2014. szeptember 27., szombat

KIS MÉRGELŐDÉS, NAGY HAZUGSÁGOK

Kövér Lászlót lehetne pénzért is mutogatni – mégiscsak ritka az olyan ember, aki mindkét végén képes szarni.
A Házelnök Úr pedig képes erre, és szerintem még büszke is lehet rettenetes nagy bátorságára.
Aki meg magyar, annak meg éghet a pofája egyvégtében, hogy ez az ember a Parlamentben oktatást tarthat a demokrácia mibenlétéről.


Kövér közjogi méltóság (ezen nagyon kell röhögni, méltóságos uraim, Áder-Orbán-Kövér méltóságok, könnyezni kell a röhögéstől…) tett egy-két megjegyzést az önkormányzati választások kapcsán egy XX. kerületi lakossági fórumon, szorosan a témához kapcsolódóan.
Elnézést, de hosszabban idézem a hvg cikkét, hogy a diagnózist mindenki maga állíthassa fel.


„Nem az oroszok vagy az amerikaiak ültették a nyakunkba Horn Gyulát, Gyurcsány Ferencet és Orbán Viktort sem, és nem is az amerikaiak fogják megmondani, utóbbi meddig lesz kormányfő, hanem önök - fogalmazott Kövér László.
Megjegyezte: Gyurcsány Ferenc "a magyar demokrácia totális csődje és mélypontja, remélem ennél mélyebbre nem jutunk, mert azt már nem lehet demokráciának nevezni". A volt kormányfő "az értelmiséginek nevezett emberfajta mélypontja", az, hogy Magyarország miniszterelnöke lehetett, nagyobb szégyen, mint az, hogy négy évvel a rendszerváltás után önként visszahozták Horn Gyuláékat.
Plakátragasztónak sem lenne szabad odaengedni egyetlen párt közelébe sem, nem miniszterelnöknek, pártelnöknek - fogalmazott.
2004. december 5-ét Gyurcsány Ferenc megbocsáthatatlan bűnének mondta, amikor az "antant politikusait megszégyenítő aljassággal vetette rá magát a saját nemzetére". Ehhez képest "Rákosi Mátyás ministránsfiú volt" - fogalmazott. Aztán jött 2006, a választások elcsalása, hogy meggyalázták a saját nemzetüket - folytatta, kiemelve: "nem az őszödi beszéd a botrány (...), hanem az, hogy amikor kiszivárgott másnap, nem mondta azt: elmegyek", és azóta sem kértek bocsánatot azért, amit abban a négy esztendőben tettek.”


Hát bizony, ez a beszéd elmeorvosért kiált, eltekintve a stílusától is.
Szörnyű indulatok munkálkodhatnak ebben az emberben, akinek az egész rokonsága magasan jegyzett kommunista volt, és aki – úgy látszik – ezt a tényt képtelen volt feldolgozni.
Úgy tűnik, erre a hátralevő életében, mielőtt megüti a guta, már sok esély nincs is.


Mint ahogy Gyurcsánnyal szembeni, szépen megizmosodott kisebbségi érzésétől sem sikerült megválnia.
Ha ezek épeszű népek lennének, már régen leakadtak volna Gyurcsányról, de nem képesek erre, a primitív bosszúvágy munkálkodik bennük.
Elspekuláltam, ezekkel én focizni sem szeretnék, mert ez a típus lép két lábbal beléd, ha véletlen rúgtál nekik egy gólt, ha meg azt érzi, hogy tehetségesebb vagy, mint ő, akkor a lábad eltörésétől sem riad vissza.

És az a baj, hogy - hasonló a hasonlónak örül - az egész Fidesz és Fidesz fakó tele van ilyen elmebetegekkel, idiótákkal mentálisan sérült emberekkel – egy komplett elmekórház elbabrálhatna rajtuk évekig a siker legkisebb esélye nélkül.

Ha az ember a konkrétumokat próbálja kibányászni a gyűlöletrohamából, akkor meg nem is tudja, sírjon vagy röhögjön.
Bűnnek nevezi a nagy nemzetközi elismertséggel rendelkező Horn Gyuláék „visszahozását”, ami maga nonszensz – az ő nevét senki sem ismeri a nyugati világban, ellenben Horn Gyulának utcája van Németországban és magas kitüntetésekkel ismerték el tevékenységét a rendszerváltás és a német újraegyesítés terén.
Ez bűn?


