2015. október 20., kedd

KUPLERÁJOK, KURVÁK

Gondolkodtam, miről is írjak, mert az előző két nap posztjaival nemigen voltak sikerélményeim.
Azt hittem pedig, hogy egyszerű dolgot javaslok, ha nem akarnám kerülni a "párt" kifejezést. akkor választási programpártnak nevezném a javaslatomat, mely elutasítja a meglévő pártok ideológiai közelítésű és megosztó, llózungokból és kívánságlistákból álló "programjait".
Helyette konkrét feladatok elvégzését tűzi célul maga elé, akár még határidőket is mellékelve.
Reménytelen kísérlet volt, belátom.

Egyrészt meghallgathattam, hogy miért lehetetlen ezt megszervezni, másrészt elolvashattam, hogy milyen remek párt a mi pártunk és mennyire rendes ember annak vezére, és igaz ugyan, hogy a hétmillió választóból aktuálisan hat és félmillió lonkrétan elutasítja, de akkor is.
Aztán megtudhattam, hogy Karácsony polgármester milyen rendes, mert annak dacára, hogy polgármester, szóbaáll a kerület lakosaival - egészen meghatódtam - meg, hogy vizsgáljuk meg az ezt meg az azt, és akkor majd eldönthetjük, hogy melyik pártot támogatjuk, jóllehet a válkasztópolgárok többsége éppen ezek miatt a pártok miatt favorizál kóklereket és bohócokat, akik a hasukra festik, hogy ők civilek.
Azt is elmondták néhányan, hogy  a harc a demokráciáért reménytelen, - ezt különösen szeretem, mert ezzel csírájában lehet megölni minden kezdeményezélst, - ki az a hülye, aki egy eleve reménytelen harcban szerepet vállal, nem igaz?

Én meg vergődök itt, de minek?
Hogy nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség van - ki hiszi el?
Hogy ha egy módszerről kiderül, hogy nem felel meg a célnak, akkor nem a célt kell eldobni, hanem módszert kell váltani.
Ha a csacsit nem lehet szépszóval menetelésre biztatni, hát szénacsomót kell lengetni előtte, vagy a célhoz tenni - majdcsak odaüget, hiszen nem hülye szegény, csak egy sokszor csalódott szamár.
Ha a választó azért nem megy oda az urnához, mert nem hiszi el, hogy ez változtatna a sorsán, akkor meg kell neki mutatni, hogy a segítségével mit lehetne elérni.
Ha a világ legtisztességesebb politikusával nem lehet sikert elérni - már, ha nem azt értjük siker alatt, hogy ott hallgathat a parlamentben - akkor annak a ploitikusnak átmenetileg hátrébb kell lépni.
Ha akkora a megosztottság, hogy a pártok képtelenek a közös cél érdekében dolgozni, akkor menjen az összes párt a francba.
Persze lehetne ezt szebben is megfogalmazni, de minek, úgysem értenek semmiből, ennek isszuk a levét a mai napig.

Úgyhogy, ma nem ezzel a témával foglalkozom, hanem a kuplerájjal - kicsiben-
Úgy hozta a sors, hogy az utóbbi napokban többször is keresztül kellett autóznom a Tétényi fennsíkon, így aztán - ha akartam, ha nem - bepillantást nyerhettem a nehéz testi szexmunkások hányatott életébe, ami nyáron még csak-csak, de most azért már hideg van.
Ott állnak a lányok az út mellett, a bádoghordóban tűz ég, fölötte nem liba forog nyárson, hanema lányok pucér feneke pirul, melyet, mint cégük reklámját tesznek közszemlére.
Hálistennek soha nem szorultam rá, hogy igénybe vegyem szolgáltatásaikat, de erre nem vagyok különösebben büszke, egyszerű szerencséről van szó.
Arról, hogy van kis szókincsem, ismeretségi köröm, tudok mosolyogni és szeretek hízelegni a nőknek,  ez persze egyenes út a házasságba, de addig, ugye, lehet a sivatag rózsáiból legelgetni.

