2015. október 30., péntek

RENDŐRTÁBORNOKOK

Mottó:
Három gengszterbéka ül a vízparton.
Megszólal az első:brekk
Megszólal a második:brekk
Megszólal a harmadik:brekeke
Erre az első lelövi a harmadikat.
Kérdi a második:Miért lőtted le?
Az első:túl sokat tudott.


Bíróság előtt álltak a rendőrtábornokok, meg a töltelékanyag, akik 2006 októberében, az elvetélt puccs előtt és alatt a rendőrség tevékenységét irányították.
A piszkos tizenkettőből csak kettőt marasztalt el a bíróság, az egyikük büntetése irgum-burgum, a másikuké ejnye-bejnye lett.
Ezt a Magyar Nemzet példás ítéletként ünnepelte.
Ez az ítélet prognosztizálható volt már az eljárás elindítása idején is, és bár az elsőfokú ítélet ellen a két elmarasztalásban részesülő is fellebbezett, de ez nem változtat semmit a leányzó fekvésén -  ha a per tíz évre lett tervezve, akkor tíz évig is fog tartani.


Ez alatt az idő alatt bármikor előkerülhet egy friss tanú, aki bevallja, hogy ő cipelte egy hórihorgas, rendőregyenruhában, azonosítószám nélkül, géppuskával futkározó egyén után a rakaszokat, majd látta és hallotta, amint a Cinege utca sarkán beásta magát, miközben maga elé morgott: lesz tenéked Őszöd, de tavaszod már nem lesz, kicsiköcsög! - de ekkor megijedt és elfutott.
Minap viszontátta az ominózus embert egy brosúra címlapján, ott pöffeszkedett a Sokak Magyarországa felirat előtt, nerhű állampolgárként kötelességének érezte ezt bejelentemi az illetékes hatóságoknak.

És akkor végre igazságot lehet majd tenni!
Minden esemény okok és okozatok végtelen láncolata, Jancsi a bálban meglöki Juliskát - Jóska ezt látva meglöki Jancsit - bicska ki, bicska be, sikoltozás - Jancsi seggén folytonossági hiány és kettő darab vágás - Jancsifutás - Jóska meglöki Juliskát - medicinlabda lenyelése - lakodalom, libaleves - Jancsi röhög a kocsmában.


Ilyen ez rendőreink házatáján is, hiszen Gergényi ott volt mindig a tűz közelében, ő küldte világgá a Sepsi büntetett előéletűt aktuális bűnei miatt börtönbe juttatni kívánó kiskunhalasi rendőrkapitányt, ő volt akkor a megyei rendőrkapitány Bács-Kiskunban, a szőke olaj földjén, a tablettásborok forrásánál, Sepsihez meg Orbán járt lovagolni és a Nógrádi nevű bűnöző szerint Pintér rendőrfőkapitány ott szedte be a sápot legendás Wartburgján érkezve a helyi zsiványoktól...
Ez egy Rejtőt idéző történet, ha nem akarod, hogy névsorolvasásnál felismerjenek, olvasd te a névsort.
Itt egy virtigli kis puccskísérlet irányítói és résztvevői ellen kellett volna vádat emelni, helyettük kerültek a vádlottak padjára a rendőrtábornokok, nem biztos, hogy nem egy közülük egy ilyen perben is joggal lehetett volna vádlott.
De itt a vád nem azt kérdezte tőlük, hogy miért a szedett-vedett, irodistából és gatyaszámlálókból álló baranyai alegységet állították a védelem első vonalába, hanem a rendőri túlkapásokról értekeztek, miközben a mai napig nem hangzott el azoknak a neve, akik a rendőrök pajzsait kapanyéllel törték ripityára, meg akik betonkockákkal dobálták és kergették halálfélelembe azokat, akik a székház kapuját védték.

Szóval, ezek a rendőrtábornokok többé-nevésbé megérdemelték a sorsukat, de akik idejuttatták őket, még várólistán vannak.
Nincs kétségem, ülnek még majd a vádlottak padján ők is, de ezzel nem lesz reparálható az a kár, melyet okoztak.
Nem teszi majd semmissé a Rendőrség tekintélyének porbatiprását, a rendőrökbe vetett bizalom megingatását, a társadalom szétszakítását, az erkölcsi és anyagi károkat, Magyarország nemzetközi tekintélyén esett csorbát.

A per maga vicces is és szomorú is egyszerre.
A szervezett bűnözés tartja kezében Magyarországot, ez a kirakatper is ezt igazolja.


