2017. június 12., hétfő

ÍGÉRET

Varánusztól lopva...
Rogán Tóni méltatlankodott egy sort, mert Gyurcsány és Varjú nyilatkozataikban belengették, hogy ha hatalomra jutnak, akkor felelősségre vonják a Sukoró-ügyben eljárt bírókat és ügyészeket, beleértve a legfőbb ügyészt is.
Beszállt a méltatlankodásba az LMP is, amin csodálkozni nem kellene, hiszen az egész Sukoró-ügy elindítója Orbán ügyvédje, Schiffer volt -akkortájt éppen az LMP társelnöke -, így hálálva meg a kopogtatócédula-köteget, mellyel rossz nyelvek szerint a Fidesz segítette ki a pszeudó-pártot, hogy egyáltalán elindulhason a parlamenti választásokon.
Ugyancsak szót emelt a Jobbik is, melynek ujdonat irányvonalába nem fér bele a börtönnel való radikális fenyegetőzés, úgy nyúlnak a témához, mint kurva a liliomszálhoz...

Én meg azt gondolom, hogy ez nem fenyegetőzés volt, hanem ígéret, és nagyon elégedett lennék, ha valóra válna, merthogy ha van a világon koncepciós per, hát ez az volt.
És ha kár érte a magyar államot és az adófizetőket, hát éppen azzal érte kár, hogy meghiúsult a sukorói beruházás, nem jött létre a párezer munkahely, hanem az ominózus területen továbbra is szúnyoghizlalda működik, esetleg a vadlibák örülhetnek, hogy zavartalanul úszkálhatnak a háborítatlan tavi és politikai mocsárvilágban...


Az állam érdeke az volt, hogy létrejöjjön a beruházás, Orbán érdeke meg az, hogy ne, hiszen akkor oda a kaszinó-monopólium, mely most Timike férjének nevén van, de a valódi tulajdonosi viszonyokat legfeljebb a szindikátusi szerződéseket őrző trezorok felnyitása után lehetne megtekinteni.
Az érdekeltek miatt ez ma illúzió, hiszen egyik érdekelt se Győzike, legfeljebb Viktorka, a trezor meg valószínűleg Genfben van, vagy Tongán, a helyi bankban...
Így aztán nem lett a beruházásból semmi, és ebben a területcserének, melynek jellegéről most egy ítéletnek nevezett izé született, semmiféle jelentősége nem volt, ez csak azért kellett, hogy elkapják Gyurcsányt, és megfélemlítsék azokat, akik lojálisak voltak anno kormányához.


Akik most a szájukat húzzák, azok Orbán rendszerének haszonélvezői, Vajna, meg a Nemzeti Antilop, meg Őfelsége Műellenzéke.
Pedig ideje volt már végre egyszer beígérni a bűnelkövetők megbüntetését, már sokkal régebben kellett volna, akkor talán nem pofátlanodtak volna el ennyire.
Érdemes elolvasni az ominózus ítélet tükrében Bruck András cikkét az Élet és Irodalomban, - sajnos itt már az igazságot is pénzért kell megvenni, ahelyett, hogy a pártok szórólapként osztogatnák minden utcasarkon...
Szóval, azt gondolom, hogy ez egy tisztességes ígéret volt, mert fenyegetést csak azokra nézve jelent, akik egy alkotmánymódosításnak nevezett puccsal megdöntötték a demokratikus államrendet és a maffia kiszolgálójává silányították az ügyészséget és az igazságszolgáltatást.

Merthogy hiába van néhány tisztességes bíró, aki ellenáll a politikai nyomásnak, ha van egy, mely befekszik a hatalomnak.
Ő az egész igazságszolgáltatásba vetett bizalmat játssza el.
A kolostorban az apáca, aki lefekszik a püspökkel az oltáron, meggyalázza a vallást és eljátssza a hívek bizalmát.

