2016. augusztus 10., szerda

MIGRÁNCSVESZÉLY - VAGY NÉPHÜLYÍTÉS?

Behívókat küld ki a Magyar Honvédség, arra való hivatkozással, hogy a rettenetes migránsveszély miatt szükség van tartalékosokra, a határon dolgozó katonák pótlására.
Merthogy a katonák a horvát határon húzzák a drótot, hol is  kiváló munkasikereket érnek el, hiszen a drót egy része már feszes, mint a honvéd tartása a szögesdrót-hegyek mellett, őrség idején.
Meg aztán azokat is pótolni kell majd, akik a helyzet fokozódása idején (a népszavazás előtt két héttel) gépkarabéllyal a vállukon járőrözni fognak a Körúton, hadd kapjon sikítófrászt a nép, ha meglátja őket.
A Rendőrség fenntartja a rendet, írja Rejtő a vesztegzár a grand Hotelben című művében,  a rendőrkapitány bejelentése nyomán kitört a pánik.
A kormány ismeri a művet, így aztán ne legyenek kétségeink, hogy fel is használja, ha szükségesnek látja.
Marcona katonák az utcákon, tájolóval keresik az igazságot a plakáttenger közepén, ami valódi kuriózum, hiszen ilyen nagy betükkel még senki sem hazudott magyarember pofájába, ilyen látványosan még soha nem nézték hülyének.

Most majd kiderül, hogy joggal tették-e ezt...


A Rendőrség védi a templomokat is, ez is derék dolog, hiszen valahol a világban megöltek egy katolikus papot, így aztán most minden magyar pap biztonságban érezheti magát.
Hogy a biztonsága semmivel nem jobb attól, hogy a rendőrautó naponta kétszer arra veszi az irányt, ahol ő misézik, ez lényegtelen, - a lényeg, hogy érezze a veszélyt, ha elfelejtené, a rendőrautóról jusson eszébe, és lehetőleg hívei is csinálják össze a lábuk szárát a rettegéstől, a rendőrnek meg mindegy.
A megoldás úgyis Isten kezében van, viszont arra hiába várunk, hogy ezeknek a baromságoknak az árát Isten fizesse meg, ezt sajnos mi fogjuk megfizetni.
Hogy a drótkerítést az Unió az elbontandó katergóriába sorolta, arról a magyar nép nem is tud, mint ahogy arról se, hogy azt mondták, ha csak kerítéssel tudjuk feltartóztatni a migránsokat, akkor inkább engedjük át őket hozzájuk, majd ők kezelik a problémát.
Hogy ki keresi dögre magát a kerítésen, azon nem spekulál magyarember, meg, hogy ha már így esett, miért nem engedjük át őket, az maga a rejtély.

Mindenesetre a mi Világpolitikai Tényezőnk Putyinnal. meg a visegrádi négyekkel együtt kíván részt venni Rodoszon a "Civilizációk párbeszéde" elnevezésű konferencián, hogy egyrészt megismerkedjen a civilizáció fogalmával, másrészt meg a sziget partjainál tevőlegesen is kivegye a részét a migránskérdés megoldásából,- vélhetőleg ő fogja visszarugdalni a tengerbe azokat, akiknek sikerült az átkelés.


Határontúli véreink is alkotnak, ők is szeretnének népszavazni, de nagyon, merthogy ők is érintettek a migrációs ügyekben.
Nézeteiket remekül összefoglalta egy betelefonáló a Klubrádoió műsorában, akinek testvére Kölnben él, de már fél kimenni az utcára.
És ez indokolja, hogy a nevünkben állást foglaljon.
A migránsok meg fulladjanak a tengerbe, első a saját érdekünk, a feladat meg az, hogy egyetlen migráns se jöjjön hozzánk, vigyük vissza őket a sivatag közepére és ott rakjuk ki őket.
Kis ellentmondás, hogy a kormány némi  magánzsebekbe irányított aprópénzért ezrével engedte be a klasszikus gazdasági bevándorlókat, migránsokat az országba, miközben a menekülteket keresztényi buzgalommal kirugdalta, meg sanyargatja a mai napig.
Azt is megakadályozza, hogy a belépésre várakozók számára ételt vagy vizet osszanak a humanitárius szervezetek, - a szokásos "minél rosszabb-annál jobb" taktikát alkalmazva...
Már népi hagyományok csíráit is lehet tapasztalni a legmagyarabb területen (v.ö: székely szarta a magyart...), ahol migránsolást adtak elő a falunapon, a migránsokat cigány gyerekekkel játszatták, hadd gyűlöljön mindenki mindenkit, attól lesz az ország virágzó és európai.