Mindenesetre ne felejtsed el aláírni a tiltakozó levelet az amerikai nagykövet asszony beszéde ellen, hiszen ez egy demokratikus, szabad ország...

:O)))


16 megjegyzés:

Frank írta...

A helyzet az, hogy kívácsiságból 2006 okgtóber 23-án szemtanűja voltam több eseménynek Budapesten, még fényképeket is készítettem. Az Astória környékén nem volam, Orbán beszéde valahogy nem vonzott.
Csodálkoutam a rendőrök higgadt magatartásán, ahogy elviselték a provokációkat, dobálásokat. Mivel már korábban, utazásaim során megfordultam a világ több pontján, volt arról fogalmam, hogy azokban az országokban hasonló jeleneteket miképpen torol meg a rendfenntartó szervezet.
Mondhatni azt, hogy brutálisan.
Ott a rendőr bántalmazása, de annak kísérlete is igen súylos következményekkel jár az elkövetőre nézve, ott a helyszínen, majd az igazságszolgáltatásnál is.

Egyik helyen - a Nádor utcára nyíló utcában, ahol kerítésen keresztül lehetett látni a rendőrsorfalat és a vele szemben lévő tömeget - egy rendőrt dobáló és eltaláló "békés" tüntetőt kikaptak a tömegből, mire a körülöttem állók "ÁVH, ÁVH" skandáslása után elkezdték énekelni a Himnuszt, nagy hazafiúi felindulásukban. Borzasztó hamisan, több hanggal elcsúszva Erkel hangjegyeitől. Megjegyeztem, hogy ez felér egy nemzatgyalázással, hát nagyon zokon vették, ellenségesen méregetni kezdtek, így aztán elhúztam onnan.
Voltam a Corvin Mozinál tartott megemlékezésnél is, ahová Nagy Imre unokája beszéde közben megérkeztek a "Kossuth tériek", Jánosi Katalin
nem tudta befejezni beszédét, mert ezek akartak szerepelni, gyucsányozni.
Ezek az alakok a körúton jöttek a Blaha felől, nagy tömeg kíséretében. Rendőrők is kísérték őket, autóval és gyalogosan is, ott sehol nem történt gumilövedék használata, gumibotozás, mert az ordítozással együtt békésnek volt mondható a nyomulás. Ezt csak azért jegyeztem meg, mert azóta is csak azt hallani fideszéktől, jobbikosoktól, hogy a brutális rendőrök a békés tüntetőknek a szemeit kilőtték, s félig agyonvertek néhányat.
Talán nem ártana a youtube-on közreadni néhány felvételt a fideszes, jobbikos "békés" tüntetők tetteiről is, nemcsak azt a felvételt, ahol a rendőrök gyepálnak valakit.

nemóvatos írta...

Teve barátunk jól látja a lényeget.
A rendőrség Pintéré volt akkor is, ma is övé, és az is lesz amíg ő él és aktív.
Erre varrjon gombot aki ezen a területen bármit is kezdeni akar!

medicinlabda allergia írta...

Engem a másik Juliska érdkelne, aki sem Jancsikát, sem Józsikát nem választja, Tihamért várja egy arborétumban...

AVI írta...

Frank hozzászólásának kiegészítéséhez:
"A Fidesz szerint az MTV-székház előtti 2006-os tüntetésen éles lőszert kellett volna használni, legalábbis ez derül ki a 2006-os eseményeket követő parlamenti bizottságok közös ülésein készült jegyzőkönyvekből."
"a parlament emberi jogi, rendészeti és nemzetbiztonsági bizottságainak 2006. szeptember 19-i ülésének jegyzőkönyvéből idézve azt mondta, Nyitray András akkori fideszes képviselő "azt kérte számon", hogy a televízió székháza körül szolgálatot teljesítő rendőrök miért nem használták a szolgálati fegyvereiket. Hangsúlyozta: eszerint a Fidesz éles lőszert használt volna. Hozzátette: Nyitray András a jegyzőkönyv tanúsága szerint hosszasan elemezte, hogy miért lett volna szükség éles lőszer használatára."

Kibic37 írta...

Akkortájt - valami megmagyarázhatatlan mazochizmustól vezérelve - több ízben beleolvastam a Kurucinfo írásaiba. Egekig csapott Orbán fikázása, hogy "nem ezt ígérte!"
Hogy Orbán mit ígért, azzal azóta sem foglalkozott egyetlen hivatalos szerv sem. (Feltehetőleg azért, mert nem olvasták a Kurucinfót...)

