2016. augusztus 18., csütörtök

POMÁZI BUZISULI

Nem elég a migráncsok, a társadalom legyengült immunrendszerét kihasználva támadnak a buzik is, egy szülői komment szerint ellopják a gyermekek lelkét!
Pomázon áll a bál, mert az egyik iskola kerítését színesre festették - a tettes egyelőre szabadlábon védekezhet.

Persze mondhat, amit akar, harca eleve vesztett, kilátástalan küzdelem, hiszen a társadalom tudja, amit tud, ez az első lépés a gyermekek megrontása felé!
Sétál iskolába az ártatlan gyermek, baktat iskolájának kerítése mellett.
Az első kerítésmezőnél még fiú, aztán a hatodiknál már elkezdi szemérmesen nézegetni a többi fiú seggét, és mire a bejárathoz ér, már azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány,  tehát egyértelmű, hogy queerrel van dolgunk, akin már az se segít, ha turultojásból sütünk neki rántottát.


Márpedig a másságtól félni kell, ez a differencia a másság és a Másák között, akik ugyan szintúgy lehetnek leszbikusok, de ez esetben is kérdéses, hogy melyik nemi szerep áll közelebb Másához, merthogy lehet, hogy ő meg fiút érez magában, na nem a klasszikus értelemben...
Bonyolult ez a nemi élet, nem egyszerű eldönteni, hogy a comb tulajdonosa gúnár vagy liba, az ember jobban jár, ha bele se gondol, csak enged természetes szexuális késztetéseinek, lehetőség szerint minél gyakrabban, oszt nem törődik embertársa csúnyájával, ő dolga.
Már eleink is megmondták, ha nők voltak, vagy annak érezték magukat:"magam nevelem, magam vakarom, annak adom, akinek akarom"...



Ami azt illeti, nem szeretnék pomázi lenni, hiszen ott az emberek egy része úgy tartja, hogy a többségitől eltérő szexuális identitás fertőzés eredménye, megy a homokos az utcán, rápislog a szembejövőre és annak akkor annyi.
Járvány.

És lehet, hogy máshol a világon sehol, de Pomázon speciel érvényes ez a felfedezés!
Mint köztudott, gyermekközösségekben az ilyen terjed, mint a tűzvész, megakadályozni szinte lehetetlen, talán egy hatásos gyógymód ismert ellene: a kerítések egységes egérszürkére festése, árnyalatok nélkül.

A pomáziak egy része úgysem szereti az árnyalatokat, neki mindegy, hogy azt a hülye buzit Csajkovszkijnak, Leonardo da Vincinek, Elton Johnnak,  vagy Szá... - nem jó, vagy Kósáné, de nem Kovács Magdának híjják, személyisége meghatározó tulajdonsága, egyben értékmérője a delikvens szexuális irányultsága.
Persze lehet, hogy a pomázi buzizók csak irigyek, mert lelkük mélyén ott lappang egy titkos, női testbe szuszakolt Lajos, aki éjszakánként csorgó nyállal lesi a leszbi-pornót, és erősen igazságtalannak tartja, hogy neki nem jut a jóból.

Tulajdonképpen nem értem ezt a fülledt, erotomán gondolkodást, amelyik képes egy kerítésben szexuális jelképet látni, ehhez is kell azért adottság, vagy súlyos vitaminhiány...

Szerintem annyi minden felháborító dolog van a mai magyar közéletben, lehetne ezer dolgon joggal háborogni.
Itt van például a felcsúti csőgörény extra-pofátlan tiltakozása amiatt, mert a szemébe mondták, hogy ki is ő és mi is léte egyetlen célja.
Vagy itt van a  hatóságoknál kézen-közön eltűnt Vizoviczky levél, melyet Kubatov barátjához intézett, majd egy laza mozdulattal kicsengetett kétszázötven millió óvadékot.
Esetleg fel lehetne háborodni a kopaszok ellen folytatott nyomozás megszüntetésén, senkit nem érdekelt, hogy ki bízta meg őket, ki fizette őket, az sem, hogy bűncselekmény történt, és az elkövetők éppen ők - kinek fontos?
A pomázi iskola kerítése bezzeg sokaknak jelentett gondot...


