2015. augusztus 29., szombat

HONVÉD ÁLL A TROMBITÁN

Egyre követelőbb igény a katonaság bevetése a migránsok ellen.
Ha jól belegondolunk, hát előadódhat olyan helyzet, amikor lőni kell, mert a migráns bejön a határon és egyrészt menedéket, másrészt meg vizet kér – arcpirító pofátlanság.
Hát vessünk be ellenük mindent, ami bevethető, a rendőrséget, a határvadászokat, a honvédséget, a mezőőröket, a polgárőröket, a halőröket és az erdőőröket, te meg vágd hozzájuk a kezed ügyébe eső fazekakat, lábosokat – szólít a haza, ne hezitálj!

De elsősorban a honvédséget kell bevetni, ők vannak kiképezve legális tömeggyilkosságra, márpedig a legalitás csak egyéni képviselői indítvány kérdése.
És ha már indítvány, akkor szabályozzon még egy-két olyan kérdést is, melyeket ezidáig kénytelenek voltunk szabályozatlan embertelenséggel megoldani.
A Népszabadság tájékoztatása szerint a hadsereg új jogosítványa lehet például a gépjárművek közúti megállítása.
A katonák - a rendőrök jogaihoz hasonlóan - felhatalmazást kapnak helyszínbiztosításra, területzárásra, valamint kényszerítő eszközök alkalmazására, illetve a személyi szabadságot is korlátozó intézkedésekre is.
A hadsereg eszköztárában szerepelni fog az őrkutya, gumilövedék, pirotechnikai eszköz, a könnygázgránát és az elfogó háló is, amelyeken kívül a magyar katonák lőfegyvert is használhatnak a menekültek ellen, ha úgy ítélik meg, hogy a menekültek valamely cselekedete más ember életét vagy testi épséget veszélyezteti, vagy ha a menekültek katona által őrzött létesítményre támadnak.

Ez utóbbi esetben a rendőröknek már a jelenlegi törvényi szabályozási keretek között is lehetőségük nyílik lőfegyverrel megvédeni magukat.
Ennek tükrében érdekes kérdések merülnek fel, például a gumilövedék tekintetében, mely köztudottan szemkilövésre szolgál, de a katonák által őrzött objektumok tekintetében is – különös tekintettel Mosonmagyaróvárra és Dudás laktanyaparancsnokra.
Aztán felmerül a kérdés, hogy hogyan tudja majd a talpas megkülönböztetni a menekültet a honfitól, hiszen vannak a menekültek között is olyan népek, akik álcázásként fehér bőrrel húzatták át magukat, előrelátóan még az anyjuk hasában, ravaszabbak ezek a cigánynál is, szeőkecigány, ugye…

Az akciót, melynek keretében a bevándorlókra lövöldöznek, menekültgyérítésnek fogjuk nevezni, a magyar nyelv találékony.
Ami a szándékokat illeti, alapvetően őrzési és védelmi célra vennék igénybe a Honvédséget.
Hogy mit őriznének, kit és mitől védenének, az a menekültkérdés mai állapotát tekintve lényegtelen, valószínűleg a magyar anyákat attól, hogy elkapják a szifiliszt a migránsoktól, akik nyakig ülnek a szifiliszben, mint ez tudott…

De őrizhetnék például tranzitzónát közvetlenül a határ mellett - egy lépést se szeretett hazánk földjén -
Üljön csak a fertőző, és asszonyaink megerőszakolását fontolgató terrorista a pengék tövében, a szabad levegőn addig, ameddig nem döntenek a sorsáról, nyalja a jeget, meg egyen kefét.
Ebből is látszik világosan, hogy Nemzet Félesze nem lát előre három hónapot sem, mert ha látna, eszébe juthatna, hogy november végén esni szokott, helyenként akár hó vagy jégdara is, melynek hullása közben mezőn ücsörögni meglehetősen kellemetlen időtöltés, márpedig ezek itten kéjutazáson vesztnek részt, mint ez szintúgy köztudott.
Még szerencse, hogy gyerekek nincsenek a menekültek között, hiszen őket tilos mutatni a tömegtájékoztatásban, amit pedig nem látunk, az nincs.

Úgyhogy jön a haderő, bevetve erőinek és eszközeinek összességét, elrettentve a külső és belső ellenséget attól, hogy ujjat húzzon magyaremberrel.
Bevetésre kerül a 2. Magyar Kerékpáros Hegyivadász dandár, az 1. Magyar Fajfenntartó Dandár, a 3. Magyar Határvadász Osztály a kakastollakkal.
A harccsoport meg lesz erősítve egy helikopteres századdal, mely három honvédből áll helikopterenként, egyikük berreg, a másik egy földbeszúrt botot rángat, míg a harmadik magasra emel egy papírforgót és fújja rá a levegőt.
Támogató erőként a harccsoport alárendeltségébe kerül majd a Gömb utcai óvoda teljes személyi állománya, beleértve a dadusokat is.
A siker nem kétséges, a kérdés már csak az, hogy a Fajfenntartók kapjanak-e libatollat a sapkájukra, hogy ne kelljen a szomszédba menni egy kis perverzitásért.

