2018. február 22., csütörtök

ODA A HALSZAGÚ ROKONSÁG


Nagy kő esett le nemzetünk búmardosta szívéről - Kásler professzor szíves közlése értelmében Árpád vérei eurázsiai, és nem finnugor eredetűek!
Ahhh, mecsoda megnyugvás, ereinkből nem szardinia-rajok, hanem barnamedvék és ősbölények köszönnek vissza a XXI. század érdeklődő emberére, mely tényt csak kicsinyt árnyékolja be, hogy a finn-ugorok is eurázsiai génkészlettel rendelkeznek.
Még szerencse, hogy a Viktor-ház leszármazottaiban vélhetőleg nem sok eurázsiai gén van, így aztán a koronázás után biztosan nem kell szégyenkeznünk, büszkén nézhetünk a világ szemébe.
A probléma nem mai keletű, a huszadik század elejének nagy gondja volt ez, merthogy magyarember génjeiben hordozott és turulbanszületett önérzete nem tudta elképzelni Isten Ostorának népét, amint éppen az ostor végére kötött horoggal pecázgat az ezer tó patjain.
Magyarember őseinek vágtatnia illett a végtelen ázsiai sztyeppéken, leigázva mindenkit és meggyakva a szűzeket, de ez a halevés...
Mindenesetre tele van már a génkészletem a mai állapotokkal.


Kásler professzor nem történész, hanem onkológus, ami szintúgy gyönyörű hivatás, emellett az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa, akinek hobbija a történelem - a wikipédia szerint "Kásler professzor onkológusi munkája mellett mindig nagy érdeklődést tanúsított a magyar nemzeti történelmi, történelemfilozófiai sorskérdések iránt, és számos szakértővel folytatott e témákban mélyreható beszélgetéseket. Az a véleménye alakult ki, hogy „a mai ember utat tévesztett, elveszítette értékeit. Majdnem azt lehet mondani, hogy morális interregnum alakult ki, amikor a régi klasszikus, az évszázadok által megszűrt értékek egy részét az emberiség elvesztette, és keresi a megoldáshoz vezető utakat.”[1]Ebből a felismerésből kiindulva az M1 televízióban a hasonlóan gondolkodó barátaival együttműködve beszélgetős sorozatműsort készített a nemzeti sorskérdésekről Nemzeti nagyvizit címmel. A tv-sorozat anyagát 2014-től kezdve a Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány (PADA) 39 millió forintos támogatásával a Kairosz Könyvkiadó 6 kötetes könyvsorozatban jelentette meg. Kásler Miklós emellett a Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítvány (PADOC) kuratóriumi tagja.[2]"


Ebben az úttévesztésben lehet valami, magam is morális csődnek tartom, mikor valaki a hobbiját - legyen az történészkedés vagy a foci akár - az adófizetők pénzét szórva gyakorolja.
Bármennyire szűklátókörűnek is lehet ítélni a véleményem, mégis, jobban örültem volna, ha Kásler professzor a daganatos betegségek gyógyításában alkot maradandót, vagy például az ország miniszterelnöke nem stadionokat építtet, hanem a ma már nyolcszázhetvenhatezer cigány  számára biztosít kiemelkedést a nyomorból, nem pedig szankciókkal fenyegeti azokat, akiknek nem jut pénze tüzifára.
Szóval, III. Béla - vagy akárkié is a csontváz - nem finnugor, vagy finnugor, vagy kisnyúl - nemzeti identitásunk nagy sorskérdése ez, hiszen fontos, hogy az árpádházi királyok ne valami halszagú népség legyenek, legyenek egytől-egyig színmagyarok, még a hetvenkettedik Béla is, ha mód van rá.
Még egy libának is dehonesztáló lenne, ha lekacsáznák, hát még egy Bélának a lefinnugorozás - piha!
Kis gondot még okozhatnak királyaink feleségei -elég szedett-vedett népség -  de hát ezekkel a nőkkel mindig csak a baj van.
A forgalomban levő pletykák szerint Turulbanszületett Százlábú Rasi hercegnő sem úszta meg a családi konfliktust, de aztán a zord atya elszórt néhány kokit és sallert, úgyhogy rend lesz a Viktorházi királyi családban is...

