2021. március 28., vasárnap

KÍSÉRLETI KOMMENTEK 0328

Nem mai a szándék, szegény Bessenyeinek lehet, még a csontvázát is reptetnie kell, hogy szeretett vezérünk biztonságban érezhesse magát.
Jelenleg ugyanis Bessenyei Péter gyakorlórepülőtere a Felcsút melletti terület, de egy tisztességes nehézbombázónak, vagy egy Airbusnak azért össze kellene kapna magát a hibátlan le és felszálláshoz. Ezért kell az új reptér, ahol már nem ugrál a fűcsomókon a gép.
Vezérünk a repüléshez is vonzódik, első regnálása idején az Adriáról is a Honvédség AN-26 típusú szállítógépe hozta haza a kis családot, mondhatni az Ancsa hozta haza Ancsát, sajnos vele jött a férje is.
Páratlan látvány volt, ahogy lesétáltak a hátsó rakodórámpán, ausztrál tehenészetről készült filmeken lehet ilyen jelenetekkel találkozni.
A fejlődés ezzel nem áll meg, a hatvanpusztai birtok mélyéből alagút épül majd a repülőtérig, a földalatti hangárig, melyből fenyegetettség esetén elreppenhet majd paranoiás Reménységünk, mindannyiunk nagy megkönnyebbülésére.
Utána már csak a Budai Vártól kell kiépíteni egy alagutat Alcsútig, első a biztonság!


EU-biztos: Nem lesz kötelező az uniós oltási útlevél

Leginkább azért, mert nyárra elérjük a kollektív immunitást, ehhez már csak négyszázhúsz millió adagot be kell oltani az európai karokba, aztán jöhet a dínom-dánom.
Vagy kisnyúl.
Esetlege egy új mutáció, a fene tudja, mi várható, de persze míg élünk-remélünk.
A világ pedig egyre idegesebb.
Vegyetek kutyát, az valamennyit hoz az ember állapotán!

1 megjegyzés:

Bubu64 írta...

Ne vegyenek, inkább menhelyről hozzanak ki.Egyébként a cica is megteszi, ha nem ragaszkodsz a 3-4 óránál több éjszakai folyamatos alváshoz.:)