2012. március 15., csütörtök

PÉNZÜGYILEG SZABADON

Csak az a nemzet lehet szabad, amelyik kivívja pénzügyi szabadságát, hirdette a Vezér a Kossuth téren, ahol a Fidesz-rendezvényen szónokolt.
Vezérünk a márciusi forradalom ünneplésének hagyományos helyszínét idén átadta Tarlósnak, aki igazán vehetett volna néhány lengyel nyelvórát, hogy a lengyel szélsőjobboldali lap által hazánkba küldött internacionalisták is megrághassák azokat a magvas gondolatokat, melyeket lelkesülten hirdetett a piros-fehér zászlók khm… - tengerében? – ez talán túlzás lenne – moondjuk, tavacskájában.Köszönet lengyel barátainknak, akik vállalták ezt az utat, hogy kiálljanak a magyarok szabadságharca mellet, eegyütt a nemzetközi pénzügyi tőke ellen!
Külön köszönet, hogy rámutattak a Mi Nagyszerű Vezérünk, és az ő maradék Kaczinskyjük közötti lényegi azonosságra.
Mi is így gondoljuk és azt is tudjuk, hogy  Viktor is eredetileg iker volt, csak anyukája pocakjában megette a kistestvérét – a Mi Fényességesünk már akkor sem tűrte a konkurenciát!
Az már nem is okoz megrökönyödést, hogy a mélygarázs építése szünetelt – a Kossuth téren ma a mély butaság építgetése folyt.
A nemzetnek észre kell vennie, hogy ma már minden másként van, ha másról nem, akkor a rendezvények helyszínéről.Nagy embernek nagy helyszín dukál, olyan helyszín, ahonnan csak nagy emberek szóltak eddig a Nemzethez, és erre a célra az Országház lépcsőjénél alkalmasabb helyszín nincs, hiszen innen ezidáig még csak Kun Béla és ő beszélt.
Az azért kicsit zavaró volt, hogy amikor a nemzetközi pénzügyi körökről beszélt, akik ellen korunk szabadságharcát kell folytatnunk, mindig mosolyogva biccentett egyet New York és Brüsszel felé, - mély tiszteletem, méltóságos uraim.
 Mert a ravasz pénzügyi körök ellen küzdeni kell, hogy ne főzzenek meg minket, mint a békát, ravaszul, a hideg vizet fokozatosan melegítve, nehogy mire körülnézünk, addigra már főttbékává legyünk átlényegítve, örökre megfosztva bátor népünket az ugrálás lehetőségétől.
Hálistennek, a Bölcs Vezetőt ezzel nem lehet megvezetni, régen feltalálta már ő a melegvizet!Sajnos úgy néz ki a helyzet, hogy a rengeteg forradalmi gondolat közepette egy igen kézenfekvő megoldás a rút pénzemberek elleni harc módszerére kimaradt a Vezér ötletei közül – mi lenne, ha nem vennénk igénybe ezeknek az elvetemülteknek a mocskos pénzét, hanem visszafizetnénk azokat az összegeket, melyekkel tartozunk, majd egy gúnyos mosollyal megköszönve az együttműködést kitessékelnénk őket az  országból, mint nem is oly rég már egyszer tettük, ha jól emlékszem!
Hát milyen harc az, melynek során egyszer kiebrudaljuk az ellent, aztán térden csúszva visszahívjuk, majd még itt sincsenek, máris újrakezdjük ellenük a harcot?
Ha belegondolunk, hogy a Vezér éppen a minap sürgette Barrosot, hogy ugyan, álljon már szóba velünk valaki, mert mi mindent megtettünk, amit az európai pénzügyi körök kértek, azt is, amit nem is kértek és mindent meg fogunk tenni, amit csak akarnak, csak vegyetek már végre partnerszámba bennünket, lécci, lécci, lécci!
Most erre mit lehet mondani?
A feladatba, hogy valaki egy lyukból meleget és hideget fújjon egyszerre, eddig még mindenki belebukott, igaz, azok nem voltak egy Kaczinskyhez mérhető formátumú politikusok…
Mert az azért kétségtelen, hogy ez a két politikus úgy kilóg Európából, mint a libasorból két liba klottgatyában és melltartóban, az ilyeneket még a róka is gyanakodva nézné.
Hogy én röhögök ezen a szerencsétlenen, az még csak rendben is van – külső-ferencvárosi neveltetésem erre predesztinál, de hogy a konzervatív jobboldal nem kap sírógörcsöt ezen az ócska populista bohócon, ez azért érdekes.
Mindenesetre egy újabb nemzeti ünnepet sikerült nullára futtatnia a magyar jobboldalnak.
Már évek óta tart az a folyamat, hogy a főváros lakosságának jelentős része, ha meglátja a naptárban a piros betűt, akkor hanyatt-homlok felkerekedik és kiszemel valami kisebb településen egy nyugodt helyet - medencét, nyaralót, miegymást.
Október 23.-án elpakolja a szerszámokat, vízteleníteni a kerti szivattyút, március 15.-én meg előszedi az ásót, kapát és elmereng felettük: de szép is lenne a nyelüket szétverni azok hátán, akik ellopták tőlünk az országot, beleértve ünnepeinket, a múltunkat és a jövőnket is.
A Milla is tüntetett ma, a rendőrség vezetése meg cinikusan ismét engedte, hogy a civilek tüntetése térben és időben összeérjen a szélsőjobbosok tüntetésével.
Hadd remegjen a millások bokája, hadd maradjon otthon a félénkebbje, a kisgyerekes anyuka, a fizikai erőszaktól irtózó agyából élő a betyárjelmezbe öltözött egyetemi tanárok fenyegetőzése hallatán.
Engem kicsit zavart ugyan, hogy ezidáig úgy tudtam, hogy a Betyársereg például betiltott szervezet, mégis ott kavartak és riogatták a békés középiskolai tanárokat meg bölcsész-hallgatókat, március 15.-e jegyében éltetve Hitlert.
Meg zsidózgatva, ez utóbbit már csak egészségügyi célzatból, valószínűleg.
Mikor kisgyerek voltam, az ötvenes évek közepén, már hetekkel előtte készültünk erre a talán legszebb tavaszi ünnepre.
Magyar ünnepre.
Verseket, énekeket tanultunk, történeteket hallgattunk Gábor Áron rézágyújáról, Kossuthról, Petőfiről, győztes csatákról, anyukánk meg az ünnep reggelén feltűzte a fehér ingre a kokárdát, nem volt nálunk büszkébb szerte e világon!
Ha valaki aznap tört volna rá a magyar szabadságra, a sokezer kisiskolás – lelkében csurig hazaszeretettel - azonnal miszlikbe vágja.
Nem volt ott különbség, hogy cigány, zsidó vagy sváb vagy – mindahányan magyar szabadságharcosok voltunk, akik képzeletükben a magyar hazáért harcoltak, a mi hazánkért.
Remélem, lesznek még majd gyerekek Magyarországon, akik átélhetnek hasonló érzéseket.
Addig meg énekelgessük csendesen:

