2014. március 16., vasárnap

ELFÚJTA A SZÉL

A képen háttérként ott van Kövér László nagypapájának fényképe is, -
van ennek egy vöröskatona változata is, azt 21.-én kellene kitenni,
ha le nem kellene tagadni...
Szép beszéd volt.
Ahogy kikacsázott a Múzeum elé, mindjárt látszott rajta, hogy ő Kossuth Lajos méltó örököse, már ami az árvák elsikkasztott pénzét illeti.
De a csillagok állása kedvező volt számára, hiszen az árvák ott álltak körülötte, tapsoltak és örültek, mert ilyen hazaszeretettől duzzadóan még senki nem lopta meg őket.
Miként a szónok mondta, mindent elvégeztek, amit csak lehetett.
Trafikok, takarékszövetkezetek, nyugdíjvagyon, földek – mind-mind elcsórelva, stadionok épülőfélben, kisvasút, szálloda, kisrepülőtér rendben – ha nyer, a következő ciklusban már nagyobb gond lesz olyat találni, amit még nem lopott el, mit elbugázni, úgyhogy Mari néni jól teszi, ha az esetleges – bár nem kívánt – választási győzelem hírére új lakatot vásárol a libaólra és áramot vezet bele.

Forradalmainkat mindig külföldiek verték le, állította a szónok, de mindig akadtak, akik segítették őket.
Mert mindig vannak ebben az országban labancok, muszkavezetők, meg akik kitépik a lány hajából a nemzetiszín szalagot, meg lovasrohamot és kardlapozást vezényelnek – mondá a túlpocakolt Petőfi, nemigen törődve azzal, hogy utalásait olyanok is hallhatják, akik pontosan tudják, hogy hülyeségeket beszél.

A kuruc is, meg a labanc is magyar.
Károlyi Sándor gróf, aki letette a fegyvert éppúgy, mint Pálffy gróf, aki fogadta a megadást, egyik nincs a másik nélkül, és aki csak a kurucokat tekinti magyarnak, az egy szép szürke magyar marha – úgy látszik van ebből törpe változat is…
Érdemes elolvasni, habár nem kell minden konklúzióját készpénznek venni egy írást a Mandiner blogról, a hozzászólások között is van egy remek példabeszéd kurucokról és labancokról.
Ha a szónok olvasta volna, soha nem beszél ilyen hülyeségeket.

A muszkákat meg nem kellett vezetni, jöttek azok a térképek szerint, egészen ügyesen odataláltak a világosi síkra, ha esetleg a mai autópályák forgalomszervezői táblázták volna ki az útjukat, hát lehet, soha oda nem találnak.   
A lány hajából a szalagot meg ugyanolyan idióták tépték ki Erdélyben, mint akik itthon is grasszálnak piros-fehér-zöldben, habár most bajban vannak, mert ellopták szent zászlaikat. Még szerencse, hogy az árpádsávosokra nem volt kereslet, így legalább a nyilas identitás megmaradt.

De ez a kardlapozás nagyon tetszik, szerintem annak, aki ilyeneket hazudozik, rá kellene húzni egy rendesebbet kardlappal a seggére, hogy tudja, miről beszél, a lótól meg nem kell félni, annak a seggébe kell dugni a kifúrt nádszálat és felfújni, mert úgy jobbat mutat a vásáron – pont a szónok ne tudná ezt az inszeminátor nagypapával a családfán? 

Aztán beszélt a negyvennyolcas tűzről is, mely egyre több ember lelkében gyúlt ki, és ebből lett hol ötvenhatos forradalom, hol rendszerváltás, hol lázadás, hol kétharmados földrengető választási győzelem.
Az ötvenhatos tűz még csak rendben is lenne, leszámítva a leszámítandókat, ellenben a rendszerváltáshoz a tűznek Gorbacsov lelkében kellett kigyulladnia, a lázadás pedig a demokratikus államrend erőszakos megváltoztatására irányult, és nem a lelkek gyúltak ki, hanem a kukák, a televízió-székház meg az autók, - remélhetőleg egyszer még majd honorálja a jogállam a beismerő vallomást.

A „földrengetés” helyett pedig talán helyénvalóbb lett volna a „földtolvajlás” kifejezés.
Lánglelkű szónokunk hosszan taglalta hőstetteinket, úgymint, hogy "megmutattuk, hogy megvédjük a magyar családokat az uzsorától, a monopóliumoktól, a kartellektől, a nemzetek fölé magasodni akaró birodalmi bürokratáktól. Megmutattuk, hogy meg lehet védeni a munkahelyeket, és százezer szám tudunk újakat teremteni". Azt is megmutatták - folytatta -, hogyan lehet "felfeszíteni az adósságcsapda ajtaját".
Az ország egymás után törte le "a törhetetlennek gondolt lakatokat", és késztette tiszteletre azokat, "akik korábban semmibe se vettek bennünket”.
Na igen, régen semmibe vettek, ma meg már észre sem vesznek bennünket.

