2022. szeptember 26., hétfő

AZ OROSZOK ZSIDÓSÍTÁSA ÉS MÁS MESÉK



Hajdan Hitler az emberiség összes gondjáért a zsidókat okolta, példaképül népe elé az Übermenschet, az emberfeletti embert állította, aki erős, bátor és szabad, továbbá kíméletlen, akárcsak a nácik, mígellenben a világ összes baját a zsidók okozzák.
Ez a szép elmélet aztán adott néhány millió halottat az emberiségnek, mely a mai napig nem tudott túllépni Nietzsche nagy ötletén, mely kiválóan alkalmas volt arra, hogy az aktuális társadalomjobbítók céljait szolgálja - természetesen a fogalmat mindig saját magukra vonatkoztatva.
A Holokauszt óta nem divatos nyilvánosan a zsidókat hibáztatni a világ bajaiért, van helyettük háttérhatalom meg globalizáció, egyes esetekben viszont nemes egyszerűséggel népeket kiáltanak ki az emberiség ellenségeinek.
Ebben mi is jók vagyunk, mert a tuggyukkiken túl meglehetősen elítélő véleményünk van a románokról, lenézzük a tótokat, némi félelemmel az agresszivitásuk miatt, de primitív népségnek tartjuk a szerbeket.
De lenézzük a sok kici kínait is, és hát persze az oroszokat, akiket egyrészt primitív vadembereknek tartunk, másrészt óriási kultúrfölényt érzünk ha csak rájuk gondolunk is.
Nopersze ez nem is csoda: ki olvas errefelé Tolsztojt vagy Solohovot, esetleg Szozsrnyicint, egyáltalán - ki olvas?
El kell az oroszokat szigetelni, ki kell őket irtani, ki kell zárni a sportból, a világ koncerttermeiből azokat, akik nem köpnek nemzetük arcába!
Kit érdekel ma a Punnany Massifon túli világ?
Elég nekünk a világirodalom csúcsaként ájultan tisztelt Wass Albert, akit jobbról millióan csodálnak, ámde még csodálói sem olvasnak.
Akik irodalmat olvasnak, azok közül is rengetegen hordozzák ezerszer megalázott, kihasznált és semmibe vett cseléd, zsellér és kispolgár felmenőik jól beléjük táplált és bejáratott előítéleteit.
Na jó, a csajkarendszeren és a nők társadalmasításán már túl vagyunk, bár az első éjszaka jogának intézménye egyelőre függőben van...


Szóval, most az oroszok zsidósítása van soron, nagy előrelépés lesz ez a Könyv Népének, mégiscsak százötven millió emberről beszélünk, velük lehet osztozni az emberiség végzetes megrontásának nehéz feladatán.
És az oroszoknak sem lesz hátrányos a dolog, nem kell a rabbihoz járniuk oktatásra, hogy egyenként betérjenek - nem kell mégcsak körülmetéltetniük se magukat.
Nagy előny lesz ez az amerikaiakkal folytatott faxméregetésnél, melynek során minden milliméter számít.
Elkeserítő a társadalom primitívsége, manipulálhatósága, hajlama a gyűlölködésre.
Száz-kétszáz éves érzelmek törnek felszínre a régi-új propaganda hatására, az első világháború Bruszilov-offenzívájának nyomán kialakult vereség-tudat, a második világháborús vereség nacionalistaként megélt szégyene, de soha-soha sem a szembenézés egy hibás és ostoba politikával, sehol annak belátása, hogy az oroszokkal szemben az erőszakot mindig mi kezdtük.
Vucic szerb elnök minap az ENSZ-ben az ismét kiéleződő koszovói helyzet kapcsán feltette a kérdést: Ugyan, mi a különbség az ukrajnai és a koszovói helyzet között?
Mindkettő katonai erő eredménye, mindkét esetben a terület lakóinak önrendelkezési jogára hivatkoznak, miért más, ha Amerika támad, mint amikor Oroszország?
Helsinki Európa-eszméje és egyezménye már a múlté. 
A kérdés jogos, de a helyzet annyiban még más is, hogy az oroszok nyolc éven keresztül folyamatosan figyelmeztették ellenfeleiket, hogy hol húzódik az a vörös vonal, melynek átlépése érdekeik olyan sérelmével járna, melyet nem fognak eltűrni.