Arra azért figyelni kellene, hogy ezek a változások mennyiben érintik a magyar állam és állampolgára életviszonyait, mert az nemigen lett kibontva, hogy a „tömeges bevándorlási válsághelyzet” fogalma mit takar.
Jelenleg a tervek szerint öt migráns feltűnése esetén is ki lehet hirdetni az Országos Beszarást, és mire kettőt lépsz, már egy bajszos hadfi kotor a seggedben, felforgató irodalom után kutatva.
A TEK viszont nem szerepel a hírekben, pedig most aztán tobzódhatnának a terroristákban, mint hajdani kollegám az álmaiban folyvást feltűnő, női mellekkel töltött úszómedencében, de nem.
Nekik fontosabb feladatuk van, nekik a Kis Beszarit kell őrizniük, nehogy megmerényelje valaki.

Pedig kár aggódniuk, hiszen hálás alattvalói türelmesek és most már – úgy tűnik - megvárják, míg leharapja a bögre fülét, merthogy reggelire az a legfinomabb.
Megmondta a pszichiáter professzor is, mikor páciensei megették a kakaósbögrét…
Ez a fennforgás pedig már szinte karnyújtásnyira van.
Boldogabb országokban a Nemzeti Gárda bevetésének is megvannak a maga szabályai, de attól minden demokrácia tartózkodik, hogy a hadsereget összekeverje a rendészeti tevékenységek ellátóival.

De hát senki sem mondta, hogy mi egy boldogabb ország vagyunk – nemde?

:O)))

12 megjegyzés:

Marika Anikó Benkő írta...

Mi meg csak nézünk, ( de nem látunk), tűrünk, háborgunk szóban, harcunk a szájtépésben kimerül. Az ellenzék?? A DK pl.-- mondják,-- hogy "dolgozik" ( mert munka van!) Velencén. De hogy mit is, azt nem tudjuk. A szóvivője "legalább" a szocik belügyeivel foglalkozik. A szocik még nemigazán találták meg a helyüket, egyfolytában keresgetik. A székházukban adománygyűjtőhelyet rendeztek be, segítenek a menekülteknek az önkénteseik. Ja, és csinnadratta nélkül, ez azért szép dolog, dicsérendő.Bár, más feladatot is még el tudnék képzelni ezen kívül. A civil szervezetek közül a vártán vannak menekültileg sokan, a többi meg várakozási állásponton. Mi is várunk. Mire is? Tán arra, hogy bekerítsenek bennünket? Ha így megy, nem kell sokáig türelmeseknek lennünk.

NJanos írta...

Angela Merkel fizikus, a mi viktorunk jogász. Az egyik azt tanulta meg, hogy a világ működését meghatározó törvények adottak, mi csak megismerni tudjuk őket, és erre építve olyan működő rendszereket építeni, amikkel elérhetjük a célunk. A jogászoknál azzal kezdődik az oktatás, hogy amit valamilyen éppen érvényes jogi szabály nem tilt, az megtehető. Nosza tehát, csak egy szabályt kell hozni, aztán tiltott lesz amit nem akarunk, és akkor börtönbe küldhetjük, lelőhetjük, jogosan, aki nem engedelmeskedik. Gulyás Gergely (a papája szégyellheti a fiacskáját nagyon) ezzel érvelt, hogy aki azzal kezdi a magyarországi életét (???), hogy törvényt sért, azt kiutasítjuk, mert hiszen bűnöző nyilvánvalóan.

viktor a kereszténység, mint alapérték törvénybe foglalása mellett érvelt, amikor az EU alkotmányt próbált írni. Mit jelentene ez? Keresztény értékrendet, vagy formális tiltását minden más hitnek? Mert az első szerint, az elesettet segíteni kéne; a másik szerint viszont nem EU konform, aki más hitet követ.

Ne lopj! - törvény lenne és nem a jogalkotás legalizálná a lopást.

Mit tenne egy államférfi amikor kettes oszlopban vonulnak nők, gyerekek, fiatal fiúk az EU normálisabb nyugatibb fele irányába, és ehhez rajtunk keresztül juthatnak csak el? (Annyi pénzből egy olcsó repülőjegy, vagy vonatjegy is kitelne, amit elköltenek közben. Miért nem ezt teszik? A macedónok most vonatra szállítják őket, és 10 EUR-ért Szerbiáig elviszik őket.)

Nem vagyok államférfi, de én felvenném azt a telefont, felhívnám Angela-t és megkérdezném: Most mi a fenét csináljunk? Persze, ha nem áll velünk szóba a német kancellár, mert egy kis p@csnek tartja a viktorunkat, akkor ez nem megy. Akkor kerítést építünk, meg minden marhaságot. Pedig elég lenne elterjeszteni: ha itt jöttök át, vonatra rakunk benneteket és elviszünk az osztrák határhoz. Ezt viszont nem tehetjük, mert a külső határ nálunk van.

