2019. augusztus 7., szerda

LATENS HOMOKOSOK, IGYATOK PEPSIT!

Ez az ország egyre idiótább.
Ez még elviselhető lenne, de az már nehezebben, hogy egyre újabb és újabb célpontokat keres a gyűlölködés, vagy a régi célpontokat jelöli meg újra és újra - egyre értelmetlenebbül, egyre gyakrabban és egyre agresszívebb formában.
Lassan már egyébként is olyan az ország, mintha a Mad Max társadalomképét szeretné áthozni a magyar gyakorlatba, az erőszak kultuszával egyetemben.

A célpontot többnyire a cigányok, a jobbára csak virtuálisan létező migránsok, a liberálisok, a komcsik, no meg a buzik képezik, akik ugyan nem egyformák, hiszen vannak ugye homoszexuálisok, leszbikusok, transzneműek, biszexuálisok -  queerek, akik bármilyen módon eltérnek a féleszűek által helybenhagyott szexuális viselkedésmódtól.
Számukra a nő nem egyenrangú résztvevője, hanem tárgya a szexuális aktusnak, akinek illik kiszolgálnia a rajta fellehető összes testnyílással az egészséges szexualitású kemény magyar hazafit, továbbá legyen képes úgy szopni, hogy Atilla leszármazottjának behorpadjon a homloka...
Ha hazanőről beszélünk, akkor elég ha konzervatív (misszionárius póz, sötét szoba, behunyt szemek, hagyd magad, hamarabb szabadulsz, orgazmusa meg csak a kurváknak van, pfuj!


Mielőtt valaki feleslegesen püfölné a klavit, elmondanám, hogy heteroszexuális vagyok, referencialistám miatt nem kell szégyenkeznem, de azt is elmondanám, hogy eszemben sincs kétségbe vonni embertársaim jogát, hogy a saját ízlésük és vágyaik alapján üdvözüljenek.
Tőlem aztán az autójukkal is folytathatnak szerelmi viszonyt, legfeljebb mosolygok rajta, de azt is csak diszkréten - nem tudja szegény, hogy mi a jó...

Emellett az is érdekes, hogy a magyar köznyelvben a buzi akkor is hímnemű, ha nőként  egyébként minden doppingvizsgálat kizárná a női úszószámokból, figyelembe véve Arnold Schwarzenegger tesztoszteronszintjével való összevetésben elért győzelmét.
A leszbikus nők élete azért társadalmilag könnyebb, őket az igaz magyar hazafiak sokszor fel se ismerik, így aztán gyakran kerülnek olyan helyzetbe, mint a hülyegyerek, aki zsidónak tart előadást a zsidók undorító tulajdonságairól, vagy cigánynak a genetikailag cigányokba kódolt bűnöző életmódról. 
A magyar társadalom sikertelenségének egyik oka éppen ez a szemlélet is, mely úgy gondolja, hogy mindenkinek egyformának kell lennie.
Először ki kell selejtezni azokat, akik nem Árpád lova után szedték a lószart, utána azokat, akikről külső jelek alapján tudni lehet, hogy nem a Balaton partján barnultak le, akiknek az orr-fül egymáshoz való viszonya eltér a követelményektől, aztán azokat, akiket ideevett a fene párszáz vagy akár csak pár éve.
Ebben az országban lenézték már a svábokat is, nehogy azt gondoljuk, hogy a hülyeség akármire is tekintettel van...
Aki még ezek után is eltér az átlagtól azon keresztül kellene menni egy fűnyíróval, ha valaki kilóg felfelé, az orvosolná a problémát, utána mehet a delikvens egy szép nagy ceruzahegyezőbe, aki pedig még ezek után is más, az mehet újrahasznosításra...



