2014. február 10., hétfő

ORBÁN SIKERE

Nem értem, nem értem, - mondta a rabbi a kollegájának.
Megmagyarázzam?
Megmagyarázni én is tudom, de nem értem, nem értem…


Valahogy így vagyok én ezzel a mai politikai helyzettel, mikor minden emberi számítás szerint Orbán Viktort és bandáját üvöltő tömeg kellene, hogy kergesse fel-alá Budapest utcáin, ehelyett támogatottsága nemigen csökken.
Csinálhat bármit, lophat, csalhat, hazudhat, hatalmaskodhat és megpocsékolhatja a jobboldali választó feleségét, kiskorú gyermekét, sőt – hogy a vonatkozó viccre utaljak – beletörölheti utána a csúnyáját a frissen mosott függönybe, az sem árt neki.


Talán olyan szép?
Ugyan kérem, az orra valószínűleg egy jól elhelyezett, bal csapottal realizált atyai dorgálás eredményeképpen csámpás, alkata olyan, melyet joggal utál tábornokban ő maga is, kinőtt öltönyeiben, kezével a zsebében mogyorózgatva egy valamirevaló angol filmben még a nincstelen, sztrájkoló bányászt sem alakíthatná, nemhogy Lord Fibber személyére szabott szerepét.
Akkor hát mi a titka?


Az előkelő származás?
Ugyan, hiszen a jobboldal által oly rettenetesen gyűlölt népből származik, ennek dacára senki nem hánytorgatja fel neki, hogy kisgyermekként megette a gyantát, nem az ő ablaka alatt vonul a Gárda, nem őt fenyegetik, és ha valaki arról az oldalról támadni akarja, az is azt mondja rá, hogy zsidó, - mégiscsak előkelőbb egy bankár, mint egy putritöltelék, nem igaz?


Talán ő az első becsületes magyar politikus?
Mondjuk, túl nagy baj nem lenne, - csak eszébe jutna valakinek kitömve mutogatni valamelyik múzeumban, de azt, hogy becsületes lenne, még harcostársai se nagyon erőltetik átvinni a közbeszédbe – köztudott, hogy ha valakivel kezet fog, akkor annak nem árt utána megszámlálni az ujjait, hátha már csak négy maradt.


Jót tett a népével, aranykort hozott kormányzása?
Lószart Mama, hogy klasszikust idézzek, hiszen a nép fele nyomorog, és csak egy szűk réteg élvezheti országlása áldásait, leginkább a család és a katonái.


Szociális érzékenysége lehet töretlen népszerűsége oka?
Az nem valószínű, hiszen gyakorlatilag minden baromságának árát a legszegényebbekkel, a legkiszolgáltatottabbakkal fizetteti meg - ha elvon, hát az ő szájuktól vonja el a falatot, az ő gyermekeik számára teremt kilátástalanságot.
Őket hajigálja az utcára, mikor már a gazdag spekuláns devizahiteleseket kihúzta a pácból és a zsebükbe tömött néhány milliót, ők leshetik aggódva az ajtót, hogy mikor dörömböl rajta a végrehajtó.
A százezernyi éhező gyerek a tanú rá, hogy ez az ember (?) olyan hidegen tudja árokba rugdalni a kiszolgáltatottakat, melyre minden tankönyv szerint csak egy szociopata képes.


Esetleg annyira sikeres a politikája nemzetközi téren, hogy az állítja mellé az embereket?
Lehet, én egy büdös bunkó komcsi vagyok, de nekem már az sem túlzottan tetszik, hogy más államok állampolgárai nálunk kapjanak egészségügyi ellátást, oktatást vagy más országoknak fizetett nyugdíjjárulék alapján itt kapjanak nyugellátást a mi feltételeink szerint, ugyanis ennek anyagi alapját Magyarország állampolgárai termelték ki.
Nem nagyon értem, hogy nekem miért is kell támogatnom Ukrajna, Románia és a többi magyar nemzetiséggel rendelkező ország költségvetését, mikor itthon a várólisták hossza az egészségügyben végtelen, a nyugdíjkassza olyan állapotban van, hogy az is  kérdéses, meddig tud az állam nyugdíjat folyósítani életüket becsületben végigdolgozó polgárainak.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért kellene a magyar kormány összetételéről Mackó Muki máramarosi föld- és erdőbirtokos, azonkívül passzionátus pipásnak és méztermelőnek döntenie?


