2015. szeptember 23., szerda

POLITIKAI PEDOFILIA

Hogy ebben az országban Orbán első hatalomrakerülése óta szellemi kútmérgezés folyik, az soha nem volt kétséges.
A társadalom végzetes megosztottságát, magyar és magyar szembeállítását neki köszönhetjük.
De neki köszönhetjül a Horthy-rendszer sunyi rehabilitálását, beleértve egy-két netto nyilas piedesztálra emelését is.
Neki köszönhetjük 1956 eszményeinek végleges sárbatiprását, a demokratikus államberendezkedés szétverését, a lopakodó diktatúrát.
Legutóbb, mikor bejelentette a Honvédség saját irányítása alá vonását, már fel se hördült a társadalom, símán lenyelte, hogy ez az univerzális zseni újabb területet kotort maga alá.
Elképesztő, hogy milyen következetlen társadalom a mienk, a mai napig nagy szemforgatások közepette sápítozik a Kádár-rendszer belső elhárításáról, miközben előkészületben van a teljes magyar lakosság arckép-nyilvántartásának felállítása, mely a mai arcfelismerő szoftverek segítségével bárki magánéletét követhetővé teszi.
A különböző adatbázisok, a bankszámláktól kezdve az egészségügyi adatokig összekapcsolhatók, mára már csak az maradt hátra, hogy a füled tövéhez chipet ültessenek be, mint Bodrinak.
Aki az adatbázisokban kotorászhat, olyan politikai és/vagy üzleti haszonra tehet szert, melyről az elmúlt korok politikusai nem is álmodhattak.


A legnagyobb disznóság mégiscsak az állandó ellenségkép-kreálás, a hiszterizált társadalom, a durva és kulturálatlan közélet, a jobboldali szélsőségek alig rejtett támogatása - és ezen nem okvetlenül kell a Jobbikot érteni.
Egy demokráciában sem lenne helye az olyan szervezeteknek, mint a Betyársereg, vagy a Nemzeti Őrsereg, de  a Magyar Gárda különböző mutációinak sem.
A foci-ultrák is átpolitizáltak, ők voltak a bázis, melynek segítségével a 2006-os puccskísérletet megszervezték.
Jutalmukat megkapták - Európában nálunk a legmagasabb az egyfőre jutó stadionok száma, a sok botlábú focistát az állam eteti, de jut belőle határontúli véreinknek is, akiknek nem csapatot vettünk, mint hírlett, csak négymillió euróval támogattuk a Csíkszereda világhíres csapatát.
Egymilliárd kétszázmillió forinttal.
Nem a kútba szartunk, csak a kávájára...
De van itt a palettán magán-titkosszolgálat, míg a TEK csendben, de biztosan olyan szervezetté nő, melyre 1956 óta nem volt példa - az ÁVH jogosítványai sem voltak bővebbek.
Igaz, egyelőre még nem ölnek, legfeljebb leesik egy létra, váratlanul leáll a szíve a vállakozónak, aki vonakodott eladni a jogait, vagy annak, aki útlevelekkel trükközött.
Az ellenség nem alszik, de mi még annyit sem!
Ellenség pedig bármikor bárkiből lehet, hiszen a teljes média a hatalom kezében van, amelyik meg messziről úgy tűnik, hogy  független, azokról közelnézetben azonnal kiderül, hogy megvették őket, kilóra, mint a kacsát.
A Hit Gyülekezetét konkrétan pénzért, a Klubrádióban pedig a meghatározó szereplők tojástáncot járnak, miközben megpróbálnak félig szűzen közösülni.
Szánalmas.