Idiótáék rettegnek attól, hogy valamiféle társadalmi változás belesodorja őket egy üldözhető csoportba, emellett felettébb büszkék a pedigréjükre, minél korcsabbak, annál inkább.
Néha aztán éri őket meglepetés, mikor kiderül, hogy nagypapájuk a zsinagóga kántora volt, vagy, hogy nem csak egy-két vonóhúzás van bennük, hanem egy egész népi zenekar, vagy, hogy a kedves nagybácsi olyan meleg volt, hogy a kezében főzte a tojást a húsvéti nyuszi.
Ez az ország képtelen a türelemre, imádja mindenbe beleütni az orrát, meg és elítélni másokat, megfellebbezhetetlen álláspontot hirdetni elemi ismeretek hiányában, aztán ha úgy jár, mint az ismerősöm, aki ugyancsak sarkos véleményeket hangoztatott, mígnem egyszer kiderült, hogy a gyermekéről is beszél, akkor utána hallgat, mint a sír, egy szava sincs , hogy - mondjuk - tévedtem, merthogy az én gyerekem normális életet él, csak éppen a párja nem az ellenkező nemből kerül ki...
Megy a cirkusz a Coca Cola plakátjai körül, van halálhörgés, siralom, merthogy a plakátokon az életet ábrázolja a cég, mely - meleg helyről származó információk szerint - már évekkel ezelőtt buziport kevert az italokba, és akik ma tiltakoznak ellene, már réges-régen buzik, csak a tünetek még nem jelentek meg rajtuk, de ha bemennek egy edzőterembe, azonnal érzik a vonzódást az egészséges magyar férfi kiérlelt lábszaga iránt és kedvtelve nézegetik társaik szőrös seggét.
Ez persze csak az első fázis, hamarosan leszólítják az utcán a pizzafutárt is - szép szőke herceg, akarsz velem tangózni?
A társadalom egy része nem a klasszikus heteroszexuális minta szerint él.
Ha hisztizik valaki, akkor sem.
Ő dolguk.


Élni, és élni hagyni.
Meg lehetne talán tanulni.
A látensek meg igyanak Pepsit!



:O)))

27 megjegyzés:

Anikó írta...

Nincs mit hozzátenni, így van. Neked meg felesleges hozzátenni, illetve magyarázni, hogy hetero vagy-e vagy sem, magánügy az is, mint ahogy a többi vonzódás is, szerintem :-)
A legnagyobb tiltakozókról meg előbb vagy utóbb úgyis mindig kiderül, hogy látens, azért tiltakozik annyira őrjöngve.

Promenad írta...

De gustibus non est disputandum.....

Névtelen írta...

nos jó írás. egyetlen dolog sántít...ha a pofádba tolják erőszakosan a buziságot, az nem tetszik. amíg a szomszédom "más" és a párja is azonos nemű, nem zavar, ha nem ugrálnak félmeztelenül, szivárványba öltözve az utcán...ki a faszt érdekli őket? nagyon erőszakos lett a buzi lobbbi....sok kis hülye meg fesztivál, felvonulás, huhúú de jó buli...a kisgyerek meg a faszlóbáló homi mellett biztos releváns tapasztalást kap az életről a felvonuláson (látató volt, csak törölték..).. mint mikor buzik gyereket akarnak örökbe fogadni és felnevelni..mert a gyermek az eklatáns példát kap a női és férfi szerepről mi? összességében bocsesz PUPU a másság engem nem érdekel,nem zavar. amíg nem tolják a pofámba hogy ők mások, én pedig miért miért nem??? mert túl van ez már lihegve mied emberi méltóságon...tedd a szívedre a kezed....két egymás faszát szopó férfi nevelhet gyermeket normálisan?

Kovács Erzsébet írta...

Nincs már mit mondani,már padlót fogtunk.

PuPu írta...

