2014. február 4., kedd

NO WOMAN, NO CRY

Az embernek már csak egy bánatos legyintésre futja.
Már nem is háborog, nem méltatlankodik, már egy lassan legördülő könnycseppet sem mázol szét elgyötört arcán.
Valahogy úgy van vele, mint a férj, akinek a szeme előtt erőszakolja meg a feleségét Ali baba rablóbandájának teljes személyi állománya.
Az első három – négy rablónál még vadul próbálja kitépni magát a kötelek szorításából, de a negyvenedik rabló ügyködését már kissé beletörődve, enyhe enerváltsággal nézi, miközben megállapítja, hogy a harminchatos csípő-technikája jobb volt…


De azért engedtessék meg nekem egy pillanat gyengeség: azért ez a Simon-ügy – bevallom - most megviselt.
Olyan volt, mint amikor megy az ember a sötét utcán, minden sarok mögött gyanús, rosszküllemű emberek figyelnek, kezükben villog a kés, egy másik lazán lengeti a baseballütőt, rémületes.
Majd egyszercsak feltűnik veled szemben maga a patyolat ruhába öltözött Tisztesség, és mikor melléd ér, előkapja a hólapátot, melyről neked tudomásod sem volt, és úgy pofánver vele, hogy egy hétig azt hiszed, hogy harangoznak a fejedben.
Mit mondjak, az ember úgy érzi magát, mint Jóska bácsi a műrepülésen, mikor egy fordulónál hirtelen a gatyájából nyakába zúdul összes materializálódott félelme…


Azt hiszem, hogy az MSZP elnökhelyettese azzal, hogy még csak meg sem próbál harcolni, tulajdonképpen beismerte azt, hogy külföldi bankszámláján a negyedmilliárd forint forrása nem legális, és ezzel alá is írta a saját halálos ítéletét.
Merthogy most lemondott, meg visszalépett, meg felfüggesztette a tagságát abban a pártban, melynek formálisan második embere volt, ezzel nem fogja megúszni.
Ha volt politikai ellenfelei következő lépéseit kalkulálni akarja, akkor legjobb, ha megnéz egy-két rövidfilmet az Animal Planeten a hiénafalka működéséről, abból megtudhatja, hogy nincs kegyelem.
Addig fogják űzni, mígcsak az utolsó csontját is össze nem roppantották, majd csak aztán hevernek el valamelyik bokor alatt.


Idén lesz ötven éves, Magyarország egyik igen befolyásos politikusa volt, gondolom, nem voltak filléres problémái.
Talán annak a képviselőnek van igaza, aki azt mondta, hogy „a pitiánerség csúcsa, ha igaz”, hogy Simon Gábor osztrák számlán próbálta eltitkolni vagyonát, - „tudhatta volna, hogy csak idő kérdése, mikor bukik le”.
 
Hogy aztán milyen pénz landolt osztrák számlán – ki tudja?
Lehet, még legalizálni is lehet majd, hiszen lehet az jutalék, tanácsadói díj, lehet bármi – még akár cégeladás is, hiszen egy cég értéke éppen annyi, amennyit a vevő adni hajlandó érte, de ez Simonon nem fog segíteni, ő ezzel politikai hullává vált, akivel senki nem fog szolidaritást vállalni.


Meggyőződésem, Simon alapvetően tisztességes ember, aki látta, mi folyik a politika legfelsőbb köreiben, és úgy gondolta egy adódó alkalommal, hogy ő is kicsippenthet egy mazsolát a kalácsból.
De tisztességes ember ne álljon bűnözőnek, mert az nem az ő világa – a liba is hülyén nézne ki, ha rókának állna, esetleg ott állna a csőrében egy döglött kolleganővel, oszt nem tudna mit kezdeni vele.
Nem szólva arról, hogy aki anyagi disznóságokba keveredik, az legyen nőtlen.
Fatornyos kis falunkban is az egyik vállalkozó komoly rendet vágott a nők között, majd – ahogy ez már lenni szokott – azt egyikbe belehabarodott és válni akart.
Aztán kis idő múltán farokfelcsapva vágtatott vissza a házasság csendes révébe, állítólag meglehetősen rövid egyeztető megbeszélés után, azóta is boldogan élnek, míg meg nem halnak.


Ha Simon azt hitte, hogy a pénz majd megoldja a problémáját, akkor talán jobb is, hogy megvált a pozíciójától, mert akkor nem ismeri az embereket, de a nőket semmiképpen.
A szocialista politikus elvált, újranősült, született kisbaba is, eltelt egy-két év, és egy bamba férfi ilyenkor már nyugodt.
Helytelen, mert a nő máshogy van bekötve – amit Bronson előad a Bosszúvágy című filmben, az babazsúr ahhoz képest, amit egy nő produkálni képes.
Az akciót kiválthatja egy rossz mondat, egy meggondolatlan beszólás, az anyagi kérdések nem megfelelő kezelése, egy kisbaba, egy magányos éjszaka - szinte mindegy is, hogy mi – a nő lelke – tisztelet a kivételnek – akkor nyugszik meg, ha volt partnere kisemmizve, hajléktalanként zokog csizmáját átkarolva a téli utcán – na, akkor még belerúg egy jó nagyot, aztán akkor – talán – békén hagyja.
De addig zsarolja gyerekkel, múlttal, jövővel, mindennel, ami a keze ügyébe esik, vagy ami nem esik keze ügyébe.

Állítólag volt felesége küldte rá a jobboldali sajtót – ha valamiért bosszút akart állni, hát parádésan sikerült.
NO WOMAN, NO CRY

Szóval Simon megszívta, mint a torkosborz, arról lehet mától felismerni, hogy a homloka is behorpadt, és sokat kell majd költenie sztárügyvédekre, ha nem akar könyvtáros lenni a tököli rabkórházban.
Mi meg most itt állunk, mint seggberúgott Kőműves Kelemenek, - mit nagy keservesen felépítettünk estére, leomlott reggelre, kezdhetjük nagyjából újra az egészet.
Hát így állunk, de nincs mit tenni, Simonnak világgá kell menni, egymásközt szólva megérdemli, nem elég tisztességesnek látszani, annak is kell lenni, hogy bizonyítsuk, Kósáné Kovács Magda örökbecsűje minkét végéről megállja a helyét. 
Hajdan erre a helyzetre mondtuk, hogy aki hülye, haljon meg.
Most azon kellene dolgozni, hogy a választó még mindig ezt találja a kisebb bűnnek, mint Orbánék strómanokon keresztül összekuporgatott milliárdjait, de ehhez persze sokkal, nagyon sokkal jobb kommunikációra lenne szükség.
Meg egy-két emberre, aki ért ehhez a műfajhoz…
Csak az a baj, hogy fogy az idő.
Persze, míg élünk – remélünk.
Majd elgondolkodom lassan, hogy miben is?