Azt, hogy gátlástalan hazudozó, mindenki tudja.
De hogy vannak ezrek, akik képesek erre a baromság-halmazra lelkesen tapsolni, az csak azt erősíti meg, hogy az első normális kormánynak, mely a szónok kormányát követi, meg kell erősítenie a pszichiátriai ellátást, mert az olyan ember, aki nem a szemének hisz, hanem a jelszavaknak, az bizony ellátásra szorul.
A százezer számra teremtett munkahelyek országa, az adósságcsapda felfeszítése, mely éppen egy minden eddiginél nagyobb adósság megteremtésével jár együtt olyan ordas hazugságok, hogy ezen már igazán csak sírni vagy nevetni lehet.
Hogy aztán a szónok hiszi is, amit hirdet, vagy csak simán hülyének nézi a magyart, az nagy kérdés, - én a második opcióra tippelnék.

A lengyelek jelenléte meg egyenesen szívmelengető volt, rengeteg ott is a bigott vallásos jobboldali idióta – ami azt illeti, Lengyelország ezidáig még soha nem menetelt a társadalmi haladás élvonalában.
Lengyelország éppoly örök vesztes, mint mi, éppoly széthúzó, éppoly csak időnként független nép, mint mi vagyunk, - és éppúgy a saját hibájából, mint mi.

Szóval szép ünnep volt.
De az Úr a segítségünkre sietett, ránk durrantott egyet és a szél megteremtette a lehetőségét annak, hogy a választás előtt egy héttel gyűljenek össze a rendszerváltók, a Békemenetnek nevezett kormányzati erődemonstráció után egy nappal.
Látszik, hogy nem a demokratikus oldal kommunikációs szakemberei választották az időpontot, mert egészen rendbenlevőnek tűnik, mostmár csak a mozgósítás marad hátra - esetleg nekünk pirézeket kellene hoznunk, hogy ellensúlyozzuk a lengyeleket.
Ma reggelre randa lett az idő, már a kertészkedési terveket is el kell vetni, közvetlenül a százszorszép mellé.
De hát nincs mire panaszkodni, éppen ilyennek kell lennie a tavasznak.
Azért abban bízhatunk talán, hogy ha nem is vetettünk túl szakszerűen, csak kikel a mi virágunk is…

:O))))

42 megjegyzés:

MoonRiver írta...

Kedves Pupu, ez a beszéd, amit oly részletesen elemzel pontról-pontra, biztos, hogy érdemel ennyit? A címről úgy következtettem, a kormányváltók tehetetlenségéről fogunk olvasni. Magam is ott voltam a buszok egyikében, amiket még Budapest előtt visszafordítottak, és bizony nem engedtük volna, ha miénk az akarat a jármű felett. A közhangulat bizony tettre kész volt, és tudtuk, hogy milyen időjárásra számíthatunk, készültünk rá. Szerettük volna megmutatni, hogy mennyien vagyunk, hogy más a hangulat, hogy legalább lássa a média, ha fél órára, akkor annyira. A Jobbik nem is futott el, megtartotta az ünnepségét. Hogy látod ezt a balos ünnep nélküliséget? Egyszerűen csak elfújta a szél és ennyi? Gondolod, újra buszra fognak szállni ugyanazok, akiket most hazaküldtek, akár Nagykanizsára? Többről van itt szó, mint erős szélről, a lehetőség elszállt, március 15. nélkül szimpla nagy gyűlésre el lehet menni, de tudjuk, hogy nem ugyanaz. Az előny a merészeké, aki erősebb, gyorsabb, bátrabb, mi pedig visszakullogtunk a hiábavalóságunkkal. Nem kívánom, hogy nagyobb súlya legyen mint amennyi, de ezt még páran elemezgetni fogják április 6-a után, az a sejtésem.

PuPu írta...

Én is csalódott voltam, de azt is megértem, hogy a 2006 augusztus 20.-i vihar után senki nem mert kockáztatni, ott ugyanis csúnya dolgok történtek, az unokám is majdnem belelökte a Dunába a pánikba esett tömeg, szóval értem a szervezők álláspontját is.
De az új időpont talán jobb, mint ez, mert a Békamenet után lehet megszervezni, és rengeteg ember van, aki annak ad igazat, akivel utoljára beszél - most mi leszünk azok - talán...
Szóval legyünk türelmesebbek, a PR szakemberek találjanak ki valami ütős megnevezést a rendezvénynek, legyenek szép jelszavak, skandálható szlogenek, legyen szervezettség!
És próbáld a többieket is meggyőzni, hogy ilyen van, vis maiornak híjják...
:O)))

Névtelen írta...

Pupu, kedves, nem tudnál segíteni ennek a - még az égiek által is sújtott - baloldalnak az ütős megnevezés, a jelszavak és szlogenek kiötlésében? Mert ahogy az elmúlt 1-1,5 évüket elnézem, nagy szükségük lenne Rád!

