2017. február 22., szerda

MÁTÓL KEZDVE EZ GYURCSÁNY OLIMPIÁJA!

Ez az a fáklya, melynek tüzénél szénné égsz, Viktor!
Uramisten, mi történt?
Orbán ésszerű döntést hozott?
Nem lehet igaz, biztosan kiderül még, hogy ez egy félreértés volt, vagy a liberálsorosok összeesküvése, de az biztos, hogy ennek így nem lehet vége, mert akkor a világnak is vége van!
Ennyire soha nem volt eredményes a grazi kezelés, miért éppen most lenne az?

Most jönnek majd a levezető mozgások, először egy plakátkampány, középpontban egy Stürmerből kivágott Sorossal: "Aki ellopta a nemzettől a dicsőséget" címmel, aztán egy nemzeti konzultáció: "Akarsz-e kárpótlást az ellopott dicsőségért?"
Mint tudjuk, az olimpiai pályázat lemondása ne m jelent semmit, hiszen az olimpiára szánt létesítményeket akkor is megépíti az ország, ha a rendezvény elmarad, bizonyítva a magyarság képességeit, ésszerű gondolkodását és gazdaságunk teljesítményének növekedését.
Legfeljebb rendezünk majd Nemzetközi Kurultájt, hiszen a feltételek adottak, a létesítmények addigra elkészülnek, olyan lesz, mint a szpartakiád, csak vörös zászlók nélkül.



Tulajdonképpen így a legjobb, hiszen a hasznot le lehet húzni, míg a nyűgös része a dolognak elmarad, például fel lehet építeni a gyeplabda-stadiont , majd azonnal el is lehet bontani, és a folyamat lehet akár olyan gyors is, mint a villámgyorsan farkaló farkas esetében, akitől mikor megkérdezték, hogy mikor kezdi, akkor közölte, hogy már be is fejezte, nem véletlenül ő a bajnok...
Különben is, sportnagyhatalom vagyunk mi így is, hiszen tudunk olyan parkolóházat is építeni, mely alkalmas vizes világbajnokság lebonyolítására.
A kulcsát el lehet kérni Hosszú Katinkától, de persze nem adja, hiszen ez az övé, te meg fürödj a kádban, istenmajma!
Ilyen sportrendezvény nem volt, nem lesz és nem van, megmondta Tarlós is, aki csak amiatt bánatos, hogy a projekt keretében ki kellett szabadítani a gaztengerből a mártír-emlékművet a Viza utcánál, most majd bajlódhat az áthelyezésével...


Most itt állunk olimpia nélkül, és valahogy semmi sem sikerül úgy, ahogy azt Vezérünk megálmodta, jóllehet az egész országot teleplakátolta, hogy mennyire remek eredményeket ért el - de mégsem...
Persze ezért az egészért Gyurcsány a hibás, ebben egyetért a szocialistáktól Jobbikig mindenki, itt az ideje. hogy visszavonuljon a közéletből.
Kell kis idő, mire Boldogságunk visszakapaszkodik a fellegekbe, de bízzunk benne,  kitartó és harcos jelleme nem engedi, hogy bárki vesztesnek lássa.
Tulajdonképpen győzött, hiszen megakadályozta a pályázat elutasítását, és ez alig néhány tízmilliárdba került,  igaz, nem neki, hanem neked.
Hogy ezzel majd elszámol?

Hát persze, ahogy szokott, majd kétszáz év múlva, mikor a titkosítás lejár...
Azért ne szomorkodjunk, az ügy tanulságos.
Kiderült belőle, hogy a mi kis diktátorunkat le lehet győzni.
Akár választáson is.

Ki kellene próbálni...


:O)))

10 megjegyzés:

oxenos írta...

Azt hiszem, a Momentum nagyot segített a nemzetvezetőnek. Az aláírásgyűjtés sikere jó hivatkozási alap a kihátrálásra ebből a nemzetveszejtő hagymázból, a 24-es pályázatból. HA látnék esélyt egy sikeres olimpia előkészítésére és bonyolítására, elsők között kampányolnék mellette, már csak családi érintettség miatt is. Most viszont úgy látom, viktorunk egyoldalról megúszta, hogy a döntési fórumokon a keresztvizet is leszedjék illiberális országlásáról, más oldalról megúszta, mivel gyanúm szerint ráébresztették, a nyilvánvaló gazdasági ellehetetlenülést..na nem most, amíg van gyorsítva lenyúlt európai pénz, de akkor, mikor ez a forrás bezárul, és olimpiát KELL csinálni...már, ha netán elnyerte volna a jogot a rendezésre, mivel a jog kötelességgé deformálódik...Ezek, amiben nem vesztett. Miben nyert? Új ellenségek támadását vízionálhatja, melyet visszaverünk, leárulózhatja a parlamentben - elég felelőtlenül - igent mondó, majd magukhoz térő ellenzéki pártokat,.bár nyilvánvaló, hogy mint általában, pár tucat ebből élő bérképviselő igenezett, meg sem kérdezve a tagságot, vagy netán a népet. Továbbá, ország-világ előtt bizonyosodik majd be, tesznek róla, micsoda demokrata ez a nemzetvezető, a nép hangja azonnal hátraarcra tudja bírni!! Végül, az el nem csórt-vert és soha meg nem térülő horribilis forrásokat akár az oktatásra, egészségügyre, kódusfelemelésre fordíthatja...na nem az egészet, mert ugybár vasút, foci, meg páncélzsebprogram is van a világon. Én meg majd Párizsban fogok- már ha megérem - idegösszeomlani a vizilabda döntőn...

promenad írta...