:O)))

53 megjegyzés:

etele1 írta...

szia pupu, kijött a medián közvéleménykutatás amit iggértem eszerint

Fidesz 39%,
közös lista 22%
Jobbik 10%
LMP 3%

ez megszólalásig a 2010-es eredmény azzal, hogy az LMP szavazóinak egy része átpártolt az Együtthöz, és aktivabbak a szocialista szavazók.

Vagyis Karácsonyék sikeresen leszalámizták az lmp-t (amelyik igy nem tudja megszorongatni a fideszt,mert az már karácsonyéknak nem megy alkalmatlanság okán) Orbán pedig sikeresen visszautált egy kevés szavazót mszp-ékhez.

De az alapprobléma, hogy a baloldal szavazótábora hasadt és egy része a jobbiknál landolt vaaminta fidesz kitartó népszerűsége és monolit jellegű uralma a jobboldalon semmit sem változott.

4 év... 3 kampány ... ennyit pazarolt el M.A. a semmiért.

Hát pupukám ebbe kell beleörődnöd,edzd meg a lelkedet,

Tudod ha hozzám jön egy házaló azzal, hogy vegyem meg a porszivóját, mert a konkurenciáé nem két hónap, hanem már két hét alatt tönkremegy... akkor én is ajtót mutatok a porszivóügynöknek. ne kell a két hóónapos élettartamú porszivó se. nem kell az alibikormányzás pártja se. tök mindegy orbán vagy mesterházy van hatalmon. ugyanúgy megyünk az demográfiai ... és a gazdasági, illetve a pénzügyi összeomlás felé. a kisember meg ugyanúgy sziv,annak mert azért mindegy. és leszarom a zsidókat, ha a zsidók leszarnak engem (márpedig leszarnak).

Oszt jónapot.

Tiby írta...

Pupukám ez a hajó elment ezt mi jó páran már rég tudjuk baloldal az legyen baloldal, a krumplileves meg krumplileves !!! Szóval minden legyen az ami ahogy egy NAGYEMBER mondta akinél még aránylag jól is éltünk !! Ez csak a jéghegycsúcsa lesz még ott ász fenn hagyva a betlibe.........
Üdv Tiby !

Egy zsidó írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
James Bond írta...

Simon hülye volt. Vagy naiv. vagy egy naiv hülye. Egyremegy.

Megjegyzem, mintha Gyurcsány már ősszel célzott volna egyszer-kétszer arra, hogy az MSZP-ben vannak, akik - hogy is mondjam? - kétes eredetű pénzek birtokosai. Hülye Mesterházy nemigen értette az üzenetet: "Attila, sürgősen pucold ki a disznóólat, különben kemény pofonokat fogsz kapni a kampányban". Hát most beleszaladtak egy méretes pofonba, mondhatni, házhoz mentek érte. Valami azt súgja, hogy nem ez lesz az utolsó: gyanítom, a következő 8 hétben még kiosztanak neki jó néhányat. Lehet, hogy egyik-másik még ennél is nagyobb lesz. Lehet persze majd azt mondani, hogy nem az a legény, aki adja, hanem aki állja. Ám ez a kellően lebutított sok-sok Pista bácsit meg Mari nénit nem nagyon fogja érdekelni, amikor április 6-án behúzza az ikszet Első (Enyveskezű) Viktor és csapata logója mellé. Most derül ki, mennyire profik ezek a gazemberek, és mennyire amatőr színtársulat áll velük szemben. A derék balliberálisoknak 8 év sem volt elegendő, hogy kilőjék a túloldali jómadarakat. pedig volt sansz bőven: sárazsadányi nem-taggyűlés, bányák, Pintér-művek, Simicska-bulik, stb. De hát aki tehetségtelen, az tehetségtelen.

Aki pedig megpróbálta legalább a saját pártját megtisztítani (Gy.F. híres öszödi beszéde erről szólt), az kiutálták, és odadobták a Fidesz aljas karaktergyilkos pitbulljainak.

Most aztán jöhet a sírás-rívás, édes mindegy: a hajó elment, pá-pá, a kis miniszterelnök-jelöltből nem lesz főnök egyhamar. Ami önmagában még nem lenne baj, ezzel a tehetséggel rövidesen akkorát bukna, mint Rottenbiller. A baj csak az, hogy nyakunkon marad a Mi Boldogságunk, és mi tovább élvezhetjük áldásos országlásának minden következményét.

Brrrrr...

Egyetlen megjegyzés: a feleség-story jól hangzik, de szerintem dajkamese az egész. Több mint két évvel a szakítás után pont most jutott az asszonynak eszébe, hogy ez a pernahajder ex-férje szép summát rejteget, dobjuk hát fel, rögtön a Magyar Nemzetnél? (Arról nem beszélve, hogy amennyiben a nej tudott a dologról de csak most pakolt ki, ő is bűnrészes...). Sokkal valószínűbb, hogy Simon szaki valahol, valakiknek "kikotyogta" a titkot. Esetleg picit túlköltekezett, ami feltűnt a túloldalon. Ezek után nem volt nehéz egy ügyes hackernek belemászni a derék Simon kompjúterébe, szépen kszippantani a bankszámla-kivonatait, és máris lehetett menni "bankot robbantani"...

talalom írta...

Őszintén megrémültem, amikor megtudtam, hogy nekem Simonra kellene szavaznom összefogásilag. Nem tudom miért, nem ismerem személyesen, nem tudom, hogy amúgy milyen ember, de azt tudom, hogy az általa korábban vezetett választmány volt Gyurcsány nagy kinyírógépe.
Ami meg a nőket illeti: sose fogjuk megtanulni, hogy az erős férfiak mitől gyengülnek el annyira, hogy felrúgnak mindent (legtöbbször saját magukat is). Nehogy azt képzeljétek, hogy minket sose kísértenek meg bizonyos ropogós kis popsik, bűvölő szempárok - vagy egyszerűen csak egy ápolt, udvarias lény a tohonyával szemben - csak bennünk van valamiféle szolidaritás a másikkal szemben, és tudjuk, hogy mi sem vagyunk tökéletesek...

Zsuzsanna írta...

Pupu Kedves, csak lájkolni tudlak, mert nincs szavam

moose írta...

Pupu találóbbnál találóbb írásait olvasva már hónapokkal ezelőtt írtam, hogy az MSZP még akkor elegánsan visszavonulhatott volna, bezárhatta volna a boltot,… átadhatta volna a helyét a demokratikus összefogásnak,… már akkor dönthettek volna Bokros és 500 napos programja mellett,… szerintem az nagy durranás lett volna. Hát igen, … ha a volna ott nem volna!