Hogy Gyurcsánynak nem tetszett, hogy a határontúli magyaroknak megadott állampolgárság a magyar választók adójának megcsapolását és a magyarországi magyarok politikai akaratnyilvánításának meghamisítását fogja szolgálni?
Meg kell mondjam, nekem sem tetszik és a határontúliak nyugdíja körüli legújabb fejlemények szépen vissza is igazolják az aggályokat. 


Arról most ne is beszéljünk, hogy lassan odajutunk, hogy a magyarországi magyar az elsőosztályú csángó vagy székely állampolgár mellett másodosztályú magyarnak számít, és arról sem hallottam még, hogy a külhoni magyarokat csorgó nyállal imádó idióták ejtettek volna egy könnycseppet is a négymillió nyomorba taszított magyarországi magyar miatt.
A több tízezernyi éhező gyerek miatt, az ország állapota miatt.
Ellenben aktatáskában hordták a sehol el nem könyvelt milliókat, milliárdokat Ukrajnába, Erdélybe meg a többi magyarlakta területre, ahol aztán a helyiérdekű politikai tolvajok megtollasodhattak belőle.


Ami meg 2006 őszét illeti, a puccskísérletük remekül indult, csak aztán a rendőrség azt tette, amit – nem a miniszterelnök, nem a pártja – hanem a törvény előírt, merthogy akkor még létezett törvényesség, léteztek rendőrök, akik komolyan vették a dolgukat.
Azt sem értem, hogy az Országgyűlés elnöke hogyan mer elcsalt választásokról beszélni, és miért nem jelenti fel senki becsületsértésért, mikor az a választás transzparens és ellenőrzött volt, ellentétben a külhoni magyarok által borítékolt szavazócédulákkal, meg a tömeges választókerületi átjelentkezésekkel, a Kubatov –féle „tudjuk mindenkiről személy szerint, hogy kire adja a voksát”… kijelentésekkel szemben.


Hogy Gyurcsánynak az őszödi beszéd után le kellett volna mondania?
Meglehet, erről lehetne kulturáltan beszélgetni, habár a politikusok nemigen szoktak elfogadni tanácsokat politikai ellenfeleiktől, de még a választóiktól sem nagyon.
Merthogy akkor Orbánnak is le kellett volna azonnal mondania, akkor, mikor választási csalásra buzdított (majd jönnek a jogászok, oszt jónapot!) , vagy amikor napvilágra került a hivatali visszaélései közül egy, de az konkrétan ( ne mi nyerjük a legtöbbet…) , de Kövér is lemondhatott volna éppen Szilárd bátyjának harmadik, nyomdagépek nélkül eladott nyomdája után.
Ehhez még azt is tegyük hozzá, hogy Gyurcsány politikai hibát vétett, míg a Vezér köztörvényes ügyekben volt sáros.


Nem is kellene ezzel foglalkozni, ha nem tapasztalhattuk volna, hogy amit sokszor mondanak el, azt a választó igaznak véli, ez pedig káros az egészségünkre.
Jelzem, ezt a figyelmeztető feliratot ki kellene tenni a Parlamentre is: A magyar politikus káros azt egészségre…

:O)))

21 megjegyzés:

nemóvatos írta...

Nem ez az első szuper írásod Kedves Teve.
Sok ilyet!
Csak az alkalomnak kéne jobbnak lenni.
Grat....

Jutka írta...

Szerintem is szuper az irás.
Minden reggelem Veled kezdődik kedves Pupu. Jó hétvégét .

xyz írta...

Ezek után Gyurcsánynak SEMMI ESETRE SEM szabad, még akár csak gondolkodni is arról, hogy kivonul a politikából, ellenkező esetben ugyanis ezt a KL kinyilatkoztatást igazolja.

Névtelen írta...

Csak egyet szeretnék tudni!!!Mi az amit Gyurcsány tudhat Kövérről vagy a többi vörös ingesről a családban.Amiért ilyen agyament.

Névtelen írta...

Megmondom! GyF szegény családból lépett előre.K Lacika módos piros családból sem tudott piros ágra vergődni 6-7 évtanulás után sem. Pedig az MSZMP-nél dogozott."Lacikát csak bélyegragasztásra és büfébe tudjuk küldeni."Lendvai Ildikótól szabadon

MoonRiver írta...