Ennél már csak a jövő a szörnyűbb. 
A mai gyerekek ebben a légkörben nönek fel, itt sajátítják el az általános emberi értékeket, a viselkedésmintát azoktól veszik, akik a Tízparancsolatnak lehet, egyetlen parancsát sem tartják be, viszont a szemüket úgy forgatják, mint a lencsibaba.
A gyerek úgy szívja magába a környezet ingereit, mint a szivacs, és miután gyerek, sok mindent kritika nélkül elfogad.
Így eshet meg, hogy az egyik neves alapítványi iskolában a diákok beleköpnek a rászorulóknak készülő pogácsa tésztájába, egy másik jóhírű iskolában pedig a szinesbőrű osztálytárs nyakához kést szorítottak, mondván: takarodj innen ebből az országból, te bevándorló.
Ezek a gyerekek nem valamelyik szabolcsi zsákfalu putriajiból kerülnek ki, hanem a módosabb középosztály fiaia, akik otthon is ugyanazt a  hülyeséget hallják, mint ami a csapból is folyik ma Magyarországon.
Semmi csodálkoznivaló nincs ezen, hiszen ebben az évben milliárdokért keltette a gyűlöletet és az intoleranciát a kormány, a gyerek meg olyan, mint a felnőtt társadalom tükre: azt tükrözi vissza, amit lát...
Jellemző a mai közállapotokra, hogy egy felmérés azt vizsgálta, hogy a lakosság hány százaléka bevándorló vagy menekült, és hány százalékra taksálja számukat az ország lakossága.
Nos, a tény egytized százalék, míg a lakosság hét százalékosra kalkulálta ezt az adatot.
Nem csak nálunk, a kelet-európai országokban általában - úgy látszik a xenofobia legyűréséhez jó, ha gyarmatbirodalma van egy országnak...


Féltem a jövőt, mert a tolerancia hiánya nácizmushoz vezet, és az utat éppen az olyan despotácskák kövezik ki, mint amilyen a mi Szeretett Megtermékenyítőnk, aki ilyen unortodox módon osztja meg az országgal hibás génállományát.
A gyerekeket mérgezni bűn, de ez itt senkit sem érdekel, a pedagógusok is befogják a szájukat állásféltésből kifolyólag, és bár  már évtizedek óta követik ezt a  viselkedésmintát, libacomb még nemigen jutott nekik.
Most sem fog.
Tegnap libsibolsikra és igaz magyarokra oszlott az ország - családok estek szét e törésvonal mentén -, aztán cigányokra és magyarokra szakadt a társadalom, halottak jelezték, hogy nagy a baj, holnap a gazdagok és szegények háborúja várható, valamint ezek variációi.
Olyan ez az ország, mintha kollektíve berúgott volna, az egyetlen józan őrült pedig szorgalmasan töltögeti az újabb és újabb poharakat, hadd igya magát szittyósra gyűlölettel a nép.

Hogy mikor józanodunk ki?
Ki tudja, de egy biztos - súlyos másnaposságnak nézünk elébe...

:O)))

15 megjegyzés:

Promenad írta...

Hibátlan látlelet !
Sajnos therápia nélkül !

xyz írta...

A szegények, a nincstelenek, a megalázottak átélik a mindennapokban a kilátástalanságot, de nincsenek ismereteik a miértekre, az ok okozati összefüggésekre. Ők az állami hazugságokon a hozzáférhető TV-ken "művelődnek".
A gondolkodók rendelkeznek a válaszokkal is, de nem cselekszenek, legfeljebb egy-egy vérszegény tüntetésre futja az erejükből és az akaratukból.
A megoldás nem fog eljönni mindaddig, amíg a lakosság legalább 80%-a elől sikeresen el lehet titkolni a valóságot. 1956 megismételhetetlen álomnak látszik. A felvilágosultsághoz egy új, mindenki által hozzáférhető "Szabad Európa Rádióra" lenne szükség. És az az érdekes, hogy ez még a nyugati demokráciáknak is érdeke lenne, mert a rothadás abba az irányba is kezd terjedni.

Névtelen írta...

Khmmm.... ezt ugattam lassan egy éve,szinte szóról-szóra.Nézd meg a hozzászólások között (anno). Mostanság az a divat,hogy dolgozatot kell íratni a kölkökkel,hogy milyennek látják a bevándorlókat (már azt tesztelik, mennyire sikerült behülyíteni a gyerekeket)..
Na ezért nincs ingerenciám már kommentelni... egy év kellett neked is (!) ,h leessen a tantusz.

PuPu írta...

Bakker egy éve még egy szál bevándorló vagy menekült sem járt erre...
De azért örülök, hogy egyetértünk.
Nevet nem-e lehetne-e adni magadnak?
Pl. Cassandra vagy Cassendre...

:O))))

Geza írta...