Ha kitudódik, akkor onnantól kezdve mindenki a foltot keresi az oltárterítőn, és jöhet utána ezer erkölcsös apáca, a nép onnantól kezdve hitetlenül mosolyog Krisztus menyasszonyainak szeplőtelenségéről hallva.


Talán nem az ellopott pénz a legnagyobb bűne ennek a kurzusnak, hanem az ellopott hit, az ellopott erkölcs, az emberek tönretett lelke.
Évszázad kevés lesz ezt feledtetni.
Ha másért nem, hát ezért megérdemlik a börtönt.



Rohadjon rájuk a műanyaglakat.


:O)))

25 megjegyzés:

Anikó írta...

Pupu tökéletes írás, minden szavaddal egyetértek /mint ahogy Bruck András írásával-írásaival is/!!! Sokkal, de sokkal nagyobb a kára az országnak Orbán regnálásával, mint az ellopott pénzek!!! Ahogy írod is.
Valamikor tisztességes országban éltünk, ma már ez semmilyen szempontból nem igaz.
Nem lesz elég a 100 év sem a rehabilitációhoz.
Tudod, soha nem gondoltam, hogy pont én /meg a családom is/ fogunk élni Magyarország politikailag legsötétebb, legvisszataszítóbb, leggonoszabb, legocsmányabb, legbecstelenebb, legsilányabb, legértéktelenebb formációja alatt - ez az orbán kormány - mióta csak Árpádék bejöttek a vereckei hágón !!!
Ezeknek a 100 év börtön is kevés lesz, annyi kárt okoztak.

Névtelen írta...

HÁTRÉBB AZ AGARAKKAL!
.
mi a franc ez teve?!
mit képzelsz teve?!
a szádra mered venni azt, amit a
.
RADIKÁLIS DEMOKRATÁK ÉVEK ÓTA MONDANAK, S TE, MEG AZ IDIÓTA IMÁDÓID NAGY POFÁVAL LEUGATTATOK?!
.
HE? MI? NA!
.
ahhoz elébb szerénységet kellene mutatnod, hogy azt merd mondani, amit mi évek óta - jó évtizede lassan! - követelünk, s mint
.
EGYETLEN LEHETSÉGES, SŐT KÖTELEZŐ MEGOLDÁSKÉNT JAVASOLUNK ENNEK A MAGÁTZ MAGYARNAK NEVEZŐ CSÜRHÉNEK,
.
hol az állítólagosan rendszerellenes, kritikus blog tulajdonosa olyan alja ember, mint te vagy!
s ez vonatkozik Anikóra, a drágára is, ki aléltan hever az
.
ÍRÁSOD RADIKALIZMUSÁTÓL,
.
amit, mint fogalmat voltál szíves nagy pofával a sifonérba dobni.
természetesen csak addig akartad félreérteni, s kidobni a fogalmat, míg nem te gondolod, hogy:
.
HÁT TECCIK, NEM TECCIK TE TEHÓ ÁLLAT MAGYAR,
.
DE
.
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A RADIKÁLIS MŰTÉTI MEGOLDÁS VEZET EREDMÉNYRE!
.
szóval teve, meg a többi barom, ki itt a szart tologatja egyik sarokból a másikba, meg vissza, s közben nyalják-falják egymás seggét körbe-karikába,
.
HÁTRÉBB AZ AGARAKKAL!!
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

Nem lehetne - mert jó lenne! - abramovicstalanítani a blogot?

PuPu írta...

Ez az az eset, mikor a hülyeség szorgalommal párosul, engem pedig nem fog ez a szerencsétlen elmebeteg dolgoztatni, lépjétek át, mint a kutyaszart, oszt jónapot!
Köszönöm a megértéseteket!

:O)))

Promenad írta...

Hangsulyozni kívánom,hogy szerintem is koncepciós eljárásban született justizmorddal állunk szemben.
Pusztán jogdogmatikai alapon azonban el kell mondani,hogy károkozás nélkúl is megvalósulhat büncselekmény. Ezt a büntetőjogban kisérletnek hívják /oersze az egyéb kritériumok fennforgása esetén /
Itt azonban nem erről van szó !