Ennek örülök. Minél többen kell, hogy kimondjuk: nem mi vagyunk azok, akiknek elmekórtani kezelés kell, mert értetlenül állunk szinte naponta. Bár, már az első idejű kormányzásuk alatt is többen kimondták, hogy a Fidesz nem párt, hanem maffiaszerűen felépített és működtetett hatalmi szervezet. Ezért nem értettem azt, és ezt sosem is fogom, hogyan volt képes egy ország ezt olyan simán elfelejteni és megválasztatni ugyanazokat a kóklereket (ez most kedvesség volt tőlem?), másodszorra. Aztán meg némi választási csalásokkal harmadszorra is. Nem őrültek háza kell ide, inkább vakok intézete nem? (Olyan országnyi befogadási kapacitással.)

Kapat írta...

Kedves PuPu, tökéletesen leírtad az én érzéseimet is. A felháborodást, és egyben a tehetetlenség érzését. De sajnos mindezt magunknak köszönhetjük elsősorban. Azt, hogy "ezek" a nyakunkon ülnek. Elkergethettük volna őket, ezt a silány, gátlástalan, érzéketlen, tolvaj bandát!!

Zsóka írta...

Igen! PU PU egy PU PU ! Különleges,humoros,okos,s mindnyájan tudjuk értelmezni.
Nagyon döfi!

OBSITOS írta...

Csak az a baj, hogy sokan vannak, akiknek ez a beszéd tetszik. Orbán és bunkó, gátlástalan bandája miközben hihetetlen saját vagyont harácsolt megszüntette a köztársaságot és lényegében felszámolta a jogállamot. A demokrácia intézményeit nevetséges bábbá tette az országgyűléstől az alkotmány bíróságig, az ügyészségtől a számvevőszékig . A közmédiát le- züllesztette a saját propaganda eszközévé , az oktatást ,a kultúrát feldúlta az Alcsútdobozi disznóólak világából származó kedves emlékei szerint, az önkormányzatai rendszert lenullázta, a gazdaságban un ortodox beavatkozásokat végzett . Ezek azonban még viszonylag gyorsan korrigálhatók egy kormányváltás esetén. A nagyobb baj, hogy megmérgezték a közéletet. A belső lelki és szellemi zavarukat kivetítették a társadalomra és lezüllesztették a közbeszédet,a közgondolkodást. A propaganda nem maradt hatástalan. A sok sulykolás hatására a NER (Nemzeti Elbutítás Rendszere) tökéletes munkát végzett. Most itt áll egy elvarázsolt, lebutított, érzelmileg feldúlt, állandóan harcra kész „önmagával háborúban „ álló ország . Nem lesz egyszerű a felébredés ,a kijózanodás .

asta írta...

Ezért mondtam már korábban, hogy az egyetlen megoldás a kiegyezés. A háborús állapotok megszüntetése.

A jövö politikusa az lesz, aki ezt képes lesz felismerni és dolgozni érte.

Orbán a háború, az ellenfele és legyőzője csak a béke politikusa lehet.

Ja,ja, tudom PuPu, a vágyaimról beszélek:) Igen, most tényleg a vágyaimról beszélek:)

Góbé írta...

Pupu !

Ezen esszéd első mondatáért Karinthy Gyürüt érdemelsz !

A folytatás nemkülönben kiváló, "...nagyon melyenszanto, nagyon politikus es meg a tortenelmi husegnek is megfelel ..." bocs de minden igyekezetem ellenére Hofit nem lehet, főleg irásban nem, visszaadni.
Egy apróság, melynek megitélésében kérdőjelet tettél, az öszödi beszéd.

Fletónak akkor nem volt szabad lemondania, azzal csak a habzószáju fidesz "hazudtunk..." cimü népetető csaholását erősitette volna.
Aki vette magának a fáradtságot s elolvasta, meghallgatta az egészet, le kellett hogy essen hogy az volt az első, s eleddig egyetlen komoly szándék a betespedt, elqrvult, korrumpálódott mszp. megújitására.

Nekik ez nem kellett, a többit sajnos tudjuk. Átéltük, látjuk az eredményt...

civilhuszár írta...

Mint asta, én is a vágyaimról beszélek. Szeretném megérni, hogy Polt Péter vizsgálati fogságba helyezése után, a koleszos maffia bűnszövetkezetet is követi magánzárkákba elhelyezve, hogy tökéletes körülmények közt meditálhassanak bűneiken elmélázva, amik miatt nem indult büntetőeljárás, köszönhetően a beépített, fideszes hivatali hatalommal visszaéléssel ügyakasztó társtettes bűnpártolónak.