Üdv: Vöröskarom

hello írta...

PuPukám, köszi az elemzést, utólag is elismerően megveregettem a saját vállamat a helyes döntésemért, hogy ezt a tegnapi - sajnos, nem ritka - "élményt" jól megfontolt egészségi előrelátásból kihagytam.

Ami az elmaradt délutáni rendezvényt illeti, lehet rajta morfondírozni, a szélvihar jötte miatti 30-ára halasztás mennyire tuningolja fel a részvételi kedvet, miután addigra túl lesz a város a békemeneten is. Mindenesetre remélem, az összes nagy külföldi tévécsatorna helyszíni közvetítésre készül, azaz egy esetleges jobbos/szélsőjobbos provokációt a világ egyenesben láthatná, hogy utólag ne lehessen kamuzni, mint 2006 őszéről itthon teszik.

hello írta...

Mutatok valamit, úgy mellesleg:

http://sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-bulvar/67591/

Ők képesek arra, amire a homo sapiens, azaz a törzsfejlődés csúcsa magukat oly különlegesen kiválónak tartó bizonyos magyar példányai képtelenek... :-((


nemóvatos írta...

Amikor --az utolsó pillanatban-- megtudtam, hogy elmarad a rendezvény én is csalódott voltam, de azt kell mondjam a helyzet kezelését az illetékesek részéről jónak tartom.
A vezetők elmentek a helyszínre és a Petőfi szobornál megköszönték a megjelenést, nyugtatólag megszólaltak a Klub rádióban, és már ki is tűzték az "esőnapot".
PuPuval egyetértve: a békamenet után, utolsóként megszólalva, felrázva a választókat (mi több az országot) még akár szerencsévé lehet kovácsolni a tegnapi fiaskót.
Ha a Kormányváltó kommunikációs teljesítmény innen csak folyamatosan javulni fog, Al Csutinak szüksége lesz a felavatott pelenkagyár termékeire.

asta írta...

PuPu! Ezt többször is elolvastam! És hangosan vihogtam... köszi! Örülök, hogy visszajött a humorod, ezt csak így lehet kibírni! Meg is osztottam, hogy sokan lássák.
Ne fogd vissza magad... küldd el az ötleteidet oda, ahova kell... hátha megfogadják. Posztold ki nyilvánosra a megfelelő oldalakon, hogy kommentelni lehessen....Várjuk!!!!!!

asta írta...

Moon River ..én is megértelek. Hidd el mindenkinek csalódás volt, de nézd a jó oldalát. Ez sorszerűen adott egy sokkal jobb lehetőséget.. el ne szalaszd!
A Duna fölött nagyon veszélyes művelet lett volna... csak egy apró baleset és mindennek vége. A Jobbik szélvédett helyen volt.Nagyon bölcs döntést hoztak, csak gratulálni tudok a szervezőknek. Nekünk ez csak egy elrontott délután volt.... nem az első és nem is utolsó. Kibírjuk. Remélem lesz kárpótlás és ez rajtad is áll.

civilhuszár írta...

http://propeller.hu/itthon/2780314-orban-nem-is-volt-fulkeforradalom

"Nem hirdetettünk forradalmat a 2010-ben, pedig a kétharmados győzelem alapján megtehettük volna. Megújulás és átszervezés zajlott az elmúlt három évben - mondta Orbán Viktor miniszterelnök "

Szegény Viktor Hablaty Hadovaman nem emlékszik egy fejből nyomott beszéd alatt mit hazudott az elején, ezért mostanság előre írt szöveget olvas fel. Persze ez is tele van néphülyítő elemekkel, pláne most a választás előtt.

Névtelen írta...

A visszafordított buszokkal kapcsolatban kérdeznék én valamit: ebben az országban nem lehet akárhová utazni? Mióta?
Megkérdezi a kat.véd, hová mész. Mondod, tüntetésre Pestre, a hídra. (már az is érdekes, miért firtatják)
Majd azt mondják, no oda nem mentek, forduljatok vissza.
Erre a buszosok miért nem mondják, ja ha a hídon nem lehet, akkor elmegyünk az Állatkertbe vagy a Várba, ott is régen jártunk már. És feljöttök szépen, kirándulókként. Ha már itt vagytok, elvonultok a Petőfi térre és meghallgatjátok kézközelből (nem százméteres távolságokból!) a kormányváltók vezetőit. Kicsit sétálgattok még, majd hazamentek. Jutott is, maradt is.
De hogy miért fordít vissza a katasztrófavédelem egy buszt, valamint a buszos cég ennek miért fekszik alá, ezt nem értem.
Pupu, köszi a bejegyzést, remek!!!

bubo írta...