A legszomorúbb mégis az, hogy az Unió ebben a nagyhatalmi játszmában beleállt az USA érdekeinek legszolgaibb támogatója szerepébe.
Merkel reálpolitikája a múlté, tehetségtelen utódai nemlétező izmaikat mutogatják, Amerika meg elégedetten hátradől, és időnként kinyilatkoztat, jóllehet ők is tudják, hogy egy esetleges világháborúban Amerika területe se marad ki a világégésből.
Mégsem arra törekednek, hogy egymás érdekeinek figyelembevételével alakítsák a nemzetek közötti kapcsolatokat - győzni akarnak, mindenáron.
Mint ahogy mióta a világ világ, az angolszász imperializmus mindig, mindenhol. 
Most is harcolni akarnak az utolsó ukránig, de ennek is az lesz a vége, mint világmegváltó küldetéseiknek Vietnamban meg Afganisztánban, és csak reménykedhetnek, hogy annyi eredményt legalább elérnek, mint Irakban, Líbiában - legalább a zűrzavart tartósítani tudják.
Rászabadították a világra az Al-Káidát, az Iszlám Államot, a tálibokat, ha az ember az Ukrajnába telepített és létezésükben hiteles források által megerősített vírus-laborokról olvas, hát erősen kételkedik az emberiség józan eszében.
Most a gyűlöletet szabadították rá az emberiségre, és még csak az se látható pontosan, hogy milyen érdekek vezérlik őket, mert, hogy nem az amerikai vagy az angol nép érdekei, az bizonyos.
A világ összement, az emberiség együttműködésre van ítélve.
Az ostobák az energiafüggőség felszámolásáról hablatyolnak, jóllehet csak a cseréjéről beszélhetnek, hiszen most éppen a közel-keleti diktatúráknál koldulnának energiát, nyersanyagokat.
A nemzetközi kereskedelem bizonyos mértékig szavatolta a békét, most meg kiderült, hogy az oroszok hiába szállították az energiahordozókat pontosan és megbízhatóan hatvan éven keresztül, az ellenük bevezetett nyolcadik európai szankciós csomag után
 most azt kellene elhinnünk, hogy az orosz válaszlépés zsarolás.

Mintha megbolondult volna az emberiség.
Visszajönnek a szénerőművek, - nesze neked globális felmelegedés, visszajönnek az atomerőművek, - nesze neked aggodalom az atomerőművek okozta balesetektől, adunk helyette nektek aggodalmat az atombombától, a nukleáris téltől, már, ha egyáltalán eljut az agyadig, hogy éppen mi folyik a világban.
Veszélyben van ebben a helyzetben Európa, veszélyben van Ázsia, veszélyben van a Közel-Kelet, a zsidó állam léte, veszélyben van az emberiség.

Általam nagyon sokra tartott emberek sem képesek szembefordulni a hiszterizált tömeghangulattal, hülyeségeket hirdetnek és vágyaikat tényként kezelve bolondítják az embereket.
Akik egyébként együttműködésre vannak ítélve.
Vagy halálra.

Még nem késő elgondolkodni ezen.


:O)))
   

11 megjegyzés:

góbé írta...


Üdv PuPu !

Jegyezted: "...Még nem késő elgondolkodni ezen..." Nem késő, de csak igy, magunk közt kevés.
Ezt az esszét meg kellene küldeni Dobrev Klárának, és szuperkormányának, de akár Bidennek, vagy legalábbis a nagykövetségüknek.