En szerintem a menekult kerdes egy valodi fordulopont volt magyarorszag eleteben. Most semmisult meg teljesen az a maradek ellenallas, amely meeg a "60 ezren a magaannyug…."-tipusu tunteteseken nyilvanult meg meeg ezev koratavaszan. Nem hiszem, hogy ma itt letezik olyan ember is, aki barmelyik ma letezo demokratikusnak mondhato (szerintem inkabb sunyi, de magat demokratikusnak mondo) partot kepesnek tartana meegcsak egy kisebb valasztasi gyozelem eleresere is. Az az enyheen hivo tarsasag (amelynek kb. ezev tavaszaig meeg en is tagja voltam), akik hittek abban, hogy majd a letezo partok es a "civil" mozgalmak flexibilisebbe valnak es elindul egy nepmozgalom, es lesznek olyan emberek majd ezek kozott, akik hatasos fellepessel a meeg megmaradt pislakolo ertelmet langra tudjak lobbantani, szoval az a kvazi hivo tarsasag maara teljesen elveszitette remenyet. A kozelgo veszelyhelyzet nem-felismerese, es az azzal valo takarozas, hogy a "kormany mar megint csal elterelo hadmuveletet vegez" a partok reszerol a LEGNAGYOBB BUN amit ebben a helyzetben el tudok kepezni. Mikor maar megvan a baj, akkor mar semmit nem lehet tenni, legfeljebb remenykedni, hogy csak mi usszuk meg. De persze addig meeg el kell viselni primitiv neepunk egyre melyebb behodolasat az oe vezere elott. Ez sem konnyu.

Névtelen írta...

Én a gyerekek szellemi mérgezéséről írtam (anno).. a mostani generáció élete már nem nagyon fog változni.Gesztinek ebben(is) igaza van.
http://www.atv.hu/videok/video-20150918-friderikusz-1-resz-2015-09-17
Valaki már belinkelte pár napja,de érdemes megnézni.
Nem vagyok jós,Zümm-zümm csak egy méhecske.

Névtelen írta...

Lehet köpködni, mint dékás nyugger a krétakörös csávót, de a népet leváltani még senkinek sem sikerült. Kertész Ákos szerint nem is őt kéne:

Ám mostanában azt veszem észre, hogy a népre, a lakosságra, a választókra is mutogatni kezdenek, a népben keresik a bűnbakot.

Azt mondják, le kell a népet váltani. Rosszul szerepelt. Nem ők szerepeltek rosszul, nekik a lemondás gondolata meg sem fordul a fejükben, hanem a nép.

De hogy az a politikus gárda, az úgynevezett rendszerváltó elit, amelyiknek a kezén negyedszázada szarrá ment minden, amihez hozzányúlt, amelyik elpénecolta a rendszerváltáskor kapott óriási sanszot, hogy fölzárkóztassa az országot Európa élvonalába, az merészeli a népet hibáztatni, amiért rosszul szavazott egy olyan eleve elcsalt választáson, amibe ugyanez a banda ugrasztotta bele, az olyan vérlázító pofátlanság, hogy a lélegzetem eláll.

http://nepszava.com/2014/04/velemeny/kertesz-akos-a-nepet-le-kell-valtani.html

van veres hagyma a tarisznyába írta...

Azért azt is jegyezzük meg, hogy az értelmesebb megfigyeltek (adatbázis alapanyagok) közben igen sokat tanulhatnak!
Az érzékenyebb emberek empírikusan megfejthetik, hogy titokban milyen adatbázis építőket tudtak/tudnak mozgósítani érdekes személyiségükkel, munkájukkal, kapcsolataikkal, életterükkel, szokásaikkal stb. Ebből még akár az is kikövetkeztethető, hogy pusztán egy megfigyelt ember léte (értékelése) - ki-mindenkit tud (akár országhatáron kívül is) eltartani!
És persze olyan is van, amikor a megfigyelt már másodlagossá válik, mert értékesebb a körülötte működő különféle hálózati rendszerek titkos feltérképezése.
Szóval érdemes kitanulni a megfigyelő és a megfigyelt közötti magatartási+viselkedési különbségeket csak úgy, grátisz...

pleinair írta...