Vagy olyan stabil lenne a gazdaság állapota?
A térségben mi teljesítünk legrosszabbul, a hitelminősítők a bóvli kategóriába sorolnak bennünket, és minden nagypofájú fogadkozás ellenére az államadósság eddig is nőtt és ezután fog mégcsak igazán nőni.
Emberfia ide nem hozza a pénzét, kivéve Putyint, aki a saját külpolitikai törekvéseit próbálja megvalósítani, ennek során Magyarország olyan neki, mint farkasnak a három kismalac kunyhója, melyben végül azért szokás szerint mi leszünk leforrázva…


Akkor hát mi a magyarázat?
Igaza lenne Kertész Ákosnak, aki valószínűleg csak emberbarátságból hagyta ki írásából, hogy a magyar ember genetikusan nem csak alattvaló, de ennek minősített esete: buta alattvaló is?
Mert más magyarázat nincs arra, hogy valaki csendben tűrje, hogy évszázadok után éppencsak megkapott szabadságát kitépjék a kezéből, elvegyék tőle az országát, a múltját és a jövőjét, és még ki is röhögjék: annyit érsz te majom, amennyid van!
Hogy elviselje, hogy primitív nácik masírozzanak fel-alá az utcán, hogy új uraik támadjanak, cselédek és zsellérek, munkások és parasztok eszüket és emberségüket vesztett gyermekei, ostoba parvenük, akik olyan természetességgel tartják neki oda tomporukat, mintha erre teremtette volna őket az úr, míg az ország népét seggnyalásra.
Ennek az országnak soha nem volt szerencséje uralkodó osztályával, most sincs.
Sem felelősségérzet, sem hazafiság, sem politikai érzék nincs ezekben egy deka sem, csak a „kaparj kurta, neked is jut” ősi parancsa, a harácsolás,
 mely felülír mindent, ha tisztviselő, ha pap, ha vállalkozó.

Meg az ostoba nacionalizmus, az önbecsapás, az ősi hőbörgés, „Ugocsa non coronat”, „vitam & sanquiem”, „nem, nem soha”, „magyar a magyart nem báncsa” – legfeljebb elküldi a gázkamrába, vagy a Don-kanyarba…
Tulajdonképpen a baloldal kommunikációs csatákat vesztett és veszít napról napra, és ha nem találta meg az ellenszerét ennek az olcsó demagógiának, akkor el fogja veszíteni a háborút is.


Évszázadok kibeszéletlen dolgai zúdultak a nyakunkba, minden nap olyan problémákkal kell szembenéznünk, melyek súlyos megalázást jelentenek nemzeti identitásunkban, ilyen esetekben persze az ember hárít.
Hát nem kedvezőbb, ha a németekre hárítjuk a felelősséget négyszázezer vidéki zsidó haláláért, Kamenyec-Podolszkért, a csendőrök puskatusával végrehajtott szállítási kapacitásnövelésért, mint azt mondani, hogy a magyar hatóságok vadállatias kegyetlenséggel indították a halálba honfitársainkat?
Nem jobb kifejezés az idegenrendészeti intézkedés a tömeggyilkosságnál?
Nem jobb a Don-kanyarban elesett magyar hősökről olvasni, mint az ukrajnai megszállás során a magyar honvédek által pajtába terelt és általuk élve elégetett asszonyokról, gyerekekről?
Ha valaki segít abban, hogy ne kelljen szembenézni önmagunkkal, a gyávaságunkkal, a megalkuvásainkkal, az eszetlen történelmünkkel, tehetségtelen történelmi hőseinkkel, a számtalan elmulasztott lehetőségünkkel, annak hálásak vagyunk.
Most éppen Orbán Viktornak, a turulbanszületettnek, az igazmondónak, a Nemzet Atyjának, a Bölcs Kormányosnak.


