2016. április 2., szombat

SZERVEZZ MINDENT ÁT, DE JOBB LENNE, HA MEGÍRNÁD A HÁROM BORÍTÉKOT

A viccbeli három borítékból már kettőt felbontott a pocista, a másodikat már rongyosra használta, ebben van a "szervezz mindent át" jótanács, ami ideig-óráig segít, de a végtelenségig azért nem.
Az is biztos, hogy mindenki azt imádja csinálni, amihez nem ért, ami nem is lenne baj, ha nem mi lennénk az áldozatai a szorgalomnak, mellyel a faluszéli suttyó saját képére akarja formálni az országot, amelyik ezt immel-ámmal tűri - jobb híján.
Áttemetés, átkeresztelés, átszervezés - ez a szentháromság, ez segít megnyerni a múltat, és sajnos, azt  jól megjegyezte, hogy akié a múlt - azé a jövő.
Az elmúlt pár évben már megnyerte nekünk 1848-at, az első és a második világháborút, 1956-ot, legyőzte a törököket, a labancokat, és a kurucokat is egyúttal, hazavágta az oroszokat, rátolta a meggyilkoltakért a felelősséget a svábokra és meggyakta Európát, élén a vén spinével, aki képtelen ellátni Istentől rendelt feladatát.
Alig maradt valami megvédeni való, talán még lányaink erénye...
Megmentette a nyugdíjpénztári vagyont, a MOL részvényeit, a magyar energiaszektort, az állami földeket, megmentett mindent, ami nem volt lebetonozva, mert ha valamit lecsavaroztak, az nem volt elég, van neki saját csavarnyúzója, ugyebár.


Ami országos volt, az nemzeti lett, ami eddig egy név volt, az azonnal szent lett - így lett az Orbán térből is Szent Orbán tér, ott mindjárt az Istenhegyi út végén...
És mindent átszervezett.

Ami egyben volt, azt darabokra verte, ami szanszéjjel volt, azt egymáshoz csirizelte, sem a következmények, sem az eredmény nem érdekelte, a cél maga a tevékenység volt.
A mozgás, mert futás közben elhomályosul a látás, nincs lehetőség megfigyelni a részleteket, észrevenni minden gödröt, és mire kiderülnek a turpisságok, már késő.
De panaszra nincs ok, a média minden hétre kapott egy gumicsontot, azon elnyámmoghatott, az értelmiség meg - egymásra mutogatás közben - bánatoskodhatott rogyásig.
Persze azért a szent cél teljesült, Isten szeme mindent lát, ami nagyon helyes is, hiszen egy fűszál se rezdülhet ebben az országban az ő beleegyezése nélkül.
Ezt már a Biblia, sőt a Tóra is megírta, de lehet, még a Korán is.


Most éppen a terrorfenyegetettség ürügyén megy a hajcihő, új szervezet végzi majd a terrorellenes intézkedések összehangolásának és az információk egy kézben tartásának nemes feladatát.
Ettől majd minden kisimul, az ISIS rettegve vonja vissza nyilatkozatát, leveszi a célgömböt a fejünkről, és farkát behúzva rohan megmerényleni a portugálokat, esetleg az usákokat.
A terroristákat Orbán úgy húzta rá az országra, mint az ominózus majom a staniclit a farkára, de ez maradjon közöttünk, hiszen fideszes honfitársaink ezt másként tudják.
Szerintük Musztafa vicsorogva rontott rá hazánkra, bizonyára a baloldal tagja ő is.
Migráncs és terrorista, aki ezidáig feszült figyelemmel kísérte hazánk és az iszlám viszonyát, asszonyaink bögyét-farát, majd meglátva Szili Katit új beosztásában, elirigyelte tőlünk még a disznósajtot is.


Az a néhány ember, akik majd ezt a nemes feladatot el fogják látni, ezidáig is ott ült valahol a szakma környékén, ha meg nem, akkor először kisérletezzen fehéregerekkel, ne velünk.
A helyzet az, hogy Európa sem túl nagy, mi meg még kisebbek vagyunk, és ha nem fogunk össze a többi állammal, akkor teljesen hiába csináljuk a hajcihőt.
Akkor lesz egyel több sóhivatal, melyben a Fidesz vazallusai töketlenkedhetnek, csak éppen eredmény nem lesz.
Hacsak ki nem konzerváljuk a T-55-ös harckocsikat a gépzsírból, akkor a lánccsörgés hangja el fogja nyomni a gyomrok korgásának hangját.
Egyre durvább a helyzet, de Pocaknak szerencséje van.