Más újság nincs, a kampány elindult - szerintem még négy évvel ezelőtt, a választást követő napon - stratégiánk kiérlelt, taktikánk cizellált és kidolgozott, a közvéleménykutatók szerint második az LMP - ezt onnan lehet tudni, hogy első a Ferencváros.
Deutsch Tompit a Fidesz címén idézték a bírósági tárgyalásra, melyben a Gyurcsány-céggel hadakozott volna, de a Fideszben sajnos nem ismerték a neves demokratát, így aztán lehet kérni az ítélet megsemmisítését, hálistennek.
Az idő nekünk dolgozik, gondolhatja az Európai Parlament jeles képviselője.

Érdekes, mi is éppen ezt gondoljuk...


:O)))

37 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves PuPu!

Tetszik a bejegyzésed. Izgalmas téma, és nagyon érdekes a gondolatsorod.

Üdvözlettel: "Ketteske"

1970 írta...

Kedves Pupu!

Mindig a legrosszabbra vezet, amikor neves professzorok elhiszik önmaguk tökéletességét (polihisztornak gondolva magukat), és olyan területeken nyilvánulnak
meg "szakértőként", amihez egy cseppet sem konyítanak.
Gondolom azért itt a pénz is "nyomós érv" volt, és nyilván olyan összeget kínáltak Kásler Miklós professzornak, amiért "az ő haja is korpásodik":))

De érdemes ezt is megnézni vele kapcsolatban:
https://mno.hu/grund/aki-embernek-hitvany-az-magyarnak-alkalmatlan-1196894
"Természetesen" azt ő dönti el, ki a hitvány ember, és ezzel az ítéletével két legyet üt egy csapásra: az illető magyarságát is megkérdőjelezi egyben. Ocsmány, kirekesztő, fasisztoid alapvetés... én az ilyen embert tartom hitványnak (de ettől eszembe sem jutna a magyarságát megkérdőjelezni).

DarthVader írta...

Hát ez a legnagyobb baj, hogy az ilyen hitvány ember is magyar:)

anteus írta...

Egy azon az alapon feltárt tudományos ténnyel várni kell kicsinyég: "maga szerint ki cigány"?

Es van különbség a nyelvcsalád és a törzsi eredet közótt?

Kerekes Zs írta...

Azért én ezt a származás dolgot nem egészen értem.. Mostan itten keresztény demokrata kurzus van vagy mifene.. Változott volna a Biblia, mióta utoljára olvastam? Ádám és Éva már annyi meg a bambi?

Promenad írta...

Pupu !
Te biztosan tudod,hogy az itéletet nem lehet megsemmisiteni, ha a pervesztes címe ismeretlen. Vagy csak viccnek szántad volna ?

PuPu írta...

Kivéve, ha erre való hivatkozással maga a pervesztes kezdeményezi...
Ki van ez találva, ne aggódj!
:O)))

Hajba Károly írta...

Kedves PuPu!

Ezt a magaslabdát ÍGY kelleett volna neked is lecsapni. Elegánsabb lett volna.

http://valasz.hu/itthon/arpad-haz-es-genetikai-szenzacio-tevedes-tortent-mast-mond-a-kutatas-127548

Névtelen írta...

Kedves Mindenki!

Most jött a hír:

"A nyolcadik vezér

Új, eddig ismeretlen tények kerültek napvilágra, miszerint Arpád nem hét, hanem nyolc vezér élén foglalt hont. A történelem megfeledkezett Szamegről, a nyolcadik vezérről. Egy nemrégiben megtalált, rovásírással íródott agyagtábla töredékszavainak tanúsága szerint a Kárpátokról letekintve Árpád így szólt két legkedvesebb vezéréhez:
- Huba, Szameg, hova hoztatok?"