És hazudunk reggel, délben, meg este, hazudunk egy remek Horthy-rendszert, egy véres diktatúrát Kádár-rendszer címen, hősies 1848-at, hazaáruló Károlyit és dicsőséges Tisza Istvánt, csak éppen a valósággal vagyunk képtelenek szembenézni.

Magyarember nemigen számol, nemigen tájékozódik, nem ismeri a térképet, mindenféle kóklerek előrágott paneljaiból építi fel saját világképét, márpedig az a világkép dicső és hősies, közepében mézeskalács-szív tükrében láthatja magát, mint hősies nép hős daliáját.
Nem, ő nem a párttitkár vagy az alispán seggét nyaló kistisztviselő, vagy az intézőnek, esetleg a téeszelnöknek bokázó zsellér vagy paraszt, nem.
Hős és dalia, minimum Alain Delon/Julia Roberts.


És még egy dolognak lehet köze a magyarázathoz.
Nevezetesen, míg más, szerencsésebb nemzetek gyermekei a fejükkel, addig magyarember a szívével gondolkodik, azt is szélsőségesen, fekete-fehérben.
Az is szerencse, hogy még nem jutottunk a vizigótok vagy a gepidák sorsára, de már erősen dolgozunk rajta.
Még egy-két év, és a párthus királyok leszármazottja elintézi.
Az Isten legyen irgalmas hozzánk, szegény magyarokhoz.

:O)))

35 megjegyzés:

Enikö írta...

Bizony, valahogy így (egy félmondatot leszámítva). De azért mégis minden nap megpróbáljuk, hogy hátha fölébred ez az morális és mentális kómába esett nép...
Jó írsz, kedves Pupu!

talalom írta...

Hát igen. Kislánykoromban a fél osztály arról ábrándozott, - a nyóckerben! -, hogy milyen csodálatos is lenne azokban a csodálatos korokban élni, amikor a leány ott ábrándozott a várkastély ablakában, amíg el nem jött érte a tündérherceg. (De legalább egy olyan fiú, akinek saját szobája van!) Engem nagyon utáltak, mert rögtön rácsaptam: és, ha Te a jobbágy 9. gyereke lennél, miről ábrándoznál?

nemóvatos írta...

Jók a kérdések.
Pontosak a válaszok.
Csak épp' alternatíva nincs.

Talán ha a választási összefogás totális lenne, de még akkor is kérdéses a személy kiléte.

Geza írta...

Bravo, ez megint brilliansra sikerult. Az egyetlen problema az, hogy mikozben az ember olvassa, es elfogja a szellemi osszetartozas elmenye, rogton a arra gondol, hogy mindjart itt a valasztas, es ezek a doegoek ott maradnak es semmi nem fog valtozni, mert a korulottunk levo emberek meg mindig ezt akarjak. Nem tudom, mi lesz velunk aprilis 6 utan. Ugyanigy fogjuk ezt, vagy mas (kevesbe jo) irast olvasgatni, es tisztelettudoan egymast dicsergetni, hogy milyen fsza gyerekek vagyunk, mi meg mindig ellenallunk? [valoszinu, igen, ezt kell tenni, meg persze valahogy leszarni az egeszet] Es ha gyozunk? Majd hirtelen meg fog jonni az emberek esze? Mielott a mai irasod elolvastam, megneztem a Debreczeni ATVs riportjat. Hat teljesen letaglozott. Tenyleg, mi lesz, ha gyozunk? En azt hiszem akkor sem fogok kimenni az utcara, hogy a pisis tomeggel osszeveressem magamat. Ez az egesz rendkivul nyomaszto, plane ha meg ebbe az ellenzek miniatur karakteret is beleveszem.

Sámán írta...