Ez az ország egyre ostobább.
Nem azért, mert ne tudna gondolkodni, hanem azért, mert tűri, hogy szellemi toprongyok diktálják neki az erkölcsöt, miközben soha nem látott méretekben virágzik a bűn, a lopás, a rablás, tán még a gyilkosság is, meg a korrupció - a legmagasabb és a legfőbb szinteken egyaránt.

Mikor jön már meg az eszünk?


:O)))

24 megjegyzés:

Kovács Erzsébet írta...

Nagyszerű írás.Tiszta, világos beszéd.
A lényeglátás hiányát Nálad jobban senki sem tudja reprezentálin.
Ha választásra kerül a sor,légyszíves jelöltesd magad Miniszterelnöknek.
Nagy hiány van olyan vezérből, aki saját maga írja a beszédét, sőt, le se
kellene írni, dőlne belőle a bölcsesség, és mindenkit a helyére rakna.
Szeretném megérni, hogy a méltó pulpitusra kerülj!Iparkodnod kell,idő van!

hello írta...

Azért hálisten nem az egész ország, azaz lakosai az utolsó szálig annyira sötétek, mint a csillagtalan éjszaka a nagyalföldi pusztán teljes holdfogyatkozáskor.
Elég baj persze, hogy bárhol vannak ilyen szellemi véglények, mert az ő agymenésüket kapja fel a média, azokról értesülünk, a normálisakból nem lesz hír.

Unknown írta...

Jó reggelt kívánok!

Igen. Vitaminhiány.
Amikor az egyénnek nincs meg minden napra a betevő falatja és az egyéb gondjai is sokasodnak, akkor előbb-utóbb elkezd morfondírozni. Keresi a helyzetének okait. Ha pedig a szellemi tápláléknak is híján volt / van, úgy nagyon hamar talál bünbakot. És bármilyen bődületes baromság jutott eszébe elsőre, azt (önnön fontosságának hitében) azonnal terjeszti, megosztja.
Ezen az állapoton változtatni csak a frigidaire-szocializmus és a kultúrpolitika három T-je képes.
(Nem) mellesleg fölvetődött bennem a kérdés: vajon a festékek árából és a bérekből hány pohár iskolatej és kifli jutott volna a gyerekeknek?

Repeti írta...

Bocs. Én a címben szereplő második szót idézőjelbe tettem volna...

Kovács Erzsébet írta...

Tamás Rédeinek:
1.Itt egy dolog volt:málladozó festetlen kerítés.
2.Tény : festeni kellett.
3.Vitatéma:miért nem egyszínű,miért szivárvány színű - áthallás a buziságra.
________________________________________________________________________________
Konklúzió: a Mórickáknak mindenről 1 dolog jut eszükbe.
A gyerekek szempontjából az ápolt környezet nagyon fontos.
A festés és a gyermekek alultápláltsága nincs ok-okozati összefüggésben.
___________________________________________________________________________________
Megoldás:- B6 vitamin,ajánlott min.1 szem naponta, a cikkírónak, nekem is jót tett.
- Felülvizsgálni, miért szünt meg a gyerekek iskolatej akciója
állítólag nem itták meg, meg kellene nézni a gyerekek napirend idő tükör vizsgálatát,
annyi idejük sincs, hogy WC-re menjenek kezet mossanak- víz.szappan papir?
és a folyosón állva. kiflit rágni, egymást lökdösik, stb...nincs ez átgondolva a
gyerekek több tiszteletet érdemelnének, ha azt akarjuk, hogy öregségünkre jól bánjanak
velünk és egy normális nemzedék növekedjen fel.
-a gyerekek mentális fejlődését nem a kerítés színe befolyásolja, hanem azok a hülyék, akik a kerítés színén meditálnak ahelyett, hogy a gyerekek tiszta tantermekben tanulhassanak és tiszta étkezdében ehessenek és tiszta wc-ben végezhessék el a dolgukat, ahol lefolyik a víz a mosdóban és van kéztörlő és wc papír.