Nem tudom mennyivel jobb az MSZP-nek most megszégyenülve, sárdobálás közepette, az ingoványban fuldokolva és vergődve kimúlni?

Tudjuk, hogy az ellenfél ezekkel a "bűzbombákkal" eltereli a figyelmet a saját "sáros" dolgairól, de nagyon szomorú, hogy az "Öszödi beszéd" minden szava ott csattog az MSZP és a FIDESZ hátán,… és semmiből nem tanulnak!… egyik oldalon sem!

Még most sem késő az MSZP-nek becsukni a boltot, márha igaz hazafiak, és kinyitni Bokros és a MoMa kínálta "Demokrácia és Jogállam" áruházat 500-600 napra!

Persze ez csak az én személyes véleményem!

pleinair írta...

Ha jól emlékszem, Gyurcsány az Mszp-ben teljeskörű vagyonosodási vizsgálatot szorgalmazott. Ez volt az egyik feltétele annak, hogy híveivel együtt ne váljon ki a pártból. Persze ezt a követelését elutasította a vezetőség. Emlékszem, többek közt Simon is elítélően nyilatkozott Gyurcsányról, mondván, hogy "szétszakítja" a pártot.
Most aztán van mit előkotorni kampányra időzítve a fidesznek.
Megint bebizonyosodott, hogy Gyurcsánynak igaza volt. A kiválással a DK támadhatatlanságát, átláthatóságát biztosította. Legalábbis reméljük, hogy eddig még nem tette be lábát ebbe a pártba is sunyi módon a korrupció.

pleinair írta...

Az se lehetetlen, hogy Simon csak a balhét viszi el. A havi honoráriumából nem lehetett negyed milliárdja.
(Vajon mi van Schuslággal? Tudom, a 70 millióért leülte a maga nyócévét (?). meg vissza is fizetett 50 milliót. Valahogy deja vu érzésem támadt. Csak a nagyságrend nem stimmel. Meg Simonról nehéz feltételezni ekkora naivitást)

Dózsanépe írta...

PuPu! Mindig érdeklődve olvasom az írásaidat. Az esetek nagyobb részében, és a meglátásod nagyobb részével egyet is értek. Most azonban egyáltalán nem.
Indokaim:
* Ad.1:az ártatlanság vélelme mindenkit megillet,
* Ad.2: nem vetted észre, hogy a fidesz beindította a "véres" kampányát: miszerint sorban le kell vadászni az "ellenséget"
* Ad.3: ha engem valaki korbáccsal illet, nem fogom egy csokor virággal megfenyegetni, az az, ne erősítsük meg ezt a hordát a vélt igazukban azzal, hogy hamut szórunk a fejünkre (időnap előtt)
* Ad.4: Te teljesen biztos vagy a vádak jogosságában?
* Ad.5:Pleinair hozzászólásában írtaknak köze lehet a valósághoz. Amennyiben ez így lenne, szerinted jelen helyzetben a fidesz-bárd alá kellene hajtani a fejünket?

Geza írta...

Mega hanyingerem van attol, ahogy az ostoba es semmire nem valo bamaba nep meging azon fog szornyulkodni, hogy "na ugye, megint a szocik". A csokotteknek (meg a klubradionak) csak ez kell. Johetnek a meteres vezercikkek. Egy orszag szetbombazasa es cinikus fasizalodas milyen aranyban van azzal, hogy a csaj bepoccent a mar kisse unalmas fszijara es ekozben fenyderul az eltitkolt bankszamlakra. Egyebkent meg ez az egesz lenyegtelen, csak arra jo, hogy nehanyan kozulunk megint lehorgasztott fejjel jarjanak (ostobasagbol, mint mindig).

Es ha mar az altalam eleg idegesitonek minositheto etele1 idehozta, a nep tovabbra is bamba kabulatban van, fuggetlenul attol, hogy mi tortenik egyes szocik hazaseleteben. Sok ido fog eltelni addig, mig az emberekben kifejlodik a disztingvalasi kepesseg. Addig meg elvezhetjuk, hogy ez a nagyszeru nep milyen elvezettel hagyja, hogy a sajat es ahitott uralkodoi legprimitivebb osztonei eluralkodjanak rajta.

Tüske Zsófia írta...

Kedves PuPu, ugye nem gondolod komolyan, hogy már megint a kapufa a hibás, azaz a hisztis feleség? Hogy Simon Gábor alapvetően tisztességes ember, aki csak "elfelejtette" ezt a külföldre menekített, de lehet, hogy tisztességesen szerzett pénzt a vagyonnyilatkozatában feltüntetni? Nálam jobban - hasonló stiklikért - senki nem utálja a fideszt, de ki képzeli azt, hogy Simon esete egyedi és csak véletlen botlás, pusztán egy szem mazsola a kalácsban? Ki képzeli azt, hogy az ilyen mértékű külföldre menekített dugipénzekkel rendelkező pártelnök-helyettesek fogják majd képviselni a Magyarországon létminimum alatt élő négymillió érdekeit? Nagyon nem tetszett, hogy Gyurcsány alámerült az "összefogás"-ba, róla és a pártjáról még el tudtam volna képzelni, hogy tisztakezű politikát folytat. Nem gondoltam azt, hogy ilyen gyorsan elintézi az mszp-s mocsár. Ahogy Bächer Iván mondta: tolvajokkal nem lehet üldözni a rablót. A haldokló Magyarország felett a mentésére hivatottak csak a pillanatot lesik, mikor csatolhatják le a kivéreztetett beteg karóráját.

útkaparó írta...

Sz@r ügy.
A vereségnek nem ez lesz sem az oka, sem a következménye.
Csak idő kérdése volt, hogy mikor és kivel prezentálja a hiénafalka a nagy hajszát, hiszen minden oldalon van(nak) aki(k)nek vaj van a fejükön, (fején). A sajátjukat nyilván nem bántják, hacsak nem sz@rik bele a ventilátorba, az ellenség meg szabad préda.
Az nagy baj, hogy emezeknek semmi tehetsége még halvány köhintésre sem, hogy aszongya, khöm-khöm, Prix Mixilonnak milyen offshore ügylete volt -mondjuk-olcsó gázból, vagy másból, volna seregnyi téma, de nem, és nem.
Józsi bá' meg Mari néni meg nem törődik ezzel az egész cirkusszal, nekik más "prioritásuk" van, enni kell, fűteni kell, lehetőleg minden nap.

Unknown írta...

Kedves PuPu!

