.

Tüntetés a kerítés ellen: https://youtu.be/9lOP1jvgDh0

hello írta...

Nem tudom, PuPu, hány évig kellene élnünk, hogy esélyünk legyen tényleg túlélni őket.

Promenad írta...

In memoriam Ferenczi Krisztina és Koltai Tamás.
Fogyunk,fogyatkozunk........

grund írta...

Mint ahogyan Ferenczi Krisztina utolsó interjújában is kifejtette, a miniszterelnököt még sokáig Orbán Viktornak hívják majd. Így állunk... A végén Európa szarkofágot húz ránk, mint Csernobilra az oroszok, hogy ne fertőzzünk. Nekünk annyi...