Persze, aki már rulettezett életében az tudhatja, hogy egyszer minden sorozat megszakad, de hogy mikor, és milyen oka lesz ennek, azt sajnos nem tudja senki.
Addig várjunk türelemmel és támogassuk a tanárokat, az egészségügy dolgozóit, a nincsteleneket.

Aztán, ha majd elkergettük őket, mi is mindent átszervezünk, visszaadjuk a tankönyveket és visszavesszük a lopott holmi maradványait.

Talán még élvezni is fogjuk a dolgot!

:O)))

8 megjegyzés:

Úzbence írta...

PuPu!Eléggé elkeserítő amit írtál,de mind igaz,szépen csokorba szedted. Az a legelkeserítőbb,hogy mindez megtörténhetett egy alkotmányosnak csúfolt "jogállamban".Pedig árad a rothadó krumpli szaga!De Te azt mondtad,hogy a krumpli örök!Akkor szépen nézünk mi ki! Hallgathatjuk tovább a hurrádejólteljesítünk hazugságot!Ez már orbáni polgárháború,amit a mindent a hatalomért és a pénzért hirdettek meg.A MIKORRA nagyon kíváncsi vagyok,amikor ennek befellegzik.Remélem megérjük!Hátha elhatalmasodik pocin az eddig csak feltételezett skizofrén paranoia!

hello írta...

Szívszorító, elkeserítő, az embernek ökölbe szorul a keze ezt olvasva:


Sándor Mária: feladom!


Sándor Mária: feladom!
Tegnap, 09:10
Megtanultam veszíteni, mert csak egy ápolónő vagyok!

bubo írta...

Vannak vesztesek és nyertesek. Viktor soha nem adta fel, mert tudja , nyerni , győzni csak akkor lehet ha nem adjuk fel.

Promenad írta...

Ha valakinek még kétsége lenne,olvassa el a Vasárnapi Hírek szombaton megjelent számában a "Sancho Pansa királysága " címú interjút egy híres pszichológussal,amely megdöbbentő jellemzést ad Orbánról.
/A cikk kivonata elolvasható a Vasárnapi Hírek online kiadásában/,

hello írta...

Orbán nagyon fél, mondja a pszichológus - A rezsim bukása után kiderül, hogy Sancho Panza királyságában éltünk

A cikk szerzője:

Dr. Varga Zoltán
• Pszichológus
• 50 éve foglalkozik pszichoterápiával
• Dolgozott börtönben, országos gyermekpszichológiai ambulancián, orvostanhallgatókat és leendő pszichológusokat oktatott a SOTE-n
• 20 éve a versenyszférában dolgozik, felsővezetőknek ad tanácsokat
• A Magyar Nemzeti Bank három elnöke mellett volt elnöki tanácsadó
• Eddig három könyve jelent meg, a legutolsó, A nehezen nevelhető felnőtt online verzióban érhető el

hello írta...

Egy kis kitérő:

Felkeltette az érdeklődésemet a fent említett pszichológus szerző.
Ha mást is érdekelne a könyve, idehozom az elérhetőségét:

A nehezen nevelhető felnőtt

165 oldal, kimásolni nem engedi, hogy kényelmesebb formátumban lehetne olvasni.
Elkezdtem tehát így, még csak az elején tartok, érdekes.



Donáto írta...

Mindenkinek ajánlom elolvasásra a "hello" által interjút, "A rezsim bukása után kiderül, hogy Sancho Panza királyságában éltünk"!
Remek interjú!

Névtelen írta...

A fentebb említett könyv a docplayeren már nem érhető el, viszont lett honlapja és kapható nyomtatva és e-könyvként is:
http://nenefe.hu
http://www.book24.hu/kereses.php?search=nehezen+nevelhet%C5%91+feln%C5%91tt&hol=0