2016. július 21., csütörtök

VIKIRÁLY

Ez aztán valóban királyság!
Tele van az internet azzal, hogy a kormányátalakítás - két részre szedik a kormányt - az elnöki rendszer előkészítésének része.

Mit mondjak, talán jobb megoldás lett volna a kormánytagokat egyenként hosszában kettévágni.
Még azon se kellett volna kínlódni, hogy orjára vagy karajra bontsuk őket, gerinc hiányában ez szinte mindegy is, akár karikára is érdemes lenne vágni őket - mindegylófax, ugye...
Namostmár, ugye két kormány két kormányfőt feltételez, úgyhogy érdemes lenne a Legmagasztosabbat is kettéfürészelni, természetesen hosszában, hiszen keresztben már gyárilag kettéfűrészelte őt a sors...

Szóval, jön a prezidenciális rendszer, hiszen ami jó az Egyesült Államoknak, jó Oroszországnak, jó Franciaországnak és jó Angliá  - na jó, nekik nem jó, de nekik van jobb, - az jó kell, hogy legyen nekünk is, és jó is lesz!
Majd megszavaztatja a népet: aki egyetért a javaslattal, emelje fel a bal kezét, aki nem, az a jobbat is...


A vicc az egészben, hogy megcsinálhatja, igaz három ütemben, de kit érdekel, hisz még oly fiatal, a kezét kitépjük, még kinő!
Első lépés, hogy elnöknek nyilvánítja magát, a jogköröket hozzáigazgatja a szükségleteihez, ius primae noctis, pallosjog, magas sarkú bíbor cipő viselésének kizárólagos joga, trón a korona előtt.
Második, hogy a megnevezést kormányzóra változtatja és felveszi "A migráncsok ostora" címet.
Apróbb korrekciók, általános vétójog, a bíróságok döntésének felülvizsgálati joga, azonnali ítélkezés a felcsúti bakaszivarfa alatt, halálbüntetés kiszabása, stb.
Trón a korona mellett.
Harmadik ütem a koronázás, palást, református püspökök, korona a fejen, jogar a kézben, országalma a spájzban, ingyombingyom, koronázási domb összehordása, hülyeségek összehordása, majd a koronázódombra való felvágtatás Semjén hátán.
Kardlengetés a négy égtáj felé, nyelvlengetés Graz felé, a hercegprímás vállonveregetése, zsidók megnyugtatása.

Aztán már csak a Lázár féle parasztlázadás leverése és Gyurcsány tüzes trónra ültetése van hátra.
Ákos elénekli a himnuszt, az Operaház balettkara meg elénekli az örömódát:
Király vagyok, és nem herceg

Bírom, mikor Ferkó serceg...


Az, hogy erre jelenleg nincs felhatalmazása, nem gond, majd lesz egyéni képviselői indítvány, aztán egyhangú szavazás, ha hiányzik pár szavazat, majd a Gábor kipótolja.
Hálából lehet belőle királyi főlovászmester, vagy első étekfogó, mert ő nem feledkezik meg azokról, akikkel jó tett...
A hadsereget személyesen kommandírozza, mind a húsz harcos fényesre szidolozott számszeríjjal, pitykés lajbiban és marcona pofával fogja énekelni: Megájj, megájj, megájj kutya Brüsszel!
Testőrségét a Betyársereg adja, cáfolva egyúttal a nemzeti érzelmű sportolók rasszizmusának vádját.
És ezen senki sem háborog, ha pedig az első éjszaka jogának gyakorlása során magyarember lányára kerül sor, akkor boldogan szemléli a népszerű videomegosztón a legendásan lengedező nyelvet, és semmi kétsége nincs afelől: a lány elégedett lesz, még ha utána nem is áll meg a saját lábán...
Megy a szekér zavartalanul, ennünk nincs mit, de van kiket gyűlölnünk, és ez a lényeg.


Amikor azt mondják, hogy ez egy birka nép, akkor ezzel a birkák vannak sértegetve.

:O)))

23 megjegyzés:

Kovács Erzsébet írta...

Minden elismerésem PuPu. Nagyon bátor ember vagy, csak nehogy létrát szállítsál, vagy egyéb veszélyes sportot ne űzzél, nehogy bajod essen.Inkább ne is írj,mert még forgatókönyvnek hiszik,arra gondolnak, ez a királycsinálás receptje.

Unknown írta...

Jó estét!

Némi fantáziával az is elképzelhető, hogy PuPu megírta napra, órára, percre lebontva. De a trón várományosa csak ennyit engedett kiszivárogtatni. :-þ

BorbaratEva írta...

Éjfél után nem illik visítani, ezért csendesen nyüszítettem.......

Geza írta...

***** Jo depressziv! Nagyon erdekesnek tartom, hogy az ember az angol idiotizmus / torok fasizmus / orult nizzai fszfej utaan meeg mindig olvasgatja, hogy mit szarakszik velunk ez a tokfej. Lehet, hogy az ember meeg a testi/szellemi nyomort is elvezi, ha valaki jool megirja azt?

góbé írta...