Még nincs kész a mű, még kell egy-két kisebb robbantás, aztán még néhány médiaroham,  plakátok, - az ATV-ben is vannak még nagy tartalékok, betelefonáló háziasszonyok, akik találkoztak migránsokkal .és rossz tapasztalataik vannak.
Fehér lepedőbe csavarva jöttek, homlokukon piros pötty, és valami hare krisnát emlegettek, aki valószínűleg Allah harcosa, és ki akarja irtani a magyarokat.
A lepedőbe csavart faszi meg úgy nézett rá, hogy rettegést keltett benne, egy pillanat csak ledobni a lepedőt és a gyanútlan nőre ugrani, felborítva a banyatankot, szétszórva a krumplit, szóval rettenetes ez a helyzet.
Aztán majd jön a népszavazás, és jön lassan a tél, mikor majd megfagy megint vagy száz ember, akiről tudunkl és ezer, akiről nem tudunk, mert  sunyi módon a lakásában fagy meg, vagy hal éhen.
A plakátok árából mindegyiknek lehetett volna tüzelőt venni, a drótkerítés árából meg minden hajléktalannak lehetne szobát építeni.
De azért így jobb lesz, legalább nem kell a müezzin szavára ébrednünk, libacombos piláfot ennünk, ehetjük továbbra is azt, amit főztünk magunknak.

Jó étvágyat hozzá.

:O)))


9 megjegyzés:

Unknown írta...

https://plus.google.com/+TamásRédey/posts/KZU4tajQXfU

Promenad írta...

Pupu ! Well done !

hello írta...

Nem kérdés, persze, hogy generál néphülyítés, mert pánikot, MINDEN IDEGEN ELLEN állandó gyanakvást, folyamatos és válogatás nélküli elutasítást, gyűlöletet és félelmet hergelnek - KIVÉVE persze a számukra nagyon nagy pénzt fialó, és majd a jelenleg mindenhez bamba képet vágó jónéppel megfizetendő búsás kamatokat is bezsebelő letelepedési kötvényesek ellen! Mart azokról viszont generálkuss van!

talalom írta...

Az a legnagyobb baj, hogy senki nem próbálkozik valami működőképes válasszal. Mert a jótékonyság kevés: a menekülők problémáját nem oldja meg, ha van mit enniük, és a mi gondjainkat se.

PuPu írta...

Talán az okokat kellene megszüntetni.
Afganisztán nehéz eset, mert ott a krumplitermesztésnek kellene versenyezni a mákkal, de például Szíriában nem anyagiak miatt indultak útnak az emberek, hanem a háború miatt, melyet a szíriai rendszer megdöntése érdekében indítottak a nyugatiak.
Az egész Közel-Keletet lángba borították eszement arab tavaszukkal, melynek eredménye nem demokrácia lett, hanem káosz és erőszak, vallási fanatizmus és terror.
Nevetségesnek tartom, hogy a világ legerősebb katonai hatalmai képtelenek véget vetni ennek, csak hát a cél a rezsim megdöntése, erről képtelenek letenni a háború kirobbantói, hogy milyen alapon, azt senki meg nem mondja.
Valami elképesztő, amit megengednek maguknak, a nép meg megeszi a sok ostobaságot és az öklét rázza az oroszokra, a törvényes szír kormányra meg a gazdasági bevándorlóknak kinevezett szerencsétlenekre, akik a háború és az iszlám fundamentalizmus elől menekülnek,
Amíg nincs béke Szíriában, addig a menekültáradatnak sincs vége, de ha vége is lesz, mint a zenebohócnak, lesz helyette másik, most éppen Líbiában kezdenek a háború eszkalációjához az amerikaiak, de ott nem lesznek egyedül, velük lesznek a franciák is és az angolok szintén.
Láthattuk, milyen sikeres demokrácia-exportőrök voltak Irakban is...
Érdekes módon, Amerika mindenütt fellelhető, ahol háború van.
Pedig van baja otthon is elég...
:O)))

Unknown írta...