Névtelen, ha nem adsz nevet megadnak, legközelebb törlöm a hozzászólásodat.
Egyébként ki verte a fejed baseballütővel, hogy told oda a "pofád" ahol a meleg közösség önmagát ünnepli?
Túltolod ezt kicsit, nincs hozzá közöd, hogy ki kit és hogyan szeret.
Vagy szeretsz kukkolni?
Mialatt te itt álságos dolgokkal vezeted le a magadban felgyülemlett feszültségeket, közben kilopják a segged alól az országot, belőled bohócot csinálnak, hülyének néznek, az országot a gyűlölet uralja, embereket gyilkolnak átvitt és konkrét értelemben egy bűnöző érdekében - te pedig ezek f@szát szopod szó nélkül - úrilány nem köpköd, lenyeli, ugye... - és megalkuvásra, hazudozásra, hülyeségekre neveled a gyermekedet, unokádat.
Ezek legalább szerelemből szopnak, te meg ingyen, szervilizmusból.
Ki is ebben a helyzetben az idióta?

:O)))

Attila írta...

Üdv!

K. E. részére!

A múltat nem lehet meg nem történtté tenni akkor sem, ha kitörlik az eddigi hozzászólásokat. Üdv a fedélzeten az ide többet nem író K. E.! Nehéz az élet, ha az ember lánya összehord hetet-havat, aztán nem győzi törölni visszamenőleg!
:-)))))

Attila

góbé írta...

Üdv PuPu !

Névtelen barátunk mondhatni elég karcosan fogalmazott, de lehántva a bejegyzéséről a keményebb, durvább megfogalmazásokat, dolgokat, nem kevés igaza van.
Gondol(junk) csak bele: Mifelénk, itt K-Európában nem igazán trendi a klasszikus - nevezzük őket hetero pároknak - szóval az efféle házasság. Az az egyre kevesebb gyermek, leginkább élettársi kapcsolatokban jön a világra. A házasság intézménye mint olyan leült, mondhatni avittá vált.
Ezzel párhuzamban divattá, - remélem csak nyakas divattá - vált a követelés hogy un. nem hetero párok demonstrative házasságot kössenek, köthessenek, örökbe fogadhassanak, i tak dalse...

Ezzel nekem két súlyos problémám van:

Az egyik: ugyan mi vár egy osztály, vagy egyéb közösségben arra a kiccsávóra, akinek anyja ugyan nincs, viszont két apával rendelkezik...!!! A gyermekek, különösen csordába szerveződve, iszonyúan kegyetlenek tudnak lenni egy kifogott, kiválasztott társukkal szemben...

A másik: amikor a - klasszikus - házaság intézménye, annak jelentősége, ninbusza devalválódik, ugyan miért érzik bizonyos körök szükségesnek, sőt kivivandó célnak, hogy e témában éppen e hanyatló tendenciával paralell demonstráljanak, sőt keménykedjenek.

A magánélet, az magánélet. Sokan vagyunk, akik elitéljük- szerintem magától értedődően - a mindenféle sókban, pénzért "kitárulkozó" embertársainkat, mondván hogy ez a ő magánügyük, közünk hozzá ???!!

Praktikus lenne ugyanezen szemlélettel megitélni a meleg párkapcsolatra vágyók nem kicsinyt demonstrativ próbálkozásait, megnyilvánulásait is ...
Tiltva nincs, oldják meg, de ne vigyék vágyaikat tömegek elé !!

Ahogy minden emberi kapcsolatot rendező hozzáállás, - igy a megértés, a tolerancia is nélkülözhetetlen és üdvözitő, - az is fontos hogy megtaláljuk azt a mezsgyét,amely nem lendit át a ló túloldalára...ne vigyük-vigyék túlzásba...szerintem...a tévedés jogát is fenntartva...



PuPu írta...

Kedves góbé!