Ennyit a vitamin hiányról és a lényeglátásról.

Mindezekért talán meg lehetne kérdezni az ÁNTSZ fő ideológusát, ha nincs szabadságon.
Mostanában nagyon csendben van.Itt sokan sokszor sokat hallgatnak.Talán nem véletlen.
Nincsen kockás ingjük.
És talán degeszre ették már magukat.és nem kell morfondírozniuk, mi a hiba,"mi a teendő?"/Lenin/

öcsike írta...

Kedves Pupu bácsi!
Már rég volt, hogy írtam neked, de most szünet van, van egy kis időm. Apukám ritkán látogat meg minket az Akácfa utca 32-ben, csak akkor, ha leadja a kéthavi tartásdíjat.
Legutoljára, hogy jött, megint új terepjáróval érkezett. Egy Mercivel!
Vasárnap volt és elvitt a szolgálati lakásába Budára.
Mielőtt beszálltam volna, sokat sejtetően rám mosolygott és azt mondta, - az új barátnőm ő, a Bagoly Bettina!
A hátsó ülésen egy gyönyörűséges nő ült, bemutatott minket egymásnak és annyit mondott a szép néninek, - mondj valamit öcsikének, - mire az a következőket mondta: - Rogán Antal ellen tett kijelentések nem tekinthetők egyértelműen feljelentésnek, bűncselekmény alapos gyanúja tehát nem állapítható meg!
Apu mosolyogva legyintett, beszállt az autóba és indított.
A budai villa meseszép volt, mintha vadonat új lett volna. Apu büszkén vitt minket körbe a lakásban és mellékesen megjegyezte, hogy csak öt milliárd forintba került a felújítása.
Megmutatta a társalgót, a fürdőszobát, az étkezőt és megkérdezte: - na mit szólsz hozzá Bettina?
Mire a néni azt mondta: - Rogán Antal ellen tett kijelentések nem tekinthetők egyértelműen feljelentésnek, bűncselekmény alapos gyanúja tehát nem állapítható meg!...

Aztán ebédelni mentünk a Gresham-be, majd moziba. Mikor hazafelé mentünk, apukám adott nekem egy névjegykártyát amire az volt nyomtatva, hogy WeStern Béla, az igen fontos nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár.
Hazavittek, apu a ház előtt megpuszilt és kérte búcsúzzunk el, mire a néni azt mondta: a Rogán Antal ellen tett kijelentések nem tekinthetők.... stb.

Másnap az iskolában a szünetben megmutattam a barátaimnak apu névjegykártyáját. Azóta többen nem állnak velem szóba...

Hát röviden ennyi történt velem.
Kezcsókolom Pupu bácsi: öcsike

csakafidesz? írta...

Egyetértek Erzsébettel.
Ez az ügy nem ügy. Normális körülmények között említést sem érdemelne.
Megjegyzem, hogy a buzizás, cigényozás, zsidózás, migráncsozás a másság egyértelmű elitélését jelenti és ez Mo-on leginkább a Jobbikra "hajazó" stílus.

A bulvárújságokban is valószínüleg csak a "kis szinesek" között szerepelne, amiről köztudott, hogy csak a szemet tágítják, az agyat nem.

A legnagyobb baj - amit őszintén sajnálok - hogy nincs az a "kemény csávó", aki ennyi év kitartó munkája után ne fáradna el. Bloggerünkón az utóbbi időben tapasztalhatóan a fáradtság jelei mutatkoznak.
Ha javasolhatom, akkor feltétlenül tegye ritkábbá a bejegyzéseit és hetente 2 - 3 alkalommal jelentkezzen jól kiválasztott és alaposan kidolgozott témával.
Ez neki pihenést, nekünk pedig a régen megszokott kellemes közéleti ismeretterjesztés élményét jelentheti majd.