Vannak felelőtlen és vannak felelős vezetők. A felelőtlen nem foglalkozik a következményekkel. Nem foglalkozik azzal, hogy miután a választóit feltüzelte majd gyáván letaposott, azok a rendőrséggel is szembe menve kárvallottai lettek a vezető felelőtlenségének. Volt akit még hanyat homlok menekülés közben még sikerül nem hátba hanem szemen lőni. (De nem éles lövéssel.)

Felelős vezető számol. Felelős vezető mérlegeli a kockázatokat.
Felvállalhatja-e annak a kockázatát, hogy akár egyetlen embert is kitegyen baleset vagy életveszélynek.

Olyan mint a közúti közlekedés.
Országúton tömött kocsisor teherautó mögött. Tábla jelzi 500 méter és az út 2X2 sávosra változik. A felelőtlen erőszakos tahó mégis el kezd előzni a saját és mások testi épségét is veszélyeztetve a normális előrelátó meg tudja, hogy felesleges hiszen 500 méter az néhány másodperc és biztonságosan kerülheti ki az akadályt.
Ki mellé érdemes beülni?
Kire érdemes szavazni?

Április 6.-án a szavazófülkében nem lesz semmilyen időjárási akadály.
Lehet majd választani felelőtlen és felelős vezető között.

MoonRiver írta...

Névtelennek: A buszokat azt hiszem pártfinanszírozásból fogadták meg, ennél fogva nem lehetett velük kezdeni semmit, sem a buszos cégnek, sem nekünk. Erre az egy célra szólt a szerződés, semmi egyébre. Tehát nem lehetett állatkertezni, sőt semmit sem, sokunknak voltak rokonaik a fővárosban, telefonon keresztül tudtuk, hogy még süt a nap, amikor mi már álltunk. Ha maszek autóval mész, akkor bejutsz arra a beszélgetésre, ami végül pár száz ott maradottal létrejött. Így nem. Egyébként értelek én benneteket, senkinek nem hiányzott volna baleset, vagy tragédia, és utólag valószínű, már látszik, hogy tán nem is lett volna. (Pupu, az igazi vis major attól tartok, nem tegnap volt.)

civilhuszár írta...

Moon Rivernek:

http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/197831_viharos-viharok-20062013

http://www.romnet.hu/hirek/2014/02/04/romagyilkossagok_8211_harmadszorra_is_modositottak_a_karenyhitesi_kormanyrendeletet

Joggal tartott a kormányváltó stáb attól, hogy ha valakit baleset ér a vihar kapcsán, anyagilag és politikailag is rájuk verte volna Orbán.
Ugyanis a nem az ő kormányzása alatt történt tragédia hozzátartozóival nem volt szűkmarkú, ellenben a lelőtt romák hozzátartozóival szemben.
A pali egy ócska politikai ripacs.

sphagin írta...

Kedves PuPu !

Megfigyeltem a mi boldogságunkat a beszéd közben.
Azt tudom mondani, hogy sírás környékezte !
Az az arckifejezés és az egész beszéd, egy nagyon felfokozott idegállapotban lévő ember beszéde volt.
Tudom, már írtad, hogy a túlgyógyszerezés hatása okoz bizonyos dolgokat, de ez már azért elég durva volt.
Ahogy jön a választás, úgy jön ki rajta a "betegség" !

Egyetértek veled, mint általában mindig.

Üdv sphagin

pamagd írta...

Kedveseim, akik méltatlankodtok, hogy vissza kellett fordulni!
Én is kimentem, mert elfelejtettem indulás előtt kinyitni a számítógépet, de a tévét se kapcsoltuk be. Mentem az Astoria felől, ott már valaki mondta, hogy elmarad, szembe jöttek is sokan visszafelé, a Ferenciek terén kisebb csoport álldogált, egy szervezőféle azt mondta, majd szerdán a Szabadság téren lesz megtartva. Ott, a Ferenciek terén én egyáltalán nem láttam, hogy a vezetők egy csoporttal vannak valahol. Ott ezt nem lehetett tudni.
Pont 3-kor még elviselhető idő volt. Indultam hazafelé, cca negyedóra múlva már borzalmas idő volt.

Se a rendezvényt megtartani, se időpontot változtatni nem lett volna egyszerű.
Ha a színpadot a hídra tervezték, onnan seperc alatt lefújta volna a szél, bele a Dunába. A kivetítők is a nép nyakába szakadhattak volna.
Kérdés, miért nem korábban döntöttek az elmaradásról, vagy miért nem módosítottak időpontot.
Nem olyan egyszerű. Bejelentés kell, engedély, BKV-elterelés, színpad-berendezés megtervezése stb...
És szerintem arra vártak, hogy a meteorológusok pontosabban mondják meg, mikorra ér ide a szél. Ha mondjuk csak 6-ra ért volna ide, akkor még meg lehetett volna tartani. De negyed négykor már tombolt.
2006-ban is volt egy kis fönnakadás - a Fidesz ugyanúgy április 2-ra szervezte a nagygyűlését, mint az MSZP. Akkor Gyurcsányék azt mondták, okos enged, szamár szenved, tegyük át mi az időpontunkat... és lett a szállóige, elsején az elsők, méásodikán a másodikak...

vadvirág írta...