Ha arányaiban nézed a dolgokat,biztos vagyok benne, hogy ezerszer több érdekházasság születik CSOK, meg autóvásárlás miatt, mint ahány homoszexuális vagy leszbikus pár akar - elsősorban érzelmi okokból - házasságot kötni.
Aki a lélekvásárláson vevőként jelentkezik, mennyivel erkölcsösebb a leszbikus párnál, mely esetleg legalizálná kapcsolatát, talán éppen a már tíz éve közösen nevelt gyerek érdekében?
Mennyivel veszélyesebb a társadalomra egy homoszexuális, munkáját elkötelezetten és magas színvonalon végző férfi egy másik férfival párban, mint egy alkoholista, vagy csak idióta barom, aki a szent házasságban naponta veri kékre-zöldre a feleségét meg a gyermekeit?
Ez a mai magyar társadalom rettenetesen álszent és képmutató, manipulatív és hazug.
Tudomásul kellene végre venni, hogy a népesség kb. öt százaléka nem a saját neméhez vonzódik, és ezen nem lehet változtatni és valószínűleg nem is kell.
Az állatvilágban is ez a helyzet, mégsem emiatt halnak ki a csimpánzok.
A gyermekek sokkal elfogadóbbak, mint a felnőttek, ha nem hoznák otthonról a gyűlölködő baromságokat, nem lenne velük semmi baj.
Ami a házasság válságát illeti, arról nem a homoszexuális közösség tehet, ez természetes velejárója a világ változásának. Régen fontos volt, mer segített a családi vagyon felhalmozásában, de ma nem találsz fiatalt, aki feladná érzelmeit a lakótelepi fél lakás meg a fél Suzuki miatt, emellett a fogamzásgátlás helyzete miatt visszatartó erő sincs - aki pedig azt mondja, hogy szexuális életet élni csak gyermeknemzés céljából lehet, azt nemes egyszerűséggel kiröhögik.
Hajdan a női egyenjogúságért harcolókat, a fel-alá vonulászó szüfrazsetteket is elítélték, de végül az asszonyi állatnak is lett választójoga, ma meg nem egy a közülük a világ vezetői között szerepel és még a vérhülye macsó Orbán is nyalogatja a hónaljukat, továbbá egyre több a vállaltan homoszexuális politikus is.
Ha a homoszexuálisok párkapcsolataikat valamilyen formában intézményesíteni szeretnék, hát tegyék.
Az egyházak szerint a polgári házasság úgy sem jelent semmit, hát egy vallásos ember se forgassa a szemét, vagy ha igen, előbb számoljon el a máglyán elégetett szodomiták tízezreinek életével.
Mindenki üdvözüljön a saját ízlése szerint, nemde?

:O)))

Kovács Erzsébet írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
kekec írta...

Pupu, én csak azt nem értem, hogy a cólások először mi a francnak magyarázkodtak, ha utána visszavonták a plakátokat? "Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal."
Nem egyszerűbb lett volna csak annyit nyilatkozni, hogy "Az a rossz, aki rosszra gondol" (esetleg daffke nem magyarra fordítva: Honi soit qui mal y pense)
Mert nekem két csinos fiatal emberről colával - a szex jut utoljára az eszmbe, szemben a laho-kkal (latens homoszexuálisok)

Kapat írta...

Kedves Erzsike!
Gratulálok okos riposztodhoz! :-) Remélem, Attila ezt a kedves invitálást képtelen lesz visszautasítani. Ha nem elég vonzó (bár szerintem az!) amit írtál, a rántottcsirke bizonyára megteszi hatását.
Olvasva Attila harci kedvét, alaposan ellustul majd a finom, igazi házi ételektől. Már leírásod alapján is érezni a húsleves illatát, hallani a frissen sült rántottcsirke sercegését, melyet körülleng az "ubisali" diszkréten fokhagymás ilata. A mesélőkedved is ígéretesnek bizonyul, nem akármilyen ínyencségeket tartalmazhat egy fiatalabb generáció számára. Akár desszertnek is felfogható! :-)

Kedves Attila!
Ki ne hagyd! :-) Egy finom ebéddel körített történelemóra, egy kevés jótékony segítségnyújtással ellentételezve, ráadásul egy gyönyörű hangverseny! Ne gondolkodj, menj! :-)

stirlitz írta...

kola meghackelte mély magyarokat ennyi :)

Czékus Lajos írta...