Nem mindenkinek van ilyen szerencséje,  vannak emberek, akik gátlásosak, nincs barátjuk, nincs társaságuk, de ösztöneik nekik is vannak, márpedig a szexuális késztetés igen erős tud lenni - a vágyat ki kell elégíteni.
De vannak olyanok is, akiket egyszerűen a változatosság varázsa fog meg, vagy csak kényelmesek, nem kívánnak udvarolgatni, nincsenek hosszú távú terveik - hoci-nesze és mennek tovább.
A lányok számára is tiszta üzlet lenne ez, ha nem kellene striciket etteniük, pontosabban azok etetik őket abból a pénzből, amit számára megkerestek.
Állnak a nemis csúnya vagy gusztustalan lányok az út mellett, feneküket pirosra csípi a hideg vagy a hordóban lobogó tűz, és várják a fizetőképes keresletet.
Hogy ez a megoldás kinek jó, azt nem lehet tudni, hiszen ameddig a koldusokat és a hajléktalanokat hihetetlen energiával képes eldugni szem elől a társadalom, addig ezeket a puciseggű pillangókat közszemlére teszi.
Nem rendeli el Orbán sem,. hogy csak elsötétített popsikat lehet mutogatni a kiskorúaknak, meg a szex vásárlóinak, vagy hogy rájuk kell írni: Nemzeti Puncibolt...

Szerintem a kupleráj intézménye tisztességesebb lenne, egészségügyi, munkavédelmi és közbiztonsági szempontból is.
A politikusok persze ennek hallatán elkezdik forgatni a szemeiket és erősen remélik, hogy a durvák nem néznek híradót, de persze azért egyszer-egyszer megbuknak, olyankor vadul tagadnak.
Ezt tette ezt Kósa honatya is, mikor reá vetült az erkölcstelenség setét árnya.
Amúgy meg ez az egész ország egy nagy kupleráj, politikai kurvákkal, futtatókkal, a maffia kezéében - tiszta röhej, hogy éppen az örömlányoknak nem lehet egy sokkal kisebb és erkölcsösebb kupi langymeleg biztonságát élvezve dolgozni.
Ha jól belegondolunk ebbe, akkor a politikai kurva élviszi keresménye egy elenyésző töredékét a lányokhoz, vesz rajta szexet és becsaphatja magát azzal, hogy őt is szereti valaki.

Pedig nem...

:O)))

 


15 megjegyzés:

Tomas Mayer írta...

Azt azért õszintén kívánom a lányoknak, hogy a kupi langymeleg biztonsága nélkül is tudjanak néha élvezve dolgozni...

Frank írta...

A jobboldali politikus - a magyar - az "Isten Haza Család" jelszavát rebegi az ég felé tekintve, s nemmel szavaz a piroslámpás házak törvényesítésére (mert törvény nélkülek azért vannak, s virágoznak). Aztán a gombnyomogatás után elmegy egy ilyen intézménybe, s kielégiti ágaskodó vágyait, majd hazamegy a családjához, s előadja az erkölcsös családfő szerepét. (Pl. ilyen lehet a mostanában a szex-szolgáltatásért 160 ezret fizető politikus, kinek nevét a rendőrség nem hozta nyilvánosságra. Tuti, hogy jobboldali volt, mert ha nem az lenne, már közhírré tették volna.)
Ha jól tudom, valami new yorki egyezményre is hivatkoznak, ami miatt nem lehet törvényessé tenni ezeket az intézményeket.
Egyébként az igazi kupikban rend van, Mrs.Warren pedáns vezető, ellentétben szólásmondással, amikor valami nagy rendetlenséget kuplerájhoz hasonlítunk.

A mi kupink vezetője meg egy zömök, erős hízásnak indult alak, aki a kurváitól elvárja, hogy mindig azt a gombot nyomogassák, amt ő előír, a közelében lévők pedig busás jutalomban részesülnek, pedig a kuncsaftjaik egyáltalán nem elégetettek teljesítményükkel.
Ez a kupi tönkre is fog menni.

öreg néne őzikéje írta...

Bloggazda!
Szerintem azért nem volt sikered az előző két nap posztjaival, mert nem voltál elég körültekintő és kimaradt részedről egy fontos állásfoglalás!
Szerinted csak a lövöldözéses háborúban véreznek el emberek?
Ha erről értelmeset tudsz írni, talán megérkezhet a várva várt siker!
Javaslom ezt a blogtémát.
Minél serényebb leszel, az eredmény is annál gyorsabb lesz.
Az nem olyan nagy baj, ha ezt a felvetést sem érted, csak ne legyél beképzelt...