Ma vitanapunk lesz a klubunkban. Ezt a bejegyzést oda írtam. De amikor elolvastam mai blogod, azt éreztem: Mintha "egy kaptafára" járna az agyunk.. :(

Minden további helyett itt az odatett bejegyzésem. Itt is megáűllja a helyét.

Ne felejtsétek el: MÉG CSAK AZ ELŐJÁTÉKNÁL tartunk. Hol van még az orgazmus? A hivatalis KAMPÁNY még el sem kezdődött, de a Fidesz már sorozatvetővel lövi az ellenzék állásait. Az a választás HARC LESZ A JAVÁBÓL. a Fidesz részéről boritékolható, hogy az eddigieknél a legaljasabb, ahol MINDENT be fognak vetni, ami támadható!. bittosan megvan már a "mindennapi betevő hír", amit majd a Magyar Nemzet vagy a HÍR-TV időben fog előtálalni. Józsa és Simon csak a "bemelegítés", a JAVA még hátravan. De mire jó mindez a Fidesznek? Hogy ELTERELJE A FIGYELMET a sokkal nagyobb aljasságokról! A mutyikról és az ezermilliárdos korrupciókról. az elhallgatott ADÓCSALÁSOKRÓL. "A legjobb védekezés a támadás!" MOST EZT JÁTSSZÁK. Egészpályás letámadást. A BOHÓCCAL kezdték. De van még munició a tarsolyukban. az ALJASSÁG nem ismer alsó, se felső határokat. DE MEDDIG HAGYJUK? Fel hell venni végre a kesztyüt! SZEMET SZEMÉRT, fogat fogért! Nem védekezésre kell berendezkedni, hanem TÁMADÁSRA. Lerombolni azt a "nimbuszt", amit 12 év alatt aljas hazugságokból építettek fel maguknak! Bebizonyítani az egyszerű embereknek, hogy a történéseknél ne az OKOZATOT figyeljék, hanem az OKOT! Le kell dönteni /nem a szobrát/ magát a DIKTÁTORT és társait arról a piedesztálról, AHOVÁ az elhülyített NÉP EMELTE ŐKET. Meg kell "hallanunk" Gyurcsány szavát, aki NEVÉN NEVEZI A GYEREKET! Soroljam? Gazember, maffiózó, HAZAÁRULÓ, stb. Meg kell ismertetni az IGAZSÁGOT A NÉPPEL, hogy el tudja dönteni: KI RONTOTT RÁ NEMZETÉRE? Ez a Mi munkánk, és nem is kevés! Húzzunk bele!

útkaparó írta...

Várszegi Szilárd jól mondja.
A tegnapi ATV-beli Friderikusz-Magyar-Bruck beszélgetésben (aki nem látta, keresse az ATV honlapján)
elég jól körvonalazták, mi a helyzet, és mi várható. (Nekem kb. annyi, hogy semmi jó.)

hello írta...

Még nem olvastam a hsz-okat, csak azt írom le, ami a ma reggeli online lapszemlét hallgatva erről egyből eszembe jutott:
tisztelt 1-essel kezdődő személyi szám tulajdonosok, vigyázat!!!
Jól véssék az eszükbe, hogy egy megsértett nő (pláne volt feleség) sokkal veszélyesebb tud lenni, mint álmukban gondolnák, vagy feltételeznék róla!!!

Kismaci írta...

Nem tudom... én szelíd embernek tartom magam, de amikor a bohócos plakátokat meglátom, olyan... hol-egy-fekete-festékszóró-spray???? érzésem van. Rombolhatnékom. Mármint... EZEKET a plakátokat lerombolhatnékom.

De persze mivel említettem, hogy szelíd ember vagyok, nem rombolok. Csak bosszankodom.

Jómagam leszarom, mivel próbálkoznak, tudom hová húzok. És rettenetesen sajnálom, hogy édesanyám már nem tud szavazni - azt mondta még karácsonykor, hogy négykézláb is elmegy. :(((((

Helyette is az Összefogásra húzok, bár nem tapsolok annak, hogy Gyurcsány farka miliméteresre zsugorodott... :((((

hello írta...

Még valami - ma ilyen nagyon szubjektív hangulatban vagyok:
annyira előttem van, ahogy Simon a még MSZP tag Gy.F.-et (de mikor azon belül a DKP-t már létrehozta) nyilvánosan milyen hangon kárhoztatta és mocskolta azzal, hogy milyen ártalmas a pártra, amit csinál.

Nos, asszem, van valami olyan bibliai mondás (szó szerint nem tudom, de ez a lényege): "kard által vész el, aki másra karddal támad"...

hello írta...

Kedves Kismaci, jogos, amit írsz, de én - alapból mégiscsak optimistaként - nagyon azt remélem, hogy ez a bagatell közel 1 milliárdért a "civil" (???) CÖF által az országot elárasztó mocskolódó plakátáradat még a normális erkölcsi érzékkel bíró konzervatívokat is taszítja és undorítja. A józanul gondolkodni képes és hajlandó (nem oligarcha-kategóriájú) szavazópolgárok meg észreveszik, hogy lám csak, Orbánék milyen rohadtul foshatnak ezektől a politikusoktól!
Plusz komolyan elgondolkoznak a két kormányzási szisztéma közti, megtapasztalt különbségeken!

PuPu írta...

Néhány megjegyzés:
etelének:
A politika ravasz dolog, a választói hangulat meg még ravaszabb, ha emlékszel 2002-re, akkor tudhatod, hogy minden közvéleménykutató fölényes Fidesz -győzelmet hozottt - mégis Medgyessy nyert. ezt üzenem Tibynek is, elkeseredés ellen...
Engem meg nem kell féltened, azt hiszem túlélek egy esetleges- bár nem kívánt -választási vereséget is, sőt, bizonyos szempontból hasznosnak is tartanám, mert a magyar csak abból tanul - ideig-óráig - ha fejbeverik a hólapáttal.
Nem lenne baj, ha kiderülne, hogy amit nyalogat, az nem csokifagylalt, csak az a baj, hogy drága a tandíj...
Az eltávolított megjegyzést meg azért meszeltem ki, mert nem szeretném, ha itt is trágárkodnánk egymással, meg lehet azt mondani, ha a másikat idiótának tartjuk szépen is...
Jamesnek:
A nőkről szóló elmélkedés csak férfitársaimnak szóló figyelemfelhívás, mellékszál. lényegtelen - a lényeg, hogy aki magas tisztséget vállal, az ne nyúlkáljon a pénzesládikókhoz, de azt hiszem, ezt le is írtam a posztban.
talalomnak:
Nem szorosan a témához tartozik, de a férfiak elszántsága mögött ott szokott lenni egy nő agresszív követelőzése, időnkénti nyávogása, zsarolása is, - a csóró férfi meg olyan, mit lópatkó a kalapács és az üllő között.
De erről ő nem tehet, mert a génjeibe az van kódolva, hogy a lehető legtöbb nőstényt ajándékozzon meg genetikai lenyomatával, a bekódolt tulajdonságok ellen harcolni meg nehézkes és akkor még a feromonokról szó sem esett...
./.