Orbán Viktor azt üzente
Fogytán van a regimentje.
Ha még egyszer azt üzeni
Erősítésért kell menni!
Polak-wenger dva bratanki
Segíts nekem Pan Kaczinski!

:O)))

4 megjegyzés:

terlasz írta...

Bekapcsolom az ATV-t este fél-tizenegy körül és abban a pillanatban nagy pofán-csapás ért!
A látvány kábulatában hallgatom a papírszónokot.
Hallom, amit mond, de nem értem csak ülök a tv előtt bambán és nézem ezt a krokodilbőrű emberszabásút...

Névtelen írta...

és az ő maradék Kaczinskyjük

Süllyedsz... egyre mélyebbre. És a nagyobbik baj az, hogy észre sem veszed, mert apránként. Kár érted.

negyvenöt írta...

EZ egy un.ingyencirkusz volt!
Azért csak úgy elgondolkodom, hogy ezt a szórakozást is mi fizetjük, mindannyian!

pumukli írta...

Mi az az "optimizmus". Ezt a szót kitörölhetjük a szótárunkból.Nagyon sokáig.
Különben meg Orbán, meg az udvari köre nekünk való. Ezt érdemeljük. A magyar az olyan nép, hogy csak szajkózza a szabadságot, de közben meg elvárja, hogy valaki mondja meg neki, hogy mit is kell csinálni. Az olyan kényelmes, hogy vezetgetnek bennünket.