Hát, itt üt vissza az, hogy külön utakat akarunk járni, és nem részei akarunk lenni egy közös EU-nak. Magyarul plakátolgatunk, magyaroknak helyette. Jogalkotási lázba esünk, és bedurvulunk szavakban. Nem a megoldást keressük, hanem erősnek akarunk látszani a falusi kocsmában.

Mit tehetünk? Én annyit, hogy segítek konkrétan párnak és nem keresem az értelmet a magyar közéletben. Mert szégyellem, hogy magyar vagyok és ilyen ez az ország. A lelkiismeretemet nyugtatom azzal, amit meg tudok tenni, a többit pedig lesz@rom, mert leszerepelt az egész politikai garnitúra. Közvélemény kutatásokat néznek és félnek csapdába esni, mert a többség elutasító. Így van sajnos és kimehetnék leköpni azt a másik embert, aki nem tud ember lenni. Nem teszem meg, de amíg nincs egy párt, aki ilyen helyzetben konkrétan és tevőlegesen tenne is valamit, addig maradt a magányos cselekvés, azokkal együtt, akik hasonlóan gondolkodnak.

nemóvatos írta...

A rendészeti szabályok kapcsán ezt írod PuPu.
"Ebből is látszik világosan, hogy Nemzet Félesze nem lát előre három hónapot sem,"
Na nemá, hogy nem ismered ennyire a micit!
A most hozott szabályok a vándorlás után is jól jönnek majd, ha egyszer a bornyú el találna dőni az istenadta/verte népben.

Wolk írta...


zautan
3 órája
Nekem csak egy kérdésem van: a cigányok miért nem állnak be közéjük? :(

PuPu írta...

Kik közé, kedves Wolk?

Wolk írta...

A menekültek közé kedves PuPu. Sok cigány család keresett és keres menedéket nyugati országokban a jobb szociális ellátás miatt. Ám ezeket a családokat nem fogadják ott. Most itt lenne a lehetőség, hogy okmányok nélkül távozzanak egy jobb élet reményében amire itt hiába várnak. Ők ezekben a sorokban nem tünnének ki. A nem cigány családoknak sajnos ez a lehetőség nem adatik meg pedig bizonyára sokan élnének vele hiszen itt teljesen reménytelen és kilátástalan a sorsunk.

szantoistvan írta...

Nagyon valószínű, hogy ezek a törvények előrelátóan ki vannak tervelve a további szabadságjogok tiprásához. További presszióhoz, és félelemgerjesztéshez. Minden ellenzéki politikus fáziskésésben, egy elszabadult gyűlöletkampány közepette vergődik.

PuPu írta...

Kedves Wolk, állj be te közéjük, te se nagyon tünnél ki, ha gyalogolnál úgy ezer kilométert.
Talán mégiscsak itt kellene reményt adni nekik egy jobb életre.
Ők sem kevésbé bevándorlók itt, mint te...
:O)))

Wolk írta...


Kedves PuPu, teljesen másként látod ezt a helyzetet Te aki a langyos állóvízből szemlélődsz egy jó fesztiváli sólet reményében és olyan körülményeknek a közelébe sem kerültél életedben mint a mai magyarországon élő cigányok vagy azok akik a nem is oly hosszú de fáradságos utat választják európába. Én ennek a sorállásnak minden kénköves kínját megéltem már újból erre ha az Isten segít ne kerüljön sor. Tanácsodat köszönöm. Talán még annyit, hogy gyaloglás nélkül sem tünnék ki ebből a sorból.

Annyi bizonyos, hogy a mi szegény, csóróinknak itt ahová születtek, ahová kötődéseik vannak itt kell nem reményt, hanem lehetőséget adni a jó életre.

Ugyanez igaz azokra is akik az európai jobb élet reményében útra keltek. Nekik is ott ahonnan elindultak ott kell a jobb életet biztosítani.

Erre jó az alapjövedelem intézménye.

Wolk írta...

"Az illegális bevándorlást a legemberibb módon úgy lehet megállítani, ha a bevándorlásban érintett országok “az Asszád-kormány fegyveres ellenzékének” támogatása helyett az ország újjáépítését folytató államnak adnak segítséget."

Ali Haidar

Unknown írta...

Így igaz! Csak úgy megjegyzem,hogy a hitleráj idején az egyetlen szervezett antináci politikai erö a kommunisták voltak. Akkor (is)illegalitásban... na és mi változott?

Unknown írta...

Így igaz! Csak úgy megjegyzem,hogy a hitleráj idején az egyetlen szervezett antináci politikai erö a kommunisták voltak. Akkor (is)illegalitásban... na és mi változott?