PuPu írta...

Pleinairnek
Az MSZP-re nyomasztóan nehezedik a pártfinanszírozás rendezetlenségének ügye, mert míg az ellenfelét két-három nagytőkés tartja el anyagilag, addig az MSZP-t sok kis macskajancsi eteti, namármost egyszerűbb két-három ember mozgására figyelni, mint két-háromezerére, akik közül lehetnek olyanok, akik úgy gondolják, hogy az ő fáradozásukat a lenyúlt pénzekből kell honorálni, míg a nagytőkés meg tudja várni, míg támogatottja hálás lesz, de nagyon.
Amíg Puchot és Boldvait ott látod a szocialisták környékén, addig két dologban lehetsz biztos: az egyik, hogy nincs rendben a pártfinanszírozás, a másik, hogy nincsenek rendben arrafelé az erkölcsök, de ez egy külön téma.
És Simon nekem is rokonszenves, de ettől még nem kell kétségbevonni a dolog igazságtartalmát, ha nem lenne igaz, harcolna.
Dózsanépének meg azt tudnám mondani, hogy nem életszerű az, hogy egy párt második embere tartsa a számláján a bitangkasszát.
Nem életszerű az, ha valakit azzal vádolnak, hogy külföldön eltitkolt pénze van, hogy ne védekezzen, - mondjuk ne mondja azt, hogy beeee, nincs is ott egy kanyim sem.
Sajnos itt - úgy néz ki - pofáraestünk, van ilyen.
Ettől még ne hajtsd büszke fejed semmiféle éles tárgy alá, inkább próbáld elhinni, hogy minden olyan helyen, ahol nagy pénzek forognak és sok ember mozog, a kettő néha össze fog találkozni.
Ha utálod, hogy Vityka lop, akkor utáld bátran, ha a szoci simlis, akkor is!
Gézának:
Gézám tévedsz, ez egyáltalán nem lényegtelen ügy, mert elhitelteleníti mindazt, amit a Fidesszel és Orbánnal kapcsolatban mondunk.
Ez a fő gond, mert nem lehet erkölcstelenül felkapaszkodni az erkölcsi magaslatra - visszacsúszunk...
Tüske Zsófiának
Szóval azt azért nem tudom, hogy jön ide Gyurcsány.
Ez a történet olyan, mint amikor a bankelnök géppapírt lop haza a táskájában.
Orbánnak állítólag négyszáz milliárdja van, Lázár sem piskóta, ezeknél Simon ipari tanuló se lehetne, emellett a jövedelme sem rossz.
De ettől még nem kellene trükközgetni.
Pitiáner dolog ez, attól tartok.
Aztán majd ha alábbhagy a felháborodásod, akkor keresd meg azt a részt, melyben azt írtam volna, hogy az exfeleség a hibás - ha nem találod, ne csodálkozz...
útkaparónak
Ezis oka a vereségnek, meg a többi ezer helyi szir-szar ügyecske, ügyeskedésecske, a kis önkormányzati lopkodások, hadd ne taglaljam.
Hogy a Fidesz is?
persze, sőt, de a választót ez nem érdekli, azt moondja, hogy ezek mind egyformák, Simon meg visszaigazolja...
Szilárdnak: Józsa ügye nem ügy, Simoné viszont az, és nagyon kellemetlen ügy.
Nem hiányzott, és emiatt nem a Fideszre kell haragudni, nem kell magas labdákat feladni.
Na.
:O)))

okleveles írta...

Kedves PuPu !
Megint jó az írása, de sok igazsága van Várszegi Szilárdnak. Azt is mondhatnám, hogy Várszegi mondja el az alapigazságot.
Ezzel együtt sajnos menthetetlen Simon. Nekem azonban van egy nagyon erős gyanúm, hogy ez a hatalmas pénz nem Simoné, hanem a pártjáé. Most viszont elviszi a teljes balhét, mert ha bevallja a párt pénzt, lenullázza az MSZP-t. Valójában ö csak egy balek stróman volt, nagy valószínűséggel Puch által vezetgetve. Ekkora pénzzel a háta mögött más lett volna életmódja.

Névtelen írta...

Az Összefogásra akartam szavazni....most már nem szavazok senkire. Eisa

pleinair írta...

Ha Simonnak nincs vaj a füle mögött, azonnal ordítva kellett volna kikérni magának a hazug vádat. Ezzel pártjának is tartozik.
A sértett feleség csak katalizátora bukásának, nem okozója.
Zsófia Tüske hozzászólásának minden szavával 100 százalékig egyetértek.

promenad írta...

Cherchez la femme !

pleinair írta...

Pupu:

"De erről ő nem tehet, mert a génjeibe az van kódolva, hogy a lehető legtöbb nőstényt ajándékozzon meg genetikai lenyomatával, a bekódolt tulajdonságok ellen harcolni meg nehézkes és akkor még a feromonokról szó sem esett"

Akkor az lenne a megoldás, ha a politikusokat kiherélnék.
Választani kellene genetikai kódjuk átörökitése, feromjaik észbontó illatanyaga, és az ország szolgálata között.
Ha higgadt eunuchok ülnének a parlamentben, más lenne a hangnem, a tenorok nem ordítoznának, és nem veszélyeztetnék féltékeny feleségek a pártok biztonságát.
(És négyévente egyszer egy ízletes pörköltre is lenne alapanyag.)

kisdobos írta...

Nem megyek,nem szavazok.
Ha csak annyit tudok tenni, hogy meggyorsítom az "utánuk a vízözönt" eljövetelét, akkor -most úgy vélem-,ezzel teszem a legtöbbet.

Néném mondta az ellenzékről:" Vacáholódnak, de csak geggyedt vacargás lesz belőle."
Az lett.

Volna itt egy gondolkodni való mondat a baloldalnak, a Bibliából:
Zsoltárok könyve. 127. 1.(2.mondat)

Már nem is merem hinni, hogy megértik...

Cereus írta...