2002-ben is magasan ők voltak a közvélemény-kutatók szerint a legnépszerűbbek és vesztettek.
Akkor a k-kutatók rosszul végezték a dolgukat, vagy csak meg lettek vásárolva? Most hasonló a helyzet. Mindenki döntse el maga, hogy melyik a lehetséges verzió.
"nemóvatos" szerint csak ép alternatíva nincs. Tényleg nincs, mert drága édes politikusaink akadályozzák a természetes kiválasztást. Nálunk ha egy párt a választáson elbukik, akkor az elnökség nem, hogy lemondana, inkább "viszi tovább a zászlót". Mert nálunk nincs hagyománya a demokráciának. Tényleg nincs.
De lesz!!! - Üdvözlettel: Sánmán.

promenad írta...

Dum spiro-spero !

Névtelen írta...

Az elmult huszon évben aki épített ebben az országban, az Horn Gyula, és Gyurcsány volt.
A többiek csak romboltak.
Nekünk nem kellenek azok akik az országot gyarapítják.
Ők voltak a legrosszabb emberek.
A növekedéshez pénz kell. A növekedés alatt nehezebb pénzt sikkasztani.
A jobboldal elbaltázott tetteit mindíg a baloldalnak kellett helyre hozni.
Amennyiben viktor nyer a nyugati pénzcsapok el fognak záródni. A keletről felvett pénzből megint nem lehet lopni, mert az kell Putyinnak.
Nehéz lesz a helyzet.
Amit ellenségeinknek nem sikerült 1000 év alatt, ezek a "F...."-ok bevégzik röpke 10-20 év alatt.
Még csak légypiszoknak sem maradunk itt Európa közepén.

Névtelen írta...

Ilyen köpönyegforgatók nem kellenek sehol, mert mindenki attól fél, hogy hátba támadják őket.
Viktorék nem kellenek sehol, csak eszköznek használják őket. Arra is buták, hogy ezt észre vegyék.

Cereus írta...

PuPu!
Sajnos, mindenben igazad van.
Mesés múltban révedező nép vagyunk, miközben már láttatják velünk az égre festett: "szebb jövőt"!
Az pedig, ami a jelenünket illeti minden vitézkedés ellenére több millió magyarnak nyomorúságos.
Az is lehet, hogy ez 10-20 évig csak átmeneti állapot lesz ?

Kaskötő István írta...

2048 őszén, egy borongós reggelen Sir Edward Kneebone a közismert és tisztelt történész leült az íróasztalához és némi tétovázás után leírta a készülő értekezésének bevezető mondatát:"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Magyarország..." Hosszasan bámúlt a plafonra, aztán lemondóan legyintett, - kit érdekel?
Fogta a jó öreg görbebotját, föttyentett a kutyájának és elment sétálni.

hello írta...

Jajjjjj!
Nem is olvastam, mit írtál, mert a képre nézve egyből rosszul lettem!!!
Ilyet elkövetni a legkedvesebb szobrommal!!!! :-(((
Teljesen kész vagyok.
Hogy voltál erre képes???

Nem tudom, ma miről írtál, de nem lehet rémesebb ennél a képnél!

pamagd írta...

Nem ez a lényeg az írásban, csak apró részlet...

"... kinőtt öltönyeiben ..."

Örülök, hogy másnak is szemet szúrt...
Nem és nem értem, miért nem érzi, hogy meg kéne fizetnie egy jó szabót, igazán telne rá...
Kb. egy éve volt, valamit aláírt közösen Csányival, kamera pár másodperces tudósítást adott róla. Ordító volt a látvány - Csányi se egy Adonisz, de rajta úgy állt a ruha, ahogy úriemberen állnia kell... Orbán meg mintha az érettségiző kinőtt öltönyét vette volna fel... és senki nem szól neki?
...............
De hogy mit lehetne csinálni az ország rossz hangulatával... azt nem tudom...
Talán mindenki érzi, itt mindenképpen baj lesz...
2002-ben már megmondták néhányan, Orbán kezébe soha többet nem szabad hatalmat adni, mert soha többet nem fogja szépszerével átadni.