Ugy nézki, valami nagy disznóság van készülőben, vagy csak fokozódó paranoia ?http://hvg.hu/itthon/20160720_parlamenti_alagut_kossuth_ter

hello írta...

Egyetértek: ne sértegessük a birkákat a hasonlattal, még ha akadnak is hasonló viselkedési jegyeik. De azok veszély esetén képesek összetömörülni, plusz erős bennük a szolidaritás! És felismerik, hogy a gazdájuk hogy bánik velük! :-((

"Távolságtartó állatok és általában széllel hátban legelnek. Ennek ellenére tipikus nyáj állatnak tekinthetjük a juhokat. Különösen veszély esetén jellemző az összetömörülés. A saját csoportjukba tartozó egyedeket szag alapján azonosítják, szívesen tartózkodnak fajtatársaik között. A csordaszellem legelésnél is megmutatkozik, akár éhesen is lefekszenek, ha a csorda nagy része pihenni akar. A csoport nagyságára a juhok nem érzékenyek, akár 300-as, 400-as nyájnagyság is elképzelhető.

A juhok számára az ember potenciális ragadozónak számít, de a munkáját jól végző juhász állatai nem félnek gondozójuktól. Az első néhány napi gondoskodás, a későbbi helyes bánásmód csökkenti a juhok félénkségét, ezáltal a tartás során jelentkező stresszhelyzeteket. Sajnos egyre ritkábban találkozunk olyan juhászokkal, akik szakmájukat kiválóan ismerik, az állatokat szeretik és akár az állatok viselkedési jellemzői és reakcióik alapján végzik munkájukat..." - olvasható róluk.

promenad írta...

És a nem-birkák körében lassan már az egeket ostromolja a Fidesz népszerúsége !
Ha ezt valaki érti........

Kovács János írta...

EZEK-mèg mindig kisebb rossz mint valaki "fèleszű Feri" féle magamögött a valodi döntéseket hozó Apró csalàddal-vagy a zsici "gyökerű" párttöredékekkel.Nagyjàbol ez a választék-a zsobbik "zsinórpadlása" is a Szemlőhegyi úton keresendő..
Nincs más.

PuPu írta...

Kedves Kovács János, ez nem az a hely, ahol zsidózni lehet, itt mi beszélgetni szoktunk.
És sokfélék vagyunk, némelyikünk zsidó, másikunk cigány, de nem ezt szoktuk nézegetni, hanem azt, hogy mi a vléleménye, aztán vagy egyetértünk, vagy nem.
Keresd fel talán valamelyik jobboldalinak nevezett, de valjában nyilas vagy náci blogokat, merthogy itt mától lezdve ezen a nicken nem vagy, és új nicken se sokáig, csak az első rasszisra vagy antiszemita megmozdulásodig..
Én toleráns vagyok a végtelenségig, de felettébb utálom a korlátolt hülyeséget, így aztán most búcsúzz el szépen, és ne fordulj elő errefelé, ha kérhetem.
Ha valakinek csak az a büszkesége, hogy nem zsidó, cigány vagy migráncs, az az ember egy mentális hulladék, selejt.
Köszönöm, hogy megértetted a kérésem!

:O)))

Kovács János írta...

Elhúzok,mint a túzok..
Fekete főtörzs toleransabb volt nàlad..Csak a "valóságot" irtam nem pécèül..Sok volt neked,hiradós bajtàrsam..:)

anteus írta...

Valójában én nem értem a magyarkodást. Elég lenne tudomásul venni, hogy senkinél nem vagyunk alábbvalók. Ez a vérgőzös, hőbörgő túlkompenzálás, a totális önbizalomhiány - semmit sem ér. Ha én jelentem ki magamról, hogy szuper vagyok, kiröhögnek, mint egy félbolondot. Joggal.
A magyar mivoltomat lehetetlen elvenni - ez nem engedélytől, jóváhagyástól, díjtól vagy vállveregetéstől fakad. Tulajdonképpen senkinek semmi köze hozzá - jogom van rá, mint a lélegzetvételre.

Vörösmarty Javított Kiadásaként:
Áldjon vagy verjen sors keze/ ittélned, vagy halnod kell.
Én ettől tudom magam magyarnak.


Erről a "zsicsi"-ről jut eszembe egy kreatív művész, aki anno nemességet kapott a királyától, mert egy egész strófa dallamát tudta elfingani.
Kreatív végbélhasználat - nincs új a nap alatt.

stirlitz írta...

hát ezzek a rohadt nyilasok ide is ide csinalnak, mejenek a magyar idokre viktorhoz

Kovács János írta...

Kedves stirlitz-hàt nyilasosabb idők vannak kèszülőben a maiaknal ,ami màr nektek igy is "elviselhetetlen" :)

Joszi írta...