Igazat adok a szervezőknek. Ezt le kellett fújni, nem szabad senki testi épségét kockáztatni.Fogjuk fel úgy, hogy 30.-án még többen leszünk!

Névtelen írta...

vadvirág..

Ámen. Remélem a megjelenni szokott füttyögő horda nem lesz ott cirkuszolni.. Egyébként is ez esetben rendőri beavatkozást kell kérni. És ha nem megy magad uram a rendezőkkel, ha állami szolga nincs.
Nem szabad tovább túl demokratikusnak lenni.

civilhuszár írta...

Névtelenként írt ki, amit vadvirágnak írtam.

PuPu írta...

A demokratizmus nem egyenlő a bambasággal.
:O)))

Névtelen írta...

"gátlástalan hazudozó" Ekkor ugye Gyurcsányra gondol blogíró?
S akkor meg önmagára, mikor azt írja, hogy "meg kell erősítenie a pszichiátriai ellátást".

Névtelen írta...

PR szakemberek sem kellenek ahhoz, hogy valami ütős megnevezést találjanak ki a balos rendezvénynek.
Röviden csak ennyi: Balfékek gyülekezete!És akkor igen kifinomult fogalmaztam.

Névtelen írta...

PONTOSAN ARRÓL VAN SZÓ, HOGY AZ EMBEREK A SZEMÜKNEK HISZNEK!
NEM a szocik által összehordott hazugságoknak. Igen is az emberek jobban élnek, mint a szocik kormányzásának évei alatt. S ISZONYÚ SOK EMBER BÍZIK ABBAN, HOGY A VÁLASZTÁST A FIDESZ NYERI. REMÉLI, HOGY A BEINDULT JÓ VÁLTOZÁS MEGMARAD.

civilhuszár írta...

Kedves Névtelen ! Úgy érzékelem, hogy neked reggel, felül jöttek ki a megkönnyebbüléssel járó nagy dolgok
rakása.:-))
Ne becsüld le a nem jobbos balfékeket kis országunkban, akikbe a nemzetmegvezető belerúgott, kifosztott, mint adófizetőt meglopott. Orbán kétszer esett úgy pofára a nép általi elzavarással, hogy évekig tartott a gyógykezelése. Nyócévig be sem járt a munkahelyére a parlamentbe. Valahol máshol Vigadózott színes bogyókat szedegetve.:-)

hello írta...

Jó reggelt!

Én azon mérem le, hogy - na, hogy finom legyek: híg lett a széklete ápr. 6. közeledtével a Fidesz hívő tagozatának, hogy megszaporodtak itt IS a rájuk mindenfelé oly jellemző görény, sértegető beírások. De hát csak a leglényegüket mutatják be, meglepődni semmi okunk rajta.
Erre fussa.
Slussz.

asta írta...

Ajjaj, kedves névtelenül jobbos barátom... azt hiszem sürgősen szemüveget kellene cserélnie! Az állapota aggasztó! Érdekelne mit szól az folyamatosan növekvő államadóssághoz, ( ma sokkal több mint mikor átadták a kormányzást a "balfékek) a ma már a 316 ft-ot nyaldosó EUR árfolyamhoz, és mit szól PaksII-höz, amivel még az unokáinkat is eladósítanák egy kis maniért a zsebekbe, pedig nem lett volna sürgős és nem a mi érdekeinket szolgálja? És mit szól a stadionokhoz meg a kisvasúthoz? ( hát nem aranyos?... ilyesmit azért nemigen engedtek meg maguknak idáig a "balfékek")) És ahhoz mit szól, hogy az "eltőzsdézők" 10-16%-os hozamot realizáltak azoknak a keveseknek, akiknek volt annyi eszük, hogy nem adták oda a megtakarított nyugdíj befizetéseiket. Kiskegyed mennyit tetszett kapni? Naugye semmit.. még egy nyavalyás egyéni számlát sem, pedig Gabika hogy megígérte!

