2021. április 7., szerda

KOMMENT 0407 ÍGÉRET

 Börtönben lesz a helye azoknak, akik százak haláláért felelősek!

Gyurcsány ma a parlamentben kedveskedett a kormánynak, meg a  bátraknak, akik lehetővé teszik a mi kis diktátorunknak, hogy úgy játszadozzon emberéletekkel, mint hajdan a pici pörsenéssel a combja táján, úgy kamaszkora delén.
Persze lett felhorgadás, mecsoda rettenetes dolog, megfenyegette őket Gyurcsány!
Tévedtek, ez nem fenyegetés volt, hanem ígéret, az pedig úgy jó, ha betartják.
Itt volt az ideje, hogy a helyzetért, a huszonkétezer halottért felelős hályogkovácsok szembenézzenek saját helyzetükkel, és elspekuláljanak azon, mennyire és mennyi ideig tartható ma Európa közepén egy ázsiai típusú diktatúra?
Miért jó az nekik, ha egy bukás esetén a kleptokrácia tagjaként kell felelősséget vállalniuk egy enyveskezű szociopata bűneiért?
A börtön réme ott fog motoszkálni ezután valamennyiük agyában, persze ettől még nagy lesz a pofájuk és iparkodnak minél több pénzt kimenteni, de a rettegés ettől még nem múlik, - ezek ugyanis gyávák.
Ha nem lennének azok, akkor itt ma nem lenne diktatúra, hanem demokrácia lenne a megszokott hibákkal, tévedésekkel.
Anglia királynője nem merne megengedni magának olyasmiket saját alattvalóival szemben, mint amilyeneket a mi alávalónk megenged magának.
Most legalább van min spekulálniuk, mikor ágyba bújnak este...


Napi suttyóság: a Bizottság elnökét egy sámlira is ültethették volna ezzel az erővel Ankarában

Kijelölte a helyét az Európai Bizottság elnökének Erdogan.
Számomra a meglepő az volt, hogy az Európai Tanács elnöke, Charles Michel szó nélkül ment el a dolog mellett, merthogy a török basa lenézi a nőket, az talán kalkulálható, de egy európai politikustól ez azért durva.
Van még mit cizellálni ezen az Unión...


:O)))

14 megjegyzés:

góbé írta...


Gyurcsány sajnos mos alulmúlta önmagát. Nem azzal amit mondott, hanem ahogy ezt előadta.
Ha állitok valamit, itélek, nem csak praktikus de illő kellően indokolni is nem pedig a csibész apuról anekdotázni.
Lehet rossz papirost adtak neki, mert szerintem inkább azt akarta mondani, pl:

Monjuk hogy a kormánynak felelnie kell merthogy a kezdetektől elsumákolta a tesztelést, a kontakt-kutatást. El kellett volna látni a háziorvosokat, a szakrendelőket ingyenes tesztekkel, de ezen is nyerészkedni akartak, de legalábbis sajnálták rá azt pénzt, amit mi fizettünk meg adó formájában.
A dudálók megrendszabályozására, meg minden marhaságra volt rendőr, kontaktkutatásra, már alig akadt.
Az állam pénze a mi, a nép, a polgárok pénze. No ebből egy fillért sem forditottak sem a járvány megfékezésére sem annak gazdasági hatásainak leküzdésére.
A hitel-moratórium szép dolog ez sem került egy fillérjükben sem. A kiesett bérek kompenzációja összegszerüen nevetséges, annak végrehajtási módja cinikus és megalázó.

Nem nyújtották meg 6-9 hónapra az álláskeresési járadék folyósitását, nem emeltek pl. családi pótlékot. 10-100ezrek maradtak, és vannak már egy éve jövedelem nélkül.

Nem emelték meg a covid-fertőzött betegek táppénzét 100 %-ra mellyel elérték hogy dolgozók tömegei inkább eltitkolták a betegségüket, bejártak dolgozni hogy megélhessenek.
Ezzel maguk ha indirekt módon is a járványt terjesztették.
Mint ahogy azzal is, hogy az önkormányzatok szivatása érdekében felhatalmazásilag megszüntetett parkolási dij miatt, autók ezrei köröznek egy éve a belvárosokban parkolóhelyre vadászva, majd a fölösen túlszennyezett levegőt sziva talál haza a munkában megfáradt polgár 1-1,5 óra múlva

Semmit nem tettek ami maguknak pénzbe került volna, holott az a mi, az adófizetők pénze!!

A járványt, a teljes felhatalmazás árnyékában a magyar emberek és az EU- pénzét felhasználva viszont ezer-milliárdokat talicskáztak ki strómanoknak nerr-lovagoknak.

"A halottak száma a mérvadó"..." a felelősség az enyém" Ezeket a miniszterelnök monda nem is olyan régen.

Önnek most belátva tévedését, durván elhibázott politikáját, melnek az eredménye hogy Magyarország vezeti a halálozási statisztikát le kellene mondania. Ha nem teszi, azt kell gondoljam hogy szándékosan volt nemtörődöm és hanyag, felelőtlensége miatt ezrek haltak meg
akik ma is köztünk lehetnének.
Ráadásul éppen most, amikor legjobban dühöng a járvány, 200ezer a coviddal szemben védtelen pedagógust és 2millió védtelen nebulót kényszeritenek zárt terekbe mit sem törődve azzal hogy az oktatási intézmények igy potenciális fetőzés-gócokká válhatnak.

Ezért önnek felelnie kell! Előzze meg a bajt, és mondjon le. Ez később enyhitő körülmény lesz az ön számára.

Belák Andrea írta...

Gondolod, hogy szoronganak? Legyen igazad!

Geza írta...