Szerintem egyenesen kívánatos,hogy a korrupt dolgok nyilvánosságra kerüljenek!
Az pedig hogy ebben a Fidesz ügyesebb, az legyen a mi szégyenünk.
Nem vagyok kétségbe esve, sőt a továbbiakban az a javaslatom az összefogásnak ha még van bennük életerő, derítsék ki, a "zelmúltnégyévben" milliárdokat elsíbolók személyét is!!!
Akikre pedig sár tapad, mindkét oldalról beszélek, azok takarodjanak örökre a politikából!

Cereus írta...

Szerintem egyenesen kívánatos,hogy a korrupt dolgok nyilvánosságra kerüljenek!
Az pedig hogy ebben a Fidesz ügyesebb, az legyen a mi szégyenünk.
Nem vagyok kétségbe esve, sőt a továbbiakban az a javaslatom az összefogásnak ha még van bennük életerő, derítsék ki, a "zelmúltnégyévben" milliárdokat elsíbolók személyét is!!!
Akikre pedig sár tapad, mindkét oldalról beszélek, azok takarodjanak örökre a politikából!
Ez is felér akkor egy győzelemmel.

hello írta...

Kisdobos, lécci, áruld el, milyen módszerrel tudtál megnyitható linkként funkcionáló linket ide betenni!!!

Dózsanépe írta...

PuPu, figyelj rám. Hol írtam én egy szóval is, hogy aki lop, csak azért ne bűnhődjön, mert a mi kutyánk kölyke?
De ahhoz igen is ragaszkodni kell, hogy egy állítás akkor igaz, ha bizonyított. Lehet, hogy csütörtökön sem fogunk többet tudni, mint most, akkor pedig életbe lép az a verzió, hogy Simon hallgatásának oka van:
* vagy csalt,
* vagy Ad.5.
Egy kérdésemre viszont komolytalan választ adtál: itt és most nem elsősorban az én fejemről van szó. Az ország sorsáról van szó. Már pedig, ha a választási szövetség hagyja, hogy a fidesz a saját utcájába terelje őket, mindenkinek bárd alá kerül a feje, aki nem az hordájukba tartozik.

Anikó írta...

Hát ez egy nagy gyomros volt minden összefogásban bízó embernek és szerintem sincs vége még a hatalmas buktáknak.
Valahogy úgy gondoltam eddig, hogy persze kicsit ezek is loptak a maguk idejében, mert a hatalom mindenkit megrészegít valamennyire, meg nagyon kevés az igazán tisztességes ember, de meggyőződésem volt mostanáig, hogy ennyire pofátlanul büdös rablók nem voltak, mint a jelenlegi garnitúra.
Már itt tartok, hogy a kis tolvajlást elnézem, szörnyű, magamon is meg vagyok döbbenve.
PuPu lehet, hogy te tisztességes emberként ismerted ezt a Simont, de ennyi pénzt hogy lehet tisztességesen megkeresni???? Sehogy.
Ez a nagyedmilliárd csak a számlákon van, és plusz itthon is meg kellett élni, tehát itthoni számla/számláknak is kell lennie, két család felé tartozni többek között anyagilag is, mert nyilván voltak az előző házasságból is gyerekei és mint hallom az új fiatalka feleségtől is.
Simon Gábor nagyon pitiáner lehetett és hülye is, mert a volt feleséget - akit ugye valaha szeretett, hisz elvette, közös életük volt, kárpótolnia kellett volna anyagilag is.
Kellett volna tudnia, feltéve ha értelmes, intelligens ember, hogy 10-en, 20-on éveket nem lehet egy tollvonással semmissé tenni, mert akkor saját magát is és az egész addigi életét is szembe köpi.
Véletlenül közelről ismerek olyan volt magasrangú politikusunkat, aki a folyamatos megcsalásokkal, megalázásokkal, anyagilag ugyan nem, de érzelmileg teljesen tönkretette, megbetegítette és ezáltal közvetve a halálához is segítette a feleségét.
Háromféle asszonytípus van, aki megbocsát és szépen elválnak barátsággal, van aki bosszút áll, lásd mint itt, mert nekem valahogy kétségem sincs afelől, hogy a volt feleség nyomta fel, és van aki meg csendben belehal a megalázásba.
Simon Gábornak befejeződött a politikai karrierje, de jobb is.
Azt azért nem hiszem, hogy a Mesterházy annyira hülye lenne, hogy ne tudná milyen emberekkel van körülvéve.
Politikailag őt is alkalmatlannak tartom a vezetésre, pláne kormányvezetésre, szerintem túl nagy neki a cipő.

Névtelen írta...

okleveles írta és jól írta:
" Nekem azonban van egy nagyon erős gyanúm, hogy ez a hatalmas pénz nem Simoné, hanem a pártjáé. Most viszont elviszi a teljes balhét, mert ha bevallja a párt pénzt, lenullázza az MSZP-t. Valójában ö csak egy balek stróman volt, nagy valószínűséggel Puch által vezetgetve."
BALEKSORS : )

Névtelen írta...

Jav.:
: (

Miklós írta...

Anikó! Már felvetették, hogy létezik az ártatlanság vélelme. S milyen érdekes, rongyos 300 ezer forintos bűnsegédi minősítés tavaly március óta nem tud összetákolni az ügyészség ellene. Nem védem Simont, de tartsuk be a játékszabályokat! És itt nem az exnej a hunyó szerintem,hanem a rendőrség, vagy ügyészség, akik véletlenül befújták a banktitoknak minősülő hajszálpontos adatokat. Simon mindenféleképpen hibázott! Ha sáros, akkor azonnal ki kellett volna állni és lemondania, ha meg ártatlan, akkor űvölteni! Jut eszembe, Szíjj-ártó tavalyi bevallása miért nem veri ki a biztit? Volt 14 milla bevétele, jól élt és megtakarított tavaly 16 millát! (s ez csak aprópénzes eset,a 800 milliós osztalékhoz, és Orbán 400mrd-os vagyonához képest! Igaz, az utóbbi strómanok nevén futhat.)

picus néni írta...


Kizártnak tartom, hogy egy valódi szerelmi viszonyt megélő házasságban, vagy kapcsolatban az egyik fél kinyírja a társát, még akkor is, ha már elváltak, vagy szétváltak. Ilyen normális esetben nem létezik! Ugyanis egy egészséges értelmű és érzelmű ember már abba is belehal, ha azt tervezgati, hogy miképpen öli meg a másikat! Az igaz, hogy egy új kapcsolatban, az újemberre és az újasszonyra több "tudáspróba" is várhat, de azt is tudjuk, hogy a rosszindulatot jóindulattal nem nagyon lehet kezelni, maximum türelemmel viselni.
Egy másik ember tudatos és halálos kicsinálása szerintem csakis az érdekkapcsolatok dimenzióiban értelmezhető.
Persze tudjuk, nagyon is szép számmal léteznek olyan létterek ahol szinte csak a pénz teremt kapcsolatot és nincsenek érzelemgazdag szeretetbarlangok, de az előbbi inkább társulatféle semmint eleven és folyton mozgásban, változásban pulzáló életközösség.
Amikor ilyen hírt hallok, mindig az érintett család legkisebb tagjára gondolok, bár fogalmam sincs, hogy mennyi idős lehet S. G. legkisebb kisbabája és azt sem tudom, hogy mennyire érzékeny...
Eszembe sem jut, hogy ki a jobb és a baloldali és ki van középen...
Inkább a családvédelem érdekel jobb oldalon, baloldalon és középen...