1970 írta...

Kedves góbé!

Egyetértek azzal, hogy elsőként nekünk magyaroknak kellene igazán megérteni az abban foglaltakat, mielőtt tovább küldjük a nevezetteknek.

anteus írta...

Lenin sosem írt a kapitalizmus legfelsőbb fokáról. Az (akkor) legújabbról, az imperializmusról írt. Keresni kell valakit végre, aki annyit tud oroszul, hogy tudja, a novejsij mit jelent...
Ma a globális tőkecentralizációról írna, és rámutatna, hogy a fő törésvonal még mindig a tőkés-tőkés között húzódik.
A globális tőke és a nemzeti tőkék élethalálharca zajlik - mint mindig.
A kimenet nem lehet kétséges.
Ülünk majd, mint Marius Karthágó romjai közt.
(J. Vanderlyn)

Attila írta...

Üdv!

PuPu!

Imádott orosz barátaid vezére Putyin, burkoltan atomfegyver bevetésével fenyegette meg Ukrajnát! Még ha csak taktikai atomfegyvert vet be, annak is beláthatatlan következményei lesznek. Ez van, ha valaki évtizedekig áll egy ország élén. Már nem képes tiszta fejjel átgondolni tetteit.

Attila

PuPu írta...

Hogyan lehet burkoltan fenyegetni?
Attilám, ne veszítsd el a józan ítélőképességedet.
Oroszország katonai doktrínája tartalmazza a nukleáris eszközök bevetésének előfeltételeit, ez nyilvános, bárki számára hozzáférhető.
Ha az orosz elnök felhívja a figyelmet arra, hogy bizonyos helyzetek lehetővé teszik akár atomfegyverek bevetését is, az csak azért van, mert Oroszország nyugati ellenfelei kissé nehéz felfogásúak.
Mikor nyilvánosan - az ENSZ fórumán - meghúzta azokat a határokat, melyek átlépésével Oroszországot katonai lépések megtételére kényszerítik, és elmondta: ne legyenek ellenfeleinek kétségeik, érdekei védelmében Oroszország a végsőkig elmegy. Még vissza is kérdezett: ellenfelei is el vannak erre szánva?
Ez nem fenyegetés volt, ez csak a helyzet tisztázása.
A Nyugat átlépte ezt a vonalat, most meg méltatlankodik.
Egyébként ameddig a nyugat nem támadja közvetlenül Oroszországot, addig ez a veszély nem fenyeget.
Persze, ha a Donbasz csatlakozni kívánó területei Oroszország részeivé válnak, akkor a nukleáris doktrina ezekre a területekre is vonatkozik.
Talán be kellett volna tartani a minszki megállapodásokat...
Bár a te fejed lenne olyan tiszta, mint Putyiné...
:O)))

Attila írta...

Kedves PoPu!
Köszönöm a kioktatást, de ezzel nem mentünk ötről hatra. Ugyanmár! Nehogy azt akard elhitetni, hogy nem tudod mi egy burkolt és mi egy nyílt fenyegetés. Momentán ott tartunk, hogy le akarják gázolni az ukránokat, de ezidáig nem sikerüt. Szóval hogy is volt? Az ukránok megtámadták az oroszokat vagy fordítva történt? Ha az utóbbi történt, akkor milyen jogon fenyegetőznek? 1654-ben az orosz tesók legázolták a Kijevi fejedelemséget, úgymond egyesült a két testvérnép.Igazán fínom megfogalmazása, hogy uralmuk alá hajtottak egy népet. Aztán ne feledkezzünk meg az 1930-as évek éhinségére, ami több millió ukrán halálát jelentette. Ezek nem múltak el nyomtalanul az ukránokban. Ennyi elég is.

Még egyszer megkérlek, hogy ne személyeskedj, mert az nem áll jól neked! Úgy tünik,hogy ha én nem kedvelem az oroszokat az nálad kiveri a biztosítékot és elfeledkezel a jó modorról.