:-))

Üdvözlettel: "Ketteske"

n írta...

kedves Uraim!
Most hirtelenjében azt javaslom mindenkinek, hogy a magyarok eredetéről s rokonságáról egy kicsit olvasgassanak és kutatgassanak nemzetközi vizeken is.
Nem kell ezt a hírt mindjárt keresztre feszíteni, előbb vizsgálandó, hogy a finn-ugor rokonság honnan származik. Nem máshonnan, mint a Habsburg magyar történelem hamisító történészektől. erősen meggondolandó, hogy a finnek édes testvéreink már tagadják a rokonságot, tévedésnek minősítik. Csak a magyar mameluk okostojás történészek, élükön az mta-val ragaszkodnak minden áron ehhez a verzióhoz. Gyerekkorom kedvenc olvasmánya volt a "Rege a csodaszarvasról". Úgy kiírtották, hogy képtelenség hozzáférni, a mai gyerekek nem is ismerik, csak a vitéz Nagybányai Horti Miklóst. pedig a könyvben szereplő dátumokat és eseményeket összerakva kapásból észreveszi a normálisan gondolkodó ember, hogy a honfoglalás is egy mese. Visszatérés volt az uraim, nem is akármilyen. Pl. a két dalia és édesapjuk miért hiányoznak a magyar történelem tanításából, A magyar történelem nem a testvér gyilkos István és a római egyház uralkodásával kezdődött.

Kibic37 írta...

Kedves n!
Barátod a Google :)
http://nemzetismeret.hu/?id=4.21
és még egy sereg találat rá...

Kibic37 írta...

Most látom, hogy ez hiányos.
Itt egy másik.

NewTiborc írta...

Köszönöm Kedves Kibic, de nem erről van szó. Még jó hogy a verset nem tudják eltüntetni.
Egy olvasó könyvről van szó, mondhatnám gyerekeknek szóló mese könyv.

PuPu írta...

Kedves Hajba Károly, ez két műfaj, és két nézőpontja a történetnek.
Adok neked egy harmadikat is:
Mikor az ősök elindultak Ázsiából egy útkereszteződéshez értek, ahol tábla jelölte az útirányt: Európa.
Akik tudtak olvasni, arra mentek tovább, ők lettek a finnek...


:O)))

PuPu írta...

Na, már csak a csodaszarvas hiányzott, a sztálinvárosi acél védjegye...

:O)))

Névtelen írta...

Kedves Mindenki!

"Orbán Viktor imádkozik

Orbán Viktor imádkozik az istenhez.
- Jaj Uram, Istenem, rengeteg pénz hiányzik az ország kasszájából, mondd mit tegyek?
- Tedd vissza!!- szólt a hang."

Még egy...

"Anya kérek enni

-Anya kérek enni, mert nagyon éhes vagyok!
-Nincs étel.
-Mi az, hogy nincs étel? Akkor főzzük meg a papagájt!
-Nem lehet, nincs víz.
-Akkor süssük meg!
-Nem lehet, nincs gáz.
A papagáj megszólal: Éljen Orbán!"

Üdvözlettel: "Ketteske"

jarisz írta...

VÁSÁRHELY. Hurrááaaaaa!
Lesz reakciód PUPU!?😯

KZs írta...

Sic transit gloria mundi..
Recseg-ropog újfent egy birodalom, és jöhet az új elmúlt nyócév:)
"XVIII. SZÓKRATÉSZ: "Szerencsés" végzetének bilincseit hordja, amely azt parancsolja, hogy csupa gazember között éljen, akik gyűlölik - vagy ne éljen többé."

góbé írta...


https://varosikurir.hu/ha-ez-igy-megy-tovabb-mindannyian-sittre-kerulunk/ !!!

Cereus írta...



Kedves góbé!

Már feltankolva állnak a gyors kitelepülésre vásárolt szállítógépek !

góbé írta...


Volt ott egy 2.-es variáció is. "Rendkivüli állapot, terrorista import" ebből fakadóan a választások elmaradása... Megnyugtatóan sajnos nem tudom kizárni hogy fékevesztett f@sásukban ne próbálnák meg akár ezt is...

Névtelen írta...

Kedves Mindenki!

"A délutáni órákban hatalmas a dugó az M1-sen. A helyszínen vannak helikopterek, a rendőrség, a mentők, a tűzoltók, no és persze sok-sok autó.
A sorok közt egy fiatalember kopog az ablakokon.
- Mi történhetett? - kérdezi az egyik sofőr.
- Valami arab terroristák elrabolták a miniszterelnököt! 10 millió dollárt követelnek, és ha nem kapják meg, lelocsolják benzinnel és elégetik! Én most arra gyűjtök!
- A többiek mennyit adtak?
- Hát nem mindenki egyformán, de az előtted álló 2 litert..."