"Nem a gyözelem,a részvétel a fontos Kár,hogy az sem jött össze !

anteus írta...

Bosszúja a CSakazértismegépítem-aszemeteketKilopom sportlétesítmény komplexum (CSaK Aréna)lesz.

Amúgy Mártír Emlékműnek írnám. Hamár az istenverése Vezér...

góbé írta...

Nekem ez a történet már annyira kerek, hogy nem hiszek a szememnek.

Felbukkan az a Momentum, amely már 2 éve szerveződik, mára már 143 (!!) tagot számlálnak akikhez hipp-hopp 1200 aktivista csatlakozik. A 2018.-as választási kampány hajnalán bejelentik párttá alakulásukat. Csakugy mint az LMP, senkivel nem szövetkeznek, minden és mindenki ellen vannak, ami itt az elmult 27 évben történt.

Az elmult 2 évben több népszavazási kezdeményezés is volt olimpia és persze más ügyekben is, amit ha végül nem a Kuria, akkor a kubatov-legények hiusitottak meg.

Most meg mint a mesében! Simán átmegy a kezdeményezés mindenféle lehetséges akadályon annak ellenére, hogy két éve tényleg valódi esély volt egy eredményes olimpia melletti népszavazásnak nem úgy mint ma, ráadásul a szükségesnél 2x annyi szavazat gyülik össze...

Lehet g.orbánnak el tudták végre magyarázni, ha 2018.-ig lehivják az EU támogatásokat, melyek 2020. után szinte teljesen megszünnek, a magyar gazdaság önerőből talán saját magát képes csak fenntartani ?
Az olimpia meg rájuk ég, vagy úgy hogy minősithetetlenül alacsony szinvonalon tudják csak megrendezni, vagy úgy hogy megfelelő szinvonal elérése oly gigászi elvonásokkal járna a lakosságtól, hogy azok fogják rájuk gyujtani a stadionokat...

Kovács János írta...

A Feri màr hizeleg az ujsorosista ujszadeszos momentumosoknak..
Hiszen 'Orbán csak őtőle fél'..
:)

Anikó írta...

Pupu majd jönni fog a bosszúja is ezért, kétségünk ne legyen.
Majd küldi megint a konzultációját súlyos milliókért, ahelyett, hogy az EÜ-re fordítaná a pénzt, mert nem hallja milliók anyázását amikor bontatlanul dobják a kukába a szemetét.
Szóval kapunk még ezért, hogy nem hagytuk hozzájutni újabb lenyúlható pénzekhez. Arról nem is beszélve, hogy egy estleges tiszta és demokratikus népszavazáson nem is biztos, hogy a nemek győztek volna.
A Momentumnak meg sok sikert kívánok a párttá szerveződéshez, majd az élet megmutatja ott mennyire lesznek sikeresek.
Hogy az MSZP Botkával az élen nem lesz az, én már most borítékolom, ugyanis egy magát szocinak aposztrofáló párt miniszterelnökjelöltjének egyetlen szava nem volt a mélyszegénységben élők helyzetének javításáról, az éhező gyermekek ételhez juttatásáról, no és azokról a milliókról sem akik máról holnapra élnek, egy büdös fillért félre nem tudnak tenni, küzdenek a bedőlt hiteleikkel, a szörnyű helyzetükkel. Ha jól számolom akkor ez az ország lakosságának mintegy 8 millió tagja. Azért egy magát baloldalinak valló párt miniszterelnökjelöltjének valamit kellett volna mondania erről a programjában. Nem pedig Gyurcsánnyal hozakodni elő, hihetetlen, hogy azt hiszik, hogy a gyurcsányozással még lehet valamit keresni.

Névtelen írta...

Góbé!

teccik, nem teccik a helyiérdekű kérődzzőnek, megint csak a Bartust kell elolvasni!
.
.
ps.: tény, ami tény, az elején még ő is hinni akart bennük,
.
DE
.
aztán felnyitottam a szemét, s most már a megfelelő úton jár.
érdemes megnézni, a momentumosok kinek a kijei, kik állnak mögöttük, mint anno a csuti geci mögött Horváth István belügyminiszter, "polgári nevén" stumpf istván, a Ménesi úti kollégium nevelőtanárának apósa
.
abramovics voltam, s vagyok

PuPu írta...