Tenyleg , honnan vette R. Lauder , hogy ez egy antiszemitizmusban kivalo orszag?Persze valamiben kivalonak kell lenni, s ez az ellensegkep gyartas.Ezt az ipart nem privatizaltak, allami szintu sorosozas, migrancsozas, jeloli ki a tomeggyartas iranyvonalat.A tomeg pedig, maradva a jo tiszaeszlari hagyomanyoknal, lelkesen razza landzsait, boldogan merul el a gyuloletben, boldogan ismerve fel, hogy mennyire erti, amirol szo van.Nem kellenek bonyolult vilagmagyarazatok, nem kell tanulni, idegen nyelveket ismerni, megint itt az onigazolas, minden rendben lenne, ha nem lenne az ellenseg.Igy megy ez megint, mint sok szaz eve, s maradunk, ahol voltunk, jo esetben, de inkabb sullyedunk.Akinek nem tetszik, kussol vagy tavozik, s lesz Nobel dijas, akire majd kopunk, vagy buszkek vagyunk.

Névtelen írta...

Király vagyok, és nem herceg
Bírom, mikor Ferkó serceg...

Nem kakas ő, már csak kappan,
Lesz belőle mosószappan.

Naphosszat Henyélő Nagyember írta...


Ennyi, megvan a teljes Univerzum új vezére...
http://index.hu/belfold/2016/07/23/orban_viktor_eltemette_a_nyugati_vilagot_tusvanyoson/

csakafidesz? írta...

Királyság lenne "királyságban" élni. Mi, idősebbek úgyis már mindent megértünk, megtapasztaltunk a sorból már csak ez az élmény hiányzik.
Nem vagyok Istenhívő, de könyörögve kérem a teremtőt: - ha, már király, akkor az ne VIKI legyen.
Intézzük el, hogy Istenünk elsőre szerződtessen ide egy külföldi királyt, aki gazdag, legyen mint Soros, igazságos, mint Mátyás és kemény mint Henrik.
Egy a lényeg: - mindenképpen teljesen pártsemleges legyen! Ebben a beosztásban a király sem engedheti meg magának, hogy pártkatona legyen! Ez a mai KElnök-re is igaz.

Igazam van, vagy igazam van!
Hát akkor honfitársim, térdre, imához és könyörgésünk biztosan sikerrel jár.

Kovács Erzsébet írta...

Naphosszat Henyélő Nagyembernek:
Re:ov eltemette a nyugati világot tusványoson...

Nem hallatszik el oda a posványosi óda.

Ez az egész azért van, hogy itthon mindenki húzza be fülét farkát,óránként felsorolják október 2-őt, a napilapokban oldalas hirdetéseken tudatják, az egyéb robbantásokat, minden bajt a migránsok hoznak a nyakunkba.Itt már mindenki úgy be lesz fenyítve a szavazás napjáig, hogy 2 tanúval és videóval igazoltatja, hogy Ő elment szavazni, sőt, még szelfit is csinál a szavazásáról, nehogy valaki ráfogja, hogy nem úgy szavazott, ahogy a kormány akarja.
Én attól tartok, ahogy durvul a külpolitikai helyzet addigra ez már okafogyottá válik.
Sajnos.
Itt inkább az összefogásról, a belpolitikai ellentétek félretolásáról, amolyan polgári védelmi összefogásról és felkészítésről kellene beszélni,mert ha ránk szakad a világ baja, ki a fenét érdekli október 2.-a.Legyen belső biztonság, eü ellátás,élelem,oktatás.Éljük túl valahogy a sok akarnok, újvilágot akarók lázálmait.Itt senki sem akar hősi halott, vagy túlélő lenni.Normális életre vágyunk, ha esetleg érdekel még Valakit a várra várók közül.
Arra még várhatunk.
Mint a Világ Békére is.

Cereus írta...

Kedves PuPu !

Sajnos, de nagyon igazad van!
A köpcösünkre ráférne egy átfogó elmeorvosi vizsgálat, amíg nagyobb bajt nem csinál.
Pihenést, és kikapcsolódást javasolnék számára, mert ebbe az állandó harcban, amit normális
emberekkel szemben folytat, bele fog rokkanni.
Tegyen nagy erdei sétákat egyedül, bátran hogy TEK se zavarja meg magvas gondolatainak
kimódolásában.

PuPukám !

Azért még mindenkit nem tudott, és a jövőben sem tud meghülyíteni !!!

Unknown írta...

Jó napot kívánok!

Csaka zabaj a külföldiekkel, hogy a honi uraknak Dobzse László és II. Lajos kellett. Ma miért lenne ez másképp?

Unknown írta...

Jó napot, Cereus!

Már miért menne pihenni? Hogy az után újult erővel vesse ránk magát?
Gerince már úgy se' roppan.
Jobb, ha már ma belerokkan!

hello írta...


Íme, a kedves rokon...

Tiborcz István taxis kalandja

Unknown írta...

Helló Hello!

Bárcsak lenne valahol százezer kurblivas!