Névtelen írta...

Te szemet szar-babramovics.
Ismet csak a seggedbol tudsz beszelni???

Névtelen írta...

Felismertük, hogy egy önkényeskedő, antidemokratikus hatalom ellen kevéssé hatásosak a demokráciában bevett ellenállási formák. Újító módon kell cselekednünk és építkeznünk, mert tüntetni nem elég, sztrájkolni nem lehet, nem marad újság, ahova írhatnánk, és a civil segítő munkát külföldi ügynöki tevékenységnek bélyegzik.


mit kéne tenni?

PuPu írta...

Először is a hozzászólásod elküldésekor nevet adni magadnak, legyen az bármi.
Klikk a név melletti karikába, név megadása, és kész is.
Meg kellene találni az új/régi lehetőségeket, gerillamarketing, mobiltelefon, kisközösségek, utcai flashmobok, stb...
Dolgozni kell, nem világpolitikát csinálni...

:O)))

Cereus írta...


KOKE !

A kézi vezérlésednek hamarosan vége lesz, meg a hitvány támogató bandádnak is !
Persze vannak még széltyúkok akik látszólagos ellenségeidnek tűnhetnek, de tőlük soha nem
kellett tartanod, és jövőben sem kell.
Komolyra fordítva a szót, egy alkotmányos demokráciában magam is szóvá tenném Gyurcsány és
Varjú kijelentését. De M.országban jelenleg van ilyen ?

PuPu !
Tetszik a bejegyzésed !
Az idiótával ha kérhetlek ne foglalkozz.

nemóvatos írta...

Szóval engem ezzel az elszámoltatásmegbüntetés témával kapcsolatban egyre inkább zavar az a gondolat, hogy az oroszok ki mellett fognak bekavarni a 18-as választásokba. Mert bekavarnak az tuti.
Úgy vélem, hogy ennek hatása ellen egyetlen ellenszer van, az pedig egy nagy arányú, egyakaratú FIDESZVERÉS. Ezt vélhetően az ország nagyobb része is szívesen venné és érdekében egy jól propagált, győzelemesélyes választási matek valamint árnyékkormány ismeretében megfelelően (át)szavazni volna hajlandó.
Az a gyanúm, hogy egyébként a "baloldal" és a Jobbik kb. egyformára fog "erősödni" és az önállóskodó kis- és bizniszpártok a nevető harmadik győzelmét idézik elő.
A tét egy ideje: Orbánbanda vagy valami MÁS?
A MÁS-t pedig csak teljes ellenzéki együttműködés állithatja elő és hihető, egyben működőképes is akkor lesz, ha időben megismeri a választói sokaság.
Bruck A. előtt Magyar Bálint, Debreceni József, dr Kende Péter, Ferenczi Krisztina összeállította a kollégisták bűnlajstromát ami azóta csak bővült.
Az ellenzéki politikusoknak ezekből kellene merítkezni és idézni a közönség számára.
Ehelyett öntömjénezés, ámítás, egymásnakugrás, igérgetés.....

Unknown írta...

