2017. május 12., péntek

PÁNCÉLGATYA, VASFÜGGÖNY

MEHÁR A NEVEM, EFFENDI!
Németh és Horn lebontatta, Orbán újjáépíttette, lehet, előbb-utóbb aknákat is telepíttet a határra ez az idióta.
Friss hír, hogy kikerültek a kerítésre a táblák, melyek szerinrt a kerítés áram alatt van, ami hálistennek hülyeség, de ijesztgetésre jó, az összes magyarul beszélő arab 
farokfelcsapva menekülni fog.

Az a pőre tény, hogy a dupla kerítés mögé egy harmadik kerítés is épül, melyben valóban lesz áram - gyengeáram, melynek segítségével jelezni lehet a határsértés tényét, helyét, - volt már ilyen a nap alatt, SZ-100 jelzőrendszernek hívták.
Egy ilyen berendezéshez is kell rengeteg oszlop meg tengernyi drót, viszont ahol ilyen van, oda nem kell a pengés dróttal koronázott kerítés, amiből már két sort kifeszítettek , szép profitot biztosítva a vélhetően Mészáros Lőrinc tulajdonában levő Első Nemzeti Penge és Drót Műveknek.



Bár, ha lopni kell, akkor Orbán kreativitása felülmúlhatatlan, és mint tudjuk, ő takarékos ember, a fületlen gombért is lehajol, mégis hadd adjak szaktanácsot, mint hajdani határőr.
Jelen állapotát tekintve fennáll a veszély, hogy a jelzőkerítésnek a nemzeti elkötelezettséget nélkülözni kénytelen állatok ( szarvas, őz, liberális, sorosbérenc) szándékosan nekirohannak, a határvadászt felverik legédesebb álmából (enni kap és tetőt a feje fölé, ha szakad az eső...) ez pedig rontja a harci morált és csökkenti az állomány harcértékét.
Ezért célszerűnek látszik egy újabb sor kerítést húzni a jelzőrendszer elé, nevezhetjük akár vadfogó kerítésnek is, egyet pedig a jelzőrendszer mögé a szexuális késztetéseiknek engedő ám régi szeretőiktől elkerített dühös földikutyák ellen, így a kerítésrendszer máris ötsorosra bővült
Utoljára ilyet Verdunnál látott az emberiség, mígcsak a gáztámadások miatt meg nem vakult.
Itt a gáz helyett Habonyt alkalmazunk, ő is tiszta gáz - vakulj paraszt!
A helyettesítő eljárás kétségkívül bevált, magyarember éleslátásban mára már lenyomja a vakegeret.



Ami azt illeti, ha ezt valaki elmesélte volna nekem a klubban 1989-ben, hát halálra röhögöm magam, mert ugyan már azidőtájt is voltak jelei a telhetetlen bírvágynak, darabideig még a gyanakvó népek is azt gondolhatták, hogy megérkeztek a népükért élő romlatlan fiatalok, akik majd rendet tesznek a magyar ugaron.
Ajánlom ezt azok figyelmébe, akik ma azt gondolják, hogy megérkeztek a népükért élő, stb., stb... 
Ami Orbánt illeti, három eset van: 
1. Kiszámolta az ország + Felcsút + Cinege utca körbedrótozásához szükséges drótmennyiséget, és megállapította, hogy ez jobb üzlet talán még Paksnál is.
2. A paranoiája elhatalmasodott, emellett azt szokta álmodni, hogy meztelen arab férfiak üldözik ágaskodó öntudattal, és azt kiáltozzák neki, várj meg Bucibugyi, Kadhafi sem panaszkodott!
3. 1+2

Szeretem az ilyen felvillanyozó híreket, hát még hogy szeretheti az a mélymagyar koma, aki leordította a hajat a rohatt kebabsütő migráncs fejéről, mert az angolul kérdezte meg tőle, hogy na mi kő?
Tőle, a magyartól, Magyarországon - angolul - tűrhetetlen impertinencia.
Utána még megverte azt az asszonyt is, aki szóvá tette a viselkedését, de meg is érdemli az az ostoba liba, aki egy állaton az emberséget kéri számon!

Rejtőnél persze mindenre lehet megoldást találni, az ilyen embert például egy cellába kellene zárni Mehárral, a törökkel, döntse el Mehár és kis menyasszonya egymás között az etnikai konfliktust...

:O)))

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyjából hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is,meg még az aknazár ,és nyomsáv .Valamelyik hozzászólásomban ezt már máshol le is írtam.Üdv.

Promenad írta...

Már csak a lövetés van hátra !
Ha rajta mulna......

Levanszarva Mégaszaris írta...

Ugyanmár Promenád! (a gyönyörbe?)
Szemkilőni csak a gyurcsótány szokott!
(ilyet feltételezni A Mi Sohanemhazudónról...)

1970 írta...

Promenad

Ez sajnos nem vicc:( Tartok attól, hogy odáig is eljutunk, olyan sebességgel rohanunk a mélybe...

Névtelen írta...

Sziasztok:

nézzétek meg:
https://www.youtube.com/watch?v=TrLfHOR0TgM

""Szabad vagyok" - mondta a majom a rácsnak / "Én nem" - mondta a rács - "engem majmok köré zártak"..."
Rolls Frakció

üdv. Zoli

Olasz Ildikó írta...

Én már többször közzétettem abbeli véleményemet - mindjárt az első kerítés építése során, - hogy aztán majd jön a taposó akna...
Más.: "Nincs áram a kerítésben" Tessék mondani, hogy akkor hogy jelzi a migráncsot?
Hogy gyenge áram? Hm. Gábo-majorban (Martonvásár külterülete) volt a Kádár villa/vadászház.
Az egész villanypásztorral volt körülkerítve. Környéken lakván gyakran kirándultunk arrafelé, sőt volt egy kis kertünk is a szőlőhegy oldalában. Szóval kirándultunk, nem éppen kijelölt turista utakon (mert nem volt!) és belülre tévedtünk az elkerített résznek. Nem láttuk a kerítést, valószínűleg hiányzott azon a szakaszon ahol "bementünk". Toronyiránt sétáltunk, és nem messze a vasúti sínektől ott volt a marhapásztor. Férjem lezserül átlépett rajta, én meg gondolkoztam, hogy alatta-e, vagy felette. Én is átléptem. A lábszáram hozzáért a dróthoz. Hetekig hordtam a nyomát. Megégetett.