Sokat nem tudok a homoszexualitásról, de annyit igen, hogy senki nem válik azzá, ha naponta "loveislove" feliratos colát iszik. Ha így lenne mégis, akkor a fordítottja is működne, miszerint a fidesz gyártana valamilyen üdítőt, amire rápingáltatna egy heteroszexualitást dicsőítő képet és szöveget (lenne több ötletem is, hogy mik lennének azok, de lehet, hogy Pupu kitörölné, meg aztán nem segítek nekik - fideszeseknek -, hadd kínlódjanak...)

Kovács Erzsébet írta...

Kedves Kapat!
Te egy igazi jóbarátom vagy!
Ezt meg kell köszönnöm.
Attila nem jelentkezett,ezért vettem le a meghívó levelem,meg közben örvendetes esemény elé nézek.
Már január 1 óta rozsdás viz folydogál a melegvizes csapomból, a gyerekeim megígérték, vesznek egy új boylert, mert ez életveszélyes, azon túl, hogy drága is,mert egy cseppkőbarlangra való mész van lerakodva,és ha azt minden nap felfűtüm, az k. sokba fog kerülni.
A meglepetés, amire kémeim céloztak a születésnapommal kapcsolatban remélem erre fog korlátozódni, ami nem kis ajándék, a 120 l-es kb 100EFt,egy kisnyugdíjas számára a mennyek országa, ha ilyen ajándékot kap.És ha lúd legyen kövér,ki is fogom meszelni a fürdőszobámat, így hogy nem lesz fönn a boyler könnyebb lesz mert eddig ott bújócskáztak a pókok, és nincs az a portalanító eszköz, amivel a plafonon a sarokban utól lehetne érni őket.
Ha ez a kedves barátom Attila itt ismételten megjelenne,majd írok Neki, gyönyörű lesz a szeptember,és Tihany ősszel is gyönyörű, és 6 orgonahangverseny lesz szeptemberben, ami késik nem múlik, egy barátságos hátbaveregetére mindig jut idő ha nem morogni, hanem beszélgetni vágyik az ember.
Élni szép, élni jó, és minden nap tartogat valami szívderítő kedvességet!
Szép ünnepet kívánok itt az egész mélyen tisztelt publikumnak!
Aki szívesen beszélgetne velem, keressen meg Messngerben:
Emami Bácskai Béláné facebook.com

Attila írta...

Üdv!

Kedves Kapat/

Most sajnálom igazán, hogy elkallódott valahol K.E.-nek írt reagálásom! Érdeklődéssel olvastam viszont a tiédet.
"A mesélőkedved is ígéretesnek bizonyul, nem akármilyen ínyencségeket tartalmazhat egy fiatalabb generáció számára."
Ezt kifejtenéd bővebben mit értesz ezalatt? Csak hogy tisztábban lássak!

Köszönettel: Attila

ElsőViktorKirályEzenANéven írta...

Kérdések, amik felmerültek bennem:
- ha nekem nem tetszik a Cola reklám, akkor én autmatikusan Fideszes vagyok és szeretem Orbánt?
- ha nekem nem tetszik a Cola reklám, akkor ősmagyar/mélymagyar vagyok?
- egy kommentedben miért hasonlítasz össze egy homoszexuális "jómunkásembert" egy idióta, asszonyverő magyarral? Miért nem egy "jómunkásember", háromgyerekes mintaapával hasonlítod össze, aki azért (is) dolgozik, hogy új adófizetőket neveljen fel?
- én, mint élőlény, miért nem iszonyodhatok a melegségtől, mint jelenségtől, ha azt érzem, hogy a saját génjeim továbbadását veszélyeztetheti, a gyerekeim agyának kimosása által?


Persze, mindig is voltak melegek, de akárhonnan is nézzük, ez egy anomália. Nem azt mondom, hogy tagadni kell a létét, csak nem kellene kirakni nagy reklámtáblákra.