Az egysarkú világban a "kellene" a legtőbb, ahova a gondolkodó ember el szokott jutni.
Az emberiség számára viszont létszükséglet az antikapitalista eszmék fölélesztése, vagy éppen újra nemzése.

anteus írta...

"Nevetségesnek tartom, hogy a világ legerősebb katonai hatalmai képtelenek véget vetni ennek..."

1. Tele vannak a fegyverraktárak, kell a hely az új (közforrásokból finanszírozott) fegyvereknek.
2. A sokmillió fegyverben tartott katonával csinálni kell valamit, mert széthullana a csapat. Gyakorlatilag hadgyakorlatok hosszú sora, élesben.
3. A energiafelügyeletről szól a nóta. Formájától függetlenül.

Az usákok szerepéről írt könyvekkel meg tele van a világ összes padlása.

góbé írta...


Máig nem értem, mi az akadálya annak, hogy ENSZ felhatalmazással az EU, az oroszokkal közösen, szir területen létrehozzon egy biztonsági zónát a harcok és a isis terror elől menekülők részére, melyet megvédeni is képes.
Nagyságrendekkel csökkenne a "migránccsok" száma, a terület határainak fokozatos tágitásával pedig az iszlámállam is lassan de biztosan felmorzsolódna.

Egész biztosan ellentételezésként a terrorcselekményeket is fokoznák, de az nem lehet érv, hogy a jelen helyzetben "csak" pár-százan halnak meg Európában terrorcselekmények miatt, ha cselekszenek, akkor biztosan több lenne. Egy jó éve mintha csirájában elindult volna valami, aztán elhalt.

A másik. A britek a második legnagyobb befizetőként kinyilvánitva szándékukat az EU elhagyására, a reakció az volt, de akkor minél gyorsabban, nem sirunk utánatok.

Ezzel a népszavazással annyit biztosan elér g.orbán, hogy láttatja, nem csak a kormány hanem a magyarok is elutasitják a szolidaritást, a közös teherviselést.
Mi a britekhez képest nagyjából annyit számitunk, mint tavalyi naptáron a légyxar.
Pótlandó a brit befizetések hiányát, szivbaj nélkül csökkenteni fogja a mi, meg a V4-ek támogatását, annál is inkább mert a probléma megoldását áttoltuk más tagállamokra ahol igy nagyobb a szükség.

A támogatások nélkül, mivel gazdaságunk még fél lábon sem áll, ugyanugy seggreülünk mint 1994-re.
Lehet hogy nemzetthy kotonszökevényünk ezt már rég betervezte s ezért vásároltak matolcsiék is ujabb 100 lőfegyvert kétszáz-ezer lőszerrel? Meg még 3000 rendőr, meg toborzás a seregben ???




csakafidesz? írta...

Eljön az-az időpont - már nem kell rá sokat várni ez az időpont a népszavazás végén könnyen bekövetkezhet - amikor az EU besokall és megszüntet velünk minden kapcsolatot. Ha mi adott esetben a szolidaritás minimumát sem lennénk képesek teljesíteni, szándékosan renitensként viselkedünk, akkor ők ugyan miért méltányolnák továbbra is a mi nehézségeinket. Nem véletlen, hogy már most befagyaztották a támogatások kifizetését.

Nem írják ki plakátra de minden úgy történik, hogy ORBÁN is "megércse"
Kérdés, hogy a magyar "zemberek" ezt értik-e. Most úgy látszik, hogy birkamódra elmennek majd a semmiért szavazni, ahelyett, hogy fellázadnának Orbán nemzetellenes politikája miatt.

Erre a kabátra nehéz lesz gombot varrni. Aztán, ha már sikerült elérni Banglades szintjét akkor kapaszkodhatunk, ahogy csak akarunk.
Ez már a kutyát sem fogja érdekelni.