Attila

Anarchista írta...

Hát egy kicsit sokallom a PPutyin démonizálást én is. Már Hofi is poénkodott azon, hogy amikor az orosz gázolaj folyt el a talajaba,mert még itt volt a szovjet hadsereg és alakatnyákban előfordult, hogy a föld alatti tartályok szivárogtak. De amikor az ameriakaiak létesítettek támaszpontot Taszáron, akkor az amerikai gázolaj milyen egészséges volt...
Ugyanez a helyzet, ha Putyin alkalmaz imperialista eszközöket, akkor az csúnya dolog, ha amerika vagy valameliyk nyugati állam, akkor az demokrácia export vagy érdek védelem vagy ilyesmi. Ez mind igaz és nagyon szellemesen lehet róluk értekezni.
A kérdés amit ez felvet, hogy milyen rendszerben szertnénk élni? Olyanban mint ami most oroszországban van vagy olyanban ami most Európa nyugai felén és az Egyesült Államokban van. Salynos nincsen "C" lehetőség. (Pedig én azt választanám.) Viszont ha akár Vologya, akár Joe megnyomja azt a bizonyos gombot, akkor legalább ez a kérdés "megoldódik", mert egyikben sem fogunk élni. Egész pontosan nem fogunk élni.
Lehangoló gondolat. Inkaább leveszek a polcról valami könyvet és olvasok egy kicsit. Mondjuk Kropotkintól valamit? (Igen! Ő is orosz!)

PuPu írta...

Kedves Attila. köszönöm az illemtanórát, jóllehet, mintha te kezdted volna emlegetni imádott orosz barátaimat, ami - annak dacára, hogy valóban kedvelem az oroszokat - barokkos túlzás.
Momentán ott tartunk, hogy az oroszok százötvenezer embere áll szemben az ukránok kétszázezer emberével.
Ezzel az erővel sikerült elfoglalni egy Görögország méretű területet, melyből most az ukránok visszafoglaltak egy Heves megye nagyságú területet.
Ami célt az oroszok kitűztek azt el is fogják érni, ezt mindenki tudja, aki egy kicsit is érdeklődik az erőviszonyok iránt, hacsak a Nyugat be nem avatkozik közvetlenül, amit Oroszország nem nézne jó szemmel.
Ez esetben meglehet, hogy védelmi doktrínájának megfelelően adott esetben nukleáris fegyvert vetne be.
Nem lenne szép dolog, ezért is hívja fel időnként a nyugati harcimarcik figyelmét a mértéktartásra.
Bár rettegek, hogy ezt is kioktatásnak fogod tartani, de itt az ukránok nem jelentős tényezők, ők neonácistól, víruslaborostól, bohócostól is csak eszközök az USA kezében.
A konfliktus tulajdonképpen az USA és Oroszország között zajlik, ezért nincs semmi értelme Ukrajna katonai tevékenységét értékelni azon túl, hogy nyolc évig provokálta az oroszokat a tízmilliónyi orosz gyilkolászásával, de a fő ok azért mégiscsak az USA és a NATO keleti terjeszkedése volt.
Ukrajna felvétele a NATO-ba volt az a vörös vonal, melyet nem kellett volna átlépnie Amerikának.
De még így is lett volna esély a békés megoldásra, csak be kellett volna tartani a minszki megállapodást.
Nem sikerült, nem az oroszok hibájából.
Szóval, nem az oroszok rakták tele támaszpontokkal az USA határait, nem ők terjeszkedtek nyugat felé, hanem fordítva - az aktuálisan NATO névre hallgató USA terjeszkedett kelet felé - de ezt unom már ismételgetni, ha valaki nem képes a folyamatokat folyamatként kezelni, azon én nem tudok segíteni, legfeljebb felveszem a HHMH Klubba.
A kijevi fejedelemséget egyébként nem Kijevi Ukránusznak hívták, hanem Kijevi Rusznak, akiket te ma ukránoknak hívsz, azokat akkortájt kisoroszoknak hívták, továbbá sehol nem léteztek nemzetállamok.
De ez esetben felesleges történészkedni, ez aktuálpolitika, mely az angolszász imperializmus mai megjelenési formájáról, az egypólusú világrendről és annak felszámolásáról, ha úgy tetszik, a világ újrafelosztásáról, új világrend kialakításáról szól.
Szívesen eltekintek a személyeskedéstől - természetesen kölcsönösségi alapon.
A poszt pedig másról szól, mint az aktuális téveszmék visszaböfögéséről, talán a témához is van értékes hozzászólásod, melyet izgatottan várok...
:O)))