Bizonyos férfiaknak 2cm pénisze van. Anomália a javából, ami miatt nem egyszerű nekik a párkeresés. Ha kitennék nagy plakátokra, hogy loveislove, akkor a nők belátnák, hogy nem a méret a fontos, hanem a szeretet és szívesen párosodnának a kisfarkúakkal? Valószínűleg nem...

Szerinted mi értelme az ilyen típusú plakátoknak? A népet hergelni jó, de mi a haszna belőle a Colának? Mi volt a célja? Túl sok volt a bevétel és csökkenteni akarták?


1970 írta...

"én, mint élőlény, miért nem iszonyodhatok a melegségtől, mint jelenségtől, ha azt érzem, hogy a saját génjeim továbbadását veszélyeztetheti, a gyerekeim agyának kimosása által?"

Kedves ElsőViktor....!

Mondja, miből gondolja, hogy a melegek a "gyermekei agyának kimosására" képesek? Nem gondolja, hogy ha a gyermekei agyát bárki bármivel képes lenne kimosni, akkor ott ön nagyon nem csinált jól valamit, a nevelési folyamatban?

Észhez kellene már térni azzal kapcsolatban, hogy a melegség nem egy fertőző betegség, de nem is "agymosással" terjed. Éppen elég dologban próbálják az emberek agyát kilúgozni, de nem a melegek, hanem a rendszerváltó elit ostoba politikusai.

(Egyébként ez a - mindenféle! - másság elfogadása az egyetlen dolog, amiben nagyon egyetértek a liberális politikával. Sem a társadalom-, sem a gazdaság-, sem az oktatáspolitikájukkal nem értek egyet, sőt kifejezetten károsnak tartom. Véleményem szerint a kisgömböc bandája is valójában ugyanazt a végtelenül káros és pusztító neoliberális gazdaságpolitikát folytatja - hazug és primitív mázzal leöntve. Oktatáspolitikájuk pedig egyszerűen nincs.)

maxval írta...

Ezt a csatát csúnyán elbukta Soros, hiába magyarázkodsz.

Névtelen írta...

Utóirat:

“Óvakodj attól a férfitól, aki nem királynőnek lát.
Nem látja igazi arcodat-mert nem szeret.
Aki szeret, és amíg szeret: fölfelé néz rád.
Óvakodj attól, aki benned a szolgát, az anyukáját, önzésének eszközét, vagy birtokát látja csupán, és nem az önérzetes nőt keresi.
Óvakodj attól, aki tart a méltóságodtól és az öntudatodtól, mert kisebbnek érzi magát melletted.
Élni talán tudsz egy ilyen emberrel, hiszen az élet a kompromisszumok művészete is-de boldog nem lehetsz vele.
Hogy szeret-e valójában, vagy csak érzelmileg, vagy más okból függ tőled, onnan tudod tévedhetetlenül megállapítani, hogy mennyire érzed magad szabadnak mellette.”

(Müller Péter)

Igaz...

Czékus Lajos írta...

Fenemód nem értik egyesek (elég sokan vannak) a pride felvonulás és a Coca Cola hirdetésének szándékait. Mindkettő arra irányul, hogy vegye tudomásul a társadalom egésze, hogy vannak olyan emberek, akik a saját nemükhöz vonzódnak, ami nem bűn, nem megvetendő, stb. Ugyanis ma még nálunk is hajlamosak tettleg is bántalmazni ilyen embereket. Nem a homoszexualitást reklámozzák, tetszik érteni? Senki nem LESZ homoszexuális, ugyanis annak születik valaki. Tehát bármennyi szivárványos, vagy loveislove feliratú colát iszik valaki, nem fogja otthagyni fiúként a barátnőjét, lányként a barátját, merthogy olyan hatást gyakorolt rá a cola címkéjének a látványa. (Az viszont zavar, ha valaki nem meri vállalni a nevét a véleményéhez, ez gyávaság.)