Unknown írta...

Nem fogom olvasni az írásaid, elkeserít, hogy ennyi igazság és pontos tény leírása után is itt tart az ország. Tudom ez főleg azért van, mert pont azok nem olvassák, érték meg, és teszik magukévá ezeket a gondolatokat, akik hamis világ hamis gondolataiban élnek.

Névtelen írta...

"... lassan odajutunk, hogy a magyarországi magyar az elsőosztályú csángó vagy székely állampolgár mellett másodosztályú magyarnak számít, és arról sem hallottam még, hogy a külhoni magyarokat csorgó nyállal imádó idióták ejtettek volna egy könnycseppet is a négymillió nyomorba taszított magyarországi magyar miatt." - Így.

csakafidesz? írta...

T. PuPu!
Kíváncsi várakozással közelítettem a legújabb blogod felé, mert egyrészről manapság újra kiváló formában vagy másrészről a címből még elképzelésem sem volt arról, hogy miről szól ez a posztod.
De hiába volt a nagy igyekezet, ha a szemem azonnal megakadt azon a "csoportképen" amit illusztrációként feltettél. Ezzel a képpel még nem találkoztam.
Azon gondolkodtam, hogy ennek segítségével miként lehetne úgy dramaturgiailag megjeleníteni a magyar valóságot.
Azt nagyon hiányoltam, hogy a harmadik delikvens nem szerepel a képen, de kis képzelőerővel odatettem melléjük öt is.
Tehát így együtt volt a szent (kollegista) család. Az előadáshoz azonban a karaktereken kívül háttér kell és jelmezek.
Helyileg a Hortobágyon helyeztem el őket gémeskúttal, legelésző szürkemarhával, merino juhhal, mangalica disznóval, ja és előtérben a betyár lovával. A szerepeket a természetes karakterekhez igazítottam, ahol egy sajátos szereposztásban csikósjelmezbe öltöztetett betyár, a rongyos ruhába bújtatott "cigányképű" a vándorköszörűs szerepét kapta - természetesen mezítlábasan - és ott volt még a betyár üldözésére kirendelt pandúr is.
Hogy szereplőként ki-kicsoda azt mindenkinek a saját fantáziájára bízom. Nagyot itt nem lehet tévedni. Csak rá kell nézni a képekre.
Aztán felvetődik az a kérdés, hogyan lesz majd később a vándorköszörűsből király. Csak úgy egyszerűen, mert ebben az országban minden lehetséges. Volt erre már eddig is számtalan példa!
Igy lehetett a rablóból perzekútor és a törvényszegőből a törvényesség őre.

Az írásodat is átfutottam és lehet, hogy később még ahhoz is teszek hozzá valamit.
De ahogy látom nincs is ehhez mit hozzátenni ez így teljesen kerek és egész.
Emellett egyetértek Béla Nob véleményével.
Ezeket a véleményeket pontosan azok nem olvassák, akiket nekünk kellene arról meggyőzni, hogy tévút az amit most járnak.

grund írta...

Bravó, PuPu!
Nagyon jó írás!
Tökéletesen leírtad, azt amit én is érzek, gondolok, azt a felháborodást, amit ez az eszelős tekintetű portfis fejű idióta váltott ki bennem most is. Ez az alak csúcspéldánya az idióta bunkóknak.
Persze, ahol természetes, hogy kollégiumi szobatársakból kerül ki a három legfőbb közjogi "méltóság", ott minden elképzelhető. Ilyen ország a világon sincs...

Névtelen írta...

azt eddig is tudtam, hogy kövér laca mentális környezetszennyezés, de arra nem gondoltam, hogy saját magát is mérgezi, és az elméje egyre inkább elborul...

Geza írta...

Gondoltam irok egy rovid dicseretet, de a tobbiek ezt mar varakozason feluli modon megtettek. Csak ket megjegyzes.

1) asta: reszemrol johet barki "beeke politikus" en
sem a bamba honfitarsaimnak, sem pedig
a troger vezereiknek nem fogom megbocsatani,
amit tettek. Valtozzanak meg a bambak
(hugyagyuak); es ha ezt megtettek, es ha
hirtelen veletlenul elkap a megbocsatas
szele, akkor talan. Reszemrol nincs kiegyezes,
es soha nem is lesz.