Vitában Magyar Györggyel

Kedves PuPu!
Zamecsnik Péter ismert tézisét újrafogalmazva, jogvitákban, peres ügyekben, mindenkor a helyes eljárás szabályait kell követnünk és szem előtt tartanunk, éppen úgy, mintha a jogállami biztosítékok épek és sértetlenek lennének, még akkor is, és talán éppen akkor, ha úgy látjuk, hogy ezek a biztosítékok nagyrészt kiüresedtek és működésképtelenné váltak:m így hangsúlyozva és fenntartva a jog primátusának igényét a politika pillanatnyi érdekeivel szemben.
Gyurcsány ígéretének kritikájában Magyar György éppen ezt az elvet követi, amikor azt állítja, hogy nem helyes és nem hasznos egy bírói döntést politikai platformról jogellenesnek, vagy éppen csalárdnak nevezni, és ugyanígy helytelen a döntés előkészítőivel és alakítóival szemben büntetőjogi felelősségrevonással fenyegetőzni.
Magyar György egy igen fontos elvet kíván védelmezni és fenntartani Gyurcsány kijelentésének bírálatakor. A te tézised, Kedves PuPu, mely szerint rombolja a társadalmat, ha a jog égbekiáltó és arcátlan meggyalázása megtorlatlan marad, éppen ennyire helyes és fontos. A két helyes és követendő elv közötti ellentmondást sikeresen oldhatja fel az általad javasolt formula: "nem fenyegetés: Ígéret!" - amennyiben Gyurcsány Ferenc kész pontosítani ezt az ígéretet, hogy ne legyen fenyegetésként értelmezendő: "A kormányváltás után egyik legfontosabb feladatunk lesz a jogállami biztosítékok helyreállítása és a bírósági ítélkezés függetlenségének biztosítása. Nincs kétségem afelől, hogy ennek a szégyenletes koncepciós eljárásnak a résztvevői, alakítói ebben az új jogállami környezetben nem kerülhetik el a büntetőjogi felelősségrevonást." Úgy gondolom, egy ilyen megfogalmazás még Magyar György kényes ízlését is kielégítené!
E.

Névtelen írta...

neveletlen

Hogy is mondja a motto: először ismerd meg a tényeket, aztán ...
Maga Császy nyilatkozza, hogy 'az az állítás, hogy Schiffer feljelentésére indult el Sukoró, TÉNYSZERŰEN NEM IGAZ.'

http://www.atv.hu/videok/video-20170609-jogeros-borton-a-sukoro-ugy-vadlottjainak

Úgy a 6. perc után beszél erről.

PuPu írta...

Igen, arról beszél, kedves neveletlen, hogy már nyomoztak, mikor Schiffer más tényállásra hivatkozva megtette saját feljelentését, ami viszont tényszerűen igaz, mint ahogy az is, hogy ennek utána elszabadult a pokol, hiszen végre sikerült a célkeresztet Gyurcsány fejére helyezni, aztán a többi már a szokott nódszer szerint folyt,
A népszerű vitorlázó megvédte a szúnyogokat, a gyanús zsidókat elhajtották, Schiffer meg ártatlan képpel csapágyasra forgatta a szemét.
A szemét.
Vagy a szemeit?
Mindenki tudta, miről szól ez a történet, mégis asszisztált hozzá szinte mindenki, hiszen Gyurcsánnyal egyetérteni soha nem volt jövedelmező magatartás, ugye, most sem volt az.
Arról, hogy ki okozott itt valójában kárt az országnak, nemigen esik szó, csak a bánáti vérszopó szúnyogok daklolnak boldogan...
:O)))

PuPu írta...

Kedves Endre, mikor lelőnek, akkor nem azon kell tipródni, hogy a kés, amivel műtenek abszolute steril-e, mint a Tizedes című filmben tették, jelzem, ott sem sokáig tanakodtak ezen...
Néha el lehet térni a bevett gyakorlattól, miként ezt Sinkovits is jól megfogalmazta az ominózus filmben: "Ha én mindig azt csináltam volna, amit mondanak, már rég nem lennék itt!"
Itt mindenki úgy csinál, mintha a mai helyzet szokványos demokrácia lenne, miközben Orbán és szabadcsapatai éppen a lányaitokat gyakják, anyád óráját lopják, és apád pofáját verik szívlapáttal.
Szokatlan helyzeteket nem lehet a rendszer zsoldosaival szokványos eljárásokkal megoldani, van az úgy, hogy új utakra kell lépni...
:O)))

Névtelen írta...

neveletlen

'... ami viszont tényszerűen igaz, mint ahogy az is, hogy ennek utána elszabadult a pokol, hiszen végre sikerült a célkeresztet Gyurcsány fejére helyezni, aztán a többi már a szokott nódszer szerint folyt,'

Kedves Pupu, a dobtárast cseréld le jogtárasra, oszt jónapot. :)

Névtelen írta...

