2017. február 6., hétfő

MEGHEKKELTEK

Valószínűleg meghekkelt Putyin, mivelhogy elütött a vírus.
Úgy érzem magam, mint ahogy egy plüssteve érezheti magát, melyet üveggyapottal tömtek ki, mely köztudottan egy szúrós, és bár hasznos, de utálatos anyag.
Viszont a hangom érces lett, hangfekvésem basszbariton, de hát ebben a korban már hiába biztatják a tevét, ugye...

Valószínűleg az országot is meghekkelte Putyin, mert amit ellehetett baritonni, azt már elbaritonta a hatalom, akit errefelé Viktornak hívnak, és aki legalább olyan ronda,  mint a közismert reklámban szereplő útszéli, opálosan csillogó zöld vírus, csak ellene nincs szopogatótablette , inkább csak szopás van
Ha Putyin már az Egyesült Államokat meg tudta hekkelni, akkor mi ez neki, ez az árvalányhajjal rengő rónákkal ékes pici ország, itt, ellenségeinkkel körülvéve, kiszolgáltatottan?

Semmi.
Egyszerű ujjgyakorlat, mint kezdő zongoristánál a nyuszi-csacsi, lássuk be.
Az USA választásainak meghekkelése azért elgondolkodtatott, hátha mégis van remény!
Merthogy ha belegondolunk, nehéz elképzelni ezt a dolgot.

Rendben, betörtek a választási rendszerbe, de konkrétan hova, az mély titok.
És mit csináltak ott?
Jött a kék halál?
Nem valószínű, az még a színtévesztőknek is feltünt volna.
Vagy találtak egy választási listát kétmillió névvel, melyek mindegyike Vlagyimír Vlagyimirovics Putyin volt, akik mindahányan Donald Trump elektorát választották?

Fene tudja, ez tipikusan az atomerőmű biciklitárolójának kategóriájába esik, ezt mindenki el tudja képzelni, jön a KGB ügynöke a hekkel és meghekkel, majd az Egyesült Államok elnökét hirtelen Donald Trumpnak hívják.


A világ egyre szürreálisabb, az emberek egyre nagyobb marhaságokban hisznek, miközben daliás léptekkel tartunk egy új világháború felé, melynek oka természetesen Putyin lesz.

De az is lehet, hogy kínai elvtársai, akik nem átallják kétségbevonni az Egyesült Államok döntési jogát a dél-kínai tengert illetőleg, és azt mondják, hogy az USA majd a saját partjai előtt rendezkedjen, ami felettébb nagy pofátlanságra vall, hisz az USA olyan a világban, mint hajdan a rádiókabaréban Illetékes Elvtárs volt...
Közben komoly politikai elemzők (ki tudja miért, egyiket se Ceglédi Zoltánnak hívják) azon polemizálnak, hogy lesz-e háború az USA és Kína között, vagy lesz?

Márpedig akkor itt is háború lesz, mi meg majd ülünk a konyhaasztalnál és aggódva várjuk az amerikai védelmezőket, mint a palagázukat.
Egyébként is, itt már mindenki apatikusan néz ki a fejéből, a társadalmat lassan már csak azzal lehetne felizgatni, ha élő adásban leesne Sarka Kata melltartója, mással már nemigen.
Pedig most éppen lehetne izgulni azon is, hogy a mohácsi csőszkunyhóban kinek adta át ürgebőrbe csomagolva Niedermüller Pétert Lengyel László, azonnali megboldogulást jövendölve neki, imigyen biztosítva az örök életet számára addig is, míg megpuccsolja belülről Gyurcsányt.
Ez az egész történet a vezető magyar értelmiség kifinomult valóságérzékét is mutatja, talán el lehetne azon is gondolkodni, hogy lehet, lejárt a térdig lógó szürke kardigános szakértők kora...



A nép nagyrésze kivonult a közéletből, saját libájának pecsenyévé magasztosításával foglalkozik, nem olvas, kormánytelevíziót néz, habár ma már szinte mindegy is, hogy a sok kormányközeli közül melyiket, vagy azt, amelyen Pintér belügyér a tenyerét gumibottal ütögetve érdeklődik: Kapcsolgatunk, kapcsolgatunk?
De azért néha-néha, rohamszerűen reátör a politikai véleményalkotás - ez szokott lenni az utolsó csapás a józan észre...