PuPu írta...

Ugyan, mire lennék beképzelt, hiszen még írni sem tudok úgy, hogy megértsed!
Mindegy, majd gyakorolok, eleinte rövid, tanulságos kis meséket fogok írni, "A kötőzködő macska és a pitbull" meg ilyesmiket, aztán, ha az oviban már sikereim lesznek, megírom a posztot a békében elvérzett emberekről, akik vérhígítót szedtek és elvéreztek egy foghúzás alkalmával...
:O)))

öreg néne őzikéje írta...

Bloggazda!
Elfelejtettél megszólítani, de nem baj, lehet hogy ez szerencsét hoz :-)

Hát, sajnos azt még nem tudom, hogy a fogaimat mikor kezdik kihúzni, de én a jövő héten vérvételre megyek, szerintem az elvérzésem akkor fog bekövetkezni.
Igyekezz a mese remekműveddel...

Frank írta...

Nem tartom szerencsés fordulatnak, ha itt egyesek a tévdhetetlenség álarcát felvéve cseszegetik a bloggazdát, ha eltér a véleményük az övétől. Ugyancsak neveletlenség rendelni témákat a szerzőtől, mert ez nem egy italbolt, ahol kiszolgálják a betérőt.
Nekem tetszenek Pupu írásai, nagyon nem szeretném, ha kedvét szegné egy meseversike főszereplőjének a trollkodása.

Pityi Palkó írta...

Írod, hogy nem mindenki szerencsés, mert vannak gátlásosok... De mennyien!
Meg aberráltak! Meg frusztráltak!
Sokan azért törekednek arra, hogy bejussanak a parlamentbe, hogy ott aztán kiéljék legalantasabb ösztöneiket.
Mert normális az a férfi, aki törvényt módosíttat csak azért, hogy kedvenc madarára "jogszerűen" lövöldözhessen!
Ahogy azoknak az embereknek is "rendezetlen a nemi élete" akik megszavazták azt a törvényt, hogy az iskolai menzákon tilos a sótartó, vagy a cukor használata. (Kíváncsi lennék mi történne, ha betiltanák az éttermekben/vendéglőkben a só, bors és paprika tartókat.)

Azt mondja a "fáma," hogy akinek "kicsi a micsodája", az megtoldja azzal, hogy vesz egy nagy autót...
Na tessék megnézni, hogy mennyi 7-es BMW, meg Mercedes rohangál a városban, több mint Bécsben.

talalom írta...

Leszögezem: szeretem Pupu írásait, különösen láttató erejű hasonlatait, lopok is belőlük időnként, mint settenkedő róka a libaólból. (Na, ez nem volt nagyon jó, hagyom is Pupunak.)
Önhittségemben azt vélem, értem is a mondandót - csak nem értek egyet azzal, vagy annak egy részével. Most pl. az "ideológiai megközelítés nélküli" programpárttal. Szerintem ugyanis nincs "ideológiai" alap nélküli program. Ha egy politikai erő (mindegy, hogy minek hívják)csökkenti az oktatásra, segélyekre, fordított pénzt közös keretünkből (költségvetés), akkor az úgy gondolja, hogy "a nép egyszerű fiainak" jót tesz, mert majd a szépen kistafírozott elvbarátai gondoskodnak a "jólétéről", persze a maguk elvei szerint. "Lecsorog a jólét" - mondják egyesek. Szerintem - az én ideológiám szerint - meg nem. Mert ez olyan, hogy a 900 négyzetméteres villa egyholdas parkjába még mindig elkel lovarda, golfpálya, mint "természetes igénye" az úriembernek, a kockaházban meg örüljenek, ha van villany, és télen tudják fűteni a konyhát. (Úgysem egészséges meleg szobában aludni.) Direkt nem viskót említettem. Ezen kívül is van számos jele egy programban az elveknek - meg persze a kényszerű kompromisszumoknak is -, ezért szerintem kifejezetten káros és félrevezető, ha egy támogatásért induló alakulat függetlenségről, meg ideológia-mentességről hablatyol.

pleinair írta...

http://youtubefilmek.com/egy-erkolcsos-ejszaka-1977-teljes-film/

Érdemes újra megnézni, nagyon jó film.
Ez az álszent banda tanulhatna a filmbeli kurváktól emberséget, jóságot, sőt tisztaságot.

góbé írta...