Üdvözlettel: "Ketteske"

jarisz írta...

góbé.
BÉKESI ROBBANTGATAST VIZIONALT A MIGRANCSOZAS CSUCSRAJÁRATÁSA TEKINTETÉBEN..
Szvsz. sok fideszes a láabaval szavaz majd, mint anno a Szocik
2010 es zakójánál.
Megelegeltek a remisztgetest, hazudozast, propagandat....🤔

Névtelen írta...

te góbé!

nem így ismertelek meg!
ennél te többre vagy képes!
az rendben van, hogy a nem okosok felnyalják ezt a szart - Hódmezővásárhely - mint macska a tejet, s az ilyenek vannak itt e helyt tömegével,
.
DE
.
azért te ne keveredj közéjük!
teccik, nem teccik bölcs tevénknek,
.
DE
.
az An, azaz Bartus megint elkövetett egy nem is figyelemre méltó, hanem történelmi mértékkel mérhető cikket:
.
https://nepszava.us/nem-az-ellenzek-gyozott-sermmi-nem-valtozott/
.
gondolom, olvastad.
ha nem, kéne!
igen sokaknak!
főleg a hívőknek, kik hisznek még a Gyurcsánynak, meg a többi cégéres gazembernek.
meg a helyi Hülyéknek is érdemes olvasni, bár megérteni nem sokat fognak belőle.
.
CSAK EGY ÚT VAN A RADIKÁLIS DEMOKRATÁKÉ!
.
itt a gyógyszeres kezelés már nem elég, műtéti beavatkozásra van szükség.
világosan megmondtam több alkalommal, hogy a helyes kiindulási pont megválasztása következtében tud bárki is helyes konklúzióra jutni!
a helyes kiindulási, viszonyítási pont pedig nem más, mint a 2010-es országgyűlési választásokat megelőző demokratikus jogállam.
ennyire egyszerű!
még felkiáltójel sem kell a végére, mert egy értelmes, felnőtt, a demokratikus jogállamm, annak normái mellett elkötelezett embernek ez evidens.
az ajánlott cikkben is erről van szó.
tehát,
.
A RADIKÁLIS DEMOKRATÁK PROGRAMJA AZ EGYETLEN LEHETSÉGES MEGOLDÁS!
.
fájni fog, nem lesz kellemes.
sokan mindent elveszítenek majd,
.
DE
.
akikkel ez megesik, azokat végleg el kell távolítani az ország, s az EU testéből.
ma már erdogan hat-hét éves kislányokat, gyerekeket akar a harcmezőre küldeni.
https://nepszava.us/orban-baratja-gyermekhadsereget-toboroz/
a csuti geci csodálja, s követni akarja őt.
majd a ti gyermekeiteket, unokáitokat is harba fogják küldeni, ha nem teszitek meg amit meg kell tenni!
.
.
góbé!
.
írtam, hogy még nem elég az "elég"
tartom.
mikor viszont elég lesz az "elég", akkor ott leszünk, ahol lennünk kell, s az itteni idióta barmok is minket fognak kérni, hogy tegyük meg, amit meg kell tenni!
ennek hatalmas lesz a felelőssége, ezt csak erős jellemű emberek tudják majd végégcsinűálni,
.
DE
.
mi vállalkozunk a feladatra!
.
.
abramovics voltam, s vagyok

nemóvatos írta...

Abra!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy BL mivel magyarázná meg Lázár vigyorogva hivatkozott, 2010-14 óta változatlan, 9500 körüli hódmezővásárhelyi fideszes szavazatát. (hacsak nem a Romano Krájjal)
Meg arra is, hogy miként lehet békésen eljutni odáig, amikor az elszámoltatások, a letartóztatások, a politikai kiiktatások alapjaként az alkotmányos puccsban való részvétel illetve a hatalom kizárólagos megszerzésének vádjával lehet eljárni az elkövetőkkel szemben. (a bojkott ezzel az ellenzéki "elittel" almás)
Miért nem mutatjátok meg magatokat még az "elég" előtt?
Miért vártok addig amíg --szintén BL. szerint-- a "géppisztolyos Orbántól" kell a hatalom átadásáról "egyezkedni"?
Miért jut Rólad eszembe a csalán és a más.....?

góbé írta...


Üdv Abra!