Ennek során sem a tények, sem mások véleménye nem érdekes, szekta csap össze szektával, szentek és idolok harcolnak az ellenoldal szentjeivel és arkangyalaival, miközben mindenki várja a csodát.
Most éppen e négyes metró ügye borzolja a kedélyeket, merthogy ottan korrupció forgott fenn, nagy tételben, és ezt ki kell vizsgálni, de ízibe!
Ennek vége is az lesz, mint a Gripen-ügy kivizsgálásának, csak ebben az esetben lehet, még pórázon is vezetgetnek politikusokat, míg a Gripen-ügyben Orbán kiröhögte a kivizsgálókat, ami nem volt szép tőle, de hát a politika nem szépségverseny, ugye...
Kiábrándító ez az ország, és ha az embert elüti az influenza, méginkább az.
De azért ne adjuk fel, tekintsünk optimistán a jövőbe, a mi kis kuplerájunkban nemhogy a kurvákat, de még a heverőket se cseréljük le, viszont higgyünk a felívelő üzletmenetben...

De addig is, kúráljuk magunkat rumosteával, esetleg teásrummal és gondoljuk arra, mégiscsak szerencsénk van, hogy Viktor a Vezérünk, ebben az országban lehetne akár még Németh Szilárd is...


Brrrr - kivert a hideg veríték, megyek is a rumosüvegért!



:O))) 

39 megjegyzés:

Villon írta...

Nos PuPu, ha a rumot is ugy szereted mint a whiskit, talan probald ki a STROH nevezetut, Ausztriaban csinaljak, 80% alkoholtartalma van, es az izet az inyenceknek talatak ki.
Jobbulast kivanva...

hello írta...

Jobbulást, PuPukám!
Nem oltattad be magad influenza ellen? Mert akkor sokkal könnyebb lefolyású a kór, ha nem kerülted is el.
Receptet nyilván fogsz kapni rá többfélét is az olvasóidtól, remélem, gyorsan és eredményesen hatókat!
Szerintem az egyenletes ágymeleg mindenképpen jó hatású.
Szóval gyógyulj meg mielőbb!

sima pupista írta...

Megjött már a karácsonyi csomag Kanadából?

Névtelen írta...

neveletlen

Lehet, hogy paranoia a hekkeléstől való félelem, de terjed mint tevében a vírus.
http://index.hu/kulfold/2017/02/06/orosz_hackerek_fenyegetik_norvegiat/

Gyurcsány is berezelt, hogy a Bőrkerág fazonú Niedermüllert netán meghekkelték és ős patkányként fog kórt terjeszteni a DK-ban.

Kedves Pupu, én is mielőbbi gyógyulást kívánok, szívd meg jól a púpodat, húzd a fejedre a takarót és ne idegeld magad, ez a leghatásosabb gyógymód. :)

PuPu írta...

Dehogy jött, a posta azt mondta, hogy érdeklődjek Kanadában...
Ötletes...
:O)))

PuPu írta...

Köszönöm a jókívánságokat, a 80%-os rum megfogta a porcelánpoharat!
:)

NewTiborc írta...

Szerintetek ki mond igazat? Lengyel, avagy Niedermüller?
Ránézésre én a Müllert becsületesebbnek tartom. A Lengyel tévedett, azt hitte a régi haver nem fogja elárulni. Hm...

góbé írta...


Együtt érzek veled PuPu !

Viszont szerintem Magyar Tevét, a Magyar Orvosság gyógyitja, mely a következő:

Dupla paplan - ha van dunnád (lehet hogy dunyha???) az még jobb, - alá bebujva, 2-3 dl. szigoruan cukor, élesztő és egyéb adalékoktól mentes un. házipálinkát ( 50 fok ) folyamatos és egyenletesen adagolás mellett 1-2 óra alatt elfogyasztani!
A verejtékben fürdést kibirva, a remélhetően erotikus lázálmokat élvezve, 1,5-2 nap a gyógytartam.

A cukros-szines piákat, hagyd meg a zusákoknak.

jadeköves terápiás párna írta...

http://www.gyogytermekek.hu/elektromos-agymelegito-t65697

Cereus írta...

Kedves PuPu !

Gyógyulj meg, mert valóban nagy szükség van Rád .
Abból gondoltam, hogy nincs minden rendben, amikor azt írtad hogy "Orbánnál még van lejjebb".
Küldenék a saját termelői boromból, a magam gyógyítására is ezt használom, forralt borként.
Igaz hogy nem tokaji, de nem is közmunkások kapálták. Azért nem dicsérem, mert nem vagyok
Orbán aki saját magát, és "sikeres teljesítményét" hirdeti közpénzen. Pedig ha tudná, de nem
tudja, az oktalan hogy az öndicséret nagyon BÜDÖS !
Címet kérek és küldöm mielőbbi gyógyulásod érdekében.
Titkosan, azonnal, paraszolvencia nélkül.