PuPu írta...

Na, öntsünk tiszta vizet a fejekbe.
1. Simonnal egyelőre az a baj, hogy van egy tetemes összeg, melyet külföldi bankszámlán tárol, és a vagyonbevallásában nem szerepel.
ha nem hozuza a tényt valaki nyilvánosságra, kutya baja sincs.
2, Simon nem tagadta a bankszámla tényét, ellenben lemondott valamennyi pártfunkciójáról - ne felejtsük a Szocialista Párt elnökhelyetteséről van szó, eszébe sem jutott védekezni, hálistennek.
3. A pénz eredetéről ezidáig még szó sem volt,, ez lesz az előadás következő pontja.
4. Az ártatlanság vélelme azt jelenti, hogy senkit nem lehet bűnösnek nyilváníittani, ameddig a bíróság jogerősen el nem ítéli
5. De van gyanú, és van megalapozott gyanú, de ezek megállapításának megvan a maga rendje-módja, mint ahogy a vádemelésnek is, - nem lehet lépéseket átugrani.
De ettől még nem kell vaknak lenni, hiszem a tényekről lehet beszélni, és az tény, hogy az ominozus összeg nem szerepel Simon vagyonbevallásában, és tényként kezelhetjük a bankszámla létét is.
6. Kisdobos meg butaságokat ír, az nem viszi előre az ország ügyét, ha kivonjuk magunkat a döntések felelőssége alól, ha nem választasz, akkor nincs alapod arra, hogy beleszólj az ország dolgaiba, vagy méltatlankodj, ha mondjuk elveszik a nyugdíjadat.
7. Az Összefogás nem baloldali szervezet, hanem egy olyan demokráciáért küzdő szervezet, melynek vezető erejét baloldali szervezetek adják.
:O)))

PuPu írta...

Na, öntsünk tiszta vizet a fejekbe.
1. Simonnal egyelőre az a baj, hogy van egy tetemes összeg, melyet külföldi bankszámlán tárol, és a vagyonbevallásában nem szerepel.
ha nem hozuza a tényt valaki nyilvánosságra, kutya baja sincs.
2, Simon nem tagadta a bankszámla tényét, ellenben lemondott valamennyi pártfunkciójáról - ne felejtsük a Szocialista Párt elnökhelyetteséről van szó, eszébe sem jutott védekezni, hálistennek.
3. A pénz eredetéről ezidáig még szó sem volt,, ez lesz az előadás következő pontja.
4. Az ártatlanság vélelme azt jelenti, hogy senkit nem lehet bűnösnek nyilváníittani, ameddig a bíróság jogerősen el nem ítéli
5. De van gyanú, és van megalapozott gyanú, de ezek megállapításának megvan a maga rendje-módja, mint ahogy a vádemelésnek is, - nem lehet lépéseket átugrani.
De ettől még nem kell vaknak lenni, hiszem a tényekről lehet beszélni, és az tény, hogy az ominozus összeg nem szerepel Simon vagyonbevallásában, és tényként kezelhetjük a bankszámla létét is.
6. Kisdobos meg butaságokat ír, az nem viszi előre az ország ügyét, ha kivonjuk magunkat a döntések felelőssége alól, ha nem választasz, akkor nincs alapod arra, hogy beleszólj az ország dolgaiba, vagy méltatlankodj, ha mondjuk elveszik a nyugdíjadat.
7. Az Összefogás nem baloldali szervezet, hanem egy olyan demokráciáért küzdő szervezet, melynek vezető erejét baloldali szervezetek adják.
:O)))

PuPu írta...

Na, öntsünk tiszta vizet a fejekbe.
1. Simonnal egyelőre az a baj, hogy van egy tetemes összeg, melyet külföldi bankszámlán tárol, és a vagyonbevallásában nem szerepel.
ha nem hozuza a tényt valaki nyilvánosságra, kutya baja sincs.
2, Simon nem tagadta a bankszámla tényét, ellenben lemondott valamennyi pártfunkciójáról - ne felejtsük a Szocialista Párt elnökhelyetteséről van szó, eszébe sem jutott védekezni, hálistennek.
3. A pénz eredetéről ezidáig még szó sem volt,, ez lesz az előadás következő pontja.
4. Az ártatlanság vélelme azt jelenti, hogy senkit nem lehet bűnösnek nyilváníittani, ameddig a bíróság jogerősen el nem ítéli
5. De van gyanú, és van megalapozott gyanú, de ezek megállapításának megvan a maga rendje-módja, mint ahogy a vádemelésnek is, - nem lehet lépéseket átugrani.
De ettől még nem kell vaknak lenni, hiszem a tényekről lehet beszélni, és az tény, hogy az ominozus összeg nem szerepel Simon vagyonbevallásában, és tényként kezelhetjük a bankszámla létét is.
6. Kisdobos meg butaságokat ír, az nem viszi előre az ország ügyét, ha kivonjuk magunkat a döntések felelőssége alól, ha nem választasz, akkor nincs alapod arra, hogy beleszólj az ország dolgaiba, vagy méltatlankodj, ha mondjuk elveszik a nyugdíjadat.
7. Az Összefogás nem baloldali szervezet, hanem egy olyan demokráciáért küzdő szervezet, melynek vezető erejét baloldali szervezetek adják.
:O)))

kisdobos írta...

@ hello:
például így:

Jelöld ki a kék linket, tedd át a blogodba ÍRÁSként,majd kattints át a HTML-re, ott meglátod hogyan néz ki az "élő link" html változata.
Ezt kell leutánoznod az általad választott url-lel.

A macskaköröm közé zárt "LINK" az, aminek a linkjét mutatni akarod, ami pedig látszódni fog, azt te választod,lehet akár még egyszer a link. Figyelj jól a lezáró jelekre!

Zsoltárok könyve. 127. 1.(2.mondat)

html szerkesztő oldalon is megtalálod, pl. ITT

Névtelen írta...