Névtelen Cereus írta...2017. június 12. 22:30!
.
ájultan alélol a tevétől, annak hosszú cicijétől várod a dicséretet, a napi betevőt,
.
DE
.
az ilyenek, mint te nem kellenek oda, hol dolgok dőlnek el, hiszen maguk dűlnek-borulnak minden kapható altáj felé.
jellemtelenségetekre a legjobb példa az a néhány utolsó bejegyzése a tevének, melyet egy tisztességes ember ablakába nem tevé be!
.
DE
.
a tisztesség, a becsület, a következetes kiállás valami mellett, az számotokra ismeretlen fogalom, hiszen "kifordulós" gyökerek vagytok, azaz IGAZI MAGYAROK.
hiszen, amit a teve - s követőjeként azt teve tenmagad - teli pofával ócsároltatok éveken át, most nagy pofával azt hirdetni kívánjátok.
.
NEM KELLENEK AZ ILYENEK, MINT TI!
.
maradjatok magatoknak, míg annyi gerinc nem kerül belétek - vajh honnan is kerülhetne? helyetek a Nemzeti Gerinpártban van! ha értitek egyáltalán Moldova kikre is gondol, hisz nálatok még Csurka is "tisztességesebb" volt, hisz ő a szociban is zsidózott, kommunistázott nyíltan. az ő tulajdona a mondás, mi szerint " a szakértelem bolsevista trükk!" - hogy aljas, éveken át tartó undorító viselkedésetekért vállaljátok a felelősséget, s nem köpönyeget forgatva annak ellenkezőjét hirdetitek most.
annyi eszetek sincs, hogy felfogjátok, egy értelmes, tisztességes, felnőtt ember undorodik tőletek, hiszen ugyanazok vagytok, mint a csuti seggevégei, csak más címkével.
.
.
abramovics voltam, s vagyok
.
.
ps.: vannak, akik csak olvassák e blogot, s nem kommentelnek. azok számára teljesen nyilvánvaló, hogy az elétek tartott tükör, melyet én mutatok nektek, egy velejéig romlott, semmirekellő gerinctelen társaságot figuráz ki.
s tudják azt is, hogy kellemetlen nektek a pőre valóságotokkal szembesülni, ráadásul "hazai pályán".

PuPu írta...

Kedves neveletlen, nagyon szellemes beszólásod igen jól elszórakoztatott.
Én többek között jogot is végeztem, gondolom, te is.
Az én generációm pedig már nem használt dobtárast sem, de amúgy biztos tudsz érdemben is hozzászólni, ha összekotrod magad - nem?

:O)))

PuPu írta...

http://nemgogol.blog.hu/2017/06/13/beszedes_hallgatas_277?dashboard_position=88735467

:O)))

góbé írta...


Abra !

A veled szembeni elnézés, tolerancia nálam most ért véget. Gusztustalannak tartom hogy Moldovára hivatkozva eljátszod itt a Nagyhalált s úgy teszel, mintha az általad váteszként
megfogalmazottakat éppen most és éppen általad ismernénk föl.

Itt öklendezel másfél két éve, harsogsz, hőbörögsz, eljátszani próbálod az egydülit, a megismételhetetlent, az üdvözitőt, és ebben a nagy lángoló tébolyodban észre sem veszed hogy semmi újat nem mondtál, nem hoztál !!

Örökké Moldova mőgé bujva hinteni a gusztustalan, bajjerzótis stilusban előadott förmedvényeidet az iró szellemiségének, mondandójának, leendő hagytékának a durva és megbocsáthatatlan megcsufolásával. Ezt soha nem bocsátom meg neked!!

Jeleztem feléd már párszor: Hogy merészeled magad demokratának nevezni, ha bárkit, aki épp nem azanosul az épp aktuális véleményeddel, mocskos alpári módon megtaposol ?!?

Suttyókám! Tényteg azt hiszed, valaki attól radikális hogy alpári, embertársait alázó, fikázó, mintacsikket eltaposó módon kezeli ???