Mert a téma az ma is az utcán hever, csak le kell hajolni érte.

Promenad írta...

Mikor jön már meg az eszünk ?
Talán már soha!

Kovács Erzsébet írta...

Promenadnak: a kérdés költői.
Maradjunk a talajon, onnan kisebbet lehet esni.
Te mit teszel azért, hogy megjöjjön az eszünk?
Én érdeklődök.És optimista vagyok,hogy van eszünk,
csak nem használjuk eléggé.A parlagon tartás csak
a talajnak használ, az agyvelőnek árt.Szerintem.

Unknown írta...

Kedves Erzsébet!

Itt van másfél mondat a blogból:

"Persze lehet, hogy a pomázi buzizók csak irigyek"
"Tulajdonképpen nem értem ezt a fülledt, erotomán gondolkodást, amelyik képes egy kerítésben szexuális jelképet látni, ehhez is kell azért adottság, vagy súlyos vitaminhiány..."

A bejegyzésem pedig emígyen kezdtem:

"Igen. Vitaminhiány."

Ezek után kérlek, mondd meg, miért emlegetted önmagaddal és PuPuval kapcsolatban a B6-ot?

MoonRiver írta...

Ha én lennék az iskola igazgatója (!!!), ja és már igen nyugdíjas-közeli, hogy legyen elég vér bennem, tutira kiírnám a szép színes kerítésre ( minden színre legalább két lapra..kotonban, hogy ne ázzon el), a következőt: Ebben a tanévben, csak fekete, fehér és szürke színt használunk, az egész iskola területén, a rajz órától a menzáig...mindenütt! A szülők kívánságára és örömére. (Szőkék, vörösek, barnák haját szeptember 1-ig kötelezően kéretik befesteni feketére...esetleg szürkére.) Valamint felhívnám a polgármester figyelmét arra, hogy ő is takarítson, de sürgősen a maga faluja táján, ezek után minden eső utáni szivárványt ( írásban) kikérnék magamnak, tanulóim és a szüleik nevében. (Ja, és lehet, hogy feljelentenék is érte valakiket...névtelenül...)

Kovács Erzsébet írta...

Tamás Rédei:visszavonom a B6-ot.A lényeglátást szeretném forszírozni,
mert minden más elveszi az élét a célorientált elmélkedésnek.Bocsánat.
Én is szoktam tévedni és be szoktam ismerni.Lapozzunk.

Olasz Ildikó írta...

Kovács Erzsébet! csakafidesz! Tamás Rédey!
Az egész ügy nem érne egyetlen szót sem, ha nem egy Fideszes képviselő akadt volna ki rajta, rásadásul olyan aljas módon, hogy szülők panaszára hivatkozott: először egy, aztán több, aztán még több szülőére.
Valami megint el kezdett a spájzban erjedni, gyorsan kellett elterelő téma. Ez volt kéznél.
Én egyébként feltételezem, hogy a "szivárványszín" kerítésnek a Klik az oka. Be kellett festeni a kerítést, mert már balesetveszélyes volt a felpattogzott rétegtől, de nem volt pénz a festékre, így a szülők otthonról hozták el a maradékot, és kenték rá a vasra... Elképzelhető?
Egyébként meg tényleg eszement, abszurd gondolkodásra vall, egy vidám szinekre f4estett kerítés mögött nem kedves tanuló, és játszó gyerekekt látni, hanem fülledt pornót. Ez nem is vitamin hiány, erről inkább Bagdi Emőkét kellen megkérdezni.

Unknown írta...

Kedves Ildikó!

Adassék meg minden honfitársunknak a gondoljodás szabadsága és a kimondás joga!
A befogadó oldal legyen olyan, hogy egy "vitaminhiányos" mondat csak pusztába kiáltott szó maradjon! (T-T-T)

mavtelep írta...