Kapat írta...

Kedves Attila!

Kissé megkésve válaszolok kérdésedre, pár napja nem jártam erre.
Semmi különös nincs szavaim mögött, csak szó szerint az, amit leírtam. Tehát nem szorulna magyarázatra!
Az idősebbek mindig tudnak a fiataloknak érdekesen mesélni, többnyire olyan szempontok szerint, melyek csak az övéik. Az emberek szemléletét (az objektív tényeken felül) életük alakulása is nagyban befolyásolja. Ezeknek az élethelyzeteknek megismerése mindig érdekesebb a tankönyvből tanult puszta tényeknél. Csupán ennyi!

Attila írta...

Üdv!

Kedves Kapat!
Akkor ezt vegyem úgy, hogy fiatalnak tartasz?

Attila

ElsőVIktorKirályEzenANéven írta...

@1970 - van abban némi igazság abba, hogy a megfelelően nevelt gyerek agyát nehéz kimosni, de ha itt is bejön már az oviba a "királyfi megmenti a királyfit" stílusú mese, akkor nehéz azt ellensúlyozni.

ElsőVIktorKirályEzenANéven írta...

@Czékus Lajos:
"Senki nem LESZ homoszexuális, ugyanis annak születik valaki."
Ezt az állítást mire alapozza? A világ összes homoszexuálisát megvizsgálta és beazonosította a születési rendellenességet?
Van ilyen tanulmány, ami elég sok meleget megvizsgált és megállapította, hogy mindegyik úgy született?

Hogy valaki nem meri vállalni a nevét az miért furcsa? A liberális világban ha valaki olyan véleményt képvisel, ami ellentétes a fősodorral, akkor az meg lesz bélyegezve.
A kommunizmusban sem sokan vállalták a véleményüket, mert megütték a bokájukat. A liberalizmus picit enyhébb, most lehet, hogy nem kapsz meg egy zsíros állást egy startup cégnél, mert kommenteltél egyet...

talalom írta...

Hát, ha Pupu nem kényeztet minket a sziporkáival - remélhetőleg pihizik valahol a hűvösben -, beszélgessünk, öntevékenyen. Kedves Kapat! K.E. hszeivel nem az a baj,hogy néha egyszerű történeteket ír a szeretetről. Hanem az, hogy eközben vicsorog - főként a nyílt társadalom eszményei ellen. Elég zavaros szegény, hiszen közben "baloldalinak" mondja magát: holott a baloldal alapelve a "minden ember egyenlő" - NEM egyforma!
Nekem van 3-4 homoszexuális ismerősöm - kettőről tudom, mert megmondták,kettőről inkább sejteni lehet. De egyikük sem menne a Pride-re,sőt viszolyognak tőle. Pont úgy - nagyon jó a párhuzam Pupu! -,ahogy én is gyanakszom a harcos feministákra, meg a me too lovagjaira. De úgy tűnik, az efféle drasztikus eszközök kellenek ahhoz, hogy felfigyeljünk: a korábban börtönbe zárt, még korábban halálra ítélt emberek a velük született tulajdonságuk miatt szenvedtek/szenvednek. Mintha valakit azért üldöznének, mert kék szemmel született. És elkapni se lehet: én pl.hiába nézem már vagy hetven éve a szép kék, meg zöld szemeket - nekem marad a barna.

1970 írta...

"vicsorog - főként a nyílt társadalom eszményei ellen"

Kedves talalom!

Kifejtenéd röviden ezt a "nyílt társadalom eszményét"? Kíváncsi lennék, mi ez, és hol valósult meg esetleg.

1970 írta...

"de ha itt is bejön már az oviba a "királyfi megmenti a királyfit" stílusú mese, akkor nehéz azt ellensúlyozni"

Kedves ElsőViktor....!

Mondja, ön ezt komolyan elhiszi??? Emiatt lesznek melegek egyes emberek? Ez azért meglehetősen primitív gondolkodás.