Számomra mára teljesen világossá vált amit másfél éve csak sejtettem, vélelmeztem, hogy provokálni jársz ide.
Tedd zsebre a judáspénzt, megszolgáltad, de inkább huzz el innen, avagy válts nevet meg stilust.

Dóri írta...

Kedves PuPu!
Makacsul félre értesz! Erre valószínűleg én adtam okot. Kérdés marad, hogy a dúvad hatalmat lehetséges-e és érdemes-e dúvad eszközökkel legyőzni? Arra próbáltam rámutatni, hogy két alapvető és fontos igény ütközni látszik egymással: az egyik a jogállami normák védelme és fenntartása nem jogállami környezetben is, a másik: a jog és a társadalom meggyalázásának megtorlása. Meggyőződésem, hogy e fontos igények ütközése látszólagos és feloldható! Nem szükséges, sőt nem is szabad az egyik igényt feladni, hogy a másikat érvényesíteni tudjuk. E kettős törekvés fenntarthatósága mellett próbáltam érveket megfogalmazni. A nem szokványos megoldásokkal kapcsolatban pedig kétségeim vannak. Pontosan milyen megoldásokról lenne szó, amelyek kizárnák a zűrzavar célként való elfogadását. Még töprengek ezen. Úgy látom, hogy a zűrzavar térnyeréséhez az én közreműködésem teljesen fölösleges. Ez nélkülem is megy és menni fog. Köszönöm, hogy együtt gondolkodhatunk ezen.
Endre

PuPu írta...

Kedves Endre, a társadalom formálása nem egyszerű dolog és bizony, sokszor nem elég hozzá a résztvevők baráti meggyőzése.
A történelem arra tanít, hogy adott esetben szükségszerűen túl kell lépni a szokványos módszereken, és olyan új módszereket kell alkalmazni, melyek elveszik a kedvet a hibák és bűnök megismétlésétől.
Természetesen ez nem mindenkinek tetszik, de a hiénákat nem lehet humánus eszközökkel kordában tartani, csak és kizárólag erővel, mivelhogy másból egyébként sem értenek.
A legjobb példa erre talán a náci Németország háborús bűnöseinek felelősségrevonása, mely így sem volt sem teljeskörű és sajnos úgy hatvan év elég volt ahhoz, hogy a társadalmak elfelejtsék a tanulságokat, de legalább hatvan évig többé-kevésbé kordában lehetett tartani a nácizmust.
Mégis, sokan két ujjuk közé csippentve megvizsgálták a problémát és megállapították, hogy jogelméletileg és a jogállam szempontjai szerint a nürnbergi ítéletek nem feleltek meg kényes ízlésüknek.
Úgy gondolom, a világháború és a holokauszt árnyékában pedig ez volt az adott helyzetben az egyetlen célravezető megoldás.
Nálunk sincs más lehetőség, egy szétzilált és magyart magyar ellen fordító társadalom, melyben a nép felét nyomorba taszították nem hozható helyre a társadaalmi viszonyok egyszerű reparálásával.
Bruck András írta, hogy ahol bűn van, ott büntetésnek is lennie kell, és ez a lényeg.
Ez pedig a mai strukturában nem fog menni, de meg fogja a társadalom találni azokat az eszközöket, melyek segítségével ki tudja elégíteni a társadalom igazságérzetét.
Nem lenne helyes valamiféle elvont elv jegyében futni hagyni a prominenseket, merthogy ez nem bocsánatos bűn volt, hanem tudatos tevékenység, merénylet az ország népe ellen.
Tiszta igazságosság persze nincs, de a demokrácia a többség érdekérvényesítésének módszere, és ez a lényeg.
Gondolom...
Szerintem alapvetően egyetértünk...