Nem igazán értem, mit is kifogásolsz... bedobtam egy krrvajó videót, aztán meg felhivtam a figyelmet a fidesz várható gátlástalanságára, mellyel akár a választásokat is ellehetetlenitheti...Csak nem azt akarod hogy én legyek VII. Lenin ??

Névtelen írta...

nemóvatos!

2018. február 26. 15:55
.
a teve előző bejegyzésénél kommenteltem erre vonatkozóan, egy Kolozsvári Szalonnás cikkel próbálva elmagyarázni mondjuk azt a 9500 férget.
.
nem lesz egy egyszerű menet, ezért mondom, hogy csak és kizárólag erős jellemű emberek tudják majd végigcsinálni.
s igen, lesz benne egy kicsi, amolyan ellentmondást nem tűrő, kíméletlenül végrehajtott tisztogatás is.
ami érinteni fogja, nem is kis mértékben a magukat jelenleg "demokratikus ellenzéknek" hazudó pénzsóvár gazembereket is.
utópiának hangzik,
.
DE
.
talán már nem kell sokat várni az "elég"-re
nem várunk addig, amíg a géppisztolyos csutitól kell elvenni a hatalmat, mert már most sem adná ki azt a kezéből semmi áron.
tisztában van vele, hogy ha azt elveszíti, s nem tud biztos helyre menekülni, akkor neki annyi.
.
itt most már nem ő a kérdés, hanem az, hogy mikorra alakul ki az a helyzet ebben a kis kurvaországban, amikor lépni lehet.
s bizony ez a helyzet nem csak erről a kis kurvaországról szól, hanem ebbe már bőven belejátszik a putyin, az erdogan, a trump, meg a többi féreg mit csinál nagyban, hogy beinduljanak a megfelelő folyamatok ahhoz, hogy rendbetegyük a dolgokat itt kicsiben.
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

te góbé!

értsünk szót!
az említett videó már unalmas.
mindig, mindenre ezt szövegezik át, s ezzel a feszültséget kívánják levezetni.
az, hogy ezek gátlástalan gazemberek, akik bármilyen provokációra, diverzáns akcióra képesek - putyin "csecsen" terroristákkal Moszkvában moziban, vagy színházban volt nem emlékszem már pontosan a végkifejlet, "bebizonyította" a buta oroszoknak, hogy ő az erős ember, aki megvédi őket - tehát egy kis robbantgatás, néhány halott nekik nem számít. emlékezz az 1998-as választások előtti figyelmeztetésekre. ahogy a csutié lett a hatalom, azonnal abbamaradtak a robbantgatások.
éppen ezért mondom, hogy még nem elég az "elég" ennek a magát magyarnak nevező félázsiai csürhének.
ha valaki nem akarja, hagyja, hogy segítsenek rajta, azon nem lehet segíteni
jelenleg még itt tartunk.

ne légy sem az első, sem a hetedik lenin!
te csak légy önmagad, s ne állj be még jáccásiból se a nem okosak közé!
inkább neveld, okítsd őket.
.
.abramovics voltam, s vagyok

Cereus írta...


Abramovics !

Sikerült újra evvel a rendkívüli "radikális demokrácia" kijelentéseddel megdöbbentened.
Ahogy látom sokat olvasod Bartust akit én is, csak nem jutunk egyforma következtetésre.
Én már nem tőle idézek, mert már szereztem tapasztalatokat az életem során.
Ahonnan Ő "bátran" kifejti okosságait, az olyan mint a felelősségre vonás elől elmenekült Kossuth bátor gyalázkodása a messzi távolból a normálisan döntő Görgey ellen.

Abramovics, mi itt élünk, és azon gondolkodunk felelősen, hogyan tudunk gyílkolászás nélkül egy normális, élhető európai demokráciát megteremteni.
Ha megérted amiről írok akkor Gyurcsányozás és gyalázkodás nélkül fejezd ki saját gondolataidat, azt ami neked van, de a jobbítás érdekében ha kérhetlek.

nemóvatos írta...

OK. Abra!
Akkor én nyolcmiliomod magammal várjam szárazon tartott puskaporral, amíg sejtelmes magasságukból a Radikális Demokraták --Putyin, Erdogan, Trump és persze Orbán cselekedetei hatására-- leszállnak közénk megelégelni?
Nem tudnátok valami kézzelfoghatót, hamarabb?
Én nem drukkolok a góbé által hivatkozott durrogtatós opciónak "elég" gyanánt, de ha azt egy célszerű ellenzéki együttműködés kiváltja; megnyílik Nektek a pálya?
Aztán ENSZ csapatok jönnek, vagy mi lesz?

