2021. július 19., hétfő

A CSÜNGŐHASÚ ÉS A ROZMÁR TITKAI




Mondom én, hogy ezek idióták, főleg a házmester, de a többi se kajak száz...
Már azok közül, akik számítanak, mert azért nehogy már azt higgyük, hogy arrafelé szava van az olyan fékezett habzású bolsevikoknak, mint amilyen a Pacalkirály, vagy a lábait mindig célirányosan használó Fidesz-domina, hogy aztán a többi hangtovábbító eszközről szó se essék...
Mindenesetre a Vezér és házmestere már kora ifjúságuktól fogva vonzódtak a titkosszolgálatokhoz, már akkor is James Bondnak képzelték magukat, mikor éppen jelentettek az elhárítótisztnek.
Hogy aztán akkor is Mattyasovszky emlőin nevelkedett lelkük titkos parancsainak engedelmeskedjenek, amikor az Úr velük büntette a magyar népet, mely nem tudta megbecsülni jódolgát... 


Ezeknek semmi sem elég, a kisvonat és az aranylabda mellé még titkosszolgálati ászok is szerettek volna lenni.
Ebből a kisvonat már ott szaladgál a magánstadion mellett, az aranylabdához szükséges arany-mennyiség meglétét éppen a minap ellenőrizte a Mi Boldogságunk (mikor bement a trezorba, még megvolt, kijövetele után meglehet, már csak Berki Krisztián aranytömbje volt meg...), a kollégiumi mestertervből már csak a kémség volt hátra.
De most már az is megvan, jóllehet akciódús életük során elhullott egy-két ellenfél, némelyik mérget ivott a rendőrautóban, más infarktust vagy rákot kapott, volt aki gépkocsibalesetet szenvedett, de olyan is volt, amikor hiba csúszott a számításba, és az ügynökük magára gyújtotta a Trabantot - de ez persze az idők kezdetén történt, ma már történelem.
Ma már viszont 17 papírjuk van róla, hogy hírszerzők, akik lenyomták Dr. Sorgét, Penykovszkíjt, a cambridge-i ötöket.


Angliában ilyen botrányba belebukna Őfelsége Miniszterelnöke, Oroszországban lefokoznák közlegénnyé az állambiztonsági szolgálatok irányítóit, Észak-Koreában ágyú elé kötöznék a felelősöket, aztán lőnének egyet Washington irányába, az Egyesült Államokban vallatnák kicsit Guantánamoban, Izraelben összeülne a Knesszet és megállapítaná, hogy ezek nem zsidók, mert ennyire hülye zsidó nem létezik.
Hogy mire gondoltak, mikor elrendelték ezt az amatőr baromságot ezek az idióták?
Isten tudja, annyira már csak nem hülyék, hogy komolyan vegyék saját szavazótáboruk számára készített baromságaikat - ezek egyébként okos szociopaták, vajon mire számítottak?
Hogy valaki mobilon beszéli meg, hogy megmerényli a Vezért?
Bakker, ezekről mintázta Rejtő Jenő Potrien őrmestert, amit ül a kéménylyuk alatt, és várja, hogy nagy titkokat halljon...


Nálunk persze ez is el fog csúszni, holnap bejelentik, hogy látták Dobrev Klárát Schmidt Máriával csókolózni, továbbá Orbán emlékszik rá, hogy a KISZ-vezetői továbbképzésen Gyurcsány az ölébe vette és megabuzálta.
Az igazságügy miniszter leveszi a pólót és háromszázat dekázik, a Fradi kemény makkja felvonul és skandálja: Szájer Józsi homosze... - ja nem, hanem Szanyi Tibi homoszexuál.
Schmidt Mária szigorúan rápillant, majd bepereli Dobrev Klárát, hogy nem is ő volt a gender-támadás áldozata, hanem Dózsa László vagy Pruck Pál.
Mire kettőt pislogunk eltűnt a kémprogram, mint a büdösség - mint tudjuk, ez egy következmények nélküli ország.
Szíjjártót azért nem említem, mert ő éppen bevásárolni jár Kínában, van ott az az arcfelismerő rendszer, melynek használatával pontozni lehet a polgárokat és aki elég jópontot gyűjt, az vehet még  levegőt is, akár...

Rettenetesen szánalmas egy ország lettünk itt a dicsőség tizenegy éve múltán...

:O)))

4 megjegyzés:

1970 írta...

Kedves PuPu!

Az utolsó mondatod nagyon igaz, sajnos. Legfeljebb azzal lehetne kiegészíteni, hogy ennek a 11 évnek - ami valóban szánalmas országgá tett minket - az azelőtti 20 év ágyazott meg.

góbé írta...


Frenetikus !!!! Tehát nagyon igaz ! Tehát rendesen benne vagyunk a kakiban. Nagyon aggódom ki tudunk-e mászni innen....

Belák Andrea írta...

1970! Biztos vagy benne, hogy ágyazni kellett?

1970 írta...

Kedves Belák Andrea!

Sajnos egyre inkább biztos vagyok ebben. Esetleg érdemes lenne néhány embert erről megkérdezni. Gondolok pl.: Sólyom Lászlóra, Stumpf Istvánra, Kéri Lászlóra, Kóka Jánosra, meg hasonszőrű társaikra, akik annyi, de annyi "hasznot" hoztak ennek az országnak, hogy csak úgy buggyan kifelé a mellékhelyiségből:))).