2020. december 15., kedd

MINT BIKA A TARKA TEHENET



Hajdan, a daliás időkben rámosolyogtam a nem túl vonzó hölgyre, és mivel szerintem minden nőnek kijár a kényeztetés, hát sejtelmesen megígértem neki - egyszer még megleplek, mint bika a tarka tehenet!
Az áldozat általában szemérmesen lesütötte kökénykék szemét, és csak a legbátrabbja kérdezte meg, hogy a bika hogy lepte meg a tarka tehenet?
Ilyenkor illett elkenni a választ, mert hát az ember mégsem mondhatta meg az igazságot a túlfűtött szexualitással megáldott hölgynek, miszerint a bika azzal lepte meg a tarka tehenet, hogy a feketét tette boldoggá a legelő lágy ölén...
Azért jutott eszembe ez, merthogy attól tartok, jelen esetben mi játsszuk a tarka tehén szerepét, míg Nagyurunk - különösen péntek reggelente - a bíkát alakíthatja, ha nem figyelünk oda.


Egyébként is vonzódom a különféle összesküvés elméletekhez, konteokhoz, remek agytornák mellesleg - és most megint ideje lenne elspekulálni a helyzeten, melyben Orbán engedte, hogy az ellenzék kiszinezzen egy választókerületi átalakításról készített kifestőkönyvet.
Lenne erre reális esély, ha akár csak elméleti szinten is veszélyeztetné ez a Család hatalmát?
Ugyan!
És aki ilyennel próbálkozna, azt azonnal elásnák, mint a Nagy Levint a kiéhezett légionáriusok a sivatagban, mikor szakácskönyvből vett idézetekkel szórakoztatta őket.
Még, hogy választókerületek határainak módosítása más által!
Piha!
Hát akkor mi lehet a magyarázat?
Legfeljebb az, hogy a választások alkalmából már nem fog számítani az eredmény, merthogy addigra megváltozik a helyzet, és mindegy lesz, miként a szélső háznak, hogy melyik oldalról pisilik oldalba...
Fel kellene egy ilyen helyzetre készülni és megvizsgálni a realitását, kidolgozni az ellenlépéseket - mondjuk vágyvezérelt elképzeléseink magunk mögött hagyásával...
Hadd írjak le egy lehetséges forgatókönyvet!


A politikai helyzet jelenleg mindenféle változtatásra alkalmas, hiszen éppen el vagyunk foglalva Szájer vazelínes kézzel végrehajtott csatornacsúszási magánszámával, az Európai Unió leigázásával.
Utóbbival már majdnem végeztünk is, már csak Soros tartja magát, de már nem sokáig, már elküldtük neki a létrát...
Orbán nem akar miniszterelnök lenni, unja már, meg ki is nőtte ezt a kabátot, már régen világpolitikai tényező - így aztán addig még, míg rendelkezésére áll a bűvös kétharmad, elrendezi a jövőt.
Persze egy kupac kutyaszar is lehet világpolitikai tényező, Biden nem figyel, belelép, elcsúszik, agyalapi törés - megváltozott a történelem menete...
Áder mandátuma lejár, majd kap tíz-tizenkét horgásztavat, meg egy örök életre szóló horgászengedélyt a Balatonra, hadd örüljöm a málészájú, aztán a legbátrabb százharminchárom végrehajt néhány apró módosítást a tejbegríz-szilárdságú alaptörvényen és bevezeti az elnöki rendszert.
Az első felturbózott elnököt az Országgyűlés választja kétharmaddal, mandátuma tíz évre szól és korlátlan esetben megújítható, a nevének O betűvel kell kezdődnie és iktorra végződnie, jogköre a francia, az amerikai, az orosz és a kínai elnökök jogköreinek dialektikus elegye.
Ő nevezi ki és váltja le a miniszterelnököt, ő a hadsereg főparancsnoka, az első református esztergom-budapesti érsek, a hit és család védelmezője, jelszava: "Amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra!".
Díszruhája a kacagány, hadd röhögjön Európa.
Pallosjoggal
 rendelkezik és a ius primae noctist is gyakorolhatja, továbbá személyes adószedési és árumegállítási joggal rendelkezik.
Ő dönti el, hogy kit mivel oltsanak be, a skála a szenteltvíztől a stronciumig terjedhet.
Megválasztása után a stallum megnevezése Köztársasági Elnökről  Magyarország Kormányzójára változik, megszólítása esetén az "Őfőméltósága" előtaggal.
Felesége a First Laundress.
Bírálni tilos, felségsértés bűncselekményének minősül és hat hónaptól tíz évig tartó átnevelő táborral büntetendő, melynek örökös főfelügyelője Kövér László nemzettárs.
Joga van nemességet és stadionokat adományozni bel és külföldön egyaránt, továbbá visszaadhatja az elvesztett szűzességet is.