2) Gyurcsany 2006-os lemondasa: nonsense; az
eroszaknak soha sem szabad engedni. A fiuval
persze vannak problemak, de ez nem az, es
termeszetesen ezek a problemak ossze sem
merhetoek a masik fel gengszterizmusaval.

talalom írta...

Persze ez az írás is nagyon ül. Úgy látom, egyre többen vagyunk, akiknek az első írás - mindjárt a reggeli kávé mellé - a Pupu.
Csak a fidesz?! Jó a "csoportkép" víziód, egy kiigazítással: a juh nem merinói (ez gyapjat adó ausztrál fajta), hanem az a csavart szarvú, racka.

pleinair írta...

Asta, most nem értelek. Már az egyezkedés vágya ellen is tiltakozik az ember lelke, ha egészséges. Mert nem süllyedhetünk olyan mélyre hogy ezzel a velejéig romlott bandával egyezkedjünk, alkudozzunk velük mindarról, ami nem lehet alku tárgya.
Ezeknek a fertőző kórt terjesztő férgeknek nem békegalamb kell. Pár pillanat alatt kinyírnák.
Ezekről le kell rántani az álszent hazugság leplét, ha másképp nem megy, gondolkodásra serkentő kérdéseket föltevő szórólapok formájában: hogyan lett a nincstelen Orbánból és haverjaiból milliárdos, hová lett az emberek 3000 milliárdnyi magánnyugdíj pénztári megtakarítása, hová lett a vörösiszap károsultaknak adományozott lakossági támogatás, igaz-e, hogy jobban él ma, kevesebbet fizet a boltban, mint 5 évvel ezelőtt, helyesli e az ország paksi Atomerőmű bővítése ürügyén való eladósítását...stb.
Amíg az emberek hamis illúziókat táplálnak ezekkel a tolvajokkal szemben, addig áhítattal húzzák be rájuk a X-et. Egyezkedésnek velük helye nincs.

Anikó írta...

Nekem az a teljesen privát véleményem, hogy Kövér egy nagyon beteg ember.
Ezzel az emberrel ifjúkorában valamikor történhetett valami, hajdanán, amikor kezdte azt hinni magáról, hogy sokat tud - ugyebár a családja révén és hátszelével - és magasabb polcokra is alkalmasnak vélte önmagát, belemehetett valami beszélgetésbe, vitába, megmérettetésbe, ahol valaki vagy valakik, tőle jóval fajsúlyosabb emberek beletörölték a cipőjüket, felmosták vele a padlót, megmutatták neki, hogy hol a helye, nevezetesen a semmit.
Na ezt Kövér Lacika azóta se tudja se megemészteni, se feldolgozni, innen ered feneketlen gyűlölete és kisebbségi komplexusa az értelmiségiekkel szemben, pláne Gyurcsánnyal szemben aki megtestesíti mindazt ami ő nem, és nem is lesz soha.
Hiába házelnök, hiába minden, ő egy senki, egy nulla, egy primitív ember, nézzétek meg az eszelős fényt a szemében, ami a kezdetek óta ott van.
Beszédecskéjében konkrétan felmondta Orbán és rezsimje jelenlegi paramétereit, nagyon helyesen megemlítve, hogy ez még rosszabb, mint Rákosi elvtársé volt.
Ebben egyetértek vele.
Az meg azután már annyira szánalmas és annyira nevetséges, és annyira kevés hogy még mindig, még 5 év elteltével is csak Gyurcsányozni tudnak, meg elmúltnyolcévezni, de az összes fideszes és az összes csókosuk és szimpatizánsuk, például a szombati "Havas a pályán" c. műsorban az egyik meghívott, valami Huth Gergely, de lehet, hogy György, újságírónak nevezte magát, akármi is volt a téma Obamától Putyinig, vagy a fidesztől a KDNP-ig, Falustól Bokrosig, Szíjjártó vagyonától a házáig, civilszervezetektől Sorosig, minden hozzászólásában csak a Gyurcsány és az elmúltnyolcév volt a végszava.
Én még ilyen sötét, korlátolt embereket, akik elvileg tájékozottak kell, hogy legyenek, de ezt a mantrát piszkosul megtanulták és még mindig azt hiszik van erre igény.
Igaz másfél millió hülyénél még van is.