2012. március 1., csütörtök

A BOLDOGSÁG KIS SZIGETE

 Minden jel arra mutat, hogy egyedüliként Magyarország lesz e viharoktól tépázott Európában a boldogság szigete, egy unortodox narancssárga paradicsom, a Föld egy felhőtlen szeglete, ahol az emberekről a Mindenható Vezér gondoskodik, megkímélve őket a gondolkodás fáradságától és a döntés felelősségétől.
Csodálatos ország lesz.
Ha teremtője képére és hasonlatosságára készül, akkor erőszakos és ostoba lesz ez a virtuális ország, melyben tizenhatmillió magyar (számlálóbiztos Rákay Philip) lehet boldog, sőt, köteles lesz boldog lenni, mert ez egy olyan ország lesz, ahol nem sok mindent lesz szabad tenni, de amit mégis, azt kötelező lesz.
Ebben az országban minden úgy fog működni, ahogy a Vezér megálmodta.
Először is nagy ország lesz, hozzá fog tartozni Erdély és a Partium, lehet, még a Regát is, a Felvidék, Bácska, Bánát és a Vajdaság – a vajda maga a Vezér lesz, egész országra kiterjedő hatáskörrel.
A Szlavón Bánság hovatartozása eldöntött kérdés, Horvátország státuszának kérdése még függőben van.
Ez elsősorban az ország egyre izmosabb katonai erejének függvénye, de ha visszakérjük a Jeszenszky által oly ügyesen odaszállított géppisztolyokat és lőszert, akkor nem kétséges az eredmény.
Ha egy magyar vitéz meglengeti a szablyát, dől az ellen, mint érett kalász a boldog magyar paraszt kaszája alatt!
Az ország természetesen erős is lesz, hiszen a Vezér is erős.
Önellátó hadiipara a nyílpuskák ezreit fogja a leventék kezébe adni, radar helyett a hegyek ormain posztóköpenyükbe burkolózott lesők figyelik majd, belénk csap-e Allah nyila.
Ebben az országban mindenki tudni fogja a helyét, melynek kijelölésére a Lázár-skála ad támpontot.
És mindenki tudni fogja a feladatát, például senki sem meri megkérdezni Réthelyi minisztert, hogy mégis, miként gondolta egy háromezer oldalas anyag áttanulmányozását egy csendes délután, munkaidő után úgy, hogy négy óra múlva már hatályba is léptette rendelkezéseit.
Nem lesz itt semmiféle egyénieskedés, rend lesz, csend lesz és fegyelem - Károlyi megy, Tisza István jön, felkészül Gömbös Gyula és a libák háton repülhetnek csak keresztül az ország légterén!
A nyugdíjasok meg álljanak sorba a közlekedési lámpáknál, hogy amikor azok pirosra váltanak, azonnal le tudjanak lépni a járdákról!
Meg az ország is arra, hogy kilépünk az Unióból, mint hajdan Nagy Imre a Varsói Szerződésből.
Az eredmény is hasonló lesz, csak itt nem kell semelyik hatalomnak az ország rombadöntésével fáradoznia, elvégzi ezt a Vezér egymagában is.
Akárhogy nézegetem, minden lépés ebbe az irányba mutat, úgy látszik, a Viktor nevű kiskakas vissza akarja venni a török császártól a gyémánt félkrajcárját, csak előbb be akarja szippantani a begyébe a császári kincstárat is, merthogy az ő kincstárában már régen éhen döglött a kis zöld kincsevő.
A helyzet olyan, mint a hülyegyereké, aki a nyitott kapu mellett a kerítésen keresztül bottal szurkálja a komondort, hadd legyen jó mérges, aztán mikor a kutya már hörög, tovább sétál a járdán a nyitott kapu felé.
Persze az ő szempontjából érthető a dolog, hiszen a legnagyobb nyomorban élő országok vezetői élnek a legfényűzőbb módon, ezekben az országokban nem divat a puritanizmus, inkább a hedonizmus a menő a hatalom csúcsain.
Itt sincs ez másként, a mi vicinális diktátorocskánk igen tanulékony, és ez még csak a kezdet, hiszen Idi Amin meg is ette az ellenfeleit.
Hát, mire lerágcsálja Gyurcsányról azt a kevés húst, bele fog fáradni, attól tartok!
Jó lesz nekünk az Unión kívül, hiszen be leszünk kerítve, el leszünk szigetelve, megállnak a támogatások, lejárnak a hitelek, és ha az országot nem lesz miből finanszírozni, akkor ugranak a bankbetétek, a megtakarítások is.
Ha kapsz vízumot, mehetsz külföldre, ha nem, akkor maradsz és építgetheted a stadionokat sárból.
Még csak legyőzhető ellenséget sem lehet a határokon kívül találni, hogy egy finom kis háborúval el lehessen terelni a nép figyelmét az éhezésről.
Mindegy, a cigányok már beváltak, mint bűnbakok, és ezek a zsidók is túl izgágák – már, ha még lesz zsidó, aki kalandvágyból itthon marad.
Habár az itthonmaradókhoz is kockázatos lenne hozzányúlni.
Az Index fórumon írta pindiy hajdan, hogy bármelyik politikusnál többet tett az antiszemitizmus ellen az, aki feltalálta az F-18-asok légi utántöltését…
Nem is tudja azt ember, miként vélekedjen a mai helyzetről, drukkoljon a Vezérnek, hogy csináljon még több baromságot, hadd utálja meg még jobban a nép, vagy minél hamarabb bukjon meg, de ez esetben még mindig marad problémának a Jobbik, a maga nyilas-náci eszmerendszerével.
Ami viszont elszomorít, hogy a nép még mindig képtelen felismerni a saját érdekeit, kísérletezget itt, mint aki úgy akarja kipróbálni, hogy melyik pohár törhetetlen, hogy sorra falhozcsapkodkja őket.
Ha valaki azt mondaná, hogy a pártok gyűlöletét a Fidesz csöpögtette a lelkükbe, el sem hinnék, pedig a cél az volt, hogy egyedül a Fidesz maradjon a pályán, az is inkább vallásnak, mint pártnak, hiszen azok szavaznak rá legtöbben, akiknek elemi érdekeit is sérti Vityka politizálása.
Mi lesz ebből az országból, a fene tudja, de nagy a gyanúm, hogy nem csak orvosok fognak innen kivándorolni.
1956-ban várta a családot a teherautó, - nem disszidáltunk és most is itthon vagyunk.
Büszke vagyok, kalandorok családja a mienk…

