2020. december 5., szombat

BRÜSSZEL! ERES(S)Z EL!


Hát, ez az államtitkár-helyettes talpig vasban, ez nem jött be, sajnos.

Pedig olyan ígéretes volt, és nem is lett volna baj, ha a Demeter Szilárd által okozott botránynál megállt volna a Fidesz pech-szériája, de nem.
Érkezett Szájer az ereszcsatorna lefolyóján, mint egy fordított Mikulás.
Volt zsákjában minden jó, extasy meg mogyoró, fogai között tartotta a bugyiját, lent meg nem rénszarvas várta, hanem rém szar helyzet, éber állampolgárok, meg még éberebb rendőrök.
Lett szép kis botrány, Szájerből öt perc alatt kitört a belátás: amit tett, az nem egyeztethető össze szeretett pártja erkölcsi értékrendjével, melynek határa valahol a református püspök íróasztalán megkefélt istenfélő asszonyállat és a vazelinos seggel orgiázó EP képviselő között húzódik.
Persze csak akkor, ha a botrány világraszóló, mert ha csak itthon orgiázik, akkor a kutya sem ugat utána, nem írnak róla az újságok, nem tud róla a net locsifecsi népe, nem beszélnek róla a televízióban, így aztán ha nincs hír, akkor tény sincs, honi soit qui mal y pense!

Ezzel együtt, a Fidesznek így is szerencséje van, hiszen a szőrmók Jozefin belföldön ellopta a show - t a vicces történettel a valóságos problémák elől, ameddig mindenki a feketeszakállú ereszcsatorna-táncos negatív Mikulás hervadt fenekével foglalkozik, addig nem töri a fejét azon, hogy tulajdonképpen ki hatalmazta fel Orbánt arra, hogy személyesége torzulásából adódó becsípődéseit, bölcs pofával előadott primitív és korszerűtlen, ártalmas államszervezési nézeteit mint a magyarok véleményét adja elő.
És nem kezdi el számolgatni, hogy idétlen hepciáskodásával mennyi pénzt emelt ki a zsebéből, pedig tudhatná, hogy semennyit, hiszen ha az eddigi szisztéma szerint folyósítják továbbra is a támogatásokat, akkor abból neki továbbra se jut egy árva peták se, az mind a Vezér és kétlábon járó pénztárcái zsebében landol. 
És nem kezdi el nézegetni a statisztikákat, melyekből kiderül, hogy Orbán kiváló víruskezelési módszerei miatt az elhalálozások számában Magyarország jobban teljesít, mint jónéhány állam.
Már minden az övé ebben a szerencsétlen balek országban, övé a Balaton, a Budai Vár, az idegenforgalom, a légitársaság, a divatipart lánya, maga Koca Chanel tartja dolgos két kezében.
Van saját erőszakszervezete, hogy Rákosi is megnyalná a tíz ujját, ha látná, fia készül a vezérkari főnök posztjára, vannak harckocsijai, repülőgépei, aknavető-gyára, csak éppen esze nincs - igaz, alattvalóinak se sok... - és lassan már olyan európai politikus sincs, aki szóba állna vele.
Most, hogy szorul a hurok látja, hogy taktikát kell váltania, és egy percig sem habozik.
Ki akarja léptetni az országot az Unióból, mert még azt is jobbnak véli, ha kilátszik az ország segge a gatyából, mintha nem folytathatná az állami szintre emelt lopást és rablást.
Ez elsősorban elvi kérdés, hiszen neki annyi már mindenképpen lesz, hogy brüsszeli csipkével foltoztathassa be saját gatyáját...


Szóval, oda kell figyelni rá, mert már elkezdte a sunyi uszítást, természetesen az egyszerű emberek félelmeire alapozva, és addig kellene megértetni a néppel, hogy mi a helyzet, ameddig teljesen magához nem hülyíti ez a profi népbutító, ócska manipulátor.
...“mert miközben jogállamiságnak nevezett politikai vitákkal töltik az urak az időt, aközben ott, ahol leginkabb szükség van politikusokra és döntésekre, az emberek életének a megvédésére, ott egész egyszerűen megelőznek bennünket azok, most a britek, akik kiléptek az unióból” - mondja, miközben a briteken kívül még más nem lépett ki az Unióból, és még az se derült ki, hogy mi ennek az ára London számára.
Mindenesetre tudatosítani kellene, hogy a magyar gazdaság az Unió nélkül jószerivel életképtelen lenne, és amikor szembefordul Merkellel, akkor megkérdezhetné valakitől, aki nem neki gyártja az elemzéseket, hogy a magyar gazdaságban mi a szerepe a német autóiparnak.
A világban eléggé bonyolult időszak következik, az új amerikai vezetés élezni fogja a konfrontációt Kínával és Oroszországgal, ki tudja, mitr hoz a jövő a békés egymásmellett éléstől az atomháborúig terjedő skálán.
Egy ilyen helyzetbe belemenni egy, a valóságtól már régen elrugaszkodott harcimarci vezetésével, nem a legjobb omen.
Vannak helyzetek, melyekben az erőlködés csak meglehetősen büdös terméket eredményezhet.