Akkor milyen jó folyamatokról tetszik beszélni? Én már úgy szeretném hallani, tehát rajta! Lehet itt is kampányolni, hátha meggyőzi az itteni balfékeket:)

Lehet csendben is, nem kell ordítani... nekünk jó fülünk van:)

asta írta...

civilhuszárnak

Óh kedves civilhuszár, ennél sokkal nagyobb a baj! A szép az, hogy nemcsak a "balfékekbe" rugott bele... a közvetlen haverok, meg néhány egyéb haszonélvező kivételével, mindenkibe. Csak hát vannak olyanok, akik szeretik ha az imádott lény dekorálja ki őket a korbáccsal.
Mert jó ez a kedves imádattól elvakultnak, hogy még az unokáája is fizetni fogja paksi elhibázott döntést? Jó nekik a 400 ft feletti benzin, ami ha így folytatódik lesz még 500 is az EUR árfolyam fényében? Kinek jó, hogy kifosztották az összes tartalékunkat, amit hamarosan keményen meg fogunk fizetni... mert elfogyott a 3000 milliárd, amit a "balfékek" takarítottak meg... hogy kivágták a termőre forduló fát? Dehogy jó, ők ugyanúgy meg fogják fizetni az árát, csak nem fogják fel. A drukker mentalitású nem néz semmit, nem gondolkodik, csak ordít és zászlót lenget. A saját érdekét sem képes felimerni. És ez tragikus!

öcsike írta...

És tessék mondani Pupu bácsi, a lengyelek, akik ideutaztak meghallgatni az Orbán bácsit, azok is szavazhatnak április 6-án?

Névtelen írta...

Igazad van PuPu: rengeteg ember van, aki annak ad igazat, akivel utoljára beszél.

De addig is mozgósítani, telefonálni, mobilozni, blogokat igénybe venni nem szégyen.

civilhuszár írta...

Kedves öcsike !

A lengyelek csak biodiszletnek voltak itt március idusán vendégként, mert ugye a 3000 milliárd MaNyup pénzből ezek vendéglátására is jut. Persze már kevesebben imádják a Putyin-paktum óta, gondolom Igor Janke is csak les tágranyílt szemekkel.

„Orbán stratégiai hibát követett el” – kifakadt a kormányfő lengyel ...
hvg.hu/vilag/20140203_Orban_strategiai_hibat_kovet_el - Tárolt változat
2014. febr. 3. ... Az Orbánról Lengyelországban könyvet is megjelentető újságíró ... Orbán és Putyin megállapodásával a paksi atomerőmű bővítéséről ... Janke Twitter- bejegyzése nyomán, miszerint „Orbán Lengyelország és Közép-Európa érdekei ellen játszott” a paksi paktum megkötésével,"

Keleten a magyarországi lakcímre is bejelentett erdélyi magyarjaink fognak szavazni, akiknél nem volt kizáró ok lenni az és-pont-vessző hibás elhelyezése a regisztráció kapcsán.

etele1 írta...

pupu, gondold meg: ez egy ideális időpont hiszen a választás elött egy héttel még ---6 teljes nap--- rendelkezésér áll az ellenzéknek - oh pardon a Kormányváltóknak és a kardán-Tengelynek - hogy elkezdjen politizlni. :)))

Névtelen írta...

"Józsa Istvánról azóta nem hallottunk, a szerencsésebbek azelőtt se. Ám most jött, és az MSZP + csatolt részek listájának huszonhetedik helyéről elénk tárta a lehetséges baloldali kormány listáját. Eszerint gazdasági csúcsminiszter lesz Bajnai, aki ugyan túl van már a csúcson, de valószínűleg nem él-hal azért, hogy Mesterházy kormányában bármi is legyen. Ennél is sokatmondóbb, hogy Józsa odaígérte a környezetvédelmi tárcát Fodor Gábornak, hogy mindazoknak elmenjen a kedve a kormányváltóktól, akik a PM-nek még esetleg elhitték, hogy majd képviselik a zöldeket arrafelé. Szintúgy a rémült döbbenet kerülgeti azokat, akik Kunhalmi Ágnes pisze orra miatt akartak rájuk szavazni, mert ők megkapták Józsától oktatási miniszternek Hiller Istvánt. Dicséretes visszafogottságról tett tanúbizonyságot viszont Józsa úr azzal, hogy koradélutánig nem nevezte meg államosítási és privatizációs miniszterként Suchmann Tamást, és Jánosi György sportminisztersége sem került szóba."

Ekkora barmokkal akar nyerni az mszmp, mint ez a primitív Józsa!!!!!! Ez az összes közül a legundorítóbb, embernek nem nevezhető élőlény!!!!!!

Cereus írta...

Etele 1!
Szerintem ha Orbán nyer, kiderül rövid időn belül, hogy végighazudta az elmúlt négy évet. ( Vagy mind a tizenkettőt !!!)
Ha nem nyer, akkor Isten óvja a népharagtól.
Mármint,az éhezők, a megalázottak ,a semmibe vettek haragjától.

Cereus írta...

Etele 1!
Szerintem ha Orbán nyer, kiderül rövid időn belül, hogy végighazudta az elmúlt négy évet. ( Vagy mind a tizenkettőt !!!)
Ha nem nyer, akkor Isten óvja a népharagtól.
Mármint,az éhezők, a megalázottak ,a semmibe vettek haragjától.

talalom írta...