PuPu írta...

Jadeköves párnának:
Talán egy kellemes negyvenes ágymelegítő több terápiás hasznot hozna...
:O)))

PuPu írta...

Cereusnak!
Köszönöm a nemes felajánlást, merre kapálod a szőlőt?
Rendes bort találni is ritkaság manapság, a fiamat szoktam húzni, hogy nem bort iszik, hanem borcimkét nyalogat, de így is van.
Nagy, flancos pincészetek túlkénezett, agyonvegyszerezett kukamosóin él az ember manapság...
Emlékszem, gyerekkoromban meglátogattuk Bécsi Lajos bácsiékat Ráckevén, ami azért nem egy Tokaj, de ott tiszta, kellemes ízű, jóillatú homoki bort ihattunk, decis poharakból, mert akkor még a borivásnak is volt kultúrája - hozzá kis kolbász, szalonna, házikenyér - hej, akkor még tudtak az emberek élni!
:O)))

PuPu írta...

Góbénak!
Köszönöm a szakértői tanácsot, de pálinka ügyében óvatos vagyok, mert újonc katona koromban egyszer bosszúból letoltam egy hajtásra egy bambisüveg szilvapálinkát, mely a tisztesek tulajdona lett volna, ha maradt volna belőle, és ez azért nagyon megrázó élmény volt.
Aztán később főztem saját gyümölcscefréből pálinkát, míg főztük, iszogattunk feketecimkés cserkót, többet, mint amit kifőztünk, és ez sem segítette elő a pálinkával való barátságomat...
De most azért gondolkodóba ejtettél - mindez olyan régen volt, hátha már szeretem?
Majd tudatom a teszteredményeket!
:O)))

PuPu írta...

Tiborcnak!
Persze, hogy Niedermüller!
Lengyel vagy harmincöt évvel ezelőtt egyszer megsértődött, és azóta úgymaradt...
Gyurcsánynak minden olyan tulajdonsága megvan, ami neki nincs, szellemieket is belelértve, ezt nehezen tudja tolerálni egy váteszipari szakember...
:O)))

Névtelen írta...

neveletlen

„Megpróbáltak minket megosztani. (...) Lengyel László megkereste Niedermüller Pétert, akit biztattam, menjen el a találkozóra. Meghallgatta, mit szeretnének és mi történik a háttérben, majd azt mondta, nem fog menni, mert ő sokkal lojálisabb annál. Visszautasította azt a kérést is, hogy mindezt tartsa titokban. Visszajött és beszámolt a DK elnökségének. Erős ellenérzést váltott ki” - idézte fel a Demokratikus Koalíció elnöke.

http://inforadio.hu/belfold/2017/02/06/igy_probaltak_gyurcsany_ferencet_kigolyozni_a_partjabol/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Szóval, a pártelnök tudott a találkozóról, sőt, bíztatta Niedermüllert, hogy vegyen részt.
Az elhangzottakról csak Fletó interpretációját hallottuk, szeretném megismerni annak a véleményét is, aki ott volt.
Niedermüller még nem adott okot arra, hogy kételkedjünk a szavában... :)

1970 írta...

Niedermüller Péter megítélése kapcsán (mielőtt szentté avatnánk) javaslom mindenkinek, hogy olvassa el
Moldova György: Per Kádár sírjáért című könyvét.
Számomra Ő hiteles forrás, az abban olvasottak alapján NP lenullázta magát nálam (és ez még enyhe kifejezés!).

kekec írta...

Pupu, de mi a fenének kellett őt Gyurcsánynak feldicsérni, hogy "királycsináló"???
Nem elegánsabb lett volna azt mondani, hogy tudok arról a szervezkedésről, amelyik engem ki akar hagyni az együttműködésből, de bezzeg a DK szavazói kellenének nekik. Mutassuk meg nekik, hogy erre esélytelenek (és nagy taps)

kekec írta...