etele1 írta...

szia pupu,

nagyon el vagy tévedve.

a választó nem egy kormány teljesitményét értékeli, hanem választ a felhozatalból

az persze érthető miért nem megy felfogni a valóságot:

ugyan mit mond el az összefogásról, hogy orbánt és vonát még mindig -jóval- inkább?

nade nem akarok belezavarni a képbe: vesd meg nyugodtan az "ostoba" szavazókat továbbra is a kollegákkal. ha nem tévedek a érzés kölcsönös.

Geza írta...

Kedves Hello, szerintem a montazs hanyingerkeltoen humoros es talalo (es semmikeppen az eredeti alkotas degradalasa). Mint ahogy Te is felsikitottal, hogy "mit csinaltal ezzel a legkedvesebb szobrommal!" ugy mi is, Veled eggyutt sikoltozunk, hogy mit csinalt ez a tudatlan csocselek az orszaggal.

etele1:
Oregem, te bszottul el vagy tevedve, de hat tapsikolj csak, meg szornyulkodj, hogy "nincs valasztas". Nyilvan, hogy a fasisztoid rezsimre kell szavazni, hiszen "nincs mas valasztas" [hat ugye, itt van ez a Simon is, lop is, meg azt a hulye feleseget se tudta helyretenni - micsoda looser! Hat ezekre biztos nem szavazok!] Az is biztos, hogy te, meg a tobbi, akinek fogalma sincs arrol a rombolasrol, ami az orszagban tortent, tovabbra sem fogjatok fel, hogy mi van. De en biztosan nem akarlak meggyozni, elvezd csak a helyzet kuriozumat!

Cereus írta...

Etele 1!
Ha szőke nő vagy megértelek.
Ha nem ,feltételezem olvasol is nemcsak írsz! Minden bántás nélkül hiszem, hogy PuPu írásait nem tudod értelmezni.
Már megbocsáss, de ez blog sem hozzád, sem rólad nem szól!
Azoknak a honfitársainknak ír akik normálisak, csak még tévelyegnek abban a "jólétben" amit nap mint nap majd minden hírcsatornától orrba és szájba kapnak.
Te pedig rendíthetetlen vagy!
Mint tudjuk.

etele1 írta...

Cereus,

ó ez egy elég régi vitánk pupu-val. aki ha lehet még "rendithetetlenebb" mint én :p

ps: tegyük fel az a bajod hogyeső van. mit teszel szidod az esőt, mint pupu? vagy esetleg szert tezel egy esernyőre?

kb. ennyire okos dolog orbán népszerűségét és a nép esze tokját analizálgatni.

ps2: a te dolgod az, hogy gondolkodás nélkül fesd a DK jelét mindenhova meg oszd a szórólapokat. ügyesen csinálod, csak ne szólj bele, ha gondolkodni is képes emberek irnak valamit :p

joszi írta...

Kedves etele, mintha ön szólna bele azok dolgába, akik értelmesen gondolkodni képesek.
Ön nyilván Hitlert is lelkesen elfogadta volna, hisz az a rettenetes koalicio áll szemben vele, amiben Sztálin, pfuj, meg az a piás angol, ráadásul a béna amerikai van.
Jelenlegi helyzetünk nem sokbean különbözik attol.Gunyolodhat DK cimkéken , de az nagyságrendekkel erkölcsösebb , mint közömbösen nézni azt a rombolást ami folyik.
Történelmi párhuzamnál maradva, mintha csukott ablak mögül nézné az elhurcoltak vonulását, s közben a néhány fő ellenállön gunyolodna.

etele1 írta...

ehem. ez azért nem egészen igy működik.

