2016. április 22., péntek

A MINISZTERELNÖK CSALÁDJÁNAK ÜZLETTÁRSA

Ez azért már mindennek a teteje.
Természetesen mindenki tudja, hogy más az üzlet, meg más a szerelem, de azért már engedtessék meg egy kis naiv rácsodálkozás egy mai hírre.
A Nemzetbiztonsági Bizottság csütörtöki
ülésén a képviselők megtárgyalták Ghaith Pharaon arab üzletember magyarországi tevékenységét.
Nevezett jelentős gazdasági érdekeltségekre tett szert Magyarországon, üzleti kapcsolatban áll a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal  - és most tessék lassan, szótagolva  olvasni - továbbá üzleti kapcsolatban áll Orbán Viktor miniszterelnök családjával.
A neves üzletember amúgy arról nevezetes, hogy annak idején szerepelt az FBI legkeresettebb bűnözőinek tízes listáján.
Nem fogják kitalálni miért: az Al Kaida finanszírozása miatt.
Annak a terrorszervezetnek a finanszírozása miatt, mely ezrek halálát okozó merényletekért felelős, melynek utódszervezeteivel az egész világ harcban áll, melyek az Európát felkavaró menekültáradat okozói.


Bizonyára okos ember lehet ez a Ghaith Pharaon, nem kispályás, tudja jól, hogy nem a rendőrt kell megvesztegetni, ha lopott libát akarunk árulni, hanem a belügyminisztert, de még jobb, ha sikerül a miniszterelnököt igénybe venni.
Aztán a csúszópénzek átadását elnevezzük üzleti kapcsolatoknak, leporoljuk a szánk szélét és odébballagunk.
De hát nem azért vannak titkosszolgálatok és nem azért van a Parlamentnek Nemzetbiztonsági Bizottsága, hogy ne figyeljen oda arra, ami az üzleti életben megy, és már amikor az üzletember beszáll a RR Silver Shadowba, a szolgálatok riadót fújnak, és minden eszközt igénybe vesznek, hogy egy ilyen embert távol tartsanak az ország miniszterelnökétől.
De menet közben már megteszik a megfelelő intézkedéseket nevezett kiszorítására az országból, a szövetséges társsszolgálatok egyidejű értesítése mellett.
Azért ilyesmi D-209 idejében nem fordulhatott volna elő...


Ehelyett mi történik?
Németh Szilárd, az Nemzet Agya megállapítja, hogy még az sem biztos, hogy őt körözték az amerikaiak.
Igaz, azt se tudták anno megállapítani tehetséges szolgálataink, hogy az adóhatóság elnöke azonos-e azzal a személlyel, akit az amerikai hatóságok kitiltottak az Egyesült Államokból, hát akkor erről az arabről hogy tudták volna megállapítani hogy kicsoda?
Különben is - minden arab terrorista, amelyik nem, az meg péntzeli őket...

Az nem jutott eszébe senkinek,hogy elküldje a neves terroristaszponzor adatait az FBI-nak. Ezért az aprópénzért, amivel a kormányzati dolgozókat etetik, már a ma rendelkezésre álló antiterrorista kreativitás is túlzás talán.


Az is érdekes lehet, hogy milyen üzleteket tud Orbán familiája lebonyolítani a szaudi üzletemberrel?
Még a végén olajkitermelő nagyhatalom leszünk, állítólag van már olyan Család az országban, melynek van saját olajkútja Azerbajdzsánban, hát most majd lesz Szaud-Arábiában is.
Természetesen erről megjelent talán ha tizenkét sor, cakk-pakk egy bekezdés - ezzel egyidejűleg született meg javaslatom, hogy a magyar média dolgozói mostantól kezdve ne a Magyar Újságíró Szövetség tagjai legyenek, hanem jogfolytonosan lépjenek át a Magyar Szexmunkások Szervezetébe, és ha befejezték imáikat a terror áldozataiért, akkor a keresztény Újságírók is jelentkezzenek tagkönyveikért. 

Ott a helyük a többi kurva között, akik ha így értenének a szakmájukhoz, mint a média jelenlegi hősei, már régen éhenhaltak volna.
Hajdan a magyar sajtó értette a dolgát, ma meg TV2...



Mindig van lejjebb, én meg botor fejjel mindig azt hiszem, hogy innen már csak felfelé vezet az út...
Persze, harcolunk a terrorizmus ellen, meg elítélünk, meg tiltakozunk, meg hűűű, meg hááá - meg hát beledogozunk kicsit abba a profitba, melyből a neves üzletember támogatja Hasfelmetsző Jack új bicskájának beszerzését.

Nálunk meg az a mentő körülmény, hogy mennyi pénzt hozott hozzánk.
És ez a Magyar Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságában hangzott el, melynek tagjai képviselők, akiket te választottál.

Hát nem elszomorító?

:O)))

7 megjegyzés:

nemóvatos írta...

Nem arról a parlamenti bizottságról van szó amelyiknek az MSZP-s elnöke valami szkinhedes és nő ügyből éppen, hogy ki tudott mászni? (mert átmenetileg kiengedték?)
Sürgősen javítsatok ki mert ha nem kell, akkor megélhetjük, hogy a terrorszervezetek támogatása sort kap a magyar költségvetésben.

hello írta...

Bocs, NEM ÉN választottam őket!

PuPu írta...

Miért, kedves helllo, te nem vagy magyar választó?
(vicc vóót...)
Meg kell jegyeznem, én még élő magyasr választóval, aki a Fideszre szavazott volna, nemigen találkoztam...

:O)))

Olasz Ildikó írta...

PuPu! Kérdésedre válaszolva: DE!
Ami a Fideszre szavazókat illeti, sok van aki tagadja, kevés, aki bevallja, de hogy valahonnan összejött nekik az biztos!
Mindenesetre ami a Molnár nevű bizottsági elnököt az MSZP-ből illeti, amikor még kopasz volt, akkor még kamasz volt... (Az én fiam is viselt kakastaréjt, zölden!), mégis tisztességes ember lett belőle. Szóval, hogy ki mit tett észnélküli korában, az nem határozza meg általában, hogy mi lett belőle, mire benőtt a kutacsa.
A látvány alapján bírálókat kérem szíveskedjenek egy kicsit gondolkozni, mert ez hamar nagyon messzire vezethet, előbb a hajszín, hossz, aztán a bőrszín, aztán a vallás, az etnikum és már meg is érkeztünk!

promenad írta...

Pupunak 10.18
ÉN SEM !

Kibic37 írta...

Eljátszottam a gondolattal, mekkora tűzijáték lenne itt az összes médiában, ha történetesen a Gyurcsány család lenne érintett a témában...

rookie írta...

Hogyhogy milyen üzletet?
Számlanyitásit. A megbízhatatalan svájci helyett, amelyik képes az usákoknak kiadni a számla adatait.