1970
Azért lassan tisztul a DK. Én pl. külön örültem, amikor Kerék-Bárczy eltakarodott. Volt alkalmam olvasni egy vitát egy kanadai magyar lapban, ahol megtámadta a TB vezetőjét valamely intézkedés miatt - aztán kiderült, hogy a hölgy már nyugdíjas, és köze nem volt a dologhoz. Normális ember ilyenkor ír egy bocsit - K-B. meg tovább hisztizett...
Az ego és a tények között én inkább a tényeknek szurkoltam. Nincs szükség ilyen egomániás primadonnákra.

PuPu írta...

kekecnek
Ez az egyik következménye annak, hogy Gyurcsány szavlejárt politikusokkal töltötte fel a pártját.
Egyébként is vonzódott mindig a "belvárosi véleményformáló liberális értelmiséghez", ez tipikusan elsőgenerációs értelmiségi nyavalya szokott lenni: be kellene kerülni a brancsba, hogy fogadják el a kuncsaftot szellemi partnernek.
Na, ezt a hibát Orbán nem követte el, ő rúgott kettőt a seggükbe, mire is hozták a szokott formájukat, ha félnek, akkor nyalnak, ha nincs okuk a félelemre, akkor elszemtelenednek, miként Berija.
:O)))
.

PuPu írta...

Niedermüller valószínűleg maga is meglepődött, mikor kiderült, hogy milyen magasra jutott, de hát ő is egy pulóveres vátesz volt, ami igen erős és ütős érv volt a párt értelmiségi jellegének kialakításánál.
Gyurcsány ezen a területen úgy járt el, mint a Népszava egyik hajdani főszerkesztője, aki polgári napilapot akart csinálni a lapból, mert fintorgott annak kelkáposztaszagú lépcsőházakból származó olvasótáborától...

:O)))

1970 írta...

Kedves kekec!

Igen nehéz ezt valóban elhinni egy olyan pártról, amely hemzseg a volt MDF-es, meg SZDSZ-es politikusoktól. Még jó, hogy Horn Gábort nem vették be:), na de egy Eörsi Mátyás?! És ezek után Gréczy Zs. - mint igazi megmondóember - osztogatja, hogy ki baloldali, meg ki nem... Na, ne már!

A hétvégén valamelyik tudományos csatornán volt egy kiváló történelmi film, mely Hitler és Benito Mussolini viszonyáról szólt. A 20. század talán két legborzalmasabb figurájáról van szó, akik viszont tömegeket tudtak megszólítani, magukkal ragadni. (Persze utána a tömegek utálatának is tárgyai voltak:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Benito_Mussolini#/media/File:Mussolini_e_Petacci_a_Piazzale_Loreto,_1945.jpg)
Szörnyű ezt mondani, de azért voltak erre képesek, mert rendelkeztek azzal a karizmával, ami ehhez szükséges volt. Hiszen hittek valamiben, ami akkor is igaz, ha ez a hit a 20. század két legborzalmasabb ideológiája volt, és az ebből eredő vezetői képességüket szörnyűségekre használták.
A mai vezető politikai réteg (kormány, ellenzék, mindegy) tagjai rendelkeznek legalább valamilyen magával ragadó képességgel? Ki? Tudnánk egy ilyen embert mondani? Szerintem nem. És azért nem mert nincs hitük (nem istenhitre gondolok!), nem érdekli őket semmi, csak a pénz szentsége, illetve az ezt biztosító hatalom. Orbán pl. mi minden volt már az elmúlt közel 30 évben?! Mit hihetnénk el neki? (És még a pofánkba is vágja: "Ne azt nézzék mit mondok, hanem azt, amit teszek". Ergo: Hazudik!)
Szóval: ez az elmúlt 27 évben levitézlett politikai gárda - ez a nihilista bagázs, amely kifelé osztja az erkölcsi szentenciákat, míg maguk között röhögnek szerintem, és a pénz az egyetlen istenük - akadálya a változásnak. Tevékenységük egyetlen "eredménye" az ország totális lezüllesztése.
Jó lenne látni egy olyan karizmatikus embert, akinek van szilárd hite, víziója, és kezdene valamit ezzel az országgal (magyarul: karizmatikus személyiség). És mielőtt megvádolna bárki: nem hitlerekre, meg mussolinikre gondolok, mert azt hiszem, a saját 20. századi történelmünkben is volt olyan karizmatikus vezető, aki ezt a képességét jó célok érdekében, az ország fejlődését szem előtt tartva használta fel.

góbé írta...


1970 !

Majtényi ! - és persze még sokak, korábban volt szó róluk.