Kedves névtelen, ha még arra is lesz/van "erős gyanú"-d - gondolom, a nick sem csak kósza ötlet -, hogy ki lehetett Puch ötletadója, akkor már egészen tiszta lesz a kép. (Gondolom, Te se gondolod, hogy Puch magától "okos".)

Névtelen írta...

Újabb jav.:
Kedves okleveles, ...

Névtelen írta...

Valami nem értek.Ha Simon azt mondja nincs ilyen számlája(annak dacára hogy a volt feleség,vagy a hacker,vagy bárki részletekkel szolgál)csak a bank tudja megcáfolni,akit meg köt a banktitok.O.

joszi írta...

Eddig nem akartam szvazni, de most már biztos, hogy az Összefogás-ra fogok.Tök mindegy, Simon, nem Simon, ezt a Fidesz bandát másképp nem lehet elkergetni.Náluk a párt maga a tolvaj, sőt rabló.Ezt a karaktergyilos kampányt fogják folytatni, kötél, simon, ha az se majd más, gyurcsányozás, stb

joszi írta...

Jé, csak kiderült, az ügyészség november óta nyomoz.Gyorsan végezetek, szerdára összeállt a vád.ekkor értesitették a Magyar Nemzetet, mielött bármit tettek volna.
A Maffia igy müködik, s ez sulyosabb, mintaz egész simon ügy.
Az igazságszolgáltatás, mint párthadsereg....Akinek ez sem világos , ne szavazzaon, ha ez igy jó...

morzsi írta...

Kedves PuPu! Nem gondoltam, hogy a demokratikus pártok vezetői - a becsületrend lovagjai, még is rosszul esett Simon ügye.
De a jövőre nézve - ha úgy nézem, - pozitív jelzés. Lemondott, felfüggesztették, stb. Nem azt mondta mint pár évvel ezelőtt Meggyes Tamás volt esztergomi polgármester, mikor felpofozta a gyerekét szoptató feleségét. hogy "ez egy ellene folytatott lejárató kampány" hanem behúzta fülét-farkát és hm, szóval kussol. Persze ez sem jó, de hát az vesse rá az első követ, aki ekkora pénznek ellent tud állni. Reménykedem, hogy a jövőben majd sokakat visszatart az ilyen és hasonló ügy.
A lényeg szerintem viszont ott van, amit tegnap Bruck mondott az ATV-ben, hogy az embereknek április 6-án dönteniük kell: Orbán vagy demokrácia.
Tisztelettel: - morzsi -

Anikó írta...

Ma reggeli friss hír, hogy az osztrákok nyomták fel Simont, a bankfelügyeletnél vagy a NAV-nál, azok meg azonnal leadták a drótot a M.N. nevű nyomtatványnak.
Így elnézést kérve visszavonom tegnapi feltételezésemet, hogy a bosszúszomjas volt feleség a hunyó.
Ezek szerint senki nem lehet nyugodt, sőt jobb ha kifejezetten idegeskedni kezd a külföldön tartott pénzeszsákjait illetően, szeretném megérni, hogy Simicskáék
is ugyanerre a sorsra fognak jutni, majd akkor is lesz valaki Svájcban, vagy itt-ott, ki tudja hol, aki/akik megteszi ugyanezt a szívességet az országnak.
Abba bele sem merek gondolni, hogy esetleg ez a rengeteg pénz nem is a Simoné, hanem csak megőrzésre vállalta a pártjának.

James Bond írta...

Kedves Barátaim!

Néhány apróság, amit figyelembe kell venni:

1. Az osztrák (illetve bármelyik EU-országbeli) bankok csak úgy ne "nyomnak fel" senkit! De van egy kötelező törvényi előírás, nevezetesen: ha készpénzben 100.000 eurót meghaladó összeget fizet be bármelyik bank kasszájánál, azonnal jelezniük kell ezt az illetékes (jelen esetben osztrák) pénzügyi felügyeletnek.

2. Rendkívül szokatlan dolog (ha igaz az állítás, hogy Simon két alkalommal is készpénzt helyezett el a Volksbanknál), hogy valaki 550.000 eurőt (majd később több, mint 200.000 dollárt) tesz be a bankba! Ez azonnal "kiveri a biztosítékot", és úgy vélem (nem alaptalanul), hogy az illető még javában várja a bankfiókban az aktus befejezését, amikor a fináncok már megjelennek a helyszínen, és udvariasan megkérik, ugyan számoljon már be arról, honnan származik a kisbőrönd tartalma...

3. Amennyiben az illető nem tud egy minden kétséget kizáró, az összeg legális eredetét bizonyító okiratot felmutatni, rövid időn belül értesítik az "ügyfél" országának illetékeseit az incidensről.

4. Az eddigi információ alapján az említett eset 2008-ban történt.

5. Kérdés: mi történt (vagy nem történt) az ügyben közel 6 év alatt?

6. Másik kérdés: Simonnak (amennyiben a dolog megtörtént) tudnia kellett, hogy ez nem maradhat titokban. Miért nem lépett azóta semmit? (Emlékezzetek csak, a szép emlékű Tribuszernének csak bottal üthették a nyomát annak idején...)

Nekem még mindig sok a ködös és homályos részlet, valamint az inkonzisztencia a történetben...

hello írta...

Kisdobos, köszi a felvilágosító instrukcióidat - ám az derült ki, hogy nem megy ez nekem.
Több verzióban próbálkoztam, folyton azt írja ki, hogy
"HTML-kódja hibás: A záró címkéhez nem tartozik nyitó címke: A"

Saját blogom nincs, ahol kisérletezhetnék. így itt voltam kénytelen próbálkozni.
Marad, hogy beteszem a linket simán, akit érdekel, másolja be pl. a Google-ba, hogy megnyithassa.
Sorry.

A témához kapcsolódik a link:

http://cink.hu/a-keresztapanal-jart-gyurcsany-ferenc-1268097986?

A nélkül, hogy a Simon-ügyet ez befolyásolná, mindössze adalék ahhoz, hogy a másik oldalon nem a milliók, hanem a milliárdok vándorolnak háborítatlanul mindenfelé...

Névtelen írta...

Ezt az MSZP-s bandát Gyurcsányéknak messzire el kellene kerülni.Inkább a választásokon az önálló indulás lenne a helyes,mert a szar most rájuk is folyik.

civilhuszár írta...

Nekem azért eszembe jutott a kis cetli amelyre Gyurcsány felírt egy nevet, aki az öszödi beszédet kiszivárogtatta. És még nem tudjuk kinek a neve szerepelt amit csak Mesterházi Attila olvashatott el.

hello írta...

http://index.hu/belfold/2014/02/06/mindenrol_lemond_simon_gabor/

Névtelen írta...

Magyarország legdrágább szemétdombja a parlament épületében van.