Pupukám! De felvitte az magasságos net a dolgunkat! Ennyi megjegyzés! Hát a névteleneket olvasva nem csodálom, hogy a vezérürü minden szinten letiltotta a vitát, nem csak ő nem áll ki, de a híveinek is tilos. Teljesen megértem: égették magukat eleget négy évig, többen sokkal régebben, még a vezérfonalat sem képesek visszaadni.

civilhuszár írta...

Megnyugtató részemre, hogy az Újságíróklub tagja Mészáros Tamás
az utóbbi adásban pontosan a nézetemet magyarázta el, hogy gyávának nevezi a Fidesz a kormányváltókat mert megijedtek egy kis esőtől, de ha valami tragédia történik, akkor rájuk rontanak, hogy lám ezeknek semmi sem drága a politikai propaganda érdekében.

Megszokhattuk az emúttnyócévben, hogy ha a baloldali kormány valamit csinált, vagy nem csinált, szájjártó papagáj és a többi hiéna jellegű fazon, azonnal nyomatta a rágalmazó süketelést. A legkézenfoghatóbb volt az, amikor a rendőrség egy kínos helyzetbe került a tévészékháznál, akkor egy selejtes tehetetlen bagázs volt. Másodszorra október huszonharmadikán a csűrhe rendbetétele után meg nemzetére rontó rohattrendőrök.

Névtelen írta...

"A beindult jó változás": látszik ezen a megfogalmazáson, hogy konkrétumot nem tud írni az írója. Meg a színvonal is, másodikos nyelvi készség. Persze ez a rendszer egyik lényegi vonása, hogy a kontraszelektált tehetségtelenek is megélnek párt-trollként. Ha becsületük a hűség.

Unknown írta...

Our Lady of Grace hitelt CENTER
EMAIL ADDRESS---ourladyofgraceloancenter@gmail.com
HEAD OFFICE ----- 2201 West Market Street Greensboro , NC 27403 , UNITKINGDOM
================================================== ============================

Our Lady of Grace hitelt CENTER kölcsön központja a keresztények
és egy jótékonysági hitelt szervezet alakult, hogy segítsen az embereknek
a segítségre szoruló , és mint a pénzügyi segítséget.

Szüksége van alapok elindítja a saját vállalkozás ?
Nem kell hitel , hogy rendezze a tartozást , vagy fizeti ki a számlákat?
Szüksége van kölcsön kezdeni egy szép üzlet ?
vagy ha a megállapítás, hogy nehéz beszerezni tőkehitel a helyi bankok .
mert a rossz hitel pontszám ? lépjen kapcsolatba velünk ma
e-mailben ourladyofgraceloancenter@gmail.com )

Adunk hitelt a tartományban a $ 1,000 és $ 90.000.000 . Hitelállományunk
jól biztosított , és a maximális biztonság a prioritás , az érdeklődést
1,2%-os arány .

Ajánljuk az alábbi hiteleket magánszemélyek ,
* Kereskedelmi hitelek .
* Személyi kölcsönök .
* Business hitelek .
* A befektetések hitelek .
* Fejlesztési hitelek .
* A kölcsönök .
* Beruházási és fejlesztési hitelek .
* Business hitelek és még sok más :
és még sok más a 1,2 %-os kamatláb ;

pls kedves töltse ki az alábbi jelentkezési lapot a szükséges információk .
reméljük, hogy ez a tranzakció eltér a többitől .

Hitelkérelmi nyomtatvány ( Hitelfelvevők részletekért)
(1 ) NÉV : ...............................
(2 ) Elérhetőség: ....................
( 3) A hitelösszeg Euró / Font : ........
( 4) A futamidőt : ......................
(5 ) Cél lejárta: ....................
(6 ) NEM: .............................
( 7) A MODE ALAP vétel: .............
( 8) Ország : ............................
(9 ) OFFICE / HOME Telefonszám: ...........
(10 ) foglalkozása : ........................
(11 ) E-mail cím .....................
[12 ) Zip / Postal Code : ..................
(13 ) Város : ..............................
(14 ) BANK Számla egyenleg: ..............
(15 ) a közeli hozzátartozók : .......................
(16 ) Családi állapot: ....................
(17 ) a takarmányozási és csatolja a személyi igazolványát ..
Az e-mail cím [ ourladyofgraceloancenter@gmail.com ]

Kérjük, ha érdekel a megszerzése hitel
az Our Lady of Grace hitelt CENTER ,
kedvesen vissza hozzánk e-mail címét:
[ ourladyofgraceloancenter@gmail.com ]


BE LES ,
REV Corey GILIBERTUS [ C.E.O ]
EMAIL ADDRESS --- [ ourladyofgraceloancenter@gmail.com ]
Our Lady of Grace hitelt CENTER

rose írta...

DIRECT SERVICE ONLINE FIRM
HEAD OFFICE---Richmond Road,Worthing, United Kingdom
EMAIL--[directserviceonlinefirm@gmail.com]
---------------------------------------------------------------------------
We give out loans from the range of $1,000 to $90,000,000.at an interest
of 2% Interest rate.