Elkötelezett, egyenes, következetes. Volt "hatalma" is, mely nem széditette meg, ráadásul, mint kiderült 2013.-ban, szónoknak sem utolsó.
Ami leginkább meggyőzött, hogy Túristvándiban, egy kis mezei, de nagyon otthonos, házias kempingben volt szerencsém néhány közvetlen, emberi szót váltani vele, melybe az aktuálpolitika is belefért egy kenu-túra s a bográcsozás között.

Próbálják is fúrogatni...

Névtelen írta...

neveletlen

Pupu, ezekkel a pulóveres váteszekkel csak a baj van.

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/lengyel-2006-ban-megfogadtam-hogy-nem-ulok-le-gyurcsannyal-1384664

http://mandiner.hu/cikk/20120524_niedermuller_peter_a_kadar_rendszer_diktatura_volt

Cereus írta...


Kedves PuPu !

Nagyon örülök, hogy ismét humorodnál vagy, és gyógyulsz.
Azért vigyázz magadra, és ne vedd félvállról, mert nálam több mint egy hónapig tartott.
Pedig a leghatásosabb patikai gyógyszerek mellett, igaz mértékkel, de a "hazai gyógyszert"
is alkalmaztam.
Egy szép pécsi lankán, ami egyben a házhelyem is, azon 300 négyszögöl lugas szőlőt gondozunk
feleségemmel. Ez a szőlőhegy, mint elhalt szomszédaimtól megtudtam több száz éves.
Az új fiatal szomszédaim első dolga volt hogy kivágták, mert a bort olcsón meglehet
venni és nem kell gürizni érte.
Azért örülök mert, mert két éve eltört és nehezen gyógyuló bokám miatti aggódásukban
rendszeresen meglátogatnak, és hoznak egy-egy üveg Tescós bort ajándékba.
Mint más okból már megírtam vendégszeretők vagyunk, ha már megtisztelnek jelenlétükkel, és ha teheted tedd meg Te is, csak csillogó talpas pohárból kóstolhatsz.
Bocs hogy itt magammal foglalkoztam, de megkérdeztél.

Kívánok mielőbbi gyógyulást és jó egészséget.

Névtelen írta...

teve!

„bár utállak, mint varjú a rohadt tököt” – idézet Moldovától – azt kell mondjam, jót tett neked az a vírus, vagy vérus(?), mert most írtál tökéletesen helytálló dolgokat is!
2017. február 7. 3:31
2017. február 7. 9:04
2017. február 7. 9:09
kéne többet nyomnod az ágyat!
úgy tűnik, lázálmaidban közelebb vagy a valósághoz, mint láztalanul.
mer’hogy tucc te ha akarsz látod?!

abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

így keletkeznek a tévhitek!
csak egy apró, s talán jelen esetben még elhanyagolható kis tévedés, csúsztatás,
.
DE
.
egy ilyenen alkalomadtán sok múlhat esetleg minden!
.
neveletlen,
2017. február 7. 5:20
.
Niedermüller NEM azon a találkozón vett részt, amelyikre lengyel összeröffentette a brigádot!
vele külön „beszélgetett el” a királycsináló.
lehet, ennek okán:
2017. február 7. 9:09
.
idézek, segítek, hogy máskor – amikor valóban fontos! – ne hibázz, ne tévedj, ne csúsztass, s ez által ne manipulálj!
.
„csak pontosan szépen, ahogy csillag megy az égen!”
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

kekec!

kerék-bárczy esete különösen kirívó
több alkalommal megróttam emiatt Gyurcsányt, s a DK-t
sajnos mindhiába
bárki bármit mond egyre inkább egy vezérelvű brigáddá kezdtek válni, ahelyett, hogy
.
VALÓBAN DEMOKRATIKUS MÓDON, ALULRÓL ÉPÍTKEZVE, A MEZEI TAGSÁGBÓL KINEVELŐDÖTT VEZETŐK TÖLTENÉK BE A KULCSPOZÍCIÓKAT!
.
lehet, hogy Gyurcsány úgy gondolta, majd ezek a „rutinos politikusok” meggyorsítják azt a folyamatot, melynek révén a DK vezető párttá válik ebben a kis kurvaországban,
.
DE
.
szerintem többet vesztett a vámon, mint amennyit nyert a réven, még ha csak időben mérjük is az eredményt.
soha nem kedveltem a „Fregatt söröző mélyéről felbukkanó” füstös belvárosi kocsmák mélyén világot megváltó, magát mindent tudónak képzelő, a valódi élettel soha sem találkozó „értelmiséget”!
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

http://index.hu/index2/#bloghu/oregharcos/2017/02/07/kerek-barczynak_igaza_volt_gyurcsany-ugyben

Hát, kb. ennyi, egy országot az 5+ százalékért.