anteus írta...

"Nem kellett volna átlépnie Amerikának."
Nem tudja nem átlépni. A kapitalizmus rendszer, amely törvényei éppúgy markukban tartják a tőkést, mint a munkást (öltsön ez utóbbi bármilyen formát.) A piac a polgári értelemben véve a legantidemokratikusabb dolog; a vállalkozó amit bejutott a piacra, azonnal, minden erejével annak a felszámolására tör. (Monopolizálás.) Ebben az értelemben a monopolkapitalizmus a "nemzeten belüli globalizáció."
A gazdasági hatalom két kényszerelem meglétén áll: a "jog" és a hadsereg - amióta világ a világ. A jelenlegi világfolyamatok is e szerint zajlanak: a "nemzetközi jog" (a tőke nemzetközi akaratkifejezése) létének kikényszerítése és a nemzetközi hadsereg (NATO) világméretűvé fejlesztése. A cégek globalizációja egyszerűen nem működik e két kényszerelem nélkül.
Mi O. Viktor fő törekvése? A forint megtartása, a nemzeti jogalkotás függetlenítése és a hadsereg technikai,és nemsokára létszámfejlesztése.
Csak ezekkel tarthatja fenn fáraói hatalmát.
Nem olyan bonyolult ami zajlik.

Attila írta...

Kedves PuPu!
Az személyeskedés, hogy imádott orosz orosz barátaidat emlegettem? Ha szerinted az, akkor én
határozatlan időre felfüggesztem írásaimat, legalább is hülpolitikai téren. Nem lesz nehéz, mert sokat nem irkáltam ide.

Attila

U.I.: Kijevet 900 körül alapították, amikor Moszva helyán még zsenge nyírfácskák hajladoztak a friss tavaszi szélben. Egyes történészek szerint régebben alapították.

PuPu írta...

Kedves Attila, szerintem az idézett megnyilatkozásod valóban személyeskedés, ugyanis az én vélelmezett rokonszenvem vagy ellenszenvem nem tartozik a poszt tárgyához, az imádat pedig vallási kategória, én meg nem kedvelem a vallásokat.
Hogy kommentelsz vagy sem, az eddig is a te döntésed volt, ezután is az lesz, azzal a nem túl nagy kockázattal, hogy esetleg valaki válaszol rá - nem okvetlenül én.
Amit az utóiratodban feszegetsz, az irreleváns a mai helyzet szempontjából, a történelemből ajánlanám figyelmedbe a nemzetállamok kialakulását.
A Rusz pedig oroszt jelent, ha jól emlékszem, de ez is lényegtelen, Ukrajna államiságának történelme pedig rövidebb, mint a kecskebéka farka.
Ukrajna államiságát - bármennyire is fájó ez - az oroszok kezéből kapta, de jelen esetben ez is irreleváns, ez a történet másról szól, még ha nem is könnyű szembenézni vele annak, aki gyermeki módon hinni akar a mesékben.
Talán első lépésként olvasd el a posztot és próbáld megérteni, hogy miről szól, és ha javasolhatom, vagy ne hisztizz, ha vitázol, vagy ne vitázz...
Én is szeretlek...

:O)))