Mind a Fidesznek, mind a Jobbiknak elemi érdeke, hogy a dolgoknak ezt az oldalát ne is nagyon piszkálgassák az emberek. Ezért (is) volt szükség a "hazudtunk reggel, hazudtunk délben, stb." meg a "kurvaország" mai napig tartó szüntelen mantrázására. A szofisztikáltabbja már csapnivalóan rossz kormányzást emleget (csak akkor jön zavarba, ha konkrétumokat kérnek rá), a primitívebbje pedig a 13. havi nyugdíj megvonása miatt rázza az öklét (pedig az is csak részleges volt, a teljeset Bajnaiék szüntették meg). Arról érdekes módon mindenki megfeledkezik, hogy 2008-ban volt egy világválság, vagy ha nem, akkor azt is Gyurcsány nyakába varrja.

A legszomorúbb az, hogy a szövetséges oldal is átvette ugyanezt a karaktergyilkos attitűdöt, és még akik szimpatizálnak is Gyurcsánnyal, azok is a fentiek valamelyikét hangsúlyozzák nehogy az a vád érje őket, hogy egyoldalúak és elfogultak. Így terjed aztán össztársadalmi méretekben az elutasítottság. Csak idézni tudom:
"Akinek ilyen szövetségesei vannak, annak nincs szüksége ellenségre!"

civilhuszár írta...

A politika anyagi haszonlesők nyomulásának belharcai során voltak áldozatok is. A gengszterek hullását nem is sajnálja az ember, viszont Kuzma őrnagyot és pár testületi társát igen, akik nyomára jutottak a főkolomposoknak, baleset áldozatai lettek, vagy öngyilkos lett, mert megtalálták. Lehet, hogy csak gyerekes kívánság úgy karácsony előtt, de váljon be Simicska aranyköpése, hogy a börtönben fogtok megrohadni. Persze a bűnözésüket segítő hatalmi ágak vezetőivel együtt akik a maffiába épülve tették, vagy nem tették dolgukat.

peti írta...

...ameddig meg nem értjük, hogy a politika addig terjeszkedik, ameddig azt megteheti, addig korrumpálódik, ameddig arra lehetőséget és teret adunk és addig fosztja ki az életünket, ameddig seggbe nem rúgjuk - addig nem lesz változás.
Csak halottak lesznek - írja az Ordítok blogban Edgar Swan. Olvassátok el!

Csak halottak lesznek

Cereus írta...

Kibic 37!
Engedd meg, hogy egyetértsek Veled.
Kedves Orbántól elbódult, igaz magyar választópolgár, jól látod, hogy az a "piszok Gyurcsány"
elvette a 13.havi nyugdíjadat, de most vígan vásárolhatsz, abból a 13. és 14.havi nyugdíjadból
unokáidnak karácsonyra amit az igazmondó választott vezéred meg ígért.
Soha nem gondoltam volna, hogy Simicska véleményével egyetértsek. (Sok mindenben, valószínű nagyon eltérő az álláspontunk, de a hazug GE.I. mielőbbi megbuktatása nálam is fő szempont.
Mert az ellenfelem ellensége, időlegesen ..... is lehet.

morzsi írta...

Én nem egészen így látom a rendőrségünk helyzetét. A fáma szerint az erőszakszervezetek, így a rendőrség is, a hatalmon lévő párt eszközei, a kormány "meghosszabbított keze."

Ha egy párt politikája hamis, akkor ez a "kéz is hamisan működik." Sajnos, ez nem csak a jelenlegi kormány bűne.
Én először 1997-ben hallottam egy ukrán kamionostól, hogy Záhonynál csak akkor léphetnek be a kamionsofőrök, ha az útlevelükbe betesznek egy száz eurós bankjegyet. Ellenkező esetben félre állítják őket, megromolhat a szállított áru, vég nélküli vegzálásnak teszik ki magukat.
Most, 18 évvel később, 21 rendőr van előzetes letartóztatásban...
Nem igaz, hogy nem vette senki sem észre, hogy ezek a rendőrök, vámosok a feleségük nevére vásároltak Mercédeseket, építettek kertjeikbe medencét.

Ami Pintért illeti. Egy kormányváltás esetén egy tollvonással elmozdítható, találni helyette korruptat, korruptabbat pillanat alatt. Vagy hosszú utánjárással tisztességesebbet.

nemóvatos írta...