Még szerencse, hogy felnyitottad, - végtére ki is szúrhattad volna...
:O))))

1970 írta...

"Hogy az MSZP Botkával az élen nem lesz az, én már most borítékolom, ugyanis egy magát szocinak aposztrofáló párt miniszterelnökjelöltjének egyetlen szava nem volt a mélyszegénységben élők helyzetének javításáról, az éhező gyermekek ételhez juttatásáról, no és azokról a milliókról sem akik máról holnapra élnek, egy büdös fillért félre nem tudnak tenni, küzdenek a bedőlt hiteleikkel, a szörnyű helyzetükkel. Ha jól számolom akkor ez az ország lakosságának mintegy 8 millió tagja."

Kedves Anikó!

Tud ma egy olyan pártot, vagy politikust említeni, akinek van érdemi mondanivalója ezekről a súlyos problémákról?

Névtelen írta...

ÁLOMGYILKOSSÁG RÉPÁVAL
(tanmese)

volt egyszer egy faluszéli ház.
abban lakott egy erőszakos természetű durva ember a feleségével.
született nekik egy gyerekük.
ember gyerek forma volt, legalábbis úgy nézett ki
így aztán a durva erőszakos apja nem tudta, hogy valójában egy VÉRNYULAT nemzett, s a pólyában lévő gyerekforma valaki egy
.
IGAZI VÉRNYÚL.
.
persze furcsállották, hogy a gyermek szinte mindig nyakig szaros, de ezt a jó emésztésnek tudták be, ami érthetetlen, hiszen parasztok lévén tudniuk kellett miként is táplálkoznak a nyulak.
a nyulak legelészve összegyűjtik a zöld táplálékot, majd a vackukon azt kiszarják, s ekkor egy hátraarcot csinálva eszik meg valójában. ilyen az emésztése a nyúlnak.
a VÉRNYÚLNAK is.
nem is volt gond ezzel a kis VÉRNYÚLLAL, míg csak otthon tartották.
amikor viszont bekerült az embergyerekek közé a VÉRNYÚL megtudta, hogy ő nem ember. a többiek normálisan tudtak étkezni, viselkedni, játszani, de a VÉRNYÚL erre képtelen volt.
a kis VÉRNYÚL ekkor rettenetesen megharagudott a világra, s mivel örökölte apja durva erőszakos természetét, hogy ne derüljön ki az emberek számára, hogy ő nem ember, elkezdett mindenkivel durváskodni, erőszakoskodni.
a gyerekek nem szerettek vele játszani, mert foci közben is mindenkit rugdosott, durváskodott a többiekkel.
mint a nyulak, a VÉRNYÚL is gyorsan futott, ugrált ide-oda, mindenkibe belerúgott a többiek elkerülték, s ebből ő azt gondolta tehetséges a futballban.
ekkor a VÉRNYÚL álmodott egy nagyot!
azt álmodta magának magáról, hogy ő egy világhíres focista, akinek a lábai előtt hever a világ
később, amikor az embergyerekek nőttek, s a VÉRNYÚL meg nem nőtt, az embergyerekek lehagyták focitudásban, mert tehetségesek voltak, meg fizikálisan is erősebbek.
a VÉRNYÚL viszont, mint az erőszakos, durva apja rettenetesen kitartó volt, s elhatározta, az álmát keresztülveri az embereken akárhogy is lesz.
úgy döntött, hogy előbb király lesz, s utána teleépíti a királyságát stadionokkal, ahol majd focizhat, s a nép csodálni fogja.
később úgy döntött, hogy a stadionok száma nem elég, kell még a királyságnak egy olimpia is!
és elkezdte szórni az emberek pénzét az álmaira, közben pedig amit tudott ellopott.
és ez így ment sokáig.
egyszer csak az emberek egy része észrevette, hogy a „bátor király” nem más, mint egy rettegő VÉRNYÚL, aki erőszakosságával, durvaságával uralkodik a népen.
úgy döntöttek, hogy a répájukat, ami náluk van, azt a VÉRNYÚL szájába tömik, hátha a sok répába belepusztul, s az emberek visszavehetik az országot.
ekkor sok ember, legalább 250 ezren, elővették a répájukat, s elindultak a VÉRNYÚL felé.
a VÉRNYÚL megijedt a sokaságtól, s azonnal nyúlcipőt ragadott, és elinalt, mert valójában sohasem mert senkivel, semmivel szemben bátran fellépni, csak a hazugságai miatt tőle rettegő alattvalóit uszította mindenre, mindenkire.
így gyilkolták meg az emberek a VÉRNYÚL álmát.
ekkor ért véget a hazug, gyáva VÉRNYÚL uralkodása az embereken.
itt a vége, fuss el véle!
.
.
osszátok meg ahol csak tudjátok!