2020. november 10., kedd

TÁLIB JUDIT ÉS AZ ALAPTÖRVÉNY


Az anya nő, az apa férfi!

Igazságügy-miniszterünk alkotmányt módosít.
Mecsoda kristálytiszta logika, mecsoda bölcsesség, ez a Judit olyan okos, hogy lehet, talán nem is nő, hanem férfi!
Merthogy ha nem akarsz egy listán szerepelni, annak legbiztosabb módja Rejtő szerint is, ha te olvasod fel a listát!
Márpedig itt lista lesz, ez már csak idő kérdése, és azt a listát nem a CEU gender-szakán okosodott libernyákok fogják felolvasni, hanem a Nemzet Juditja, akadályoztatása esetén esetleg még Szájer alaptörvény-szakértő, esetleg Kósa Lajosné, mint az utca hangja fogja közkinccsé tenni...
A többi már csak technikai kérdés, aki nem lép egyszerre, az megy a levesbe, esetleg kimondja rá az ítéletet a rámpa-bizottság, mely addigra remekül belejön a szelektálásba, kit érdemes megmenteni a koronavírus-fertőzöttek közül és kit nem.
Ezekkel genderemberekkel nem sok dolguk lesz, csak meg kell nekik mutatni a megfelelő irányt.
Vírus, gender, mindegylófax, a vallás viszont - természetesen a keresztény vallások valamelyike -  megmondja a tutit, igazodj ahhoz, ha jót akarsz.
A gyerekedre ezentúl kevesebb a gond, őt majd ölébe ülteti a Józsi atya és gondoskodik Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti neveléséről, egyúttal garantálja gyermeked születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését.
Ennek szilárd biztosítéka az atya házvezetőnője, gyermekei anyja, aki ha rájön, hogy ez a szent ember pedofilkózza a gyerekeket, akkor letépi a fejét.
Hogy ez az értékrend református püspökök esetében hogy érvényesül, majd még kiderül, de lehet, hogy a magasrangú egyházi személyek példamutató módon csak írásban kommunikálhatnak családjukkal és az Úr jerkéit válogatás nélkül lesznek kötelesek az íróasztalukon meghágni, mint bővérű erdélyi atyánkfia tette volt a rossz nyelvek szerint.


Az anya nő, az apa férfi!

Itt volt az ideje ezt tisztázni, mert az tény, hogy úgy tűnik - a jelenleg regnáló kormánypárt egyes prominenseit az apjuk hozta volna nagy nyögések között a világra, a számára rendelkezésre álló legalkalmasabb lyukon keresztül. 
Elindultunk a fejlődés útján Irán, Szomália és Afganisztán felé.
Meg is kellene vizsgálni, hogy az afgán migránsok között nincsenek e beépített ügynökök, mert ha volnának, akkor nagy hasznot tudnának hajtani az országnak.
Például azokat a nőket, akik a jogi karon tanulnak, és a csadort felhúzva, gömbölyű térdüket kivillantva dekázás címen kínálgatják magukat a - mondjuk ki bolsevik nyíltsággal - futballbuzi férfiaknak, rövid úton megkövezhetnék, miként tették azt a tuggyukkik a Brian élete című, a magyar viszonyokra igencsak áthallásos oktatófilmben.
Természetesen a vallási állam mégoly halk kikiáltása is eredmény, és még hálát is adhatunk az Istennek, hogy hátranyilazó népünk nem a sámánokat kapta a nyakába, mert akkor most püfölhetnéd a dobot - igaz, remek kábítószerekhez juthatnál hozzá, jutányos áron.


A pofátlanságból sosem elég, ezért aztán a dolomitba vésett Alaptörvény kilencedik módosításába belecsinálta a labdavirtuóz a közpénz újraszabályozását is.
Normális politikus egy olyan országban, ahol a közpénzek lenyúlása a legfelsőbb ötszáz nemzeti sportja, ahol a korrupció nem opció, hanem kötelesség ilyen esetben szigorítaná a hozzáférés feltételeit.
De hol itt a normális politikus?
Ha elfogadják a beterjesztett javaslatot, még megkérdezni sem lesz jogod, hogy a Nemzeti Bank alapítványai, a sportegyesületek, a különféle erre szakosodott pénznyelők mit tettek a pénzeddel, melyet még azelőtt vettek ki a közösből, hogy te, vagy a költségvetés a pénztárcádba tette volna.
Közpénz ugyanis csak az lesz, ami az állam bevétele, követelése és kiadása.
Amit már kiloptak onnan attól orrod fokhagymás.
És hát a rendkívüli helyzetek közé bekerült a hadiállapot is - reszkess Biden, reszkess.
Persze előbb még a pocakos harcimarci feltámasztja a kisantantot, de szép is lesz a román csapatok díszszemléje a Parlament előtt!
Szíjjártó miniszter meg menet közben megfertőzte Kambodzsát, kormányostul. mindenestül.
Ilyenkor látni csak, mecsoda szerencse, hogy a hülyeség nem fertőz, a világ már kihalt volna, amilyen aktív a mi kakadú-jellegű miniszterünk két jachtozás között!

Közben a BME kollégiumában a  diákok már szétverték a berendezést. 
Szerintem rossz helyen kezdtek hozzá.

:O)))

8 megjegyzés:

Csőrike írta...

https://www.parlament.hu/irom41/13647/13647.pdf
Vannak ebben még cifra dolgok bőséggel!

KZs írta...

A hajóágyú elszabadult..

stirlitz írta...

gyakorlatilag bárki behívható ha a szertett viktor veszélyben van

góbé írta...


Nem akarok elhamarkodottan itélni, ezért kérem segitsetek! Csak én nem látom, hallom az "un".ellenzék pártjainak dühét, méltatlankodását, miszerint a nemmzetth kotonszökevénye a frissen megkapott, korlátlan felhatalmazását a járvány, a várható, durva válság megoldása helyett, a'zalaptákolmány, a választási törvény, meg egyebek további, saját érdekei szerinti módositására használja ???

Ha most sem hagyják ott a bohózattá avanzsált parlamentet, teljes lesz a hitelvesztés... nálam...

Bubu64 írta...

Na-na. Ami késik, nem múlik. Én még emlékszem a Parlamentben, a korona körül doboló, vergődő sámánra.

1970 írta...

Kedves góbé!

Sajnos hiába vársz ilyesmit ettől az "ellenzéknek" nevezett romhalmaztól. Csak akkor lesz itt változás, ha az embereknél végleg elszakad a cérna, kimennek az utcára, és elsöprik ezt az egész velejéig poshadt és romlott rendszert, kisgömböccel, lézerrel, nagybajszúval és "ellenzékkel" együtt.

Valaki, aki írta...

Miért várják az emberek, hogy helyettük 30-40 képviselő fejezz ki "a dühét"???
Az a mi dolgunk.
Lenne.

talalom írta...

Az ellenzék kifejezi a dühét, méltatlankodását - nem mellesleg az ellenérveit: mind a két helyen és mind a tíz parcben, ami jut neki.
Valaki, aki írta: KÖSZ!