Ma olvastam, hogy minden tantestületben meg kell alakítani a pedagógusok egymás közti megosztását szolgáló PÖCS-öt.
(Pedagógusok Önismereti csoportja)
A tanárok saját magukat és egymást kell figyeljék, majd minősítsék.
Ezek a közösségek eddig se voltak mentesek a könyökléstöl, egymás fúrásától, de a PÖCs hatására el fog szabadulni a pokol. Gyanakvás, félelem, rosszindulat lesz úrrá a darázsfészkekké váló tantestületeken.

Egy közeljövőbe látó facebookozó írta: Egyik pedagógus belép a tanáriba és kérdezi papírjaiba temetkező kollégáját: Hát te mit csinálsz? - Pöcsölök - válaszolja a kolléga.

Bélabá írta...

a helyzet AZ , hogy a világ odatendál, hogy aki képes / van annyi esze -bármilyen formában - a saját sorsát befolyásolni az a jövőben sem fog rosszul járni...aki meg EZT NEM KÉPES BELÁTNI, s NEM KÉPES TENNI érte....az meg dögöjjön meg.....

oszt jónapot.. nehogy már én kaparjam ki a gesztenyét / és ezzel esetleg rántsam magamra szart / a kocsmapultot támasztó 3 elemis ..a sggét felemelni nem képes szarzsáknak :(( dögöjjön éhen....

ami a természetben nincs azzal nem is kell foglalkozni.... márpedig álságos jótékonykodás AZ NINCS !!

Bélabá írta...

még valamit : én SEM ÍGY éltem le az életemet....de megéltem 70 évet ÉS RÁJÖTTEM : MINDJÁRT ÍGY KELLET VOLNA KEZDENI!!

morzsi írta...

Kedves PuPu!
Írod, hogy félted a jövőnket. Hát van is mitől/kitől. A Medián közvélemény kutatása szerint megint nőtt a fidesz fölénye.
Ha egy ország lakosságának véleményét szir-szar, a menekülteket ócsárló plakátokkal ilyen könnyen befolyásolni lehet, hát lehet félteni a jövőnket.
Vagy pár hónappal ezelőtt, azt hiszem "joszi" nevű leveleződ írta, hogy orbánék hatalmát csak a Vörös Hadsereg, vagy az amerikai Nemzeti Gárda tudná megdönteni.

A napokban megjelent hír szerint "feltétlenül" (!!!) be kell Budapesten vezetni a dugó díjat!
A közlekedési dugók attól nem fognak megszünni, de az autósok megint fizethetnek 5-10 ezer forint sarcot. Abból a pénzből akarják rendezni a tömegközlekedés anyagi problémáit... És senki nem hőzöng, - hogy ez azért már sok, meg ilyenek, - megy az élet a szokásos mederben...:(

Cereus írta...

Kedves köpködő névtelen!

"Hogy mégis mozog a föld" ,kevés támogatóval is örök igazság lett, sőt maradt!
Számomra az isteni igazság (nem a relatív, hanem az egyetlen) keresése a mai napig a legfőbb cél!
Az pedig, hogy hány hitvány csaló, gazember, torz elképzelései döntötték időről-időre romba,és
kilátástalanságba európát sőt a világot az számodra véleményem szerint értelmezhetetlen.
A tévedés mindenki számára megengedhető, de az önelégült tévedhetetlenség, az csak a barom, tahó ember sajátja! (Ezt pedig nem Rád értettem. bocs.)

Névtelen írta...

"A gyerek úgy szívja magába a környezet ingereit, mint a szivacs, és miután gyerek, sok mindent kritika nélkül elfogad." - Így : (

Unknown írta...

"váratlanul leáll a szíve a vállalkozónak, aki vonakodott eladni a jogait, vagy annak, aki útlevelekkel trükközött.
Dezinformáció és rágalom!!! Az útlevelesnek nem váratlanul állt le a szíve, hanem pókméregtől! A magyar rendőrautókban fekete özvegyek garázdálkodnak!
És hogy mikor lesz a kijózanodás? Még sok generáció, sok évtized. A második jobbágyság hatása ma is érvényesül. Kell az erős vezér, az apafigura, aki háromhatvanas gázt ad és megmondja, kire legyünk dühösek a saját kudarcainkért.
ÜDv
Tecs