Persze, nem baj az, ha a nép kiröhögi álszent és képmutató elitjét, legalább végre szembenézhet azzal, hogy kik kezébe adta saját és gyermekei sorsát, de azért ha könnyesre is röhögjük magunkat a Nemzeti Rúdtáncoson, nem szabad, hogy a könnyek elhomályosítsák látásunk.
Oda kellene figyelni a lényegre, és nem kellene hagyni, hogy ez a maffiózó egy HUXIT-el feltegye a koronát művére, - aztán majd saját fejére.
Idejében kell odafigyelni rá, mert ha válasz nélkül dumálhat hülyeségeket, akkor arra kereslet is támadhat, hiszen a nép is fekete-fehérben gondolkodik és megvannak a régi, jól bevált ellenségek: migránsok, Soros, Brüsszel, Gyurcsány...
Észnél kellene lenni...


:O)))

5 megjegyzés:

glorianna írta...

"Észnél kellene lenni..."
Nyunyókanéni nem javasolja a vendégeskedést :)

stirlitz írta...

Holvan a böbe most hallgat a huxital meg a szájer origával?

góbé írta...

A felülmúlhatatlan és jogos, a lényeget a faluvégeken is megvilágitó malicia, vitriol után irásod legfontosabbja:

"... Oda kellene figyelni a lényegre, és nem kellene hagyni, hogy ez a maffiózó egy HUXIT-el feltegye a koronát művére, - aztán majd saját fejére.
Idejében kell odafigyelni rá, mert ha válasz nélkül dumálhat hülyeségeket, akkor arra kereslet is támadhat, hiszen a nép is fekete-fehérben gondolkodik és megvannak a régi, jól bevált ellenségek: migránsok, Soros, Brüsszel, Gyurcsány...
Észnél kellene lenni..."

Ez, ennek kibontása, megvilágitása szintén fontos lenne...

Tudom hogy nem illedelmes dolog itt a poszton egyéb irásokat proklamálni, de egy Breyer G. nevü illető hozzákezdett. Több mint tanulságos...:

https://varosikurir.hu/miorbanviktorunk-pedzegeti-az-uniobol-valo-kilepest/

kekec írta...

Nos, Orbán ért a néplélekhez és a propagandához. Az ellenzék hálás lehet neki, mert helyettük előre kidolgozta a választáson követendő fő vonalat: Európa vagy Ázsia? Bár már Ady is megírta, hogy "Menjünk vissza Ázsiába. Szeretett úri véreim:" Tehát ez azért kétesélyes.
Mert a guppimemóriájú átlagválasztó netán beszopja, hogy jobb neki kelet felé....
Szegény néhai Cseh Tamás de jól megénekelte: "Tőled úgy félek, hogy elrontod,
Te marha magyar szavazó."
https://www.youtube.com/watch?v=wIztvzr5TZ8

1970 írta...

Kedves kekec!

A "gruppimemóriájú átlagválasztó"(?) nem politikus és nem az a feladata, hogy politikát csináljon. Amikor ilyen véleményeket hangoztatunk, akkor valójában semmi mást nem teszünk, mint elkenjük a politikai elit felelősségét, és egyszerűen mindent rátolunk a "népre", vagyis arra az átlagemberre, akitől - a napi robot, kínlódások, a családfenntartás nehézségei mellett - elvárjuk azt is, hogy politikát csináljon, miközben 30 éve folyamatosan szinte minden politikus a pofájába hazudik és hülyének nézi.
Minden tiszteletem Cseh Tamásé, de ezzel a sorral semmi mást nem tesz, mint ezt a gondolatot erősíti, ami gyakorlatilag 30 éve semmi mást nem hozott ennek az országnak, mint folyamatos leszakadást és zuhanást.