én csak annyit irtam, hogy semmi értelme az összefogás, ezen belül pupu kampánytechnikájának és ki is fejtettem miért nincs értelme. Amúgy nemcsak pupunak, de az egy másik történet.

a te érvrendszeredben: hitler pont azért jutott hatalomra, mert csupa pupu állt vele szemben és az alternativa csupa gyurcsány és mesterházy volt. ezen érdemes elgondolkodni nem?

sztálin egy másik eset... tekintetbe véve lapszerkesztői múltját ő inkább egy igazi karriert befutott szjjártóra emlékeztet,

PuPu írta...

Kedves etele1, egy-két dologban tévedsz.
Nem hiszem, hogy nekünk vitánk lenne egymással, megoldod te ezt a kérdést egyedül is, - már csak abban reménykedem, hogy a szexuális életed másként folytatod, mint az eszmecseréid.
Az ugyanis nem vita, hogy te állítasz valamit, majd azt állítod, hogy az az én véleményem, és aztán buzgón cáfolod a saját állításod - lehet, te vagy Karinthy álma önmagáról - a két macska, akik játszanak egymással?
De persze ízlésekről nem vitatkozunk, ha te az önkielégítést preferálod, hát egészségedre, habár ha Tóth Tihamér atyára gondolunk, akkor csak mértékkel, ha javasolhatom, mert szerinte akár gerincsorvadást is okozhat..
Persze vannak olyanok, akik csak ebből jönnek rá, hogy valaha volt gerincük - de ez nem rád vonatkozik, te csak erőlködsz kicsit, én meg toleráns vagyok, így aztán a világ kerek és élhető marad...
Hogy azért ne maradj ilyen... szóval ilyen, amilyen vagy, azért elmondom neked, hogy a blog egy érdekes műfaj - nem analízis, nem kínál hatékony gyógymódokat sem a világ összes bajára, ha van értelme az csak annyi, hogy másokban esetleg gondolatokat ébreszt, véleményalkotásra inspirál.
Van egy pasi vagy csajszi, aki hall valamit, olvas valamit, eszébe jut valamit és azon elspekulálgat, a gondolatait pedig leírja.
Innentől válik a dolog bonyolulttá, mert az embereknek van lehetőségük elolvasni, továbbgondolni, magukban vitatkozni vele,esetleg ezt írásba is adhatják, de figyelmen kívül is hagyhatják, kedvük szerint.
Namármost aki hülyeségnek tartja, amit a blogger ír, de mégis szorgalmasan olvassa, annál azért felmerül a mazochizmus gyanúja, mint opció.
Talán, ha gyógyászhoz fordulnál - nem gondoltál még rá?
:)

Névtelen írta...

Értem én...nem is ellenkezek a leírtakkal. Csak azt nem értem,hogy hogy kerül képbe egy rabbi. Mármint milyen fura lenne ha a tel avivi kormány dolgairól nyilatkozna egy katolikus pap így héberül.

joszi írta...

Bizony Pupuk álltak csak szemben Hitlerrel, meg követőik, s velük szemben a nácik, s segitőik az etelék akik fitymálták az antifasisztákat, gátoltákmunkájukat, ahol tudták.A történelem, azonban igazságot tett, most is azt fog, s akkor az etelék mind bizonygatták érdemeiket.

etele1 írta...

kedves pupu,

ejnye, nem gondolod, hogy __pont__ az az igaz a te és az öszefogás kommunikációjára az istenadta néppel mint amit az enyémről állitasz?

:p

ps: pont ez az amit olyan kitartóan póbálok kihangsúlyozni. örülök, hogy más szemében a szálkát már sikerül, talán majd egyszer.... :))))9

PuPu írta...