Heuréka !
Más sorrendben kell felfesteni a színeket és minden rendben lesz !
Most mondta a pomázi zseni, aki eddig még csak nem is tudta, hogy a szivárvány egy természeti jelenség.
Van élet a Földön kívül ? Meneküljünk !...)))
Szervusztok, jó estét !

PuPu írta...

Hát akkor egy szót a vitaminról...
A lényeg az lett volna, hogy nem értem ezt a fülledt, erotomán gondolkodást, amelyik képes egy kerítésben szexuális jelképet látni, ehhez is kell azért adottság, vagy súlyos vitaminhiány...
Lefordítanám: ahhoz, hogy valaki egy kerítés festésében szexuális jelentést lásson, vagy hülyének kell lennie, vagy - az előző mondatból következően nőkről lévén szó - olyan valakinek, akinek száz éve nem volt része faxban, közismert eufemizmussal F vitaminban, (férfiak esetében ez P vitamin...), de annyira hiányzik neki, hogy mindenben azt lát.
Namármost B6 vitamint leginkább vérszegénység ellen javallt, de hiánya kihat az agyra és az idegrendszerre is, legegyszerűbb banánnal pótolni, akinek szüksége van rá.
Csakafidesz? építő bírálatát köszönöm, sajnos csak egy gép tud egyenletes színvonalon dolgozni, az ember hol jobb, hol rosszabb formában van, nemmellesleg a blogger nem csak blogger, hanem férj, barát, apa meg nagypapa is, továbbá a rendelkezésére álló alapanyag se mindig túl színvonalas.
Azt viszont nem engedhetem meg magamnak, hogy hetente csak egyetlen posztot írjak, mert elveszíteném olvasóim zömét, akik a reggeli kávéjuk mellé várják az aktuális sírni vagy nevetnivalót.
És nem akarom jobban kidolgozni sem a témákat, merthogy a blog maga nem tudományos mű, hanem egyszerű véleményműfaj, a blogger fésületlen és néha sületlen reakciója a külvilág történéseire.
Te sem indulsz Ádámtól-Évától, ha látsz valami felháborítót vagy megmosolyogtatót, hanem reagálsz rá tömören, vérmérsékleted szerint.
A blog azonnali reakció, némi érzelmi töltéssel...
Nem azért mondom, valószínűleg tudnék terjedelmesebb elemző munkákat is írni, pénzért meg pláne, de az már nem blog lenne, nem ennek az olvasóközönségnek.
Merthogy itt még a leghűségesebb olvasók negyede is csak a címig olvassa a remekművet, aztán ezt feltölti a saját gondolataival és arra kommentel, a fele a társaságnak el is olvassa, a maradék meg átfutja, mint liba a tarlót és örül, ha belebotlik egy neki tetsző kukoricaszembe...
Az olvasó itt szórakozni is szeretne, meg együttgondolkodni a bloggerrel.
Ha szofisztikált esszéket írsz, csalódás fog érni - magadnak dolgozol.
Márpedig a blogger hiú, mint a majom és örvendezik minden egyes olvasójának.
Hidd el, néha nagyon fárasztó egy blogot folyamatosan életben tartani, de úgy vagyok vele, mint rókakoma a bocsokkal meg a mackómamával: megígértem a gyerekeknek...
Ennyit a magánügyeimről, mert a döntés végülis a te kezedben van, az egér bal gombja csodákat tud tenni...
Azért majd iparkodni fogok...
:O)))



Olasz Ildikó írta...