Interested clients should please fill our form below-

NAME--------------
COUNTRY-----------
ADDRESS--------------
AMOUNT OF LOAN NEEDED-------
PURPOSE OF LOAN ------------
SCAN AND ATTACH YOUR IDENTITY CARD--
OFFICE/HOME PHONE NUMBER-----------
GENDER---------------------------

Our company mailing contact box is
via- [directserviceonlinefirm@gmail.com]

ROSE WILLIAMS
EMAIL--[directserviceonlinefirm@gmail.com]
DIRECT SERVICE ONLINE FIRM

Unknown írta...

Certitude Loans FIRM
EMAIL ADDRESS --- [certitudeloans@gmail.com]
----- HEAD OFFICE 2201 West Market Street, Greensboro, NC
27403, United Kingdom
--------------------------------------------------

Certitude LOAN FIRM is a charity
loan firm formed to help people
in need of financial help.

We give loans from the range of $ 1,000 to $
90,000,000.Our loans
well insured and maximum security is our
priority, Our interested rate is
1.2%

We offer the following types of loans to individuals-

* Commercial loans.
* Personal Loans.
* Business Loans.
* And much more:
and much at 2% interest rate

STAY BLESSED
EMAIL ADDRESS --- [certitudeloans@gmail.com]
Certitude Loans FIRM

Névtelen írta...

GREEN FINANCE LOAN CENTER
HEAD OFFICE--25 Osborn Street, London England
EMAIL ADDRESS -- {greenfinancecenter@gmail.com}
------------------------------------------------

Welcome to GREEN FINANCE LOAN CENTER ,
We give out loans from the range of $9,000 to $900,000,000
at 2% interest rate


we provide all kind of loans below --

* Project Loans
* Personal Loans
* Debt consolidation loans
* Car Loans
* Business Loans
* Education Loans
* Mortgage Loans
* Refinancing Loans
* Home Loans and many more

Kindly apply by providing us with the details below-

NAME ......
COUNTRY......
AMOUNT OF LOAN NEEDED .....
PHONE NUMBER ......
PURPOSE OF LOAN ....


Our method of payment are

Payment by bank transfer
Payment by certified check
Payment by money gram transfer
Payment by western union money transfer --- as the whole
process is very easy!

Our Email address --{greenfinancecenter@gmail.com}

REGARDS
CHARLENE FREDERICK
{greenfinancecenter@gmail.com}
www.greenfinanceservices.webs.com
GREEN FINANCE LOAN CENTER

Névtelen írta...

GREEN FINANCE LOAN CENTER
HEAD OFFICE--25 Osborn Street, London England
EMAIL ADDRESS -- {greenfinancecenter@gmail.com}
------------------------------------------------

Welcome to GREEN FINANCE LOAN CENTER ,
We give out loans from the range of $9,000 to $900,000,000
at 2% interest rate


we provide all kind of loans below --

* Project Loans
* Personal Loans
* Debt consolidation loans
* Car Loans
* Business Loans
* Education Loans
* Mortgage Loans
* Refinancing Loans
* Home Loans and many more

Kindly apply by providing us with the details below-

NAME ......
COUNTRY......
AMOUNT OF LOAN NEEDED .....
PHONE NUMBER ......
PURPOSE OF LOAN ....


Our method of payment are

Payment by bank transfer
Payment by certified check
Payment by money gram transfer
Payment by western union money transfer --- as the whole
process is very easy!

Our Email address --{greenfinancecenter@gmail.com}

REGARDS
CHARLENE FREDERICK
{greenfinancecenter@gmail.com}
www.greenfinanceservices.webs.com
GREEN FINANCE LOAN CENTER

Névtelen írta...

GREEN FINANCE LOAN CENTER
HEAD OFFICE--25 Osborn Street, London England
EMAIL ADDRESS -- {greenfinancecenter@gmail.com}
------------------------------------------------

Welcome to GREEN FINANCE LOAN CENTER ,
We give out loans from the range of $9,000 to $900,000,000
at 2% interest rate


we provide all kind of loans below --

* Project Loans
* Personal Loans
* Debt consolidation loans
* Car Loans
* Business Loans
* Education Loans
* Mortgage Loans
* Refinancing Loans
* Home Loans and many more

Kindly apply by providing us with the details below-

NAME ......
COUNTRY......
AMOUNT OF LOAN NEEDED .....
PHONE NUMBER ......
PURPOSE OF LOAN ....


Our method of payment are

Payment by bank transfer
Payment by certified check
Payment by money gram transfer
Payment by western union money transfer --- as the whole
process is very easy!

Our Email address --{greenfinancecenter@gmail.com}

REGARDS
CHARLENE FREDERICK
{greenfinancecenter@gmail.com}
www.greenfinanceservices.webs.com
GREEN FINANCE LOAN CENTER