Lehet, ez így kicsit túlzás, habár... - de maga a helyzet bármikor bekövetkezhet, miközben hatékony ellenzékünk el van foglalva a kerékpársávokkal meg Szájer bánatos seggével.
Aztán egy éjjel Semjén belopakodik a Parlamentbe és másnap a legbátrabb százharminchárom ezerrel nyomja a gombot, nehogy ne kapjon libacombot.
Utána meg várhatjuk évekig a százharmichárom csobbanást, melyet százharminchárom szemétláda Dunába hajítása okoz.
Okos népünk sajnos nem a kapkodásáról híres...


:O)))

4 megjegyzés:

MoonRiver írta...

A bánatos, kacagányos jövő. Ej, de megérdemeljük ezt. Kedves Pupu,én is nagy konteós vagyok. De nem örülök a sikernek, még ha fél siker, abból is több van, mint elég. Kár, hogy megint úgy vélem, igazad van.

pleinair írta...


Kicsit se túlzás, amit váteszként előre látsz. Eddig még a látnokok is kudarcot vallottak, mert amivel hős vezérünk napról napra meglepett minket, arra legrémesebb álmainkban se gondoltunk. Én már semmin se lepődöm meg. Azon se csodálkoznék, ha a hadsereg főparancsnokaként páncélautója biztonságából levezényelné egy háború kirobbantását, hogy visszafoglalja Erdélyt és az elcsatolt területeket. Ezt már birtokán épülő betonerődjéből vezényelné le. És hol van még ettől világpolitikai tényezővé válásának megvalósulása, aminek végső következményeként majd lába előtt hever egész Európa.

1970 írta...

Kedves PuPu!

Nem vitted végig a gondolatmenetet következetesen: Magyarországnak abban az esetben lesz "kormányzója", ha királysággá válik, hiszen a mi történelmünkben ez a pozíció a törvényes uralkodó helyettesítését szolgálta. És micsoda kormányzóink voltak a 20. században (Habsburg József Ágost főherceg őfőméltósága, vagy a lovastengerész), az ember csak ámuldozik...:)))
Szóval: nem a kormányzói tisztség a végcél, ha már királyság leszünk. Még "dinasztiánk" is lesz?!:)
Pleinair nagyon pontosan leírta az őrület egyre súlyosabbá válásának rémképeit, amelyből a legfélelmetesebb egy háború kirobbantása. Az ember azt gondolná, hogy a 20. század első felének tapasztalatai megtanították velünk, mit ne, de úgy látszik, hamar felejtünk. Most örülök igazán, hogy lányom van...

1970 írta...

Kedves PuPu!

Elnézést az OFF-ért, de egy nagyon érdekes interjút ajánlok mindenki figyelmébe. Talán még egy kicsit kapcsolódik is a témához:
https://merce.hu/2020/12/17/ehhez-a-peldatlan-naci-sikerhez-alig-kellettek-a-nemetek/