OLDALAK

2021. január 26., kedd

SHAME, SHAME - SZÉGYEN, SZÉGYEN



Ott egye őket rakásra a fene, ahol vannak!

Mégis elképesztő, hogy nem elég nekik, hogy kilopják a szemünket, még ezzel a vakcina-üggyel is szórakoznak!
Viszont engedélyezték a banlanivimab nevű, eddig még sehol nem alkalmazott készítményt.
Pedig a nép egyébként is elég ideges már, és ez még nem is a vége, hiszen az anyagi gondok majd most fognak csak jelentkezni igazán.
Erre meg akarják venni a fiatalokat - adókedvezménnyel.
Hogy majd nem kell nekik személyi jövedelemadót fizetni, ha egyszer lesz jövedelmük.
És ha nem lesz? 
Mert mondjuk a cégek nem vesznek fel alkalmazottakat, mert nincs megrendelésük, hiszen nem építhet mindenki stadionokat meg hoteleket?
Közben már a fiatalokat is fenyegeti a vírus, ami ellen majd a tízparancsolatot mormolhatják.Ne lopj! - Dehiszen nem ők lopnak, hanem azok, akik nem gondoskodtak az életünk védelméről - vagy tehetségtelenségük okán, vagy nemtörődömségből, vagy hideg számításból - hulljon a férgese!
Menjenek mind a francba, ha lehet kézenfogva és sietve!


És nézzenek szembe a ténnyel, január vége van és itt áll a magyar lakosság védelem nélkül, csak a hablatyolást hallani, meg a felelősség tologatását, meg Péterfalvi Attla adatvédelmi biztos aggodalmait, hogy a lakosság adatai a Bajnai-Gyurcsány hálózat kezébe kerülnek.
Szegény Bajnai sem úszhatta meg, ezek akit csak lehet bekennének szarral, miközben maguk messziről bűzlenek.
Azzal is illene szembenézniük, hogy a tevékenységük és mulasztásaik eredménye halottakban mérhető, és ezek a halottak nem baleset áldozatai, hanem tudatosan dobják őket sírgödörbe, csak előtte még azt is szeretnék, hogy Orbán nevével az ajkukon boldoguljanak meg.
És ezek a halottak valakinek apja-anyja, gyermeke vagy más hozzátartozója, akit soha, senki nem fog már tudni visszaadni nekik, ők meg el vannak foglalva a gazdagodással meg a hatalmuk bebetonozásával.
Krisztus is, ha látná mai magyarországi egyházát, köpne egyet.
Mi lett ebből az országból?


Gyilkosok és rablók ezek, mind, beleértve a kétszázmillióért bevásároló igazságügyi minisztert, a demens Káslert, a Nemzet Nyunyókáját, a háttérben fosztogató Rogánt, a láthatatlan belügyminisztert, a funkcióhalmozó bankárt, de főként szociopata főnöküket.
Közben előhúzták a kalapból az "Orbánnál is Orbánabb" Lázárt, aki simulékony modorú, de önjellemzése nagyon találó.
A cél ugyanaz, de okosabb a tahónál és nem szarik a damasztabroszra, még ha meg is tehetné.
Előkészület lenne a hatalom átstruktúrálására?
Elnöki rendszer készül?
Az lenne a minimum, hogy az ellenzék beígérje nekik a rájuk rohadó műanyaglakatot, még azzal is jobban járnak, mint amikor majd a gyermekek rájönnek, hogy anyáik zsetonok voltak abban a rulettben, melynek nyereménye az ország volt.


Shame, shame,  - szégyen, szégyen - skandálta septa Unella a Trónok harcában, egészen addig, míg a Hegy meg nem tanította neki, hogy mi is az a szégyen.
Itt a nép lesz a Hegy, Orbán meg Septa Unella. 
Volt már ilyen a világtörténelemben, Kadhafinak hívták...

:O)))

3 megjegyzés:

  1. Igen, elnöki rendszer készül, csak még néhány törvényt át kell farigcsálni, míg van 133 legbátrabb magyar és rosszul alvó semmilyen zsóti. A Magyar közlönybe be kell tenni, hogy ezentúl nem a Sándor- Palota, hanem a Karmelita kolostor az elnök tanyája, nehogy már a főninek költözni kelljen, hiszen 2000 óta arra várt, hogy betelepedhessen. Az meg, hogy hegy a magyar nép? Pupu, ezt Te sem gondolod komolyan.

    VálaszTörlés
  2. Naná, hogy elnöki rendszer épül. Vagy azt hitte valaki, hogy Orbán kiteszi magát egy
    kétesélyes országos választásnak, amíg még van 2/3-a?
    De ezt azért még átgondolja. Mert előbb kellene a bajuszosszoarét felhatalmazni mindenféle jogkörrel. És Lázár túl potens, hogy irányítsa, mint Putyin Medvegyevet.
    Épp ezért kizártnak tartom, hogy előbb lenne elnök a mostani gyenge felhatalmazással és bízna abban, hogy később ezt majd kiterjesztik.
    Bár kezdhetünk gyanakodni, ha Áder a 22-es időhatára előtt "egészségügyi okból" távozna, amíg még van 133 "bátor"

    VálaszTörlés