:O)))

Névtelen írta...

teve!

légy éber, mert visszateszem!.

góbé írta...2017. június 13. 21:10!
.
minek nevezzelek?

aranybogár?
kicsi mókus?
hőscincér?
vagy csak egyszerűen buta?

megsérteni sem tudlak, mert oly annyira értelmetlen, fogalmatlan valaki vagy.
első:
jó egynehány éve próbálom a helyi hülyéket - mostanra téged is ide kell soroljalak, megküzdöttél érte! - felébreszteni, kizökkenteni kretén állapotukból.
második:
én következetesen ugyanazt mondom bő tíz éve. a véleményét -veled együtt - a teve változtatta meg, s mostanra kezdi azt mondani, amit én, meg a Bartus - kit emberként nem kedvelek,
.
DE
.
veletek ellentétben én képes vagyok elvonatkoztatni személyes szimpátiámtól, avagy antipátiámtól - prédikálunk ahol ippeg kedvünk tartja.
szóval, kismókus elébb nézz mélyen magadba, meg a tevéd seggébe, s utána, ha megértetted miről beszélünk mi nektek, akkor merd kinyitni a szád.
harmadik:
Moldováról. aki nem érti, nem tartozik napi olvasmányai közé, az ne akarja eldönteni ki hivatkozhat rá.
illetve az írásai, könyvei révén közkincs a munkája, s ha nekem, vagy bárki másnak idézni van kedve, azt nyugodtam megteheti.
úgy gondolom, s helyesen gondolom, hogy nem tudod érdemben alátámasztani nem létező "érveidet", míg amit én írok, mondok, azt Moldovával, Hasekkel nyugodtan alátámaszthatom.
negyedik:
sajnos nem tudom tolerálni a hülyeséget, amit ti itt elővezettek nap, mint nap.
azokhoz a felismerésekhez, melyekhez ti mostanra jutottatok el, én már évekkel ezelőtt elérkeztem,s túlléptem rajtuk.
amit te fikázásnak értesz, az a tolerancia hiánya a butaságotokkal szemben.
ötödik:
ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz!
.
DE
.
ha és amennyiben te provokátornak tartasz akkor újfent csak és kizárólag kretenizmusodat hirdeted.
hatodik:
hallgatnod kellene a klubrádió keddi adásait 11:30-tól!
egy értelmes pszichiáter hülgy beszélt ma is pont arról, amit te képtelen vagy megérteni.
az elhallgatása a dolgoknak nem vezet eredményre, csakúgy, mint a színes papírba való becsomagolása sem.
amit ki kell mondani, nevén kell nevezni, azt ki kell mondani, nevén kell nevezni!
még akkor is, ha annak, akinek szól az kellemetlen.
nektek végtelenül kellemetlen, hogy szembesítelek benneteket saját butaságotokkal, ezért összefogtok, zárt falat képezve védeni próbáljátok a védhetetlent.
.
a végére megmutatom, milyen buta vagy, s teszem ezt a saját szavaiddal, azzal, hogy szó szerint idézlek:
.
" észre sem veszed hogy semmi újat nem mondtál, nem hoztál !! "
.
ez azt jelenti, hogy ugyanazt mondom következetesen, hosszú évek óta
.
"aki épp nem azanosul az épp aktuális véleményeddel"
.
tehát szerinted változtatgatom a véleményemet.
kicsi mókus! ha állítasz valamit, akkor azt ne cáfold az utána következő harmadik mondatodban, mert aki nem olyan kretén idióta, mint te, az csak röhögni fog rajtad.
.
.
abramovics voltam, s vagyok
.
.
ps.: vedd úgy, hogy kesztyűmet a pofádba vágtam.
s mivel az olyan nagy, randizzunk, s meglátjuk ki rakja ki kőből a másik sírját!
vagy csak ugatni tudsz? kutya!
mert én nem csak pofázok, hanem ha kell akkor biza oda is csapok, s nem is kicsit!
tudod én olyan környéken nőttem fel, ahol ez nem okoz problémát, úgyhogy várlak hőscincér!
2017. június 13. 22:34

góbé írta...


Abra ! Figyeld a dátumot !

"... góbé írta...
Abramovics! Bár most névtelenként jelölte magát. Tán fél?
Kezdesz aggasztóvá válni és nem csak stilárisan.