Promenad írta...

Már nem tudom,ki írta Lengyelről,hogy "fordított Kasszandra "
Mindenesetre találó !

Cerus írta...


Ha láttatok volna a szümtükkel, akkor tudnátok, hogy Kerék-Bárczy Szabolcs ott ült
az első sor közepén, Dobrev Klára mellett.

Névtelen írta...

http://inforadio.hu/belfold/2017/02/07/gyurcsany_eleg_a_pokolian_elvont_ertelmisegi_szovegekbol/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

"A jó forgatókönyv, hogy azok a politikusok, mint én magam is, akik egyébként sok helyen vitatkoznak a politikai-gazdasági rendszer mai működésével, struktúráival, de alapvetően hisznek ebben a nyugatos demokráciában, jobban megértik, hogy mi az oka ennek a tömeges elégedetlenségnek, ami olyanok kezébe hajtja el az embereket, mint Orbán Viktor, meg Donald Trump, meg a Brexit. A jó forgatókönyv, hogy nekünk erre jobb válaszunk lesz."

Sphagin,
segítsél értelmezni lécci, mert ez nekem pokolian elvont szövegnek tűnik.
Múltkor olyan jókat írtál, szerintem te igenis értesz az ilyesmihez. Emlékeztetőül:

'Az anyagi és a tárgyi feltételek mellett a szegény embert még az ág is húzza.
A baloldal válsága sajnos még nem oldódott meg.
A demokratikus erőknek a helyzete erősen meggyengült, az ismert okok miatt.'

Amadeus írta...


Villon írta...

PuPunak
A STROH rum valóban príma, a rumok csimborasszója. Aki ismeri, más rumot soha nem akar a közelében tudni.
Ki kell próbálni, bármelyik tea szárnyakat kap tőle, de magában életveszélyes a szesztartalma.

Jobbulást!

PuPu írta...

Kedves Amadeus, megijedtem, mikor nem lehetett kimosni a fehér porceláncsészéből a Stroh színét!
Te meg abramovics ne nyalizz és ne okoskodj, ellenben ülj le és tartsál csendes bűnbánatot.
És ha van mondanivalód, akkor írd meg röviden, mert aki két szóval írja meg, amit egyel is lehetne, az egyéb gazemberségekre is képes...
Ki is mondta ezt?

:O)))

Névtelen írta...

Nem pontosan így, de Örkény...

Névtelen írta...

teve!

kezdesz jobban lenni, mert egyre hülyébb vagy!
nyalizik neked a kedves valaha volt dolgozó lány közeli rokonod!
egyszerűen én nem egy olyan barom vagyok, mint te, nem azt nézem ki mondta, hanem csak azt mit mond!
én veled ellentétben képes vagyok elvonatkoztatni a személyes szimpátiámtól, avagy antipátiámtól.

repedj ötfelé,

abramovics voltam, s vagyok
.
.
na! ezt ki mondta, te mindenek tudója összközműves növényevő?

Amadeus írta...

PuPu,

hogy kerül a STROH rum porceláncsészébe? Annyitól szörnyet hal az ember.
Ha higítva volt, a tea színe fogta meg a porcelánt, nem a rumé. Higítatlan állapotban gyûszû kell hozzá, nem pedig bögre vagy csésze.
További jobbulást!

1970 írta...

"egyszerűen én nem egy olyan barom vagyok, mint te, nem azt nézem ki mondta, hanem csak azt mit mond!"

Ja persze, meg "ne azt nézzék amit mondok, hanem azt, amit teszek"!

És arra emlékszik, ezt ki mondta?

sphagin írta...

Kedves Névtelen !

A baloldal válsága a rendszerváltás előtt keletkezett és ez vezetett a "szocializmus " bukásához is.
Remélem ezt így már érted.

A demokrácia minden diktatórikus hajlamú társadalomban veszélybe kerül.
Orbán miatt, de világviszonylatban is, van hajlandóság a demokrácia felszámolására, újabban még Amerikában is.

Nem értem, hogy mi van ezen érthetetlen ?
Direkt azért nem fejtettem ki, mert ez annyira világos és közismert.

hello írta...

Cerus!

Visszanéztem a felvételt: Klára jobbkán Molnár Csaba ült. A baloldalán a középső út volt.