Szegeny ember (maarmint a DK elnok) eloadja a szokaasos globalis ellenzeki nyavajgaast es vagdalkozik az covid hiszteriaval, mintha az emberek nem lennenek semmiben sem felelosok. A taktika egyeebkeen valoszinu bevalik, a demokrataak az USA-ban az elfajult CNN-el simaan megtettek. Az alaptalan gyilkossagi vadjait pedig senki sem fogja szamonkeerni, fo a gyozelem, meg meeg 10 eev maszkolaas.

Ottilia Marton írta...

sajnos tényleg nem volt jó indulatból beszélni

de volt már előtte rémes vita-- de az sem mentség
Engem sokkal jobban izgat az, hogy Karácsony--ha nyer-- lesz főpolgármester választás új?
Dobrev Klára nőből van, ebbe a katyvaszba beengedni és elhasználni a személyét pazarlás
és ott van Jakab Péter--aki alapvetésében népnemzeti
igaz a többi is (mszp, P, lmp )

És tényleg nagy kultúrharc ez-- de nem tudni ki lesz a győztes:
az európai mainstrem vagy valami egészen egyedi

Attila írta...

Kedves Géza!

Aligha gondolnám, hogy globális ellenzéki nyavalygás lenne a 23000 fölötti száma. Ebben lakosságarányosan dobogósak vagyunk! Sajnos ez a szám el fogja érni a 30000-et, ha nem többet! Természetesen az embereknek is van felelőssége, de ez elhanyagolható a kormányzati felelősséghez képest. CNN? Megkérdezném, hogy mikor néztél élőben és melyik szolgáltatónál CNN-t? Néztem élőben, de biztos elfogult vagyok, mert nem láttam tőlük semmi elfajulást. Sőt! Volt hogy 2 másik TV társaság bejelentette Biden győzelmét, de a CNN megvárta a hivatalos eredményt. De például a FOX tényleg elfajult! Annyira elegük lett Trump semmitmondó hazugságaiból, hogy egy nagy jelentőségűnek beharangozott Trump sajtótájékoztató elején elsőnek összecsomagoltak és faképnél hagyták Mr. Presidentet. Az a FOX amelyik, amelyik lelkes támogatója volt Trumpnak. A többtucatnyi elvesztett perekről most ne beszéljünk!
Válaszodat várva, üdvözletem küldöm:

Attila

Anarchista írta...

Szerintem nem a politikát kell cizellálni, hanem a népnek kell a saját kezébe venni a dolgokat. Mert hello! Azért még mi vagyunk többen. És ha zsirmalacot lehajítják a Várszínház-ban neki készült erkélyről, akkor kénytelen lesz engedelmeskedni a gravitáció törvényeinek. Ez nem lenne cizellált, viszont hatékony és szórakoztató...

anteus írta...

Ez komoly teljesítmény - gratula.

Bubu64 írta...

Kedves Pupu! Hova tűntél? Nincs meg a napi betevőm.

jejec írta...

Azért nem ártott volna az igérgetés mellé néhány jogászkodó érv is: pl, hogy a minden tagját kollektivan felelősségre fogják vonni a nemzeti vagyon hűtlen kezeléséért - ha az anyagi részesedés bizonyítható - vagy legalább a hanyag kezelésért. A büncselekmény bírósági megállapítása után egyszerűen megsemmisíthető az alapítványok alapító okirata, amely bűncselekmény űtján készült.
Ugyanez egyébként a "133 bátor ember" felelősségre vonására is, mivel legalábbis bűnsegédek voltak ehhez.
Napláne az eredeti "alaptörvénykező" fideszes tagokat is felelősségre lehetne vonni alkotmányellenes puccs miatt, mivel a 4/5-ös alkotmányozási többséget 2/3-al változtatták 2/3-ra.

1970 írta...

"És ha zsirmalacot lehajítják a Várszínház-ban neki készült erkélyről, akkor kénytelen lesz engedelmeskedni a gravitáció törvényeinek. Ez nem lenne cizellált, viszont hatékony és szórakoztató..."

Kedves Anarchista!

Ezt a megoldásmódot én magam is erőteljesen támogatom. Különösen annak fényében, hogy a jelenlegi katasztrofális helyzet "cizellált" megoldásában (elnézve az elmúlt 30 év történéseit) már nem hiszek...

magyarmagyar írta...

"Charles Michel szó nélkül ment el a dolog mellett"

Akkor most ez az alak micsoda? Hermafrodita? Mert hogy férfi nem, az biztos! Ha az lenne, leültette volna Ursulát ő meg állva marad. Vagy mindketten szó nélkül kimennek a kocsihoz és irány a repülőtér.
Szánalmas és roppant szomorú dolog hogy ilyen figurák vezető tisztséget töltenek be az Unióban.

magyarmagyar írta...

"Charles Michel szó nélkül ment el a dolog mellett"

Akkor most ez az alak micsoda? Hermafrodita? Mert hogy férfi nem, az biztos! Ha az lenne, leültette volna Ursulát ő meg állva marad. Vagy mindketten szó nélkül kimennek a kocsihoz és irány a repülőtér.
Szánalmas és roppant szomorú dolog hogy ilyen figurák vezető tisztséget töltenek be az Unióban.

Bubu64 írta...

Kedves Góbé!
Ez nagyon jó beszéd lett volna. Neked kellene írni Gy.F. hozzászólásait. Sajnos elég sokat hibázik mostanában.

1970 írta...

"Sajnos elég sokat hibázik mostanában."

Kedves Bubu64!

Az a legnagyobb baj, hogy a "mostanában" szót nyugodtan kihagyhattad volna a mondatodból. És akkor még erre jön rá kisgömböc 2.0 kiadása. Tragédia:(.