Rabbi iránt érdeklődő névtelennek:
Nem egy rabbi, hanem kettő, és azért kerültek képbe, mert ez egy zsidó eredetű vicc, mely arról szól, hogy megmagyarázni valamit sokszor egyszerűbb, mint megérteni.
Remélem, ez nem az az eset...
:)

PuPu írta...

etele1-nek:
Kissé nehéz a felfogásod, kedves etele1.
Nekem nincs kommunikációm az istenadta néppel, merthogy én egy nagyonegyszerű (v.ö: faék) egérszürke, mezei blogger (blogger vulgaris) vagyok, aki még véletlenül sem tolná fel magát az Összefogás elérhetetlenül magas kommunikációs szintjére.
Én csak ülök, reszelgetem a körmöcskéim és írogatok butaságokat...
Mellesleg nem állítom, hogy az lenne az igaz, amit én írok, lehet, hogy az lenne az igaz, amit te írnál - ha írnál, de te nem írsz sajnos semmit, ami igen nagy veszteség a magyar társadalomra nézve.
De azt azért továbbra is állítom, hogy nem olyan nagy bűn az, ha valaki elspekulálgat azon, hogy miért is tűri el a nép, hogy leszarják a fejét, a matériát szétkenjék a pofáján, szopassák, rugdalják azt a bánatos seggét, seggnyalásra kényszerítsék, szidják az anyját, megfélemlítsék, kilopják a hasából a gyereket, kiröhögjék, tartósan hülyének nézzék és mindenféle etelefélék még ki is oktassák.
Beláthatod, élő a probléma, a gondolkodás meg mindenkinek emberi joga.
Hogy te nem élsz a jogoddal?
Te tudod...
:)



pleinair írta...

Bár a szívével gondolkozna magyarember, akkor lenne benne részvét, együttérzés, ami arra késztetné, hogy kiálljon a megnyomorított szegények és önmaga mellett, akkor lenne benne düh, és hatalmas, hatalmat elsöprő harag.
De magyarembernek ostobává, manipulálhatóvá silányult féregrágta agya fertőzi, dermeszti érzéketlenné, közönyössé a szívét.
A hatalom erre épít. Nemcsak a megélhetést húzza ki az emberek talpa alól, de hazug illúziókkal eteti. A zember meg csak nézi, hallgatja a tv-csatornákból, rádiókból ráömlő hamis operettelőadást, és már-már részesének hiszi magát. Nem veszi észre, hogy ez az előadás ontja rá az agysorvasztó, szívbénító férget, ami ellen tehetetlen az immunrendszere.
Védőoltás, ellenanyag pedig nincs, elzárta előlünk a hatalom. Nincs médiafelület, amin keresztül felvehetnénk a kártevővel a versenyt.
Lábbal, ajtótól ajtóig nagyon nehéz, szinte lehetetlen.

pleinair írta...

Pupu, most olvastam, amit etele 1.-nek válaszoltál.

Kikészültem tőle! :))))))) ++++ :))))))

Névtelen írta...

VALÓBAN, BLOGGER ELVTÁRS EGY BÜDÖS, BUNKÓ KOMCSI ZSIDÓ!

Kaskötő írta...

Na, végre egy igazi magyarosh, minden vitát lezáró érv. Ezek után nem kétséges, hogy kinek van igaza.

etele1 írta...

irogass pupukám irogass ;)

Névtelen írta...

Az, hogy a blogger büdös, bunkó komcsi, stb. az még haggyán, de egy olyan ember mond véleményt másokról, aki erkölcsileg egy nulla, aki más ember hátát taposva jutott odáig, ahol van, és mindenféle komcsi kapcsolatán keresztül szivattyúzta magának a pénzt jó kis vállalkozásainak.

PuPu írta...

Szivattyús lúzernek:

Hát így jártál, de ne szomorkodj, fel a fejjel!
:)

Névtelen írta...

Névtelen 2 írta

Pupu beteg ember vagy menj orvoshoz,
ennyi baromságot ősszehordani ehhez kell beütés.
rád nem érdemes egy pecet sem áldozni

PuPu írta...

Névtelen2 - nek:
Remek a helyzetfelismerésed - akkor miért nem tartod ehhez magad?
:)

civilhuszár írta...

Én már csak azon csodálkozom, hogy még egyik Orbán zombi sem falazta be az asszonyt akinek túl sok az energiája.:-)

Alizka írta...

,,Nem értem,nem értem",már ketten vagyunk.Sajnos a blogban említettek,tények és ennek ellenére..?