Irod: ...Lehetőleg békés úton meg kell dönteni a fidesz-uralmat. Stimt. Egyetértünk, 2010 óta ezt akarjuk. Esetleg a gyakorlati végrehajtásra is van recepted?

...szakértői kormány - az alkotmány a köztársaság a demokrácia garanciákkal megerősitett helyreállitása - ... ez sem új, sőt néhányan még azt is kitaláltuk hogy a leendő új kormány kezét megkötő 2/3-os törvényeket, a 100 évre a poziciójukba bebetonozott fideszvezetők státuszát népszavazással akár felül is lehet irni.
Újat nem mondtál, viszont harsogsz, durván sértegetsz, mellyel inkább taszitod magatoktól az embereket az efféle megnyilvánulásokkal.
Nem tudom hányan vagytok, de a mindenki olyan mint te, a radikalizmust az arroganciával téveszted össze, akkor én bizony nem kérek belőletek.

Egy jó tanács: Ha beütlek benneteket a gugliba, nem ártana ha megtalálhatóak lennétek. Hátha vannak olyan érdeklődők, akiket még nem taszitott el ez a faragatlan stilus.

2015. október 29. 14:25..." !!!

Ha pedig azért hivsz ki a kocsma elé, mert nem fikázom a "teveembert" meg az általad "gerinctelen gyökér társaság"-nak titulált kommentelőket, csak sajnálni tudlak.

Dóri írta...

Kedves PuPu!
A műfaj parancsa szerint tovább kell lépnünk új bejegyzésekre, friss témákra. Nem időzhetünk sokat egyetlen kérdésnél. Mindazonáltal - egy rövid megjegyzést fűznék iménti válaszodhoz:
Egyet fogsz érteni velem abban, hogy a nürnbergi ítélkezéshez elengedhetetlenül háborús győzelem kellett, a háborús győzelemhez pedig nyilvánvalóan háború! Ez elgondolkoztat.
Hozzátenném még, hogy - amint az előtted is bizonyára ismert - Bibó István, egy korai (1948) tanulmányában, erőteljesen bírálta, és kimondottan károsnak ítélte a nürnbergi törvényszék eljárását. Hannah Arendt, amerikai filozófus, hasonlóan erőteljes fenntartásokat fogalmazott meg a jeruzsálemi perrel kapcsolatban (Eichmann Jeruzsálemben, 1961). Lehet, hogy Bibónak és Arendt-nek igaza volt. Az is lehet, hogy nem. Kétségeik azonban rendkívül értékesek - mert értékes a bizonyosság, de talán még értékesebbek a kétségek.
Üdvözlettel,
Endre

Névtelen írta...

góbé!

nem szeretem a nagypofájú hülyéket
személyes találkozás alkalmával taknyán tenyerölöm őket, s ott hagyom a porban.
te egy nagypofájú hülye vagy - eleinte másnak véltelek,
.
DE
.
"lakva ismeri meg a másikat az ember", így mostanra reális képet kaptam való énedről.
.
nem kell megtalálj minket ott, ahol keresel.
lehet, soha sem fogsz megtalálni.
lehet, nem is kell, hogy megtalálj.
sőt!
mára valóban nem kell, hogy megtalálj minket.
mi tesszük a dolgunkat ahol kell - nem hírnévért, címért, ismertségért! - a tisztességért, a becsületért, az "egyenes derékért", s nem kérünk a jellemtelenekből.
.
DE
.
a jogot fenntartjuk minden esetben azok kifigurázására, alávaló hitványságuk bemutatására.
nem tetszik neked a nyelvezet, a stílus?
nálad, a tevénél, s nálam jóval jelentősebb ember munkáját ajánlom a figyelmedbe ezredszer: Hasek - Svejk
.
A VALÓSÁGTÓL, A VALÓ ÉLETTŐL NEM FÉLNI KELL, HANEM AZT MEGÉLNI KELL!!
.
.
abramovics voltam, s vagyok