Kedves vén szipirtyó varacskos disznaja !

Te nagyon frusztrált vagy. Csak nem a bloggazda bántotta meg korábban, a hamvas lelkedet?
Utólagos engedelmeddel, a stilusodhoz illó nevet kaptál tőlem.
Annak a kedves idős hölgynek, és gidájának történetét anno számtalanszor mesélve gyermekeimnek, komoly aggályok vetődnek föl bennem, mentalitásod alapján nem bitorlod-e, nem méltatlan vagy-e az általad jelölt megszólitásra. Arra a következtetésre jutottam, hogy de, igen.

kekec írta...

Pupu, csak most olvastam az előző posztot - és valahol együtt érzek veled. De nem olyan egyszerű még egy céget sem gründolni (ahhoz is az kell, mint a háborúhoz: pénz, pénz és pénz), ráadásul lassan még egy párthoz is esélytelen 10 egyet gondoló embert találni. Ha pedig a jelenlegi pártstruktúra tovább porlik (mint maroknyi székely) az nem a hatékonyságot javítja.
Egy jól kiszáradt szalámival bárkit fejbe lehet vágni, viszont próbáld ugyanezt szeletelve!
A demokrácia helyreállításához meg ugyanaz kell, ami a lerombolásához: hatalmas mennyiségű, előre elkészített törvényszöveg. Azt pedig szakembereknek kell összerakni, nem igazán lehet gründolni. A fidesznek 8 éve volt rá: ezek meg még el sem kezdték, pedig csak 2 és fél év van hátra. És ahogy elnézem, egyetlen mondatban sem tudnának megállapodni.
Alapjövedelmet meg egyszerűen lehetne csinálni: amikor a személyi jövedelemadózást elkezdték, volt egy nulla kulcsos sáv. Na, azt volt kár eltörölni. Ha az visszahoznák,
akkor akinek több van, csak az a feletti részből adózna (viszont progresszív kulccsal)
akinek meg nincs, vagy kevesebb - azt egészítenék ki.
Karácsonyék egyébként a különféle jogcímen adható segélyeket vonták össze "alapjövedelem" címszó alá. Azaz semmi új, de jól kommunikálható. De legalább igyekszik.

PuPu írta...

Kedves talalom, az ideolgiát a programnak kell tükröznie, de nem kell dfeklarálni.
Csak új ellentéteket szül, másrészt meg mindenki azt ért rajta, amit akar.
Konkrétumok kellenek, mi fog történni a választás után azonnal, mi egy-két három éven belül. nire mi a forrás, kinek adunk, kit terhelünk jobban, ni a terv az egészségüggyel, mi a terv az oktatással, mi a terv a munnkanélküliséggel, a hajléktalansággal, - konkrétan.
Nem "azt szeretnénk, meg arra törekszünk, hanem például kötelezzük auz önkormányzatokat hajléktalan-fdérőhelyek létesítésére 2 fő/szoba normatívával, téli tüzelőt adunk a részorulóknak, megtartjuk a gyermekek ingyenes étkeztetését, az állami földeken önellátást biztosító gazdálkodást folytatunk, stb.
A demokrácia a nyomorgónak nem mond semmit, mint ahogy a pártok bikkfanyelvét se értik.
De azt igen ha rám szavazol, dupla scaládi pótlékot kapsz, az meg, aki nem szorul rá, nem kap támogaztást.
ezeket az intézkedéseket össze kell állítani,téátelesen kidolgozni az egyes területek átvételét...
Nem lenne egyszerű, de egyszerű csak az ágybaszarás, ugye...
:O)))
z

öreg néne őzikéje írta...

Góbé 20:45!
Köszönöm a név ajánlatod - legközelebb majd ezt választom.

góbé írta...

Üdv v.sz.v.d.

Kellemesen megleptél, beloptad magad a bal pitvaromba...

kiskato írta...

Öreg néne őzikéje & góbé! Jók vagytok! hehehehe..