Szegény PuPu! Úgy sajnállak! - Tudod miért? mert nagyon rossz véleménnyel vagy olvasóidról.
Aki Tőled egyszer-kétszer olvasott valamit, az bizony narkózott, ha többet, akkor meg már függő lett. Igaz, hogy vannak jobb, és kevésbé jobb írásaid, de a humor, a vitriolba mártott (majd azt írtam toll, de) klaviatúra az hiányozni fog. Mint ahogy a Távol-keleti kiruccanásodkor történt.
Vigasztaljon az a tudat, hogy olvasód jelentős többsége szintén grafomán - ha már a szó szerinti alakja ki is ment a divatból - és szintén férj, feleség, anya, apa, nagymama vagy nagypapa. És ez mozgat bennünket Veled együtt, hogy ha már nekünk nem, de legalább az unokáinknak jusson valami, ami nem bankszámlán mutatkozik meg. (Bár az sem lenne utolsó.)
Szeretem a vicceidet, az adomákat, és a libákat!
Az írások végén szereplő értékelések azért mondanak valamit, nem?

Kovács Erzsébet írta...

Kedves Pupu!

Te egy nagyon gazdag ember vagy, akinek rengeteg barátja van.
Akik boldog mosollyal olvassák az írásaidat.
Olyan szabad lélek vagy, akit nem lehet senkihez hasonlítani, mert
pillanatok alatt fel tudod vázolni a ma politikai fonákságokat, és
a napnál világosabban feltárod a titkolt szálakat és érdekeket,amik
a cselekmények alapját képezik.
Én mindig nagy élvezettek olvasom, amit írsz, és túláradóan részt
kívánok venni az itteni szellemi életben,amit majd egy kicsit a
közel jövőben csökkenteni fogok,mert nem az én feladatom, hogy a lassú
patakból robajló sodrású vízesést csináljak.
Maradok a kavicsnál és az álló tónál, annak is lehetnek olyan hullámai,
amelyek gondolatokat ébresztenek.

Egy biztos,itt Téged Mindenki szeret.

Unknown írta...

Jó reggelt, PuPu!

Nem szeretlek, de nem is ez a dolgom. Az offtopicot meg kimondottan utálom. Tehát most éppen önmagam. Na, csáo!

Úzbence írta...

PuPu!
Azt hiszem elég hűségnyilatkozatot kaptál megérdemelten.Az írásaid,bármilyen témáról írsz,gondolatébresztőek.Némelyik komment terjedelemben vetekszik az írásoddal.Csak hogy tudd,aki nem ír kommentet, az is szereti és értékeli az írásaidat.Mit kezdenél ezres kommenttel?

talalom írta...

Jól érzed Pupu! Sokan vagyunk, akiknek a reggeli kávéjához tartozol, akkor is, ha nem mindenben értenek Veled egyet. Csak az tudja, hogy milyen meló naponta összeszedni valamit, aki maga is tett már ilyet. Nem sikerül mindig minden azonos színvonalon - de én legalábbis - mindig remélem, hogy valami olyasmire bukkanok, amin napokig tudok mosolyogni. (Néha lopom is, és terjesztem, bár mindig megjelölöm a forrást.)
Akkor a témához. Érdekes hely lehet ez a Pomáz, bár én eddig úgy gondoltam, hogy egy tündéri falu, káprázatos természeti környezetben. De lehet arrafelé valami a levegőben, mert egy valamilyen Júlia nevű pomázi ök. képviselő olyasmit posztolt a face-jén, hogy vigyázat, a Szigeten kormány ellenes agymosás zajlik! Mosás, mosás! Szerintem az a nagyobb baj, hogy nem követi vasalás, hogy mindenkinek olyan szép, sima, redő nélküli legyen az agya, mint ezek szerint a pomázi helyi politikusok tekintélyes hányadának...

Névtelen írta...

A sajnálatos az egész történetben az, hogy a gyerekeknek valószínűleg eszébe sem jutnának ezek az áthallások. Ők a szivárvány színű kerítést látják. Ezt az egész hülyeséget a felnőttek gerjesztik, a gyerekekre hivatkozva. Beteg ország.

Promenad írta...

Erzsébet Kovácsnak.
Én már semmit.
De majd talán te !

talalom írta...

Bocsánat, szolgálati közlemény: az agymosásos ök. képviselő nem pomázi, hanem dömsödi. Az is szép hely, csak pont ellenkező irányban van. A szolgálati közleményét már leszedte.