:O))))

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Haj Pupu nem viditottál fel, igaz a helyzet sem viditó :(((

negyvenöt írta...

Kedves Pupu!
A változatosság kedvéért lehetne olyan is, hogy Fidesz Egyházköszség!
Ez nagyon egyértelmű lenne,mert már pápát sem kellene választaniuk, hiszen az ige az már hirdetve van, a ragozás meg folyamatban!
Üdv: negyvenöt

Névtelen írta...

Így van ez, Pupu, de amíg én élek, a csodára várok. Nem azért, mert teljesen elveszítettem a relitásérzékemet, hanem azért, mert ismerem magamat. S nem vagyok egyedül.

anya írta...

A boldogság szigete?!?!

http://velemenyvezer.blog.hu/2012/03/01/ems_adohatosag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_02&utm_campaign=index

Névtelen írta...

Az MSZP ma a pocsolyában a langyosvíz.Baloldaliként írom aki tőlem ballra állt/plagizálok/ az már rég leesett.Ők a parlamentben csak a feleselgetők,azért a juttatott baksisért amit a Fidesz még megszavazott nekik.Ez már rég nem párt, ez egy gittegylet.A vének,az új kihívások megoldására képtelenek pártja.Tisztelet a még bennük lévő megtévedt fiataloknak akik sokkal többre lennének érdemesek.