1970 írta...

Kedves nemóvatos!

Mondd, mit vársz attól, akinek a kommunikációs készsége a "he? mi? na!" színvonalán van?

Névtelen írta...

1970
2018. február 27. 9:41!

tudod öcsike, vagy hugica, esetleg öcshuginca, tán hugönycsince - a fene tuggya milyen keverék vagy - a műveletlenség nem érdem, hanem egy állapot, amin lehet segíteni.
veselkeggyé nekije, s nyomozzad kifele a " he? mi? na! " eredetét.
asztánn szájjá magadba bele a setétsegg - nem elütés, télleg segg vagy! - mérhetetlen bugyrajiba bele, és uszíccsad összefelé asztat a kettő sejtet ottan a nyakadon lengedező izében.
.
természetesen a HH-k segíthetnek tezsvérüknek a probléma megoldásában.
várom a megfejtést,
.
DE
.
vigyázzatok! most nem a tevét kő megfejni!
ez pusztán egy irodalmi, s nem csekkirodalmi - kérdés.
a csekkirodalom is megfejtésért kiállt.
.
izgi kis feladat a nem okosak számára, uzygyi neki fijjug!
.
.
abramovics voltam, s vagyok
.
.
ps.: a fijjug a legkönnyebb megfejtendő feladat
.
ps2.: a magyar nyelv ismerete, használatának ismerete egy a magyart, mint anyanyelvét magáénak tartó egyed számára fontos lenne,
.
DE
.
mit várjunk egy HH-tól? he? mi? na!

Névtelen írta...

nemóvatos!
2018. február 27. 8:48
.
szíria

Névtelen írta...

Cereus!

abban egyetértünk, hogy onnan kintről, a messzi távolból valóban felelősség nélküli belebeszélésnek tűnhet amit Bartus csinál,
.
DE
.
azért ő elég sokat tartózkodik az országban is.
a csutit ismerve, s az elmeállapotának instabilitását ismerve, azért kockáztat ő is valamennyit mikor belép az országba.
amúgy több alkalommal én is felvetettem neki ezt,s finoman fogalmazva nem tekintünk egymásra barátként.
.
DE
.
ezek lényegtelen körülmények.
a lényeg az, amiről, amit ír, mond.
a lényeg az, hogy helyesen értelmezi-e a folyamatokat, a helyzetet - azaz helyes kiindulási pontot választ-e! - s helyes következtetésekre jut-e.
sajnos, vagy nem sajnos - te döntöd el - eddig az idő Bartust igazolja.
az, hogy Gyurcsányt te még mindig hitelesnek, követendőnek tartod, az a te dolgod.
ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz!
.
DE
.
ha és amennyibel a logikára, az értelemrtámaszkodsz, abban az esetben rá fogsz jönni, hogy mára Gyurcsány is csak egy a sok megélhetési politikus közül, aki gazemberségével a csutit segíti hatalomban maradni.
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

Cereus!

akkor ezt olvastad, igaz?

https://nepszava.us/bartus-laszlo-az-ellenzek-anyagi-erdekeltsege-az-akadaly/

mi a véleményed a cikk állításai, s Gyurcsány jelenlegi szerepe, tevékenysége összevetése tekintetében?
.
.
abramovics voltam, s vagyok

nemóvatos írta...

Abra!

1./ ad.2018. február 27. 10:03:
szíria?
Teljes tisztelettel: orvos látott már?

2./ ,Mennyivel értelmesebb a "ha és amennyiben" (by Dajcstompika) mint
a "ha" illetve
az "amennyiben"
valamelyik egymagában?

1970 írta...

Kedves volt és jelenlegi Abramovics!

A fenti bejegyzésed (10:02) egyetlen dolgot bizonyít: amennyiben az ún. "radikális demokraták" olyanok mint te, akkor az a világ, amit képviseltek semmiben sem különbözik a pszichopata kisgömböc országlásától. És ez is egyfajta "teljesítmény", hidd el, az ő és csatlósai szintjére zuhanni. Innen már tényleg nincs lejjebb...