Morzsi!
Pintér 2006-ban éppen el volt mozdítva. A fél tábornoki kar neki jelentett mégis.
Az erőszakszervezet --"némi" titkosszolgálati beütéssel-- képes független önérdekű (netán maffia szerű) működésre is. A példát magad hoztad Záhonyból.
Nagyban is tud ez így menni csak akkor már nincs aki fentebbről letartóztasson. (ha mégis: a Papát beviszik egy kis f(e)igyelmeztetésre majd titkosítanak 200 évre)

peti írta...

Mintha

Tükör írta...

Kedves Álmodozók a történelem nem hiszem ,hogy derék becsületes vezető emberekről írna vastag köteteket.OV- Pintért ekézitek,ők csak éltek az általatok nyújtott lehetőséggel.Könnyű ítéletet mondani pucér seggel.Olyan írjon ki milliárdokat utasított vissza a becsületessége nevében akár a családja rovására is.Ők úgy szervezték meg,hogy nyerjenek. Lehetőség számotokra is adott volt.De lusták voltatok akkor és most is. Fogjatok össze de ne esetenként 10-20 fő egy napig.

vén szipirtyó varacskos disznaja írta...

Tükör 9:16
Azt hiszem a lehetőségre még várni kell...
Először helyesírási szakkörre kell járni, aztán nyelvórákat kell adni is + venni is, végül felsőfokú (ki)oktatástechnikai szakirányú továbbképzést is be kell iktatni valahogy a szabadidős elfoglaltságaink közé.
Aztán a több fordulós 'mit értettél meg - miből' című alkalmassági vizsgálatokon is át kell menned. Ha ez mind sikerül és a végére kellően elfáradtál akkor valószínűleg már soha nem kérdezed meg senkitől ezt: "no és ennek mi lehet a célja+értelme?"
Az mondjuk jó, hogy a fenti életfolyamatok alatt a diplomáciai érzéked alaposan letisztul :-)))
És közben megszokod a legváltozatosabb embertípusokat (is)!

No, a lehetőségek majd csak ezt követően lesznek adottak...ha megéred!

Tökör írta...


vén szipirtyó-..nak
Emlékezz ha a halász nemfog,nem gyűlésezni, oktatní kell. Ezért maradtok ott lennnnn a ....

pleinair írta...

Tükör, a kép, amit ránk vetítesz a fidesz híveit mutatja. Az itt író pucér seggűek jogosan ekézik orbánt, pintért és hazug bandájukat, mert sose szavaztak rájuk.
A mi tükörképünket leginkább a cinikus fanyalgók torzítják el. Mert ezen az oldalon akad becsületes, nem milliárdokra hajtó, sőt, bevételéről közös ügy érdekében lemondó, önzetlen vezető.
Ha arról mesélne a tükör, hogy ezt a ritka példányt hogyan nyírja ki önsorsrontó módon saját politikai közössége, akkor a hülyeség eget verő valóságával szembesítené az érintetteket.
Akkor a tükör igazat szólna.

góbé írta...


Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ha 2010.-ben a milliós nagyságrendü, - a nemzethy kotonszökevény által mint utólag sajnos kiderült - megtéveszetett, befolyásolt balga egyed rá adta a voksát, várva a rendet, a tisztaságot, az ország jobbulását, miért is nem élt a ráruházott szinte mérhetetlen hatalommal... Ha komolyan veszi magát, és az igazi NEMZET érdekében annak hasznára, fejlődésére koncentrál, Széchenyivel, Deákkal, Bethlen Gáborral együtt emlegethetnénk.

Te, a valódi nemzettel szemben kollaboráns, orbáncsicska tükör! Azt mered a szemünkre vetni, hogy elitéljük a ő'spermaságát, mert ..."ők csak éltek az általatok nyújtott lehetőséggel"... Nagyon rosszul tudod. Nem éltek, hanem visszaéltek milliók bizalmával, hitével, vágyaival akiket a hatalma tudatában aprólékos müveletekkel leszalámizott, megfélemlitett, és félelemben tart most is!

Hiányolod, hogy "...Olyan írjon ki milliárdokat utasított vissza a becsületessége nevében akár a családja rovására is..." Mondok kettőt is. Fletó 'ingyér volt miniszterelnök, a stróman haverjait sem staffirozta ki. Stadiont, kisvasutat sem épittetett kedvtelésből a kertje végében.
Bajnai, kicsit rámenősebben, havi 1,-Ft.ért volt miniszterelnök!

Kedvenced egy valóban történelmi jelentőségü lehetőséget kapott anno. Aki nem vak és akit nem vett meg, az látja, a sors méltatlanra pazarolta kegyeit...